Új privát üzeneted érkezett!

Az ünnepelteknek:

Kép

Magamat meg javítom: 1.cn

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


SziasztokKép

GyöngyiKép
Az aspirin ilyen kis mennyiségben a m.nyálkahártyát vastagítja meg az . Orvosk is szokták javasolni és a lombikon is ezt adják.

Érdekes,olvassátok el:


Ez a cikk a a Kaáli intézmény honlapján volt:

AZ ASPIRIN TERHESSÉGI RÁTÁT NÖVEL&Õ HATÁSÁRÓL :

Az Aspirin hatóanyagát képező acetilszalicilsavat 1897-ben szintetizálták. A gyógyszer a rutin terápiában, mint gyulladásgátló, fájdalomcsillapító és lázcsökkentő szer alkalmazott. Az acetilszalicilsavnak a prosztaglandinok (a szervezet szinte valamennyi életfontos működésében szerepet játszó anyag) szintézisében játszott szerepének felfedezése után, a 70-es évek elején felismerték a véralvadásra gyakorolt hatását is. Így nem véletlen, hogy ettől a pillanattól kezdve előszeretettel alkalmazták (és alkalmazzák ma is) a szív- és keringési rendszer megbetegedéseinek kezelésében is.

A szülészeti hasznosíthatóságát régóta ismerjük: növeli az újszülött súlyát azokban az esetekben, amikor a magzat elmaradt fejlődése (un. méhen belüli retardáció) a lepény csökkent keringése következtében jön létre. Tudott dolog az is, hogy használata kimutathatóan csökkenti az ismétlődő vetélések gyakoriságát is.
Egy közelmúltban megjelent tanulmányban arról adnak hírt, hogy kis dózisú Aspirint a lombikbébi program során alkalmazták és azt találták, hogy közel kétszeresére növekedtek a teherbeesés esélyei az acetilszalicilsavval is kezelt csoportban. A fejfájás elleni gyógyszer azonnal komoly fejtörést is okozott: vajon véletlen-e a hatás, milyen lépéseken keresztül képes segíteni a gyógyszer az embriók beágyazódásai arányát, hogyan képes csökkenteni a korai veszteséget?
Miután a keringésben betöltött jótékony szerepe közismert volt, erről az oldaláról volt kézenfekvő a kérdést megközelíteni. A petefészek gyógyszeres kezelése, a petefészek stimuláció számos tüsző (follikulus) érését segíti elő, ami a petefészken belül csak új erek létrejöttével valósulhat meg, magának a petefészek keringésének is jelentős mértékben fokozódni kell a többszörös tüszőérés optimális létrejöttéhez. Ezzel párhuzamosan a méhnyálkahártya is fejlődésnek indul, vastagszik, és alkalmassá válik a megtermékenyített petesejt, a préembrió befogadására. A kutatók megvizsgáltak az említett szervek vérellátását és megállapították, hogy az Aspirinnel kezelt csoportban fokozódott a méh, a méhnyálkahártya és a petefészek keringése. Mindez lehetővé tette, hogy a kezelések hatására több tüsző érjen meg, így szignifikásan több petesejtet szívhassanak le a follikulusok ultrahangvezérelt punkciója során. Az már logikusan következik az előbbiekből, hogy így több préembrió fejlődését lehetett megindítani, a visszaültetés előtt nagyobb volt a választási lehetőség, a létszámfeletti embriók mélyhűtve tárolásával és későbbi ciklusokban történő felhasználásával pedig az un. kumulatív terhességi rátát lehetett tovább javítani. Áramlásvizsgálatokkal azt is meg lehetett mérni, hogy a méhnyálkahártya alatt futó piciny artériák és vénák keringése is fokozódott, ami a megtermékenyített petesejtek beágyazódásának egyértelmûen elõsegíti.
A keringés fokozásán kívül számos, egyéb jótékony hatást is tulajdonítnak az Aspirinnek. A bevezetõben említett prosztaglandinok szintézisének gátlásán keresztül csökkenti a méhösszehúzódások számát, így az embrió-visszaültetések utáni kilökõdések valószínûségét is csökkenti. Miután a prosztaglandinok a lokális gyulladásos reakció mediálásában is komoly szereppel bírnak, ennek meggátlása a beágyazódási rátát szignifikánsan növelheti.
Nem lenne okos dolog azonban azt hinnünk, hogy a válogatás nélküli Aspirin terápia minden meddő házaspár gyermekhez jutását megoldja, itt a panácea. Számos tanulmánynak kell még elkészülni, hogy a hatás minden részletét tisztázni lehessen. Azt mindenestre megállapíthatjuk, hogy autoimmun megbetegedésekkel szövődött meddőségekben, ismétlődő vetélésekkel terhelt gyermektelenségek esetén, illetve azon pároknál, ahol családi anamnézisként trombózissal szövődött megbetegedések fordulnak elő, a megfelelő ideig és dózisban alkalmazott acetilszalicilsav terápia jótékony hatású lehet a meddőség elleni kezelésben, a terhesség létrejöttében."

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!
Két csík lett a teszt, úgykogy jó jel. De anyukámnak, meg férjemnek mondtam el, többnek nem fogom, mert az elözőnél nagy csalódás volt, három hónapig mág apukám se fogja tudni, babona, tanultam belőle. Teszem a dolgom, dokihoz is később megyek.
Szerintetek a hőmérsékletem nem vészesen alacsony?36,7, nem fog megjönni? Melyik hónapban van nyitott méhszáj?majd visszajövök, kiviszem a vizslát, mert nagyon ugat!
musti
 
 

 
 

Musti!


Igy ismeretlenul is gratulalok neked!!!!!!
A homersekletedet nem ismerem,attol fugg,hogy milyen magas szokott lenni altalaban.Nekem is esett egy picit a terhesseg megallapitasa utan es ugy is maradt hala az egnekNyitott mehszaj ugyben nem tudok tanacsot adni.Megegyszer gratula!
Momo
momo35
 
 


A profilhoz sikerult feltenni egy kepet,ide meg nem.O nem az en gyerkocom,a hugome,most mar 2 eves mult es Berillnek hivjak.
momo35
 
 


Sziasztok Lányok!

Nekem még semmi hír a mensiről, a hasam fájdogál, de azon kívül semmi. Már nagyon örülnék, ha megjönne, ha már egyszer nincs baba, mert a reggeli 36,4 fok hőmből adódóan ki van zárva. Teszetet még nem csináltam, anyukám javaslatára tolom még egy kicsit, úgy vasárnapig, ha addig nincs semmi, megcsinálom. Már elkönyveltem, hogy babám az idén nem lesz, mert az időn már túl futottunk. Talán jövőre, most ha megjön kivizsgáltatom magam, ez már nem állapot, nekem soha nem volt a ciklusommal probléma, miért most?!Kép
Mónika: üdvözöllek én is. Örülök, hogy itt vagy, szerencsés 9 hónapot, remélem nem lesz semmi baj, és zökkenőmentes lesz a hátra lévő idő.
Kicsijuci: Az én páromnak is van az első házasságából két gyerek 13 és 10 évesek. Nekem meg van egy 5 éves fiam.
Zseppy: Sok boldogságot a fiadnak!!!!Kép
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Gratulálok Musti! KépKépKép
Hányadik napon néztél teszet?
Nekem ez a 40. és még nem mertem, bár én már a sok csalódástól nem hiszem, hogy az lennék, de a remény hal meg utoljára!
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


A 39. napon néztem meg, de eddig pontos volt, azért mertem, meg a mellem nagyobb lett!
Nézd meg te is, veszíteni nem fogsz, én egy hét múlva nézem újra, addig nincs doki!
musti
 
 


De neked 28 napos a cikusod, ugye? Mert nekem 35 azért várok még.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Adri!
Késés és pozitív tesztKép mi más lehetne, mint baba? Halkan ,de gratulálok!

Anita!
Sajnos a 36,4 tényleg alacsonyKép Remélem sikerül kideríteni az okát a késésnek. De az is lehet, hogy ez csak egy így sikerült hónap. Tudod, nem minden ciklus tökéletes! És neked nem is volt problémád vele. Persze egy kivizsgálás nem árt, ahogy te is írtad!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


sziasztok lányok!

zsepy boldog szülinapot a nagyfiadnakKép

musti gratulálok de még nem ugy igazán éljenezve azt majd csak a 12.hét után!de azért örülök neked!végre van egy kismama ebbe a honapba is igaz én reménykedem hogy még csatlakozik mustihoz anita meg ági!

momo igen le kell forditatnod a házassági levelet!ha nem lennétek házasok elég lenne egy nyilatkozat az apátol hogy felveheti a gyermek a nevét!de igy muszáj a forditás!amugy nem is tudom irtad e hogy hol lax magyarba?

anita nagyon nagyon szoritok ám neked!

rimar joétvágyat a töltött paprikáhozKép

gyöngyi ezzel a hövel te is nagy esélyel indulsz a kismamák sorábaKépremélem odaérsz!

koda nem emléxem irtam vagy nem irtam a dobozra pedig vagy fél orát nézegettem!nekem nagyon tetszik föleg ez az anyag olyan tök baba!régi de mégis olyan uj tök franko!ügyike vagy!

titike!hogy vagy?alszol?remélem!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Anita,
Nekem Doki bácsim anno azt mondta a mensi várható időpontjához képest 2 héttel csináljak tesztet, az a legbiztosabb. Szóval akkor Neked a 49. napon kéne nézned. Mondjuk én sem bírtam és már az 5.napon megcsináltamKépKép Nem tudom, hogy hány nap múlva megy le a hőmérsékleted. Ezt esetleg tudja valaki?

Momo,
tettem linket a profilomba. A házasságit valóban le kell fordíttatni. Szerintem a legjobban itthon a külügyminisztériummal jársz, mert barátnőm még kint a konzulátuson lefordíttatta és csak szívott így. A III.kerületben más nem kellett. De azért majd kérdezd meg azt a kórházat is, ahol szülni fogsz. Huh, ennyi mindennel foglalkozol? akkor lesz egy csomó kérdésem...

Lányok,
Nagyfiam nevében köszönöm a jó kívánságokat. És mindenkinek, aki ma ünnepel (névnap, szülinap) úgy szintén sok boldogságot.)

Musti,
Ezer gratula. Nagyon vigyázz magatokra.

Lányok,
A magne B6 beállításánál a mximum a 3*2 db. A dobozon 3*1 van, de a dokim ezt mondta, mint max. Ja, és csak a 36. hétig szedjétek, mert lazítja a méhszájat is és koraszüléshez vezethet.

Na megyek, mert viszem az oviba a tortát.

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Anita!
Nerkem 32 napos a ciklusom mindig.
Egy új tesztet vettem 10 mp.alatt kimutatja a csíkokat! 750ft., a neve:Pregnancy Easy, 99%-os, ez a legújabb, legbiztosabb teszt.
musti
 
 


Nekem Lily valami és Gabriel tesztem van otthon. Mindegyik 25ml/U (lehet valamit kihagytam). Ez is biztos eredményt mutathat már ilyenkor? Vagy várjak még, szívem szerint holnap csinálnék már egyet.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Jó reggelt! Kép Virág, bizony, aludtam!
Meg szenvedtem, mert alig kapok levegőt, úgy be van dugulva az orrom. De hál' Istennek a torkom már nem fáj.

Fogorvos... azt mondta, ez a gyulladás természetes, de nem olyan vészes, úgyhogy nagyon nem tud vele mit kezdeni. Használjak rendszeresen fogselymet, nehogy maradjon ételmaradék, mert attól könnyebben begyulladhat. Van egy fogam, azt majd betömi 12. hét után, de a többi nagyjából rendben van.

Ti tudtátok, hogy a kiskönyvbe is bele fog írni, hogy jártam fogorvosnál?

Felhívtam ma a védőnőket, azt mondják, akkor mehetek, ha van papírom a nődokitól, hogy meg van a rákszűrésem, és kiállít egy igazolást, hogy hanyadik hétben járok. Nem tudom, miért nem kaptam én ilyet a dokitól?! Legközelebb csak a 12. héten megyek vissza. Addig akkor nem tudok védőnőhöz menni. Kép

Amúgy minden okés velem, tegnap már kérdezte a főnököm, hogy mikor megyek vissza dolgozni. Van bent munka. Legszívesebben még jövő héten is itthon maradnék, hát, nem tudom.

Lányok, egyelőre (hova kopogjam) már napok óta nincs barna!!! Kép És halálosan nyugodt vagyok, hogy minden rendben megy odabent! Kép

Momo, üdv közöttünk, és kitartás, nyugi! Ha úgy kell lennie, akkor a baba úgyis megmarad. Ha pedig nem, akkor el kell fogadni, hogy azért nem, mert nem lett volna egészséges (természetes szelekció). Igyekszem én is így tengetni a napjaimat, és egyelőre bevált. Bár nagyon nehéz, mert a napok nagyon lassan telnek. Csak pihenj sokat, és lényeg, hogy ne idegeskedj!!!

Musti, gratulálok! Ne izgulj annyit, nem tesz jót a babának. (Mintha én nem izgultam volna folyton... igaz, lányok?) Két csík, az igenis baba!!! Nyugiiiiiiiiiii!!!

Anita, én a Lily-vel próbálkoztam, és ha emlékeztek, az volt az, amit a kukából horgásztam ki, és nagyon halvány +-at mutatott. Szerintem nagyon gyenge teszt. Másnap a Gravi HCG egyértelmű (bár halvány) + eredményt mutatott. A Gabrielt nem ismerem.Kép

Na, megyek ebédet csinálni az uramnak. Kép

Koda, gyönyörű a doboz!
Rimar, csak nem a Szent Imrébe szeretnél Te is szülni? Én is ott tervezem...
Bufo, reméljük, jó hírt közölnek majd a levélben! Ügyes voltál!
Mesi, ezek szerint megjött... nem is tudom, most milyen jelet tegyek? Kép vagy Kép. Talán most ennek örülnünk kell, nem?

Lányok, kitartás a fiaitokhoz! Gondoljatok arra, hogy vannak, akik meg ezért próbálkoznak, küzdenek akár évekig, hogy legyen egy ilyen kis rosszcsontjuk! És egyszer úgyis felnőnek, aztán kirepülnek... Kép

KépKép
titi_27
 
 


Anita,
Mi a vizeletsugarasat vettük. C-vel kezdődik a neve, de most hirtelen nem jut eszembe. Ez már kimutatta 5 napos csúszásnál.

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Clear blue Anita

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Elvoltam egy másik gyógyszertárba gravi hcg-t akartam venni, erre közölték, hogy egy db terhességi tesztjük sincs. Úgyhogy maradnak amiket írtam. Ez van. Majd meglátom csinálok-e holnap vagy sem. Nagyon félek tőle, NAGYON!Kép
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Anita, a Gabrielt csináld meg inkább! És nyugi, ne félj!
Ha pozitív, akkor együtt örülünk, és izgulunk majd! Ha pedig negatív, akkor... na, de olyan úgy sincs! Drukkolok Anita!

KépKép
titi_27
 
 


Köszi Titi! Bárcsak igazad lenne és pozitív lenne, jaj mit nem adnék érte! Azt teszem és a Gabrielt csinálom először meg, ha....
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!

Anita!
Ne izgulj, veled vagyunk. A Gabriel jó teszt szerintem. Én is azt szoktam venni, de csináltam már Clear Bluet. Az egy kicsit drágább, mert érzékenyebb.

Nekem meg délelőtt nagyon fájt a hasam. Szerintem pár nap és megjön. De legalább nem 52 napra. Lehethogy a tea hatása.

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


anita akkor reggel tesztelsz?én is azt mondom a gabrielt csináld meg az is van anynira jo mint a clearblue!jajj nagyon szoritok!de én neked is csak 12 hét után fogok örülni teljes szivvel addig csak halkan!nagyon szeretném ha már végre sikered lenne igazán emgérdemled!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Nagyon arik vagytok lányok, lehet, hogy megcsinálom, teljesen odavagyok már, szívem szerint megcsinálnám. Pedig vannak már jeleim, de még nem merek semmit elkiabálni, mert félek, hogy csak bemesélem, vagy a mensim jelei. A csalódás nagy úr...
A jeleim: Sűrűn járok viszonylag pisilni ( bocsi a kifejezésért), a bal mellem a hónomalja felé fáj a melltartóban, de a jobb mellem nem. De egyik sem "lóg", úgy vannak, mintha meg lennének egy kicsit feszülve.( Na ezt jól megaszontam) A hasam alja időnként fáj, de nem görcsöl, és ez elég ritka és nem sokáig tart, 1-2 perc. Ennyi.
Szerintetek? Véleményetek?
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


anita!nem akarak elkeseriteni de nekem multhonapba ugyanezek voltak és megjöttKépde már sokszor leirtuk a mensi meg terhességi jelek tök hasonloak!ugyhogy ha tesztet cisnálsz jobb esetbe az a legbiztosabb!nálam mondjuk az sem vált be nálam már tényleg csak a nagy ha fogja megmutatni hogy baba van!de mondjuk miota elkezdtem elevitet egyfolytába esze meg éhes vagyok ugyhogy lehet meghizokKépcsinálj tesztet mindenképp

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Megcsinálom. A magam megnyugtatására is. Rábeszéltetek.
Egyébként az Elevitet én ezért hagytam abba. 10 kilónál tartok már. Kicsit elviselhetelen, most szedem a Lafolt. mindenki azt hiszi terhes vagyok, mert 48 kilo után az 58. Mikor a fiamat 60-nal szültem. Na hát ezaz.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Virág, én csak kétnaponta szedem az Elevitet, szerintem az is elég. Igen, én is félek az elhízástól. Hajlamos vagyok a hízásra. Kép

Valaki írta, talán Oné? Ne haragudj, már nem tudom, hogy a gyógyszer bevételétől is rosszul van. Hát, szörnyű, már egy hete alig bírom bevenni a napi adagokat, mindig ki akar jönni, úgy öklendezem. Szörnyű!

De képzeljétek, ma rendesen tudtam fogat mosni! Mintha jobban volnék!

Juci, ügyi vagy, sikerültek a smile-k! Szerencsés vagy akkor a védőnővel. Nekem még sajnos várnom kell. De minek is rohanni? Majd a 12. UH után. Addig még úgyis lehet izgulni, egyáltalán megmarad-e. De most már remélem.
Milyen furi, hogy szaladnak azért a napok, mindjár április, és mehetsz UH-ra! Kép

Anita, én is azt mondom, tesztelj, hidd el, úgy fogsz megnyugodni igazán. Ha - lesz a teszt, akkor is valahol meg fogsz nyugodni. Legalábbis szerintem a biztos rossz is jobb, mint a bizonytalan.

Lehet, hogy ez lesz a szlogenem? Már annyit gondolkodtam, a profilba mit is írnék be. De van egy sokkal jobb, ami tiszta én vagyok. Úgyhogy be is írom: Amit ma megtehetsz, azt ne halaszd holnapra. Kép

KépKép
titi_27
 
 


Juci, jó pihit!

Zseppy, csak most vettem észre Kép boldog szülinapot!!! És a MagneB6-os tippet én is megfogadom!

KépKép
titi_27
 
 


SziasztokKép

JucikámKép
igen-igen kérdezd már meg, ha van vegyél már légyszíves! Nagyon köszönöm!

Most rohanok a varrótanfolyamra, de aztán jövök hozzátokKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem voltam gépközelben, ma pedig óráim voltak eddig. Megpróbáltam mindent visszaolvasni, nagyon termékeny volt a csapat!!!Kép

Juci!
PhD témaválasztás: két dolog mindig is érdekelt, a 19. század (elsősorban az Osztrák-Magyar Monarchia), meg a színház. Ettől függetlenül 4 éves korom óta gyermekorvosnak készültem. A gimnáziumban aztán kedvenc magyar tanárom rádöbbentett, hogy annyira humán beállítottságú vagyuk, hogy talán hagyni kéne az orvosit... Igaza volt, harmadikban biosz-fizika faktról átnyergeltem magyar-törire. Az egyetemen természtesen amikor csak lehetett, a 19. századdal foglalkoztam. Rátaláltam a művelődéstörténet tanszékre, ahol egyszerre lehetett törivel, irodalommal, színházzal stb-vel foglalkozni. A szakdolgozatomat Erzsébet királyné (Sisi) magyar felolvasónőjéről, Ferenczy Idáról írtam. De már ekkor is aktívan foglalkoztam nőtörténettel, a témavezetőmmel közösen találtuk ki, hogy színház, 19. század és nőtörténet összekombinálásával mi legyen a PhD kutatásom témája.
Most már csak írnom kéne a disszertációt!Kép

Én is a Padmába járok kismama jógára, előtte is oda jártam. Többen tartanak kismama jógát, én Judithoz járok csütörtökönként 15 órától.

Csné!
Jógázz nyugodtan!!! A hatodik hétig én is csináltam, akkor derült ki ugyanis, hogy babát várok. A 6-13. hét között nem jártam, a jógaoktató tanácsára.

Kár, hogy nincs szabad védőnő választás! Bár nekem nagy mázlim van, a férjem mamája gyermekorvos, az ő egyik védőnőjéhez járok, és elintézték azt is, hogy senki ne foglalkozzon azzal, hogy "körzeten kívüli" vagyok. Ha valaki zuglói, szívből tudom ajánlani az Örs vezér téri terhesgondozót, az ottani védőnők is nagyon aranyosak és segítőkészek.

Bocsánat, hogy egy kicsit hosszú lett, amit írtam!

Cupicica
cupicica
 
 


Igen, én is sajnálom, hogy nem lehet választani védőnőt. A kollegám felesége védőnő, igaz ő is kismama, egy hónappal jár előttem. Kép De legalább ajánlana valakit. Bevallom őszintén, félek, nem lesz szimpatikus a kirendelt. Kép Szerintem pedig sokat számítana.

KépKép
titi_27
 
 


Juci!

Igen, elég nagy falat!Kép Decemberben szigorlatoztam, a szabályok szerint ettől számítva másfél éven belül kell leadni a disszertációt. Hasonlít a szakdolgozathoz, bár a terjedelme jóval hosszabb: 150-300 oldal között, mellékletek nélkül. Itt is van védés (7 tagú bizottság), de még előtte elküldik két opponensnek véleményezésre (ők is a bizottság tagjai), és tulajdonképpen az ő kritikai észrevételeikre reagálva kell megvédened a nagy művet. A szakzáróvizsgával ellentétben ez a védés nyilvános, sőt a jelölt kötelessége, hogy a büféről gondoskodjon!!!
Az anyaggyűjtéssel teljesen készen vagyok (ez persze nem teljesen igaz, mert az ember mindig talál valami újat), most már tényleg csak írni kell, ami nálam elég gyorsan megy, csak már el kéne kezdeni!Kép Bizonyos részeit már publikáltam, ezek tehát nagyjából készen vannak.

Nem tudom, hogy ma tudok-e még jönni, holnap pedig nem leszek gépközelben, úgyhogy csak pénteken tudok írni!

Cupicica
cupicica
 
 


Én is búcsúzom mára. Még van vasalnivalóm dögivel, de holnap jövök. Valószínű később, mert megyek vissza a dokihoz.

Jó pihit mindenkinek az estére!

KépKép
titi_27
 
 


titi én is kétnaponta szedem az elevitet meg a folsavat is!

juci titi jo pihenést nektek!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok,
A távozóknak jó éjt.

Cupi,
Múlt héten csütörtökön láttam a Tanárúrat. A két fiával sétált a Lajos utcában. Ha ráérsz egyszer egy délelőtt sétálhatnánk, akár a várbanKép

Virág,
Nálad mi a helyzet mesi ügyben?

Juci, Cupi
Én most írnám a szakmérnökire a szakdolit. De valahogy sehogy se megy. Pedig nekem is minden anyagom megvan. De mégsem. Le kell adnom máj.19-ig. Párom lenyakaz, ha nem fejezem be a sulit.

Hát igen védőnénit ki kell fogni. Nekem Anyum védőnő, de ifjúsági. Azért mégis csak más, hogy felhívja a kolléganőjét, ha valamit már nagyon nem tud.Szóval a jó védőnénit becsüljétek meg!

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Hello Lányok!

Koda! Én is vettem aspirin 100-ast! Kép
Musti! Gratulálok!Erős két csík? Vagy alig látható? A 36.7 elég kevéske de attól még lehet baba, lehet a te alaphőd eleve kissebb.Nagyon örülök..( nem tudod feldobni a fényképét?
Egyépként én a mensi napja után 3 nappal csináltam Lyly-vel és nagyon erős volt.
Anita ! Te hanyadik napon vagy, a hőd mennyi?Holnap reggel drukkkkkk.

KépKép
eszterke80
 
 


zsepy nekem jövöhétre várhato a nem várt mensi!olyan jo lenne ha végre én is ujra kismama lehetnék!tegnap irtam hogy szünetelni kell most hat honapig a babaprojektel ha ebbe honapba nem jön össze!aztán rájöttem hogy nekünk nem is kell védekezni ha eddig se lett baba most se lesz ha meg mégis akkor legfeljebb párom vdeon látja a szülésemet!anyut most mindenképp vinni akarom szülöszobára ugyhogy ha becsuszna egy baba akkor csak ö jönne!de azért jobban szeretnék a párommal szülni!meg már egyáltalán SZÜLNI akarok!

milyen jo nekünk nincsenek védönös gondjaink!ugyanis a szülésznö mega védönö egybe van itt és a szülésre épp az ügyeletest hivják de utánna bejön az összes védönö bemutatkozni és mi döntünk hogy kit akarunk!én maradtam annál akinél szültem és szerintem ö a legjobb!legalábbis velem nagyon segitökész volt!anyukám nem tud németül de ahogy bánt a picivel azzal belopta magát anyum szivébe isKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Jó pihenést a kismamáknak. Most használjátok még ki.

Zseppy!
Miből írod a szakdogád? Melyik suliba jársz?
Egy kisbaba, meg egy kisfickó mellett biztos nehéz lehet.

Cupicica!
Neked is jó munkát a disszertáció írásához. Nagyon érdekes dolgokról írtál. Mi voltunk Korfun a Sisi kastélyban, és azóta engem is érdekelnek a vele kapcsolatos dolgok.

Koda!
Remélem hamar megkapod a gyógyszert, és jövöhónapban, már érted izgulunk.

Mesi!
Sajnálom hogy megjött, de lehethogy jobb is most, a vizsgálatok miatt, nem?

Ági!
Merre vagy? Kész vagytok a hálóval? Mensi, ugye még nincs?

Anita!
Sajnos holnap orvoshoz megyek, így csak dél felé tudok jönni. Pedig nagyon várom a teszt eredményét. Remélem sikerült, és a fürdő meghozta hatását. Nagyon szorítok neked.

Kíváncsi vagyok holnap mire jutok a dokival. Biztos nem írja fel a Clostyt, mert nem lesznek meg a vérvétel eredményei. Szerintem megint feleslegesen megyek, mert nem jutunk előrébb.

GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Virág!

Én nem olvastam, hogy 6 hónapig szüneteltetni kell a babaprojektet. Vagy írtad,csak nem láttam?
Miért kell a szünet? Ha nem gond leírod nekem mégegyszer,mert nem találtam.

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


hát januárba megy a férjem koszovoba 5 honapra!és ha most ebbe a honapba összejön akkor decemberbe szülök de következö honap már január azután február és igy tovább igy meg ha kihagyunk hat honapot akkor akkor szülnék mikor visszajön!de azota ujra gondoltam és tök mindegy ha becsuzsik elöbb a baba akkor csak anyával szülök és a páromnak videora veszem!de már jöhetne!milyen jo lenne ha karácsonyra babát kapnék a jézuskátolKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!
Terhesség alatt lehet hasfájás, de nem olyan menstruáció féle, hanem székrekedéses?
ANITA, VEGYÉL MÁR TESZTET!
musti
 
 


Musti,
hajaj. Javaslom szerezz be szilva lekvártKép Én nekem vasárnap este 8-kor jött elő. Most meg szenvedek az aranyérrel.

Na megyek, mert párom átveszi a gépet

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


zsapy joéjszakát szép álmokat!puszi

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Musti! Nekem határozottan menstruációs hasfájásom volt, olyan mintha mindben percben meg akarna jönni,szaladgáltam a wc-re, mert mindíg azt hittem hogy megjött. Most inkább feszül, vagy szúrkál.
Székrekedés az tuti, mert ilyenkor sokkal lassabban emésztünk hogy több szívódjon fel a pocilakónak. A hashajtóval viszont csínnyán kell bánni, mert alhasi vérbőséget okoz.
( Ja és erölködni sem szabad, vagy hasat nyomni.)

KépKép
eszterke80
 
 


SziasztokKép

Juci, EszterkeKép
Húúú de aranyosak vagytok! Nagyon örülök, így legalább bőven el vagyok látvaKép Nem tudom, én milyen gyógyszertárakat fogtam ki. Ott azt mondták, be is szüntették a gyártását!
Küldöm a címemet !
EszterkeKép Te is elküldöd vagy érte menjek inkább? Ja, a legfontosabb! mMennyivel tartozom Nektek????? És hova küldjem a pénzt? Mélcímem a profilban.Puszi!

Ádámné Kovács Tímea
3530 Miskolc
Szent István u. 12/a 2/1.

VirágKép
Így van, tessék csak próbálkozni! Nem szabad kihagyni 1 hónapot semKép

GyöngyiKép
teljesen átérzem most a helyzeted, ha nem jutsz semmire a dokival holnap! De azért várjuk már meg ennek a hónapnak a végétKép Olyan szép a hőd!
Fogod mondani neki, hogy úgy néz ki, hogy volt ebben a hónapban pé-d a hő alapján? csak mert akkor lehet, hogy tényleg nem is kell a closty. na most már nagyon várom a híreidet holnap!
Nekem baromi szerencsém van, mert amikor megyek vissza a dokihoz, akkorra vagy megjön pont vagy 1-2 nappal utána. És akkor ha esetleg felírná a gyógyszert, tudnám is szedni.

AnitaKép
Én is nagyon drukkolok a hőd ellenére!

ZsepyKép
Neked is aranyered van? JajKép Sajnos nekem si van kb. 10 éve. De nekem vérzik is meg minden......Féltem is a beöntéstől szülésnél.

TitiKép
Miért kell menned a dokihoz? Sima látogatás? Esetleg valami eredményed van kész?
Én is elmentem anno a fogdokihoz, mert vérzett az ínyem. Mondta, hogy most terhesség alatt ez normális is lehet, nemigen tud mit kezdeni vele. Azt mondta, talán szülés után lehetne kezelgetni, de az sem sokat ér. És bizony beírják a kiskönyvbe a fogdoki látogatást, mert amúgy is kötelező lenne elmenni.


És az elevittől én is baromira éhes vagyok állandóan és hízok is tőle! 44 kiló vagyok, ami így kevékének hangzik, de én csak 152 cm vagyok. Én a 42 kilót szeretemKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy csak most, de most fejeztük be a hálót. ...és még a pakolás sehol! De szép lett nagyon! Kép Meg én ma délelőtt már dolgoztam, meggyógyult a bébim! Kép

Aranyosak vagytok, hogy drukkoltok, de nekem mostmár nem kell... Kép Reggel 36.5-re keltem, és már előjelei vannak, hogy holnap meg fog jönni rendesen! Kép Sajnos... Kép Kép Kép Úgyhogy nagyon el vagyok keseredve Kép ...de legalább a görbém egész jó volt... Kép

Most nem volt időm átolvasni a leveleket, csak látom hogy azért ennek a hónapnak is van + tesztje! Szívből Gratula!!! Kép

Kisjuci, akkor a két lánnyal tudod, hogy milyen csodálatos az élet??? Kép)) Én amúgy egy 10 és 12 éves fiút "örököltem" a férjem előző házasságából! Kép

Virág, te tényleg nem semmi vagy! Drukkolok, hogy sikerüljön a baba minnél hamarabb, és irigyellek, hogy ilyen erős és határozott vagy, hogy egyedül is képes vagy a nehéz időszakot majd végigcsinálni a férjed nélkül!

Gyöngyi, rajtad a sor!!! Neked nem jöhet meg!!!!! Kép

Megyek, odabújcsizok apához...
Jó éjt nektek!

Ági
csné
 
 


Nézzük a pozitív oldalát:
-legalább a következő hónapban is jó sokat fogunk szerelmeskedni Kép
-a kinai számolás szerint nekem ebben a hónapban fiam lett volna, és mi ha lehet választani, akkor inkább lánykát csinálnánk! Kép

Jó éjt!
Pusz mindenkinek!
ÁGi
csné
 
 


ági!annyira éreztem mikor megláttam topicnál utolso hozzászolo te vagy hogy rosszat irsz!de elolvastam és megnyugodtam!addig ne add fel amig nem jön meg!lehet hogy a sok melotol fáradt vagy fáj mindened(gondolom fájdalmakra irtad mensi elöjelet) ugyhoyg én még reménykedem!olyan szép az a görbe ugyhogy van esélyed!

amugy meg nem vagyok ám olyan erös!mert rágodok rajta eleget hogy bemerjem e egyedül vagyis hát anyával a férjem nélül vállalni a szülést!de ugy vagyok nekem már mindegy csak legyen baba!ha kell fejenállva is de már szülni szeretnék nagyon!amugy meg öcsém itt esz velem az ö honapig igy nem leszek egyedül!

kinai horoszkop nekem is fiut irt én is lányt szeretnék de nekem már az is mindegy csak legyen egy kisbabánk!

joéjt mindenkinek holnap jövök sok sok puszi szép álmokat csajok!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Ez nagyon rossz élmény, állandóan béke galambokat eregetek, szőrnyű. Gáz van!
Na megyek, mert a férjem gépezik! majd jövök!
musti
 
 


Jó Reggelt!

Megjött... Nekem már 2006-ban nem lesz babucim...
Kép

Ugyhogy mostmár csak azt kéne kitalálni, hogy mit csináltam rosszul ebben a hónapban, amin a következőben változtatni kell!

"Bosszúból", jövö héten elmegyek egy thai masszázsra. ...mert megérdemlem... Kép

Na jó, nem nyafogok!

Pusszancs lányok, megyek dolgozni, meg viszem isibe Vivit szép lassan. Csak este felé tudok majd jönni, mert délután vár a sok pakolni való!
...rossz, hogy nincs benn internetem Kép
De van e-mailem... Nem akarja néha valaki kicopyzni nekem a leveleket és elküldeni??? Csak ha nem gond! Kép És akkor olyan, minha veletek lennék! Kép
agnes.juhasz@citigroup.com

Ági
csné
 
 


Szia Ági!
Annyir sajnálom. De akkor kezet foghatunk, nekem tegnap reggel jött meg. Ez már az 5. sikertelen hónap volt, amikor volt pé is (jó, most az utolsóban az se volt), az akció is jó időben. A mostani hónapom is pé nélkülinek indul, nem akar leesni a hőm... Mondjuk én legalább meddőnek vagyon nyilvánítva, de a kudarc akkor is olyan rosszul esik. Padlón is vagyok miatta. Úúúgy szerettem volna, ha valami csoga folytán mégis sikerül.
Holnap megyek vissza a pajzsmirigyes dokihoz, remélem, mond valami bíztatót a múlt heti izotópos vizsgálat után.
Zsoltit is viszem magammal, mert nem tudom kire hagyni. Elég röhejes lesz, de hátha előrevesznek miatta. Pláne, ha elkezd bőgni...

Titi!
Küldtem e-mailt!

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?