Jó reggelt!
Virág, bizony, aludtam!
Meg szenvedtem, mert alig kapok levegőt, úgy be van dugulva az orrom. De hál' Istennek a torkom már nem fáj.
Fogorvos... azt mondta, ez a gyulladás természetes, de nem olyan vészes, úgyhogy nagyon nem tud vele mit kezdeni. Használjak rendszeresen fogselymet, nehogy maradjon ételmaradék, mert attól könnyebben begyulladhat. Van egy fogam, azt majd betömi 12. hét után, de a többi nagyjából rendben van.
Ti tudtátok, hogy a kiskönyvbe is bele fog írni, hogy jártam fogorvosnál?
Felhívtam ma a védőnőket, azt mondják, akkor mehetek, ha van papírom a nődokitól, hogy meg van a rákszűrésem, és kiállít egy igazolást, hogy hanyadik hétben járok. Nem tudom, miért nem kaptam én ilyet a dokitól?! Legközelebb csak a 12. héten megyek vissza. Addig akkor nem tudok védőnőhöz menni.
Amúgy minden okés velem, tegnap már kérdezte a főnököm, hogy mikor megyek vissza dolgozni. Van bent munka. Legszívesebben még jövő héten is itthon maradnék, hát, nem tudom.
Lányok, egyelőre (hova kopogjam) már napok óta nincs barna!!!
És halálosan nyugodt vagyok, hogy minden rendben megy odabent!
Momo, üdv közöttünk, és kitartás, nyugi! Ha úgy kell lennie, akkor a baba úgyis megmarad. Ha pedig nem, akkor el kell fogadni, hogy azért nem, mert nem lett volna egészséges (természetes szelekció). Igyekszem én is így tengetni a napjaimat, és egyelőre bevált. Bár nagyon nehéz, mert a napok nagyon lassan telnek. Csak pihenj sokat, és lényeg, hogy ne idegeskedj!!!
Musti, gratulálok! Ne izgulj annyit, nem tesz jót a babának. (Mintha én nem izgultam volna folyton... igaz, lányok?) Két csík, az igenis baba!!! Nyugiiiiiiiiiii!!!
Anita, én a Lily-vel próbálkoztam, és ha emlékeztek, az volt az, amit a kukából horgásztam ki, és nagyon halvány +-at mutatott. Szerintem nagyon gyenge teszt. Másnap a Gravi HCG egyértelmű (bár halvány) + eredményt mutatott. A Gabrielt nem ismerem.
Na, megyek ebédet csinálni az uramnak.
Koda, gyönyörű a doboz!
Rimar, csak nem a Szent Imrébe szeretnél Te is szülni? Én is ott tervezem...
Bufo, reméljük, jó hírt közölnek majd a levélben! Ügyes voltál!
Mesi, ezek szerint megjött... nem is tudom, most milyen jelet tegyek?
vagy
. Talán most ennek örülnünk kell, nem?
Lányok, kitartás a fiaitokhoz! Gondoljatok arra, hogy vannak, akik meg ezért próbálkoznak, küzdenek akár évekig, hogy legyen egy ilyen kis rosszcsontjuk! És egyszer úgyis felnőnek, aztán kirepülnek...