Gabek, Indigo!
Úgy látszik, mindannyiunkat utolér az ágy! Gabek, sajnálom, hogy Téged is bent fogtak, de hát a vérzés, az olyan, hogy mindig komolyan kell venni!
Indigo!
Nekem nem mondtak ilyen értéket, csak azt, hogy a külső méhszáj 1 ujjkúpnyira nyitva van, a belső teljesen zárt. Anyukám (a háziorvosom
) azt mondja, nem is az a baj, hogy kinyílt - van aki hónapokat elvan 1 meg 2 ujjnyi méhszájjal, hanem az a baj, ha sokat keményedik, mert akkor tovább nyílhat. Ezért kell nekem feküdni, hogy ne keményedjen.
Gabek!
Tapasztalt anyukák szerint az az előnyös, ha átfordítható a kar, tehát, ha akarod szemből nézed, ha akarod, megfordítod. Ja, és off-topic: tegnap bekötötték nekünk a kábeltévét (végre!) - a Minimaxról mindig Te jutsz eszembe.
Brigi!
A paracetamolt mindenképp kérdezd meg, mielőtt beszeded, mintha pont az rémlene, hogy azt nem szabad!! (Bocs Saara, nem akarok ellenkezni veled, de valahonnan nagyon ez rémlik.)
Prucsok!
Mi is holnap megyunk UH-ra! Mikor mész? Mi 11 körülre terveztük, akkor jóval kevesebben vannak, mint reggel. Akár meg is ismerkedhetnénk! Igaz, hogy én most azon fondorlatoskodom, hogy valahogy bejussak soron kívül, mert nem lenne jó ott ülni sokat. Itthon egyáltalán nem ülök, csak evéskor - na jó, meg most, hogy gépelek. Nem hiszem, hogy jót tenne, ha most ott dekkolhatnék a folyosón órákat. Gondolom, ilyen esetben azért előre is vesznek. (Naiv vagyok?)
Van még egy kényes kérdésem. Ha lehet, légyszi hamar reagáljatok rá! Holnap megyünk a dokimhoz, és képzeljétek, a férjem be akar jönni a dokihoz. Elsősorban azért, hogy ő is kérdezhessen (nagyon aggódik, hogy mit szabad csinálnom, és mit nem). Elő szokott ilyen fordulni, hogy a férj bemegy a vizsgálatra? Úgy értem, hogy akkor is ott van, amikor megvizsgál a doki. Nálatok volt ilyen? Végül is, a szülésnél sokkal durvább dolgokat is csinál a doki, meg a szülésznő is... az uram azt mondja, hogy előbb-utóbb úgyis "hozzá kell szoknia". Végül is, lehet, hogy tényleg jobb, ha nem a szüléskor találkozik először ezzel a gondolattal. De vajon mit szól hozzá a dokim?
Légyszi, írjatok, mit gondoltok erről!
Rita