Új privát üzeneted érkezett!

Titi!

Még azt akartam írni neked, hogy szerintem inkább du menjetek UH-ra. Telefonon időpontot kell kérni rá, de akkor a férjed is behet és nézheti a kamerát. Meg vihettek videokazit is és 2000 Ft-ért felveszik videóra. Egyébként jobban ajánlom a keddi és a csütörtöki délutánokat, mert akkor egy fekete hajú csaj csinálja, aki szerintem sokkal kedvesebb, mint aki neked csinálta. Leméri a babőt, aztán odafordítja hozzád a monitort, és elkezd magyarázni, hogy mi micsoda. Nekünk a nemét is ő mondta meg. Minden vizsgálatnál kb 10 percet vesz fel. Legalábbis engem a szőke csaj pár perc alatt kidobott, és nem mutogatott meg semmit.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Csné! Tücsi! Sajnálom Kép

Koda! Tálálkozhatunk , 4-kor a Szent -Anna vill. megállóban, én fentről jövök. Meg foglak ismerni.
Vagy ha nem jó neked, később valamikor délután, majd megbeszéljük itt. Ja várjál én megyek dolgozni és nem látom amit Te írsz vissza .....
Akkor ha neked jó legyél ott 4-kor , én meg majd nézlek.Ha nem vagy ott akkor tudom hogy nem értél rá.
Remélem érthető voltam..... Kép sietek, elkések.
Pusz.
Az árát nem is merem megmondani......499Ft.

KépKép
eszterke80
 
 


Jó reggelt!

Tücsi
Nagyon sajnálom!Kép Létezik, hogy a pajzsmirigyed miatt nem volt most pé-d? Akkor nem értem, hogy az elmúlt hónapokban meg volt, vagy ennyire bekavarhat ez a kis szerv. Mindenesetre ne törj le. A doki után mindenképpen írd meg mi volt, van e valamilyen eredmény.

Csné
Sajnálom, hogy megjött, pedig olyan jónak nézett ki.Kép Most menned kell a dokihoz gyógyszerért? Jövő hónapban is kell valaki aki babás lesz, tehát nem elkeseredni. Jó pakolást délután.

Anita
Mi a helyzet? Csináltál már tesztet?

Musti
Gratulálok!Kép

Megyek reggelit csinálni, még jövök.
Szép napot mindenkinek!

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 

 
 

Sziasztok!

Mindenki elment dolgozni?Kép

Mesi, ÁgiKép
Brü-hü-hü...... Mesinél még talán van mire fogni, de Áginál! Pedig a hőd is olyan szépen alakult Ági! Át tudom érezni a helyzeteteket. Én is megint egy pé. nélküli hónapot progukáltam, úgyhogy nekem sincs semmi esélyem......

AnitaKép
Meg merted csinálni????

ZsuzsaKép
Megkérdezhetem, hogy otthon mi a helyzet?

Áginak majd küldöm néha a leveleketm, mára el tudom vállalniKép



Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Igen megcsináltam a Gabrielt és negatív lett. Kicsit csalódott vagyok, de még mindig nem jött meg. A melleim pedig már kifejezetten érzékenyek, és a hőm 36,5. Tehát biztos nincs baba. Most nem tudom várjak-e még vagy menjek el ma dokihoz. Adjatok tanácsot. Kép Teljesen elcsüggedtem, akkor mi lehet a baj?
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Anita!
Szerintem irány a doki! Én ilyenkor legalábbis mindig úgy érzem, hogy nincsen vesztegetni való időm. Engem egy hét várakozás is kiborít. Azonnal tudni akarom, mi a gond, hogy minél előbb orvosolni lehessen.
Én megint csak a pajzsmirigyedre tudok gondolni. Nincsen egyéb panaszod? Hajhullás, fáradékonyság, hízás/fogyás, vagy valami? Kis kézremegés, izzadékonyság, vagy hidegrázás? Egy vérvételt azért szerintem megérne a dolog. Meg neked is kellene egy cikluson keresztül hormonvizsgálat. Ha ilyen alacsony a hőd a ciklus végén, lehet, hogy progeszteron bibi van a dologban. Ennek is utána kéne nézni.
Iszod a teakeverékemet? Az ezekre a hormonális dolgokra jó.
Bocsi, hogy ha te nem így gondolod, de én a te helyedben tuti nem várnék most már semmire.

Én is megfogadtam, hogy ha holnap a doki azt mondja, hogy nem lehet a pajzsmirigyem miatt a gond, akkor kedden chetelek egyet a dokimmal, és kihajtom belőle az e havi hormonvizsgálatot és a jövő havi HSG-t, vagy lapart, mert nekem októberre terhesnek KELL lennem. Ha megérti, ha nem. Nem akarok itt önző dögnek látszani, de ha gyest fogok kapni, akkor abből felkopik az állunk. Dolgozni meg már közölték, hogy nem vesznek vissza. Így inkébb most szülnék még egyet. Meg ha dolgozni vissza is mennék, ennyi orvoshoz rohangálást nem tudnék munkahely mellett megcsinálni.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Köszi Mesi. A hajam nem hullik, nem érzem magam fáradtabbnak mint máskor, a hízás igazából akkor kezdődött, amikor elvetélte, akkor nézték a pajzsmirigyet is és nem volt gond.
A tea keverékedet nem próbáltam abból adódóan, hogy minek nekem...De majd meglátom, déután 2-kor kell úgyis bejelentkeznem, nem tudom mit tegyek, addig még eldöntöm. Este különben felmegy a hőm, tegnap is 37,1 volt, tudom ez nem jelent semmit. De ezt a reggeli hőt is a teszt után néztem. Lehet ez se pontos.
Azért köszi, hogy segíteni akarsz, csak hát olyan hülye vagyok, hogy addig bízom míg nem jön meg.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


LányokKép
Ez itt Ági üzenete az egész. Levélben küldi én meg nektek továábKép




Úúúúú, de boldog vagyok, hogy elküldted!!!!! Köszi, köszi, köszi!!!! Berakod ezt is a többieknek amit irtam??? Drága vagy, nagyon köszönöm előre is!

Olyan jó, hogy vagytok, de most komolyan... Kép A párom is tudja nagyából, hogy mit érzek most, de nálatok jobban senki nem tudhatja! Mindenki a környezetemben azt mondja, hogy, "jaj ne gondolj már ennyit rá, foglalkozz mással is..." De ti nem! Kép Ti tudjátok, hogy minden percét ez teszi ki ilyenkor az embernek! Kép

...bejöttem dolgozni, és a takarítónőnk azzal fogadott, hogy az egyik ismerősénél egy 17 éves lány terhes! Most mondjátok meg mire??? MIért nem nekünk van inkább pocaklakónk????

Mesi, annyira sajnálom... De hidd el, neked a pajzsmirigyes doki segíteni fog, és utána lesz babád!!! Meg nekem is... Kép Biztos! Tuti!!!

Bufo, nem megyek dokihoz, azt mondta, hogy akkor menjek, ha terhes vagyok... Ez volt az első próbálkozós hónap. Azért én is belátom ésszel, hogy nem sikerülhet rögtön elsőre (persze a szivemmel nem ezt érzem és úgy reménykedtem).

Vivimmel is áprilisban lettem terhes... Remélem jövő hónapban sikerül!

Szerintetek mérjem a hőmet ebben a hónapban is??? Igy olyan nagy a csalódás... Kép

Pusz mindenkinek
Ági

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Ági!
Szerintem mérd a hődet, így én már felkeléskor fel tudok rá készülni, mi fog fogadni a WC-n.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Ez már saját írás:

Anita!
Én is csak azt tudom mondani, hohy menj dokihoz! Semmit sem veszthetsz, legfeljebb segít, ha van valami kis probléma! Igaza van Mesinek, engem is kiborít 1 hét várakozás is. Látod, émn is megtettem az első lépéseket, neksokára megtudom, hol lehetne segíteni a bajon. De ha csak vártam volna itthon, akkor lehet, hogy egy fél év is eltelt volna......Nincs mira várni szerintemKép

MesiKép
Szuper a hozzááláásod! Így van, ha szabad utat adnak nektek, akkor nézess meg mindent magadon és próbálkozzatok! Nagy baj nem lehet veled, mert ott a pici fiad, akit nemrég szültél.

ÁgiKép
Szerintem mérd, de csak azért, hogy lásd, mikor van a pé-d. Utána ha látod, hogy van, akár le is teheted a hőmérőd és várakozhattok izgalommal. A lényeg, hohy tudd, mikor kell együtt lenniKép


Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


hát ilyen nincs csupa rossz hirKépKép

ági ugy sajnálom pedig én már ugy beleéltem magam!de majd következö honap bizti sikerül csak a lényeg ne add fel!mérd tovbb a höd!

anita!hazudik a teszt!biztos még korai volt ugyhogy ne kenödj el!én még mindig szoritok!de a magad megnyugtatására jobb lenne ha elmennél dokihoz!

tücsi!hát franc se tudja milyen a szervezetünk!látod nekem is multhonapba minden babára utalt két honap késés pé-nél volt akcio höm fent volt két halvány teszt és mégsincs babám!én már lassan nagyon nem értem mi hogy megy!ezért lassan már nem is reménykedem!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Szerintetek lányok, ha elmegyek dokihoz és véletlenül, de tényleg csak véletlenül mégis babám van azt már látni fogja? Febr. 12-én volt utolája mensim és ma 41. napom. Mit gondoltok? a babának nem lenne baja, ugye?
Feltéve, ha addig nem jön meg, bár nem úgy érzem.
Eldöntötem, ha kapok időpontot akkor elmegyek ma, igazatok van legalább megnyugszom.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


anita kb negyedik héten lennél most mert elsö két hetet nem számoljuk!ugyhogy nem biztos hogy ltáná!mondjuk nem tudom hogy orvosi vizsgálatnál elsö két hetet számolják e!nekem az otthoni nödokim 3hetesen már megmondja hogy van baba vagy nincs!tapintás alapján is!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Agi!

Nagyon sajnalom,de ujabb honap,ujabb esely,hinni kell benne.
Virag!

Ha otthon vagyok,akkor a 9.keruletben lakok,nemreg lett kesz a lakas,amugy a csaladom meg a 17.keruletben.
Fejfajasra otlet:a nagy labujjadat(vagy ha nincs keznel!) akkor a huvelykujjadat masszirozd,minden oldalon,kozepen is melyen nyomogathatod es az ujj tovenel is,illetve a lab vagy kez ujjai kozott,eszre fogod venni,hogy lesz egy par nagyon erzekeny pont,ott idozz egy kicsit tovabb.
Zsebby!

Megneztem,nagyon edes mind ket gyerkocod.Kerdezz nyugodtan,ha tudok barmiben segitek.
Kicsijuci!

A majdnem ajulas a vernyomasod ingadozasa vagy leesese miatt is lehet,tessek pihenni.Bar irtad,hogy most fogsz.Nekem meg csak jovo heten kellene megjonnie(marmint ha nem lennek terhes),en is tartok tole mert a doki szerint lehet,hogy ez a hematoma elkezd majd verezni,remelem inkabb szepen felszivodik,begyogyul.MOndogatom surun az affirmation-okat(mi ez magyarul,mint a mantrak!).

Hisztek abban hogy minden fizikai tunet mogott erzelmi problemak huzodnak?En ezt vallom,szamos konyvet is kiolvastam.Mihelyt elojon valami,eloveszem es kikeresem hogy mi is lehet a problema es mit kell ilyenkor mondogatni ra.Hihetetlen de mennyire igaz.Vegul is a kineziologia is ezen alapszik reszben.

A babasodas ugyeben en a ferjemet a cinken kivul biotinnal,termeszetes E vitaminnal,folsavval es omega-3al tomtem mivel o se olyan fiatal,gondoltam,fel kell kicsit javitani a fiukat.

Elobbre levo pocakosok,vigasztaljon valaki,mikor mulik el ez a rosszullet???
Ma elindultam vasarolni,nezgelodni,fel ora mulva haza kellett jonnom mert olyan gyomorfajos,hanyingeres ehseg jott ram es gyumolcs nem volt a kornyeken,nekem meg egyenlore csak ez megy le.Legkozelebb cipelek magammal egy tal gyumolcsot,szepen fogok kinezni.
De sikerult egy melltartot vennem,tudom hogy meg csak 7 hetes vagyok de nekem mar eggyel nagyobb kosar kell....a hasam helyett a melleim nonek!

Szep napot mindenkinek,es most en irigykedek mert itt szeles,homokviharos ido van.
Monika
momo35
 
 


Sziasztok!

Voltam dokinál, de csak azért, mert megjött a vérvizsgálat eredménye, meg megkaptam a betegszabis papírt.
Holnap megyek dolgozni. Kép Jó volt azért ez a pihi. Szerintem még be fogok tervezni a jövőben egy-két ilyen pihenős hetet.
A vércsoportom kiderült végre, ARH+. De furi, még nem tudtam.

Fáj a hasam... igaz, csak kicsit, de tudom is, hogy mitől. Reggel kicsit összezörrentünk a férjemmel. És utána közölte, hogy még az apósomat is magamra haragítottam. És tudjátok mivel? Be akartak jönni mindketten a lakásba égő cigivel. Amikor olyan hányingerem van tőle, most még érzékenyebb vagyok rá. És én kapok, amikor csak annyit mondtam, hogy: ne gyertek már be cigivel! Kép Jó, mi? Még nekem legyen lelkifurdalásom emiatt? Nem nekik kellene tekintettel lenni rám? A férjem azért figyel, ez most kivétel volt, de az apósom azért rendszeresen dohányzik bent. Én pedig nem akarok megbántani azzal, hogy arra kérem, ne tegye. Gondoltam, majd magától is belátja, nem kellene. De hiába várom én azt az időt... pedig amúgy nagyon szeretem a párom szüleit. Lányok, mondjátok, hogy igazam van!!! Kép

Juci, már csak 1 hét, és vége a kritikus időszaknak. Irigykedem! Nekem még van addig 3,5 hét! Csak kibírjuk!

Mesi, mindjárt olvasom is a mailt! Köszi is a válaszod! UH-ra legközelebb a magándokihoz megyünk, de ha ő nem tud adni fotót (amin azért elkeserednék), akkor megfogadom, és kedd vagy csütörtök délutánra bejelentkezem a férjemmel, ha már nagyobbak leszünk. Úgy a 20. hét körül szeretnék majd azért egy videót.

Anita, sajnálom... de legalább ez is kiderült. Szerintem is menj dokihoz, hogy minél hamarabb kiderülhessen végre, mi okozza a problémát.

Ági, tényleg ne add fel a hőmérőzést, így tényleg pontosan tudhatod, mikor van pé-ed, és mikor érdemes próbálkozni. Örülök, hogy lelkileg jól viseled! És igazad van, ha ez még csak az első komoly hónap volt... a következő reméljük, meghozza gyümölcsét.

KépKép
titi_27
 
 


Szasztok!
Most nem fáj a hasam, még jó.Ugyanis tanítok nem lenne jó az órán kirohanni, bocs srácok, gáz van.
ANITA NE IZGULJ AZ EGYIK KOLLEGANÕM TERHES VOLT ÉS SOHASEM MUTATTA KI A TESZT, MENJ DOKIHOZ!
AMUGY NEKEM IS FEB.12-ÉN VOLT UTOLJÁRA!ÉN EGY HÉT MÚLVA ISMÉTLEK TESZTET, ADDIG NINCS DOKI!
adri
musti
 
 


titi!a férszt hozod rám!elkezdtem olvasni megött vér stb..majdnem elájultam!de aztán megnyugodtam
jo lenne ha nem idegeskednél nmert attol is fájhat a pocid!és igenis értsék már meg kismama vagy!amugy aposod tudja hogy baba van a pocidba?

momo köszönöm szépen ez jo ötlet kiproálom legközelebb!na meg a másik!én is nekiállok férjemet tömni vitaminnal igaz hogy ö fiatal de hát a vitamin nem árthat (remélem segit)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


csaok mnost nézem a találkozásokat!és divat lett a terheség!kemény!csak én nem tudom követni a divatotKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Adri! És neked az első teszt is pozitív lett, már elfelejtettem írtad-e! Légyszi írd meg!
Köszi:
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Virág, igen, tudja, egyedül a szülők tudják, meg 1-2 barátnőm. Szóval, lehetne kicsit belátóbb. És most persze én vagyok tőle rosszul, mármint nekem van lelkifurdalásom. Olyan hülye ember vagyok, nem szeretek másokat megbántani. Utálom, ha valaki utál!
Na, megyek visszadőlök egy kicsit. Utálok korán kelni.

Lányok, ti tudtátok, hogy ha az első gyerekkel gyed-en vagy, és jön a második, azt táppénzzel meg lehet szakítani? És akkor jóval több pénzt kapsz. Én nem is hallottam még ilyenről. De vajon hogy közlöd ezt a dokinak? Igaz, ha vérzés van, meg esetleges vetélési tünetek, úgyis elmész hozzá, de kérdés, tényleg táppénzre vesznek?

KépKép
titi_27
 
 


Anita!
Igen pozitív lett, de az elöző hónapban sajnos elment a menszesszel a baba, azért várok még, nehogy túl hamar örüljek, várok az orvossal is, három hetes lehet még.
Most megyek, majd 4 után jövök, majd írj!
musti
 
 


Sziasztok!
Nagyon álmos vagyok, mindjárt elalszok.

Tücsök, Titi!
Igen, gondolkodom rajta, hogy a Szt.Imrébe megyek, még nem döntöttem el. Csak át kell hidalni ezt a távolságot, bár annyira nincs messze.Több helyet is megnéztem már, de mindig ide kanyarodok vissza.
Már olyat is hallottam hogy valaki a lakóhelyén jár gondozásra, de szülni máshová megy.Ti mit tudtok erről?

Musti!
Gratulálok, innentől vigyázz magadra!Kép

rimar
rimar
 
 


Jó, ha megjöttem a dokitól, feltéve, ha kapok időpontot, megírom, mi volt.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


titi!bakker nem semmi akkor!tényleg felelötlen meg figyelmetlen!ezért neked ne legyen lelkiismeret furit jogos hogy kiakadsz!de mondom ne nagyon huzd fel magad mert ártassz a babának!szépen is meglehet mondani neki hogy fáradjon ki mert neked a baba egészsége fontos!szerintem megfogja érteni de amig nem szolsz neki addig nem tesz ellene!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


anita remélem a doki nyugtato hireket mond annak örülnék a legjobban ha észrevenne egy kis pocaklakot!szoritok neked

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Anita, én a mensi elmaradásától számított 3. héten mentem dokihoz, és akkor már látta a babát. 1,3 mm volt. Előtte szerintem a petezsákot már lehet látni. Úgyhogy ha késik 1-2 hetet, a doki már tuti látná.

Rimar, szerintem jól teszed, eddig csak jókat hallottam a Szent Imréről. Sajnos arról fogalmam sincs, hogy ha máshová jársz terhesgondozásra... nem akarsz inkább magánrendelésre menni? Mert én ahhoz a dokihoz járok, akinél majd szülni szeretnék, és ő a Szent Imrében dolgozik.

KépKép
titi_27
 
 


Lányok, amit írtam eltünt. Nem volt igazából érdekes. Felhívtam a dokit, este 1/4 7-re kaptam időpontot.
Anita
Jaj, lányok szorítsatok!!!!!

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Lányok, amit írtam eltünt. Nem volt igazából érdekes. Felhívtam a dokit, este 1/4 7-re kaptam időpontot.
Anita
Jaj, lányok szorítsatok!!!!!

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


ÁGI ÜZENETE:


Irok kicsit... Nincs kedvem dolgozni! ;)

Azt hiszem megfogadom a tanácsotokat, és mérem legalább Pé-ig a hőmet...

Kisjuci, Apával meg megbeszéltem, hogy kipróbálja azokat a vitaminokat, amit irtál! Kép
De jó neked 11 hetesen! Kép pihenj sokat!!!!

Úgy szeretnék rólatok pocakosokról már képeket látni! Valaki irta a múltkor, hogy rakjatok fel a növekvő pocitokról mindig képeket... Nem lehetne ez tényleg??? Olyan jó lenne látni!!! Kép

PG53 pontosan mit is mutat majd?? A peteérést??? Ha ez kell hozzá ezt is megveszem! Kép

Koda, remélem a gyógyó be fog válni!

Ági

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!
Egész délelőtt a férjem dolgozott a gépen így nem tudtam jönni. Mire végzett akkor meg nem lehetett bejutni ide eltüntek a topikok.
Most rohanok, megyünk boltba és a játszóra. Ha hazajöttünk remélem tudok jönni.

Titi
Én tudtam, ezért hajtom a főnökömnél a dolgot, csak ugye ezt nem nagyon szeretik, holott ez törvényesen jár neked.
Megértem mit érzel nálunk is ez volt. A gond inkább az, hogy amikor megszületett Dávid cigizni kiment az erkélyre, de nem akart kezet mosni és úgy szeretett volna piszkálni a gyerekhez.

Koda
Jelenleg részemről próbaházasságnak tekintem a dolgot. Nincs vita köztünk próbálunk nem beszélni a történtekről.Szinte olyan mintha semmi sem tötént volna , csak a lelkem háborog és szomorú. Néha nagyon elkettyenek, de nem akarom mutatni.
A baj az, és ezért vess meg az útban lévő gyerkőcnek sem tudok felhőtlenül örülni.Bennem van szegény mire születik meg. Hát ez van.

Tücsök
Te szerződdéssel vagy, hogy kijelentették, nem mehetsz vissza?
Biztosan sikerül a baba októberig, hol van az még.
Pozitív gondolkodás, nem lesz semmi gond. A pajzsmiigyedet hipp-hopp rendberakják és szabad az út.

Anita
Menj csak el a dokihoz. És ne hagyd magad lerázni. Kérjél minden olyan vizsgálatot amit csak akarsz, nem mondhat nemet ilyen előzmények után. Hajrá!

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Na, felkeltem végre.

Bufo, közben leesett! Tulajdonképpen akkor Te is meg akarod szakítani a Gyed-et táppénzzel? És erre mondott a főnököd nemet? A dokidtól kérdezted már? Hogy működik ez? Én nem ismerem túlságosan a körzetist, de nem tudom elképzelni. Jó napot, táppénzre szeretnék menni. Megoldható? Pedig elvileg járna, bármiféle kisebb probléma esetén is, nem?

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!
Hazajöttem a munkából. Már csak egy nap van és hétvége!
ANITA SZURKOLOK! HAZAÉRSZ, SZÓLJ, MI VOLT! NAGYON KIVÁNCSI VAGYOK.
Musti
musti
 
 


Sziasztok!

Rimar!
Én úgy tudom,hogy ott szülsz ahol szeretnél,de terhesgondozásra(ezalatt a védőnőt értem),a körzetileg illetékeshez kell járnod.

Mesi,Ági!
Sajnálom,de nem szabad elkeseredni,folytatni kell a próbálkozást!

Lányok!
Annak ellenére,hogy szedem a magnéziumot,éjszakánként előfordul,hogy begörcsöl a lábam.Az utóbbi időben ráadásul egyre gyakrabban,és rettenetes fájdalommal jár.Szegény párom egyik éjjel azt hitte,hogy szülni fogunk,annyira jajgattam.Pedig nem jellemző rám,hogy elhagyom magam.Ma éjjel hasra vetettem magam kínomban,úgy próbáltam kimaszírozni a görcsöt.ami nem kis teljesítmény ekkora pocakkal.Nem tudnátok a magnéziumon kívül mást is ajánlani?Köszi!

Mona

Kép
KépKép
monaszisza
 
 


Sziasztok lányok!!!

Itthon édes itthon! Kép és milyen rendetlenség... ezt ma el kell tüntetni!

Koda
nagyon köszönöm, hogy áthidaltuk a nehézségeket és benn a munkahelyemen is veletek lehettem! Szuper volt ez a nap igy! Kicsit összeszedtem magam, és már a köv. hónapra készülök!
Vettem apának cink + szelén + e-vitamint!!! Kép

Anita,
kiváncsian várom, hogy mit mond a dokid!!!! drukk-drukk!

Kisjuci,
várom a fűrdősó nevét is majd! Ártani nem árthat!!!

Tücsök,
Október még olyan messze van!! Sokkal hamarabb terhes leszel, figyeld meg! Amugy is azt beszéltük, hogy nyárra mindenkinek pocakosnak kell lennie! Kép

Megyek rendetrakok... Este visszanézek mindenképp hozzátok! Kép

Ági
csné
 
 


Mona, én úgy tudom, hogy az Elevitben is benne van minden szükséges vitamin. Azt is szeded mellette? Mert szerintem akkor az elég is.

KépKép
titi_27
 
 


Elevitet én is szedek, meg a maneb6 is jó, már bocs a közbeszólásért!
Czeizel bácsi ajánlotta az E
levitet, ő meg nem akárki!
musti
 
 


ANITA MOST KÉSZÜL A DOKIHOZ!
musti
 
 


Sziasztok,

Anita,
Nekem csak a clearblue volt pozitív, akár milyen más tesztet vettem. Meg tudod, a terhességi tesztekhez kell egy bizonyos HCG szint, amíg az nincs meg addig nem mutatja ki.
Ja, a doki biztos látja (de már úgyis tudni fogod). Én az első gyerkőccel még nem tudtam, hogy terhes vagyok, két mesi között mentem citológiára és megkérdezte 4-szer, hogy voltam-e már terhes. Szóval állítólag tapintani már az egy hetes terhességet lehet. Max.szívhangot nem "látnak".

Az, hogy meddig lesztek rosszul teljesen változó. Nekem elmúlt a 14-15. héten De első babámmal egy percig nem voltam rosszul.

Momo,
nézd meg ezeket a honlapokat:
www.apeh.hu
www.oep.hu. Az oep honlapján találsz ügyfélszolgálti telefonszámot. Nagyon segítőkészek és mindent el fognak mondani pontosan. Az apeh honlapján meg megtalálod azt, hogy hova kell majd menni szerződést kötni.

Msot ennyi, biztos valakit kihagytam...

Ja, Tücsi és Koda ne keseredjetek el! Egy percre se. Tessék határozottan odaállni a doki elé. Nekem nagyon jó dokim volt, mert félév után már csinált mindent.

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Na, király, eltűnt a hozzászólásom. Mi a fenéért csinál ilyet. Kép

KépKép
titi_27
 
 


Szóval, azt írtam az előbb, hogy teszt és teszt között is tuti van nagy különbség, hisz nekem is csak a Gravi HCG mutatta ki. A Lily, meg az ugyanazon az elven működő annyira halovány volt, hogy én magam sem hittem el. Virágnak is az mutatta ki a második csíkot. Vagyis én még mindig azt mondom, én láttam azt a csíkot. Kép

De végülis most már mindegy... az tuti, hogy a jövőben véglegesen felhagyok a Lily féle tesztekkel.

KépKép
titi_27
 
 


Na, lányok, itt a férjem, átveszi a helyem. Holnap már megyek dolgozni, úgyhogy reggel jövök.

Szép estét mindenkinek!

KépKép
titi_27
 
 


Bufo!
Nem,nem szerződéssel vagyok, csak a főnököm kijelentette, hogy egy gyesest sem vesz vissza (3-an vagyunk otthon). Sajna létszámleépítés van a cégnél, lehet, hogy ez az oka.
Az én esetemben speciel közölte, hogy addigra befejezem a sulit és túlképzett leszek az állásomra. Szerintem meg az a bibi, hogy már így is magasabb a végzettségem az övénél, ha meglesz a PhD-m, akkor meg pláne. Csak ha tényleg ez a baj, akkor már eredetileg minek vett fel? Vagy csak a HR-nek nem tudta mivel megindokolni, hogy miért nem venne fel?

Anita!
Mi volt a dokinál?

Lányok!
Holnap nem tudok jönni, mert anyuéknál leszek Zsoltival. 8.30-ra megyek a Szent Imrébe a pajzsmirigyemmel, onnan meg spuri anyuékhoz. De este jövök.

Addig is:
Kép

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Juci,
És azt tudod, hogy a "legveszéleyesebb" a vércsoportod? Mármint ha vérre lesz szükséged. Na, azért ne ijedj meg. Én B negatív vagyok. Páromét nem is csinálták meg a Margitban, mindig nézték az ellenanyag szintet. Szóval ne izgulj, szülés után kapsz szurit és nem lesz semmi gond. Viszont érdeklődj ismeretségi körödben, hogy van-e még hasonló vércsoportú. (Én is ezt tettem)

Remélem a szemölcs leszedése nem volt nagyon fájdalmas.

Ja, meg cickafark tea és fürdő is jó...(peteérés, rendbetétel)

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy nem jöttem, de végre kisírtam magam. Szóval nincs baba.Kép Azt mondta a doki, hogy nagyon hosszú a ciklusom és nem tud megtapadni a terhességem. Mivel még nem jött meg ez az oka ennek is, hogy próbálkozik a szervezetem, de nem tud tenni semmit. Most kaptam mensi hozó gyógyszert, a nevét nem tdom nincs előttem a recept, valami "d" betűs, azt kell szednem 10 napig, aztán, ha megjött, akkor a 3. napon kell elkezdenem a ti általatok már említett closy-t, jól írom ugye?! Erre garantáltan lesz pé-m a 15. napon. Azt mondta akkor hajrá, reméli májusban találkozunk. Hát ennyi. Teljesen el vagyok keseredve. Már annyiszor hallottam, lehet másik topikokba, hogy ezek a gyógyszerek nem használtak, mi lesz ha nekem se fognak?! Nagyon magam alatt vagyok, már 1 órája csak bőgök.
Nem tudtam, hogy a 35 napos ciklus hosszú. Ja, és az is lehet a véleménye szerint, hogy ezért vetéltem el szeptemberben.
Sajnos semmi jó hírt nem tudtam veletek közölni, pedig úgy szerettem volna.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!

SSajnos csak most végeztem. A mai napom egy nagy rohanás volt, de kész lett végre hálószobabútor. Meg voltam a dokinál is, de semmi jóra nem jutottunk. Megkell várni a vérvétel eredményeit, és csak utánna írhatja fel a Clostyt.Szóval megint egy hónap kimarad, mert tuti megjön mire kész lesznek a leleteim.
Ha meg a hőm még hétfőn is magas, akkor mégegy vérvételre kell mennem.
Mostmár csak abban reménykedem, hátha megint késik, és akkor kezdhetem a gyógyszert.

Anita!
Nem akarok okoskodni, de szerintem menj el egy másik dokihoz. A Clostyt általában petérésre szokták felírni, ami neked szerintem van, csak a múltkori vetélés miatt késik most. Ráadásul, előtte hormonvizsgálatot szoktak csinálni.
És a szedése közben kontrollra kell járni, mert a tüszők túlfejlődhetnek, és akkor valami injekcióval szokták robbantani, hogy ne alakujon ki belőle ciszta.
Jaj nem akartalak megijeszteni, és remélem nem is haragszol meg rám, de felelőtlenség volt a dokidtól.
De a többiek is biztos mondanak majd neked okos dolgokat. Ez csak az én véleményem, és remélem segítettem valamit. Ráadásul neked sikerült már teherbeesned, és nem azzal van a gond.

Tücsi!
A teát meddig szoktad inni? A mensi alatt szünetelteded vagy akkor is iszod?

Olyan sokat írtatok. Már nem is tudom ki miket, mert olyan fáradt vagyok. Lassan megyek is aludni(hosszú volt ez a nap).
Mindenkinek szép álmokat, és holnap jövök. Kipihenten remélem az új ágyból.

Pusszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Anita!
Sajnálom nagyon, pedig nagyon reménykedtem!
Fel a fejjel, majd sikerül, én is félek hogy megmarad-e, az elöző miatt!

Nem szabad feladni, tudom nehéz!
Adri
musti
 
 


Anita!! Fel a fejjel !!!!!! Nekem bejött!! Az első hónapban! Kép
Olyan szép ciklusod lesz !!
Méred a hőt , és összehozzátok a bébit!!!!
Nyugi, és ne sírjál, én örülök hogy elmentél dokihoz, modjuk azt meg kéne majd nézni előtte hogy nem vagy -e PCO-s, de gondolom hogy a doki tudni fogja, és lesz vérvétel.
Pusz: Eszter

KépKép
eszterke80
 
 


Még annyit ,hogy nekem ugyanez volt a problémám, extra hosszú ciklus, és volt peteérésem is..
Nem mindegy hogy milyen adagban szeded,szerintem nem annyira veszélyes gyógyszer.
Szép napot!

KépKép
eszterke80
 
 


Sziasztok!

Eszterke, JuciKép
nagyon aranyosak vagytok, hogy segítettetek beszerezni a gyogyitKép

JuciKép
Ez a szemölcsös dolog nem hangzott valami jólKép
És már fel is adtad a levelet? Annyira nagyon aranyos vagy! De én nagyon szívesen kifizetem, mert te sem találod ám a pénzt!!!!
És biztos megtalál a postásnénink, ne izguljKép Nagyon sokan nem írják rá, hogy "a" vagy "b" lépcsőházKép

AnitaKép
Én nagyon sokat olvastam erről a gyógyszerről. Vetélések után szinte autómatikusan írják fel, mert ez nagyon segít abban, hogy megfeleő peteérés legyen, megfeleő hosszúságú ciklussal. Ezáltal a terhesség is könnyebben megtartható! Hiszen nem elég, hogy csak peteérés legyen, kell mellé a megfelelő progesteron szint is. Ez a gyógyszer azon is segít! Szóval amiket én olvastam,, azok alapján sikert hozhat neked! Annyi, hogy 1 uh kéne, csak hogy lássák, neked mennyi a megfelelő adag, meg hogy a túlstimulálást elkerüljétek és ezáltal ciszta legyen. Az átlag napi 2*1 szem, 5 napon keresztül. Ez már sikert szokott hozni. De van, akinek 3*1 szemet kell szednie.
Látod, Eszterkének is segített a hosszú ciklusokon!

GyöngyiKép
A teát a 14. napig kell inni! A cickafarkfű pl. ösztrogén jellegű anyagot tartalmaz, amit nem szerencsés a ciklus 2. felében bevinni. (mert rosszul befolyásolná a progeszteron termelődést vagy ilyesmi....)


ZsepyKép
Igen, most én is próbálok nem elkeseredni a magyar eü.-i ellátás miatt. Kivételes kiállok a magam igazárt és kihajtok minden vizsgálatot, ami nekem is fontosnak tűnik! Pedig nagyon bes.ari alak vagyok ám!

ZsuzsaKép
Egyáltalán nem vetlek meg a gondolataidért, ez érthető. De abban biztos vagyok, ha kezedben lesz a kisbaba, ez az érzés meg fog szünni. Õt nagyon nagyon fogod szeretni, még ha a férjednek sokára is fogsz megbocsájtani! Hiszen te is tudod, ez a picike nem tehet semmiről! Szeresd őt a pocidban is, mert megérzi ámKép


Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Titi
A körzetinek ki kell írnia, ha mondod, hogy babát vársz és nem nagyon bírod a srtapát. A nődokitól kérjél egy igazolást, hogy nem ajánlja tovább a munkát és azzal menj a körzetihez így biztosan kiír.
Jó munkát mára!

Mona
Ha ennyire görcsöl a lábad, akkor Ca hiányod is lehet, igyál pezsgőtablettát. Sportolóknál ez segíteni szokott. Kismamáknak pedig fontos a sok Ca bevitel, ezzel nem ártassz a babának.

Oné
Milyen volt a szép új hálószobában aludni? Gondolom jól elfáradtál tegnap, de legalább készen van.

Anita
Fel a fejjel, nem szabad elkeseredni. Nálad szerintem nem az a bibi, hogy nem tudsz teherbe esni, hanem az hogy valami oknál fogva nem marad meg. Inkább ennek kellene utánna nézni, hogy ezt mi okozza. Peteérésed biztos van, szeintem a hormonokkal lehet a gond. Menj el egy másik dokihoz is, és mondd el mi történt. Biztos vagyok benne, hogy nem ezt a megoldást fogja javasolni. Ezzel nem elkeseríteni szeretnélek, de a peteérést elősgítő gyógyi nem hiszem, hogy segít abban, hogy a baba a pocakodban is maradjon 9 hónapig.
Sok sikert!

Ma délelőtt még itt van az én pici fiam, azán egész hétvégén a szüleimnél lesz. Már nagyon készül rá, ő pakolta be az alvós kutyusát, és közölte "megyek Zsuzsi mamához, anya otthon marad". Nekem lesz egy kis pihi hétvégén, hát rám is fér.Hétfőn én is megyek a körzetihez a kiskönyvvel a pecsétek beszerzéséért.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?