Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!

Anikó! Tök jó, hogy hívtad Ildit, és nagyon klassz, hogy jól vannak és a dolgok is jól alakulnak! Már úgy megnézném a kiscsajszitKép

Nekünk jó, kimegyünk a 3/4 10-es komppal, és akkor kb. fél 11-re vagyunk ott. De csoport nehezen leszünk csajok, mert én úgy tudom, csak a gyerekekért kell fizetni. Hány gyerek lesz? Anikó gondolom kettőt hoz, Rita te hány csemetével érkezel? Beszti Nátánért megy 1-re, úgyhogy úgy max kettő kölkeccel jön, Gabi és én 1-1.

Rita! Ha hétfőtől kezdjük a nagy diétát, akkor én nem korlátozlak majd semmibenKép De úgy emlékszem, teljes kiőrlésű csomagolt sütik voltak, amikor mi voltunk, és az nem olyan gáz. Meg fincsi kapuccsínó.

Még azt akartam írni, hogy muszáj volt lefeküdnöm Miksával, ki vagyok dőlve. De aludni nem sikerült, csak pihenni, mert már ébredt is. És fáj a hasam, dehát ez elvileg hülyeség, nem lehetek még azon a ponton. Szabályosan görcsöl, nem is kicsit. Mondjuk ebből az 5 tesztből egyet rászánhatnék, de megzavar, hogy kisugárzik a lábamba is, de csak az egyikbe, a balba. És mintha érezném a derekamat is, szóval lehet, hogy megint a derekam durran be. Az a bal oldalon szokott. Mondjuk attól megyünk, csak nyavalyogtam most egy kicsit.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, hajrá azzal a teszttel! Kép
Kapuccsinó jöhet, olyan álomkóros vagyok mostanában, hogy az szörnyű!
Szirom, én maximum három gyerekkel bírok hozzájárulni a csoporthoz Kép. Viszek mindenkit, mert különben iszonyú hamar el kéne jönnöm. Meg ne maradjanak ki a nagyok sem a jóból Kép.

Szirom, gyógyulj holnapig!

Motiot, merre vagy?

Rita

Anikó, az ajánlatod komoly? Nem vagyok nagyon szemérmes, elfogadom az ilyen könnyítéseket nagyon szívesen! De téged nem zavar, ha az enyémek alatt nincs gyerekülés? Gondold meg, és ha sokan vagyunk négyen, akkor szívesen bkv-zunk is Kép.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ja, és Anikó bocsánat, hogy lespóroltam Barnabásból két kilót!! Kép
Mindössze két kilóval marad el a négyéves kisfiamtól Kép
HAJRÁ BARNABÁS!!! Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szirom!

Csak 1-gyel.
Nátán a középső, ovis, érte kell mennem. De Beni már iskolás, így ő sem jön. Szóval mi Hannával kettesben megyünk.
Ha Nátánnal meg lenne a csoport, akkor őt is viszemKép, de még úgy is 1-gyel kevesebben vagyunk...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Felhívtam még egyszer őket a kedvezmény miatt, most kiderült, hogy csak intézményeknek adnak, na azok még nem vagyunkKép Tehát sajnos marad az eredeti ár, nem baj megériKépKép

Szirom,
jaj ne a derekad legyen!!!! Áldozz be egy tesztet, mert már élesbe megy (mehetne) lassanKépKép
Most lehetsz kb. középen, nem?

Rita,
hát erre nem is gondoltam látod.... nekem 2 gyerekülésem van pluszban, de azzal most nem vagyunk kisegítveKép A kocsi 7 személyes... sakkozzuk ki valahogy... hány évesek is a tieid? Be tudjuk csatolni Õket?
Esetleg ilyen emelővel megoldható???
Ennyi gyerekkel átvergődni a városon, meg még utána is akarsz velük menni, nem lesz egy könnyű menet, legalább odafelé legyen könnyebbKép

anikó

Rita,
Úr Isten, lehet, hogy tényleg túlsúlyos a fiam....???KépKép

Anikó
pupi5

Dehogy, az én fiam kicsi... Nem, a tieddel semmi baj, egészséges hároméves Kép.
Az enyémek 6, 4, 2 évesek.
Tényleg mondd meg, neked hogy jobb, nekünk a buszozás is élmény (pontosabban a gyerekeknek Kép).

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Anikó!

Az enyém egyik gyerkőc is 13 kg. És nem a Hanna, hanem Nátán, aki júliusban már 4 éves lesz...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Halihó!

Nagyon jó lesz holnap a tali, annyira várom! Ami gáz, hogy nekem meg a fejem fáj Kép De holnapra csak elmúlik! Valami front lehet most? Próbáltam volna aludni Zsoltikával, de nem aludt el a büdös kölke KépKépKép Csak hülyéskedett, és így én sem tudtam aludni, bár legalább vizszintesben voltam.

Hú, de kár, hogy nem tudunk csoportként bemenni, így tényleg sokba kerül Kép

Anikó,
azta mindenit, 13 kilós Barnabás! Uramisten! Zsoltika is annyi, oszt ő már 2,5 éves!!!
Örülök, hogy Ildiék jól vannak. Én már küldtem neki sms-t, hogy hívhatom-e Kép A választ most olvastam, de nem vette fel a telcsit, biztos nem ért rá.

Szirom,
jobbulást neked, látod én is nyavalygok Kép

Beszti,
hát ezért a vasalásért nagyon nem irigyellek... Nem bírnám, az tuti!

Rita,
remélem befértek Anikóékhoz, úgy tényleg könnyebb lenne Kép Nekünk marad a busz Kép

Zsoltika már nagyon kiabál, főzött nekem krumplilevest Kép

Gabi

pgaboka

Sziasztok,
csak gyorsan mert nagyon úszom....

Rita,
megoldjuk valahogy, hívj felKép
30/34-999-61

anikó

Anikó
pupi5

Köszi Anikó!

Gabi, jó volt a krumplileves? Kép Nem baj ha sokba kerül, egyszer élünk! Kép

De jó lesz!
Betegek, gyógyuljatok, Anikó, aludjatok!

MOTIOT!!! GYERE TE IS DUMÁLNI!!! MIND ITT VAGYUNK!Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Helló!

Beszéltem én is Ildivel KépKépKép Továbbra is jól vannak Kép Natasa éppen aludt. Picit sárga (mint minden baba), holnap vért vesznek tőle, és ha minden oké, akkor holnap délután jöhetnek haza!!!

Ildi már nagyon jönne, és teljesen megértem Kép Mindig együtt vannak Natasával, de azért otthon mégiscsak jobb.

Képzeljétek, Levente is látta ám a szülést! Olivért éjszaka átadták a szomszédnak, de Levente nem akart ottmaradni... Így ott volt ő is az autóban.

Amúgy a fiúk már jópárszor voltak bent a kórházban náluk, Levente simogatja Natasát, Olivér meg fel-alá rohangászik Kép

Na ezeket tudtam meg, gyorsan jöttem is továbbadni az infókat Kép

Rita,
nagyon jó volt a leves Kép Amúgy én is azt főztem ma, erre Zsoltika is Kép

Motiot,
ugye minden rendben? Gondolj bele, nemsokára költöztök meg felújítotok, azzal tuti lemegy pár kiló Kép Aztán hamarosan itt a nyár, gyümik, dinnye, napsütés, minden ideális lesz a fogyihoz. És aztán meg jön a kistesóprojekt!!! Koncentrálj a jó dolgokra, és akkor elindul a súlyod is lefelé!

Na megyek, Zsoltika folyamatosan mondja, hogy "Anyu figyelj!"

Pussz,
Gabi

pgaboka

Gabi!

Merre laktok?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti,

XIII. kerület, Béke-Tatai lakótelep. De a buszozás nekünk nem gond, tényleg! Miattunk nem érdemes ám kerülnötök! Csak kisétálunk babakocsival a nagy kereszteződéshez, ott felpattanunk a buszra, a Hősök terén leszállunk, és onnan séta. Igazából nem is értem, mi tart ezen 1 órát, de eddig mindig ennyi volt. Indulás, caplatás, busz késik... A buszozás talán 10 perc mindössze.

Nálunk inkább a hazaút macerás, az is csak annyiból, hogy a Hősök terén várjuk majd a buszt, és az rettentő büdös! De már kigondoltam, hogy majd a Szépművészetinél megállunk (ott még elviselhető a levegő), és onnan lesem a buszt az Andrássy-ról, ha meglátom, akkor irány a megálló.

De nagyon köszi, hogy gondoltál ránk KépKépKép

A fejfájásom jobban van, bár ma Zsoltika ördögfióka volt, még az apja is veszekedett vele, pedig ő angyali türelmű... Majd holnap kiugrálja magát Kép

Ja, amúgy a játszóházban isteni finom melegszendvics is kapható ám! És a nagyobbik verzió nagyon laktató, nekem a múltkor az volt az ebédem Kép

Gabi

pgaboka

Hahó!

Már egyszer akartam írni estefelé is, de karbantartottak. Szóval akkor holnap talizonk, klasszKép

Miksát már megint letettem korábban, ezúttal 9-kor, és csöndben vanKép Még a végén rendes gyerek lesz este is belőleKép Mondjuk este jól bekajált, és közölte, hogy teli a pocija és hányni fog, de szerencsére semmi ilyesmi nem történt. Levert a víz egy pillanatra... De aztán jókedvűen rohangált, úgyhogy semmi gáz. Remélem, holnap se lesz. Az uram bevallotta, hogy szerinte is túlságosan rohant, ráadásul szaggatottan. Ahogy egyedül szokott.

Anikó, hogy van Dorina keze? Elaludt?

Van itt valaki? Az uram itt szuszog a kanapén, úgyhogy ráérekKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szia Szirom, itt vagyok, dolgozgatok, de valahogy nehezen megy Kép Kép

Az enyém is a kanapén szuszog, de előrelátóan megágyazott magának Kép. Asszem mindjárt ki is kapcsolom a tévét..Kép

Mi történt Dorina kezével??

Gabi, melegszendvics............... Ne mondj ilyeneket! Második napja nem vacsorázom, hogy a hét eleji bűneimet jóvátegyem, és bele akarok halni...Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

hogy kell azt csinálni, hogy dolgozzak is, meg a fórumot is követni tudjam? Mindig frissíteni kell, ha meg akarom nézni, írt-e valaki, vagy van ennek valami trükkje?

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita! Frissíteni kell!

Nem hívtad Anikót, pedig várta! Szeretett volna elhozni benneteketKép

Dorinának megrándult a keze, Anikó szegény aggódik miatta. De mondtam neki, hogy a picik nagyon rugalmasak!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Megtaláltam a képet a térdemről, amit a múlt hónapban vertem oda meccsen. Most arra gyanakszom, hogy onnét sugárzik a fájdalom a bal lábamba. Kívülről már szép, de tapintásra belül fáj. Járásnál viszont semmi se érzek, tökéletes. Sima zúzódásnak gondoltam akkor, de lehet, hogy valami mégiscsak megpattant és nyom valamit. Jól lekicsinyítettem, hogy el ne ájuljatokKép
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na, de hülye vagyok, azt hittem reggelre gondolt, az esti menetben nem akartam zavarni... Kép Írok neki gyorsan sms-t hátha még nem kapcsolta ki.. Szegény Dorina, mi történt vele, hogy rándult meg a keze?
Nálunk mindenki hortyog, olyan jó!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Uramjézus, Szirom, szép a térded! De ez akkori felvétel, ugye? Mint egy trauma tankönyv ábrája...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Aha, akkori képKép De belül vacak még mindig, zsibbad is, fáj is, pedig ennyi idő alatt már javulnia kellett volna. Csak gondoltam, eltörve tuti nincs, szalaggond nincs, úgyhogy majd rendbejön. De most azon vacakolok, hátha nagyobb zúzódás, és az csinálja a balhét. Voltak azok a zsibbadásaim is a bal oldalon, mittudomén...

Anikót próbáld meg sms-ben, biztos fent van még. Nálunk is hortyog mindenki, de én annyira nem örülök, illetve hát Miksának igen, de az uram már úúúgyhiányzott. Viszont nagyon fáradt szegénykém.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

És a zsibbadásokkal most hogy állsz? Mert arra én inkább azt tippeltem volna, hogy a sok gondtól, fáradtságtól van, de így együtt... Nem tudom. Csak az a baj, hogy ha az ember elkezd orvoshoz járkálni, biztos kitalálnak valamit. Meg csomó idő, várakozás... De ennek lehet hogy utána kéne járni! Nem?

Beszéltem Anikóval, elvisz minket, ANGYAL!!!

A férjhiányt megértem... Majd mesélj, hogy állnak a dolgaitok! Gondolom azért dolgozik ennyit...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Tök jó, akkor kocsival jöttökKép

Most nincs zsibbadás, hanem ma először úgy éreztem, minta mensis görcs lenne, ami leér egészen a bokámig. Biztos tudod, milyen, nekem ilyesmi volt vajúdáskor is, csak persze durvábban. Aztán kezdett gyanús lenni, hogy csak a bal oldalon érzem. Akkor kezdtem gyanakodni a derekamra, de az nem kattant be úgy, mint szokott, a térdem viszont elkezdett fájdogálni, és most sajnos arra gyanakszom. ÖregasszonyKép

A férjről majd holnapKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ha ha ha öregasszony! Igen...

Igen, bocsánat, ez egy fórum, csak annyira meghitten társelgunk itt.. Kép
Megkönnyíti az "éjszakázást", nagyon! Szerintem Anikó nagyot nevetne, ha meghallaná, mit nevezek én éjszakázásnak. Fél 11...

Motiot hol lehet? Aggódom érte...

Most éppen tizenötödször néztem farkasszemet egy milky way-jel, de még én állok nyerésre.Kép
Mindig veszek a gyerekeknek csokit, de sajnos ők ezt nem mindig tudják meg Kép.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Sajnos mi nem tudunk menni.Kép
Beni elég csúnyán köhögött, itthon tartottam, megyünk dokihoz. Most bezzeg nem köhögKép, ami persze jó, de mit mondok a dokinakKép?
Mindgy, mivel iskolás, nem akarom, hogy komolyabb betegségbe essen.

Rita!

És ki nyert?Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!

Én! Kép

Most akkor furdal a lelkiismeret, mert az én gyerekeim is ezt csinálják egy hete, reggel köhögnek kettőt, aztán semmi. De szerintem ez nem betegség csak tél vége.
Nem jöttök mégis??

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Enyim gyerek még alszik... Apa is Kép Én már mindent előkészítettem, megreggeliztem, stb. 1 óra múlva indulni kell!!!

Beszti,
nagyon sajnálom, hogy nem jöttök!

Hopp, ébredés! Megyek!

pgaboka

Jo reggelt,
tudom, hogy egy darabig senki sem olvassa, mert nem ertek ra, de azert irok, most van egy kis idöm.
Rita, Gabi, nagyon aranyosak vagytok, hogy gondoltatok ram es aggodtatok ertem. Semmi baj nincs, csak , mint irtam, vendegünk van egesz heten, en meg fözöcskezek, meg ramolok mindenki utan, hogy a lakas azert ne nezzen ki, mint egy disznool, aztan valahogy mindig elmegy a nap es nem jutok ide. Aztan ha Abel elaludt, akkor meg vegkepp nem tudok mar jönni. De majd jövö hettöl! Akkor mas helye lesz a gepnek es akkor tudok jönni este is.

Nektek jo szorakozast kivanok, biztosan nagyon fogjak elvezni a gyerköcök a jatszohazat. Csinaljatok kepeket, hadd nezzem meg en is öket!!!

Na puszi

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Rita!

Sajnos nem csak a tél vége vagy a szoba szárassága az oka, tényleg beteg. Csúnya a torka, hőemelkedése van, kapott gyógyszereket. Nem súlyos, de így is legkorábban szerdán mehet suliba.
Egyébként, hála az Istennek, nem betegesKép, nem is tudom, mikor voltam vele utoljára orvosnál (oltást kivéve). Csak épp mostKép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok Lányok!

Rendben hazaértünk Kép Nagyon jól éreztük magunkat, és olyan jó volt egy kicsit leülni beszélgetni! Örülök, hogy találkoztunk!!!

A képek most töltődnek le a fényképezőről, de aztán még kicsinyíteni is kell őket... Én úgy gondoltam, hogy vagy albumba rakom fel őket, vagy egyszerűen csak elküldök párat mail-ben mindenkinek.

Beszti,
jobbulást Beninek! Majd a legközelebbi talira Ti is jöttök Kép Beszéltük a lányokkal, hogy jó lenne újra talizni.

Motiot,
igaz, itt a vendég! Akkor jó, örülök, hogy rendben vagy!

Gabi

pgaboka

Gabi!

Ok!KépKépKép
Csak szerda után legyen!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Mi is itthon vagyunk, túl az ebéden, most mennek a Tubbiek. Nekem meg valami takarításfélét kéne eszközölnöm, de még írni akartam. Meg képeket nézni, de új kártyaolvasónk van, és valami nem stimmel vele, nem tudom megnézni őket.

Beszti, sajnálom, hogy nem tudtatok jönni! Beninek jobbulást!

Gabi! Ti meg úgy eltűntetek, odáig követtem, hogy mondtad, hogy indulni kéne, de aztán már csak azt vettem észre, hogy nem vagytok sehol. Bocsika. Csak én is szétszórt vagyok kicsitKép

Anikó, Rita! Hazértetek rendben?

Mi nagyon jól éreztük magunkat, a kölök is meg én is. Miksa itthonra is traktort akar, az előbb elsírta magát, amikor egy autót a kezébe fogott, hogy ez nem traktorKép Kicsit aggódom, hogy most keni-vágja a gyerekeket, de anyu szerint elmúlik, ha picit is odafigyelünk rá. RemélemKép Szája kicsit föl van dagadva, de különben minden oksi. Már az M3-as városi szakaszán bealudt, teljesen kikészültKép

Többiek, küldtök képeket? Estére én is segítséget kérek az uramtól.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szevasztok!!!!!!

hazajöttünk!!!!
Itt egy friss kép punci-muncirólKép
Mindenkinek köszi minden gratulációt, telefont, érdeklődést.Tök arik vagytok tényleg.
Majd ha tudok, jövök, aztán leírok mindent részletesen.
Remélem jól sikerült a mai buliKép
Puszi
ildikó

Kép
vas

Jajj, de aranyos a kiscsajszi, Ildi!Kép GyönyörűKép Gyere, ahogy tudsz, és mesélj! Jól vagytok? Veled is minden oksi? Megy a szopi? A srácok mit szólnak?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szia Ildi!!!

TÜNDÉRI a lányod!! Bájos, szép, édes, igazi nő!!!

Kép

Gyere mihamarabb, gondolom megérted, hogy MINDENT tudni szeretnénk!!

Szia Motiot! Jó hogy jelentkeztél, akkor a jövő héten induló közös buliban benne vagy te is??

Mi is hazaértünk rendben, de ma már nem megyek tornázni (úgy volt, de lemondtam...). Maja kapott új ruhát, Bernát is nadrágot, Adél tavaszi sapkát, csak magamnak nem vettem semmit Kép.

Szép nap volt, nagyon jól éreztük magunkat mi is, és ÖRÜLÖK, HOGY MEGISMERTELEK BENNETEKET!!!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!!!

Küldtem mindenkinek képeket! KépKépKép Aki nem kapott, sikítson! Két adagban küldtem, hogy bizti le tudjátok tölteni. De még így is elég sok lett... Bocsi Kép

Ildi,
nagyon-nagyon aranyos a kicsi lány! Milyen jó barna Kép Remélem, jól vagytok Kép Majd írj, nagyon várjuk a beszámolót!

Szirom,
biztos nem lesz gond Miksával! De szerintem is utána kell menni ezekben az esetekben, és megmagyarázni neki, hogy nem lökheti le a másik gyereket a traktorról, stb. Kérje el szépen, amit akar Kép
Az én Zsoltim még nagyon nyuszi, ő ha akar valamit, akkor is csak álldogál, vagy engem kér meg, hgoy szerezzem meg a kívánt dolgot Kép

Bár most Miksával nagyon jól elbeszélgetett, hívta tájfunozni többször is, de Miksát jobban érdekelték a trakik Kép

Most már sokkal jobban lesz játszóteres idő, és szerintem, ha párszor elmagyarázod neki, hogy mit nem szabad, akkor nagyon hamar meg fogja tanulni. Már ha egyáltalán előfordul még ilyen eset...

Na szóval mi is nagyon jól éreztük magunkat. Külön köszönet Majának, aki annyira sokat játszott Zsoltikával Kép Így még én is tudtam lazítani Kép De hogy elölről kezdjem Motiot, Ildi és Beszti kedvéért Kép Mi érkeztünk leghamarabb, és akkor még egy csomó iskolás gyerek tobzódott a játszóházban. Írtó nagy volt a tömeg és a lárma... Zsoltikám meg is szeppent egy kicsit. Az ugrálóvár előtt hosszú tömött sor... De egy picit később már szedték is össze a gyerekeket a tanárnénik, és indultak kifelé, hál' Istennek, kiürült a terem Kép Ja, és valami forgatás is volt, lámpák mindenütt, kameráztak nagyban. Ha jól láttam, még Novák Péter is ott volt ám! Hihi Kép

Aztán befutottak a többiek is, onnan kezdve ahogy tudtunk beszélgettünk. Le is ültünk a tejbárnál, gyerekestől, és ettünk amit láttunk Kép

Zsoltika belebújt a tirgisjelmezbe Kép Mint a képeken is látszik. Először kicsit komolyan álldogált benne, de levenni nem akarta! Abban játszottak Majával, egy csomót tájfunoztak.

Hát ennyi volt Kép Jajj, Szirom, igazán tényleg nem sikerült az elköszönésünk. Miután szóltam, hogy mi lassan indulunk, elkezdtem összeszedni Zsoltikát, és csodák csodája, nem hisztizett. Már párszor volt ebből nehézség, picit sírt is, mikor indultunk... De most nem, így gyorsan öltöztettem, meg persze magamat is. Még vissza akartam kukkantani, de attól féltem, hogy ha megint meglátja Zsolti a játékokat, nem tudom elvonszolni. Úgyhogy így utólag is bocsi, valóban eltűntünk egyszer csak... Kép

Vicces volt, ahogy öltözködtünk, a polcon vannak megvehető játékok, Zsoltika sorban mindegyikre rámutatott, hogy "Ezt meg kell venni, Anyucika!" Kép A pénztáros csaj is csak mosolygott Kép Jó helyre teszik ki a játékokat, mi? Csoda, hogy abból nem lett hiszti, hogy nem vittük el a 6e Ft-os alagutat...

Ennyit tudok most írni, én is várom nagyon a képeket!

Sziasztok, jó hétvégét mindenkinek!
Gabi

pgaboka

Ildi, már vissza is jött az üzenet, hogy Neked nem mentek el a képek. Miért???? A profilodban lévő címre küldtem őket...

És még valami: csajok, mindannyian nagyon jól néztek ki!!! Kép Főleg Anikón nem láttam sehol felesleges kilókat... Hol is van a +9 kiló, Anikó? Kép Az biztos, hgoy a callanetics használ, ugye? Kép

pgaboka

Köszi Gabi, megkaptuk őket!

Miksa halálnyűgös volt egész délután, mértünk lázat, 37,5Kép Én se vagyok valami huszárosan, lehet, hogy benyaltunk valamit. Mondjuk nem ma, ahhoz korai lenne. nem igaz, hogy mindig van valamiKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszi a képeket Gabi!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szuperek a képek, köszönöm!KépKép

Ildi!

Gyönyörű a kislányod!Kép
Várjuk ám a bővebb beszámolót!

Anikó!

Én nem látom rajtad azt a sok kiló pluszt...
Vagy én nem vagyok elég szigorú magamhoz és mégis kellene még nekem 10-15 kg mínusz?Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

37,8Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom ne aggódj, este ez nem rossz! Lehet hogy kialussza! Az is lehet, hogy sok volt neki a mai nap, nálunk néha volt ilyen, hogy kidurrantak egy mozgalmas nap végére...

Kép

Beszti, nem akartam bagatellizálni Beni betegségét, csak reméltem, hogy nem lesz komoly...

Igen, ha Anikónak -9 kell, akkor nekem -20 kb. Kép Egyszer régebben azt írta, hogy "erős lábakon áll" vagy valami utalást arra, hogy combban erős, és olyan lábai vannak, amiről én csak álmodozhatok...Kép

Kibeszéltelek Anikó! Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

De már 38,7 lett azóta, úgyhogy adtam neki lázcsillapítótKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Uh, erz magas... JOBBULÁST!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szirom,
nagyon sajnálom, hogy beteg Miksa Kép Te hogy vagy? Küldök sok-sok gyógypuszit!

Az én torkom is fáj, délután rákezdett Kép Ez azért rossz, mert holnap Szentesre utaznánk, de még nem tudom, mi lesz, mert fájós torokkal és rossz közérzettel nincs kedvem nekivágni Kép Pedig hétfőn lesz a férjem szülinapja Kép És szerették volna felköszönteni anyósék. Hát majd meglátjuk.

Remélem, Anikóék is rendben hazaértek, ő még nem jelentkezett.

Jó éjt,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Alszik Miksa rendben, kapott Nurofent, most néztem meg, jól meg van izzadva, de már nem olyan meleg. Úgy kikészülök mindig az ilyenektől, keresem, hogy mi szúrtam el, mi lehet a baj. Kicsit takis volt, de ez nem újság, mert mostanában szívni kellett az orrát. Holnapra családi kertnapot terveztünk, hát nemtom mi lesz belőle. Nekem maradtak a végtagfájdalmak, de ez most mindegy is. Nem számít.
Holnap kicsinyítek nektek képeket, jó?

Anikó, minden ok?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szép jó reggelt!

Ne haragudjatok, hogy tegnap nem jelentkeztem de a gép állandóan foglalt voltKép Hazafelé elhoztama Nikit az utolsó óráról (tesiKép) ne kelljen (kivételesen) anyunak menni érte. Nagyon örült, hogy egy kicsit lóghatKép, le is ült a gép elé gyorsan, mert hétvégén lez az első "bajnoki"(kis túlzással) meccsük és az edző a honlapjukon üzenget nekik... Na, el is indult a kavarás, mert most lesz az óraátállítás és ezen elkezdett aggódni, hogy mi lesz ha a csapatból vki nem tudja és elkésik és júj meg jaj, azonnal mindenkinek e-mail, mg azután teve eetés meg egy kis chatelésKép nem akartam kirobbantani, gondoltam este... de most Zozis hétvégénk van és Õ is egyfolytában verte a gépetKép maradt nekem a reggelKép

Én annyira de annyira jól éreztem magam, hogy már ma mennék a következő talira!!! Olyan fesztelen és jó hangulatúak ezek a talik mindigKép
Nagyon örülök, hogy végre találkozhattam személyesen is Gabiékkal, Zsoltika tündéri és olyan otthonosan mozog a játszóházbanKépKép És az is nagyon jó, hogy Ritával és 3 csodás kis gyerkőcével bővült a csapatKépKép

Szirom,
remélem csak az izgalmtól lázasodott be Miksa és reggelre semmi nem lesz!!!! Ne legyen már betegségKép Gratulálok Mikshoz! Látod már most minden áron filmezni akarták, annyira szép a kicsi fiad!!!!!
A lábad a fotón nagyon csúnya... én hanyatt-homlok futottam volna dokihoz, minimum egy műtéttől tartvaKép Nalád ilyen egy "kis" sportsérülés??? Igaz, mondják, hogy a kézilabda kemény sport...
Azért meg kléne nézetni, mert már elég régen volt az a hétvége és még mindig fáj Neked....

Ildi,
Jaj de örülök, hogy már otthon is vagytokKép
Megkaptad a csomagot? Állítolag még aznap kivitték, tehát pénteken.
Tündéri a kis Natasa!!!! Még kérünk szépen picit világosabb fotót isKép Bocsi, de olyan cuki lehet és ezen nem látszik olyan jólKépKép
Én is várok minden hírt Rólad, RólatokKép

Gabi,
egyrészről sajnálom, hogy hétfőn nem csatlakozol, másrészről meg szuper, hogy Te egyedül így lefogytálKép és Téged látva most még inkább hiszek a callanbanKép (egyébként én is érzem már a változást pedig még csak 6 alkalom volt!)
a talin akartam kérdezni, hogy mi van a fejfájásoddal (saiddal) elég gyakran írod, hogy nagyon fáj a fejed.... Ezek olyan migrénesek? Vagy ennyire front érzékeny vagy? Nagyon kellemetlen lehetKép

Rita,
örülök, hogy kaptatok szép rucikatKépKép
Fantsztikusak a gyerkőceid! Olyan jól neveltek! Ahogy össze tudtad őket szedni a végén egy szó nélkül...Kép Köszönöm én is Majának a pesztrálástKépKép Pupi mondogatja is, hogy:
" Maja. jön. ide." és mutogat a földreKép

Beszti,
nagyon sajnálom, hogy így alakultKép Beninek jobbulást! Gyorsan szervezünk még1 talit, jó?

Motiot,
ja tényleg a vendég..... Remélem nem fáraszt le nagyon! Akkor gyere,amint csak tudsz!!!!
Táblázatban szerepeljen a neved?KépKép

A kilóimmal kapcsolatban szerettem vona még pár szót.... Annyira jól esik, amiket mondtok, ténylegKépKép De a mérleg, az nem hazudik (és a tükör sem... a hosszú blúz, az sok mindent eltakar ámKép) Szóval, 62 kg. voltam, amikor nem kellett fogyóznom és fel tudtam venni a kedvenc farmerem, most 70kg. vagyokKépKép akkor mégis csak kell az a fogyókúra, nem?KépKép Szóval, hajrá Nekünk hétfőn!!!! Együtt menni fogKép

anikó

Anikó
pupi5

még GabinakKép
Köszönöm szépen a képeket, még nem tudtam megnézni... Torkod jobb már?

Lányok, délután én is küldöm a képeket, az Árpi most tölti le az irodábanKép

anikó

Anikó
pupi5

Anikó, MITÕL vagy te 70 kg??? Nem kabátban-csizmában, Barnabással álltál a mérlegre véletlenül?? Kép Nem létezik, hogy én csak másféllel vagyok több, pedig ma ennyit mutatott a mérleg (egy kis önreklám: 6,5-nél tartok! Kép).

Szirom, Gabi, Beszti, hogy vagytok? Meg a gyerekek persze??

Jó hétvégét mindenkinek!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

36,8-cal ébredt, de azóta már megint 37,1Kép

Köszi lányok a dicséretetKép Tényleg imádom a kölket, szép is meg okos is, aranyos is, minden irtóra klassz. De valahogy én nem tudok olyan nyugodtan üldögélni, mint ti, mindig készültségben vagyokKép Talán a végén láttatok belőle ízelítőt egy kis ízelítőt, hogy elég mondjuk lehajolnom a cipőért, ő már a terem túlsó végén van, vagy az ajtó felé tart, satöbbi. Valahogy nekem a tietitek nyugisabbnak tűnnekKép Mondjuk nem tudom, mi volt előbb, hogy én is állandóan zizegek, és a gyerek ettől zizeg, vagy én tényleg csak azért zizegek, mert ő ilyen fürge. Talán genetika?Kép

Anikó! A térdemmel az volt a helyzet, hogy nem billent, nem akadt, csak fájt tényleg inkább zúzódás. Csak már múlna. Igazából a térdvédőm hiányzott, csak nem vettem észre, hogy elfáradt benne a gumi, és már használhatatlan. Jellemző rám különbenKép

szirom

Lányok, képeket mekkorára kicsinyítsem?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?