Sziasztok!
Voltam dokinál, de csak azért, mert megjött a vérvizsgálat eredménye, meg megkaptam a betegszabis papírt.
Holnap megyek dolgozni.
Jó volt azért ez a pihi. Szerintem még be fogok tervezni a jövőben egy-két ilyen pihenős hetet.
A vércsoportom kiderült végre, ARH+. De furi, még nem tudtam.
Fáj a hasam... igaz, csak kicsit, de tudom is, hogy mitől. Reggel kicsit összezörrentünk a férjemmel. És utána közölte, hogy még az apósomat is magamra haragítottam. És tudjátok mivel? Be akartak jönni mindketten a lakásba égő cigivel. Amikor olyan hányingerem van tőle, most még érzékenyebb vagyok rá. És én kapok, amikor csak annyit mondtam, hogy: ne gyertek már be cigivel!
Jó, mi? Még nekem legyen lelkifurdalásom emiatt? Nem nekik kellene tekintettel lenni rám? A férjem azért figyel, ez most kivétel volt, de az apósom azért rendszeresen dohányzik bent. Én pedig nem akarok megbántani azzal, hogy arra kérem, ne tegye. Gondoltam, majd magától is belátja, nem kellene. De hiába várom én azt az időt... pedig amúgy nagyon szeretem a párom szüleit. Lányok, mondjátok, hogy igazam van!!!
Juci, már csak 1 hét, és vége a kritikus időszaknak. Irigykedem! Nekem még van addig 3,5 hét! Csak kibírjuk!
Mesi, mindjárt olvasom is a mailt! Köszi is a válaszod! UH-ra legközelebb a magándokihoz megyünk, de ha ő nem tud adni fotót (amin azért elkeserednék), akkor megfogadom, és kedd vagy csütörtök délutánra bejelentkezem a férjemmel, ha már nagyobbak leszünk. Úgy a 20. hét körül szeretnék majd azért egy videót.
Anita, sajnálom... de legalább ez is kiderült. Szerintem is menj dokihoz, hogy minél hamarabb kiderülhessen végre, mi okozza a problémát.
Ági, tényleg ne add fel a hőmérőzést, így tényleg pontosan tudhatod, mikor van pé-ed, és mikor érdemes próbálkozni. Örülök, hogy lelkileg jól viseled! És igazad van, ha ez még csak az első komoly hónap volt... a következő reméljük, meghozza gyümölcsét.