Kedves Paga!
Mindíg elszomorít, amikor elolvasom a "történetedet", ezt csak az idő múlása enyhíti majd, ha enyhíti. Sajnos én hajlamos lennék a vizsgálatot "okolni" a történtekért, de ez mégsem bizonyosság.
Az örrgyök vizsgálatról annyit tudok, hogy igazából nem vizsgálat, hanem úgy mint a nyakredőt, megnézték UHn. Ezt is a Down szindróma kizárása miatt. A doki csak annyit mondott, hogy orrgyök, nyakredő norm, talán az előbbinek nincs is mm-ben mért értéke. Akkor annyira boldog voltam, hogy nem kérdeztem rá. Nekem minden vizsg. annyira új volt, hiszen a két nagynál még semmi ilyesmit nem csináltak, csak volt 3 kötelező UH és AFP.
Ja az AFP! Igazából nekem nagyon alacsony volt, ha így utólag vkit. érdekel, megkeresem mind a 3 gyerekemét, de mivel a 2 nagy így is egészségesen született, és Lucánál is annyit mértek, az orvos azt mondta, vannak "ilyen" alkatú nők. Tehát, ha nincs a 2 nagyobbik gyerkőc, és nincs mihez viszonyítanom, hát nagyon féltem volna, és biztosan megcsináltatom a vizsgálatokat.
Paga, neked milyen értékre mondták, hogy rossz az AFP?
Sok nőnek ez nagyon nehéz döntés, hogy legyen vizsg. vagy ne. A barátnőm is "későn" szült, ő szinte dalolva ment az amnióra. Hát ilyen különbözőek vagyunk!
Kedves Melcsi,
én is most, hogy Lucussal itthon vagyok újra annyi év után, nagyon élvezem, hogy "háziasszony" lehetek. Sokkal többet adok így a családomnak, mindíg van meleg étel, néha süti, a nyugalom is nagyobb talán, annyi mindent lehet itthon csinálni, hogy szinte rövid a nap! A baba ill. mostmár kislányillatról nem is beszélve! Mi kertes házban lakunk, és tavasszal elkezdődik kint is a "munka", de nekem most az is szórakozás. Sokkal többet vagyok együtt a nagyokkal is, és a szüleimet is többet látom. Egyszóval gyönyörűséges!
De mindezek ellenére, folytatom tovább az angol tanulását, járok egy tanfolyamra, megpróbálom idén a középfokot. Most tavasszal kitaláltam, jó lenne tornázni is egy jó hangulatú helyen. Körülnézek itt Dunakeszin. Nem vágyom az izzadt szagú konditermekre, inkább vmilyen kellemes női tornát keresek. És most kezdett érdekelni a természetgyógyászat is. Szóval kezdek kinyílni!
Szép napot Mindenkinek!
Ancsi