Szép jó reggelt!
Ne haragudjatok, hogy tegnap nem jelentkeztem de a gép állandóan foglalt volt
Hazafelé elhoztama Nikit az utolsó óráról (tesi
) ne kelljen (kivételesen) anyunak menni érte. Nagyon örült, hogy egy kicsit lóghat
, le is ült a gép elé gyorsan, mert hétvégén lez az első "bajnoki"(kis túlzással) meccsük és az edző a honlapjukon üzenget nekik... Na, el is indult a kavarás, mert most lesz az óraátállítás és ezen elkezdett aggódni, hogy mi lesz ha a csapatból vki nem tudja és elkésik és júj meg jaj, azonnal mindenkinek e-mail, mg azután teve eetés meg egy kis chatelés
nem akartam kirobbantani, gondoltam este... de most Zozis hétvégénk van és Õ is egyfolytában verte a gépet
maradt nekem a reggel
Én annyira de annyira jól éreztem magam, hogy már ma mennék a következő talira!!! Olyan fesztelen és jó hangulatúak ezek a talik mindig
Nagyon örülök, hogy végre találkozhattam személyesen is Gabiékkal, Zsoltika tündéri és olyan otthonosan mozog a játszóházban
És az is nagyon jó, hogy Ritával és 3 csodás kis gyerkőcével bővült a csapat
Szirom,
remélem csak az izgalmtól lázasodott be Miksa és reggelre semmi nem lesz!!!! Ne legyen már betegség
Gratulálok Mikshoz! Látod már most minden áron filmezni akarták, annyira szép a kicsi fiad!!!!!
A lábad a fotón nagyon csúnya... én hanyatt-homlok futottam volna dokihoz, minimum egy műtéttől tartva
Nalád ilyen egy "kis" sportsérülés??? Igaz, mondják, hogy a kézilabda kemény sport...
Azért meg kléne nézetni, mert már elég régen volt az a hétvége és még mindig fáj Neked....
Ildi,
Jaj de örülök, hogy már otthon is vagytok
Megkaptad a csomagot? Állítolag még aznap kivitték, tehát pénteken.
Tündéri a kis Natasa!!!! Még kérünk szépen picit világosabb fotót is
Bocsi, de olyan cuki lehet és ezen nem látszik olyan jól
Én is várok minden hírt Rólad, Rólatok
Gabi,
egyrészről sajnálom, hogy hétfőn nem csatlakozol, másrészről meg szuper, hogy Te egyedül így lefogytál
és Téged látva most még inkább hiszek a callanban
(egyébként én is érzem már a változást pedig még csak 6 alkalom volt!)
a talin akartam kérdezni, hogy mi van a fejfájásoddal (saiddal) elég gyakran írod, hogy nagyon fáj a fejed.... Ezek olyan migrénesek? Vagy ennyire front érzékeny vagy? Nagyon kellemetlen lehet
Rita,
örülök, hogy kaptatok szép rucikat
Fantsztikusak a gyerkőceid! Olyan jól neveltek! Ahogy össze tudtad őket szedni a végén egy szó nélkül...
Köszönöm én is Majának a pesztrálást
Pupi mondogatja is, hogy:
" Maja. jön. ide." és mutogat a földre
Beszti,
nagyon sajnálom, hogy így alakult
Beninek jobbulást! Gyorsan szervezünk még1 talit, jó?
Motiot,
ja tényleg a vendég..... Remélem nem fáraszt le nagyon! Akkor gyere,amint csak tudsz!!!!
Táblázatban szerepeljen a neved?
A kilóimmal kapcsolatban szerettem vona még pár szót.... Annyira jól esik, amiket mondtok, tényleg
De a mérleg, az nem hazudik (és a tükör sem... a hosszú blúz, az sok mindent eltakar ám
) Szóval, 62 kg. voltam, amikor nem kellett fogyóznom és fel tudtam venni a kedvenc farmerem, most 70kg. vagyok
akkor mégis csak kell az a fogyókúra, nem?
Szóval, hajrá Nekünk hétfőn!!!! Együtt menni fog
anikó