Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Jelentem Dodi rendben van! "Csak" egy napos láza volt. Kép Hétfőtől megint ovi.

Ha már így szóba jött a nyaralás. Ezt nézzézek meg:

5.1.Együtt pihen a család (családok)
A pályázat célja: az MNÜA támogatást nyújtson szociálisan hátrányos helyzetű családok pihenéséhez, rekreációjához.
Pályázati forrás összege: 500 millió Ft
Potenciálisan érintettek száma: 1.600.000 fő

Potenciálisan érintettek köre:
alacsony jövedelmű munkavállalók + családtagok,
munkanélküliek + családtagok,
Gyed-en, Gyes-en Gyet-en lévők + családtagok,
alacsony jövedelmű nyugdíjasok + családtagok

Kérelmet nyújthat be:
- 2 felnőtt + legalább 1 gyermek
- 1 felnőtt + legalább 1 gyermek

Támogatás összege:
Felnőtt részére személyenként 40.000 Ft értékű üdülési csekket biztosítunk, 10.000 Ft önrész megfizetése esetén.
Gyermek részére 20.000 személyenként Ft értékű üdülési csekket biztosítunk, 5.000 Ft önrész megfizetése esetén

Pályázat határideje: 2006. január 1.- április 30.

itt az oldal:
http://www.mnua.hu/koncepcio.php

Sajna most nem engedhetjük meg magunknak.......talán jövőre.

Puszi, Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Már csak vmi gyerekbarát és jó helyet kellene találni. Persze még ráér. Nem tudom, hogy külföldre beváltható-e (nem hiszem), de akkor is 4 fő esetén befizetsz 30e-t és kapsz egy 150e ft-os üdülési csekket......nem rossz. Még nem mélyedtem bele a dologba, de majd még olvasgatok róla, jövőre egy baráti családdal akarunk menni, ott is két fiú van......már egy fél focicsapat összejön belőlük. Kép

Na ha Kornél nem kel fel...irány a szoli. Kép Ezer éve nem voltam.
Puszi, Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Sziasztok!

Tünde!
Mi a helyzet Zalánnal? Minden rendben? Mi volt Tokajban?
Bence is fekszik a babakocsiban, néha, ha bent beleteszem lent a konyhában, akkor egy kicsit feljebb állítom, de így sem ül. Szerencsére Bence is visszatért a babakocsiban alvásra, most is ott van, mert elég későn tudtam kivinni sétálni, így négykor aludt el. Mindjárt be is hozom.
Már Bence is egész jól kúszik, bár általában inkább a tengelye körül, de azért élvezi, hogy önállóan tud haladni. Képzeld, kipróbáltuk a Fixies pelust, nekünk jobban bevált, mint a liberó, legalábbis ebből még nem folyt ki semmi.
Szedd össze a bátorságodat, aztán menni fog a vezetés!!
Én sem tudom, mi az a tili-toli babakocsi!!!!

Zsuzsi!
Örülök, hogy jól vagy. Csak így tovább, és pihenj sokat! Dolgozol?

Csilla!
Tényleg nagyon édi Flóra! Igazi nő!
Petra
Kép

Kép
ppetra
 
 

 
 

Nagyon köszi az infokat horvátországrol!
Melinda!
Pont ilyen dolgokra voltam kíváncsi. Ill. a konkrét szállodára, de mivel átépítik, ez ugrott.
Trogírban jo volt a strand?
Mi szállodába szeretnénk menni, pont azért, hogy legalább a kajára nem legyen gond. Eddig mindig apartmanban nyaraltunk, ennek is megvan a varázsa, meg olcsobb is, de pont ezért szeretnék végre szállodát. Na, persze, nem drágát. Az az 57e baráti árnak tűnik, lehet, az idén kicsit drágábbak lesznek, de amit én találtam, az pl. 80e/fő. Nem mindegy. A Sky-be majd benézek, talán lassan lesz katalogusuk is, barátkozom a településekkel. Én is úgy vagyok vele, mint Jolka, mind olyan idegen.
Én egyszer már voltam arra, biogradban, akkor még jugonak hívták, nagyon régen, apám családjával, de azok olyan punnyadosak, hogy semmit sem láttam az országbol, csak a strandot, meg a szállást. A strand egy kis öböl, emberek mint a heringek, a part köves. Ja, meg volt egy bazár is, és egy étterem. Ugyanez volt görögországban is, csak strand, és fekvés. Én szeretek csavarogni, alig várom, hogy menjek valahova.
Találtam egy weblapot, a www.utirany.hu , ott rengeteg utleírás van, van miből szemezgetni. Érdekes.

Csagi, én imádom a balatont, É, és D partját, és leginkább a Káli medencét. Gyönyörű hely, és rengeteg kirándulási lehetőség van ott. Tavaly itt voltunk, 10 km-re a víztől, de kifogtuk a rossz időt, mégse unatkoztunk, mentünk minden nap valamerre. Nem is hiányzott a fürdés.

Az utazási csekket én megpályáztam, meg is kaptam, il. múlt héten fizettem be az önrészt. (ebből megyünk Parádra) És ami még jo benne, hogy talán 10e ft értékben tankolni is tudsz vele. Meg étteremben, hajon, és belépőket is fizethetsz vele. A gyereknek adoszámot kell kérni. Nálunk a nagyobbiknak volt, mert egy éleémes tanárnéni megpályázta ezt a csekket, mikor táborozni vitte az osztályt.
amúgy kb. 80e a jövedelem also határa, nem is olyan alacsony.
Csak Mo-on használhato.

Zsuzsi!
Én újfehérton vettem a huzatot, de nem annál, aki az aproban hirdet. Ez a hölgy használt /német?/ cuccokat árul, gyerekuléseket is, teljesen felújítva! és van nála egy pár kész huzat. De ha nincs,ami neked kell, akkor kiválasztod, vagy viszed az anyagot, és megvarratja neked, debrecenben. Nagyon kedves, és nem akar megvágni. (nekem máshol is 3-4000-et mondtak. Talán nem bánja, ha ideírom a telefonszámát. A címére már nem emlékszem, a gyár után kell lefordulni. 30-401-6237
Van bicikliülése is!

KépKép
simsi
 
 


Voltam ma a maxban, a sostoi úton. Szerettem volna egy george-polot, mert a múltkori olyan jol áll Bencusnak. Persze, nemvolt, de kisebb méretben olyan jo csíkos polokat láttam. Ha szemben állok, a jobb oldaliba szívesen megyek, ott olyan kedves az elado hölgy. A bal oldaliban már nem annyira. A múltkor meg se kérdezte, "minek jöttél be", most meg egyszerűen be sem engedett. 3/4 6 volt, mikor benyitottam, úgy nézett rám, hogy megkérdeztem, úgye nyitva van még, erre odanyafogta, hogy hááát, már zárok, de a tekintetében az a "benegyere,márfelmostam!" Gondoltam, akkor sz...ö...magad. (ez csúnya :-))
Nem megyek oda többet. Még elsétáltunk a parkoloba, még bekötöttem a gyereket, kifordultunk balra, elhúztunk a bolt előtt, persze ott virított az ajtaján a nyitva tábla. És ekkor még csak 17:53 volt.
Bocs, hogy itt dühöngtem, de olyan rosszul tudnak esni az ilyen dolgok.

Na, megyek utirányt olvasni, hogy jobb kedvem legyen.

És nem melléklesen: Csilla kislánya gyönyörűszép, Kisbence meg olyan igazi aranyos husis baba!

KépKép
simsi
 
 


Húúúú Csilla,annyira bájos Flóra ezen a képen hogy csak naKépKép
Petra!
Bence is tündér,jó kis husi-babaKépAhogy rágja az ujjacskáját...KépA zoknit nem szokta lerángatni?Balázsról is mindíg az agyonázott zoknikat szedegettemKép
Simsi!
Mi isjobban szeretjük a másik boltot!Balázzsal is jobban eljátszik az a nő,mindent odapakol neki,meg autózik veleKépMúltkor nem is vettünk semmit,mégis fél órát ott voltunk,beszélgettünk...
Most nem kaptak árut azt mondták,majd jövőhét hétfőn.Én sem találtam semmit,csak a metropolban.

Az üdülési csekk nagyon jó dolog,csak kár hogy külföldre nem lehet felhasználni!
Ági
csagi
 
 


Hello csajok!

Csak átfutottam ezt az üdülési csekk dolgot, de akkor ha én a legmagasabb gyed-et kapom (87500bruttó), akkor nem is pályázhatok ugye?

Köszi a dícséreteket Flórának, beleszerettem ebbe a képbe. Ahogy bájosan, szerényen belemosolyog gépbe! Édi!

Tegnap megleptek a táncosok, volt torta, ajándék, mulatság! Szuper volt!

Petra!
Az én gyerekemnek is folyton a lába volt a szájában és állandóan cserélgetni kellett a zokniját. Hány kiló ?

Kép
nycsilla
 
 


sziasztok!

Petra!
mint mindig nagyon aranyos Bence a képen. Egyszer majd csináljatok már róla olyan igazi kékszemes képet. Kép

Tünde!
még nem próbáltátok Zalánt betenni a bébikompba? Biztos kotorna már. Én 5 és fél hós korában raktam bele, egyből rájött az ízére. Ekkor még nem tudott mászni sem, sőt még ülni sem egyedül. Már nem használjuk mert mászva jobban közlekedik. Na meg már kicsi is.

Már egyszer elküldtem de itt tudjátok a pályázati doksit letölteni: www.udulesicsekk.hu
Csilla szerintem te is meg pályázhatjátok: a Szülő vagy Nagyszülő igazolt munkaviszonyból származó jövedelme, a GYED, a GYES, a GYET, az ápolási díj, vagy az álláskeresési támogatással együttes személyenkénti összes jövedelme nem haladja meg a havi bruttó 85.000 Ft-ot, illetve igazolt nyugdíja vagy nyugellátási összege a havi 74.100 Ft-ot.
- A felnőtt pályázó egyéb munkaviszonyból vagy vállalkozásból származó egyéb jövedelemmel nem rendelkezik
Mivel Flóra még nem keres ez így osztódni fog. Vagyis én így értelmeztem.

Anitáék!
Ti már kaptattok adókártyát a kicsiknek szülés után? Mert mi még nem, ezért még ezt csináltatni kell.

Jó hétvégét mindenkinek!

sziasztok Jolka

Csilla! de jó már neked, hogy buliztál! Viszont tegnap én is megkaptam anyuéktól az elmaradt szülinapi tortát.Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok Lányok!

Mi újság így szombat délelőtt?
Nálunk semmi különös.

A férjem Nyíregyházán: visszavitte a még garanciás munkás cipőjét, mert válik az oldala. Na meg a Samsung szervízbe néz be, mert képzeljétek, egy hónapja vettünk egy nem olcsó tv-t és már rossz. Nagyon mérges lettem tegnap este, mikor kiderült. Pontosabban működik még, de hirtelen a színekkel lett baja, mintha zöld túltengése lenne, a fehér sem fehér rajta, mintha szellemképes is lenne......és még sorolhatnám. Hallgat is érte szegény párom eleget, mert mindig szapulon a tv-t. Nem vagyok vele megelégedve........Kezdve ott, hogy 16:9-es. Ugye a magyar műsorszórás meg 4:3 formátumú, tehát minden tök nyomi benne......de neki ilyen kellett. Na és azt hittük, hogy majd a dvd filmekhet milyen jó lesz, mármint a szélesvásznút nézhetjük teljes képernyőn......a fenéket, ugyanúgy ott van a fekete sáv lent és fent (lehet keskenyebb a szokásosnál). Aztán a burkolta sem tökéletes, mert ha hangosan hallgatjuk, bizonyos hangoknál berezonál.....és sorolhatnám még. Bocsánat, hogy így panaszkodom, de olyan mérges vagyok, hogy egy vagyonk kiadtunk ezért a sz@r tv-ért (persze nem mintha annyira el lennénk eresztve, mert ezt a pénzt is az anyjától kérte kölcsön.....mintha nem lennénk már nyakig az adósságban), és minőség az semmi, pedig márkás tv.
De azt a mérgelődésemet leszámítva jól vagyok.

puszi csajok, bocsi a panaszkodásért
Anita2

ui: voltam tegnap a szoliba. Kép De jó volt! Persze még nem látszik, csak 8 percet voltam az állóba, de nem akarok leégni. Annyit nem ér. Majd kedd délelőtt akarok menni megint, talán akkor is 8 percre, következőleg meg már emelem a dózist. Kép Kicsit adjak magamra....persze nem kilókat, abból már így is van bőven. Kép

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Ha az adókártyás kérdés nekem szólt, még egyáltalán nincs adókártyám egyik gyerkőcnek se. De szerintem azt nem küldik automatikusan, hanem igényelni kell. De jó hogy eszembe juttatod, sose lehet tudni, hogy nem-e kell. Majd meg is nézem az APEH lapján lehet-e igénylót letölteni, mert ha nem muszáj nem megyek be csak ezért.....jobb szeretek mindent levélben intézni....kényelmesebb.

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Anita2

Ha megtalálod a adókrtyaigénylő lapot küld már el a címet, mert én nem találtam. Lehet, hogy hamar feladtam. Állítólag be kell menni személyesen az adatok egyeztetése miatt. ??? Azt hallottam, hogy a most születetett babák már adókártyát is kapnak. Azért kérdeztem, hogy ti kaptattok-e.

szia Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Szia Jolka!

Itt tudod letölteni a 0634-es nyomtatványt, én már ki is töltöttem a gyerekeknek, kinyomtattam. Két példányba kell beküldeni a területi APEH-hez. Viszont a keretprogramot is le kell hozzá tölteni. Kép
http://www.apeh.hu/cgi-bin/bevkat/pr06egybev.php?id=0634

szió, Anita

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a dícséreteket! Egyelőre nem rángatja le a zoknit Bence, csak jól összenyálazza.
Jó, hogy felmerült ez az adókártya dolog, én is megigényelem Bencének. Igaz, most nem kell, de ha kell valamire, ne kelljen kapkodni. A nyomtatvány alján van, hogy illetékbélyeg helye. Mennyi kell rá? Vagy első kártyánál nem kell?

Anita2!
Sajnálom, hogy nincs szerencsétek ezzel a tv-vel, reméljük, megcsinálják!

Jolka!
Ilyenre gondoltál?
Kép

Kép
ppetra
 
 


sziasztok!!
képzeljétek a sógornőm hajnal fél3-tól a szülőszobán van!!tiszta izgi,másra nem is tudok gondolni!!még nagyon él bennem az én szülésem. ha meglesz a baba beszámolok!!!!!!!

Kép
dora1980
 
 


Dóra!
Drukkolunk és várjuk a beszámolót!
Petra

Kép
ppetra
 
 


Anita!
Én, ha ilyen tv-t látok a boltban, mint a tiétek, mindig felteszem magamnak a kérdést, hogy vajon ki veszi meg ezeket a "nyomi" képű tv-ket?
Ezek szerint a férjed tudna válaszolni erre:-))

Na, de most komolyan: Nem lehet valami módon kicserélni? Hivatkozni a hibára, vagy a szervízzel egyeztetni valahogy.

Én dolgoztam samsung márkaboltban, jó régen volt. Talán mond valamit, hogy egyetlen samsung cuccom sincs, sose tartottam jó márkának. Ill. egyszer vettem egy s. 37 cm tv-t, de egy hét múlva elcsúsztak rajta a színek, meg rosszabb lett a kép. Vissza is vittem a boltba, (a munkahelyemre) és akkor vettem a panasonicot, ami a mai napig jól üzemel.

KépKép
simsi
 
 


SZiasztok,

Pénteken a kórházban hál'istennek kiderült, h. nincs komoly probléma a húgyúti fertőzésünk kapcsán. Továbbra is kell vinnünk 6 hetente a Zalus vizeletéből mintát, h. ellenőrizzék. Remélem nem lesz gond a későbbiekben.

Biztonsági üléssel kapcs-ban köszönöm a hozzászólásokat. Megnéztem a Kiddy Life ülést és valóban jókat írnak, tényleg el kell indulnunk az ügyben, mert már nagyon nehezen tudjuk Zalust beletuszkolni a hordozójába. Concord ülést sem vizsgálgattam még meg élőben, de jó h., felhívtad Jolka a figyelmemet, h. elég kicsi az fenék része, oda fogok rá figyelni. Amugy a Szent István utcán nagyon ajánlották a Recaro-t , árban u.annyi (60ezer), mint a Concord, erre láttam egy tesztet, amin át sem ment. No comment. Mivel mi elég sokat utazunk, ezért ezen biztso nem fogunk spórolni, de azért jó lenne viszonlag jó áron megúszni.

Tili-toli babakocsi. Többen is kérdeztétek mi az? Én a könnyü, esernyő formára összecsukható babakocsit hívom tili-tolinak. Erre azért lesz szükségünk, mert elég nehéz beoperálni a mostani babakocsinkat a csomagtartóba, ill. 12 kg, ugyhogy gyerekkel együtt már képtelenség megemelni.

KÉrdeztétek Tokajban mit csináltunk. Sétáltunk egy nagyot a Tisza-parton, na meg az elmaradthatatlan lángos és palacsinta evés volt a program.

Jolka,
Bébikomphoz a mi lakásunk nem igazán elég terep. Ti ugyanekkorában laktok, a nappaliban ment Márk fel-alá? Amugy elég sokan szidják, meg állitólag a gyerek később tanul meg járni, nehezebben jön rá a járás izére. Nem tudom mennyire igaz, de ezek szerint nektek bejött? Már ezt nem merem felvetni, mert igy is állandóan csak költünk, költünk...

Petra,
Eszméletlen husi Bence és ezekkel a hurkákkal ő már kúszik? Na az én Lustám is nagyon próbálkozik, a hernyómozgás már megy, csak előre nem halad a nagy pocakkal meg a kuffejával. 5 hós oltást megkaptátok már? Mennyi most bence súlya?

Hú lányok, ti már a nyaralást terveziktek. De hol a tavasz???? Ma egész nap ezt ismételgettéka Slágeren, h. megjött. Kérdem én hová?
Tünde

KépKép
tuzal
 
 


Tegnap 12.50-kor megszületett a sógornőmék kisfia.3,70 és 51 cm. NAgyon nehéz szülés volt!kb7 óra pokoli fájdalom után végül megcsászározták, mert nem fért ki! :-((

Kép
dora1980
 
 


Sziasztok!

Dóri! Nagyon örülök. Hát biztosan nem volt könnyű. Én is ettől félek, a hosszú vajúdástól. Egyszer már átéltem 2 napig, nem volt valami leányálom, de az a lényeg, hogy megvan, egészséges. A többi lényegtelen.

Nycsilla! Megvan még a Janka mandulája. Special azzal soha sincs probléma. De most ahogy mondod. Mióta nekem 2 éve kivették, azóta mintha enyhültek volna a tünetek. Húúúúú. Hát inkább 10 szülés mint egy mandulavétel felnőttkorban. Azt hittem, hogy ki sem bírom, pedig elég nagy fájdalomküszöbbel rendelkezem.

Simsi! Trogirnál is elég homokos a part, de Split ami nem messze van max 8 km Trogírhoz, ott teljesen homokos part van. Szerintem itt a szigetcsoportoknál is homokos a part, csak ott egy szigeten vagy és meg vagy kötve egy kicsit az utazgatásokkal. De van már olyan sziget itt fennt északon, ahol már összekötötték a szigetet a parttal. Szerintem érdemes ilyen svédasztalos variácót választani, mert annyi a kaja ami bőven elég. Ahol mi voltunk ott a reggeli is svédasztalos volt - természetesen - és így az ebéd nem is hiányzott. Meg úgy is viszel konzerveket, egy kis szárazárut, a zöldségféle (paprika, paradicsom) olcsó, veszel kenyeret és kész is az ebéd, ha megéheztek.

Itt Magyarországon van egy nagyon jó kis hely, babás üdülő. Hévíztől nem messze van, Alsópáhok. Nem tudom, hogy jártatok-e már ott. Teljesen gyerekbarát, kifejezetten picibabás szülőknek való. Viszonylag elfogadható az ár, és nagyon szép.

Emese

Kép

Kép
jurem
 
 


Sziasztok Lányok!

Rövid leszek, nincs időm litániát írni. Kép
Helyzetjelentés:
- Dominik megint beteg, úgyhogy ovi továbbra sincs Kép
- péntek este beszart az új tv (eddig is voltak apróbb hibái, de azt elnéztük....de ami most van?!?! nem résztelezem egyelőre )
- ma reggelre a hűtő romlott el (a fagyó része jó, a sima nem)
- az apa és Kornél viszonylag megvan
- én kezdek kikészülni.........felkötöm magam. Mi jöhet még ezek után?!?!?!

Bocsi, hogy csak ilyen rövid voltam, de áll a bál.
pusza, Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Anita2,
Nyugi! Hidd el, a baj nem itt kezdődik. Ezeken túl lesztek, te meg erős csaj vagy és ne ezeken rágódj. Végre igazán kisütött a nap, ugyhogy induljatok sétálni! Mi is ezt tesszük.
Én is rövid voltam? :-)))))
Puszi
Tünde

KépKép
tuzal
 
 


Sziasztok!

Anita2! Sajnálom, hogy ilyen rossz passzban vagy, remélem hamar túl leszel rajta. Nekem sincs valami fényes kedvem, pedig úgy tűnik, itt a várva várt tavasz...

Ma voltam fodrásznál, levágattam a hajam. Szerintem jó lett. Majd rakok fel képet.

Csilla! Flóra még mindig csodaszép!
Petra! Bence is édes!

Dóri! Szegény sógornőd, akkor most biztos nagyon fáradt. Borzalmas lehet olyan sokáig vajúdni.

Üdv mindenkinek, Annamari

Ádimama
 
 


sziasztok!

megint itthon, vasárnaptól nem tudtam jönni, mert Manó anyuék kiszakította a falból a telefon kábelt, így net nuku.

Így csak most tudok reagálni...

Petra!

igen ilyen képre gondoltam, szuper!!!
Anyukámnak is megmutattam, neki is nagyon tetszett, mindkettőnknek gyengéink a kékszemű emberkék. De nekünk "csak" barnaszeműek vannak.

Tünde!
Már sokszor megakartam kérdezni, de ilyen pici baba vizeletét, hogy lehet levenni? A pelust visszed be, vagy kicsavarod...?
Tili-toli kocsi, most már tudom mire gondoltál. Én is akartam venni, de Zolko lebeszélt. Az biztos, hogy nyáron nehezebb közlekedni a sport babakocsival. Csak Manó úgy nézne ki benne mintha szardíniás dobozba zártam volna. Kép
Bébikomp: szerencsére minden nagy beruházást ajándékba kaptuk, így ebből is kaptunk 2-t, de az egyik már új korában rossz volt.
Nekünk a gyerekdoki is helyeselte. Az Õ gyereke sem indult el később, mint a többi gyerek. Ha mi sem indulnánk el 1 éves koráig, nem lenne semmi baj sem, ráér. Márk az előtérbe és nagyszobába kotort, elég hely volt neki. Még a dohányzóasztalt is szétszedtem és feltettem a szekrénytetejére, így is több lett a helye.

Anita2!
Nekem is világ végi hangulatom van, egyszerűen nem haladok sehova sem. minden nap takarítok mosok, de másnap kezdeni kell ellőről, már teljesen belefáradtam. Fogalmam sincs, hogy jutok el az ablak mosásig. Sokkal ingerültebb vagyok mostanában, állandóan csak védekezek a család előtt. Remélem nem a depi jelei. Kép De ma már süt a nap, megyek nap terápiára. Kép

Dóri!
Gratulálok a sógornődnek!
Tesód felesége, v. a párod tesója?

sziasztok jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok!

Na ugy nem csaltak a lovak!ITT A TAvaSZ! Megyek kertészkedni!!
Ja a férjem húgáéknak született gyerkőc!Nagyon cuki, tegnap megnéztük.Jó érzés volt visszamenni a kórházba, és nosztalgiázni kicsit.ugyanabban az alapítványiban fekszik, mint én!Pont találkoztunk a kedvenc csecsemősnővérünkkel, aki szemmel láthatóan örült, hogy láthatta petikét!!Mert hát őt is vittük, csak nem hagyjuk itthon, amikor az unokatesóját látogatjuk!!

Kép
dora1980
 
 


Sziasztok!
Én is rövid leszek,csak azért kapcsoltam be a gépet hogy felvegyek valakit msn-re,de nem tudtam megállni hogy be ne nézzek ide isKép
Jövő hónapban mi is megyünk a kórházbaKépA bátyám felesége ott fog szülniKépMár alig váromKép
Tünde!
Nekünk bé-bé go sportkocsink van és nagyon szeretem,még tavaly nyáron vettük az amerikai bababoltban 7000ft körül volt.Sokkal könnyebb a közlekedés,simán cipelem egyedül is!Nagyon könnyű és kis helyen elfér.Akkor is berakjuk a csomagtartóba,ha nem is fogjuk használni,mert alig foglal helyet!
Tegnap sétáltunk Baluval Nyíregyen a főtéren.Lestem hátha látok valakit a fórumról,de nem láttamKépHogy mennyi anyuka meg gyerkőc volt kintKép
Pénteken megint megyünk arra,mert végre úgy néz ki kapok egy telefont,de még addig lehet meggondolom!
Most megyek,mert lassan alvás,d.u. meg suli.Tegnap este megint elaludtam pedig tanulnom kellett volna,így ma tuti írok egy 1-es töri dogátKépNa mindegy!
Szióka!
Ági
csagi
 
 


Üdv Mindenkinek!

Hát igen, szemmel láthatóan itt a tavasz, a baj csak az, hogy már talán csak holnapig élvezhetjük, hétvégére kiadós eső látogatja meg kis hazánkat. Már ha egyáltalán lehet hinni a meteorológiának.

Apropó Jolka, a vizeletmintát a pici...../......-ra ragasztott vizeletestasakban lehet levenni. Ez olyan egész érdekes, én soha nem tudtam vele bánni, mert állandóan leesett és félrement a cucc. De a nővérkék egészen jól felragasztották.

A kicsi lányom imádta a bébikompot, és aztán rémiszgettek olyan hülyeségekkel, hogy nem fog elindulni időben, mert elkényelmesedik a gyerek, és annyira megszokja majd a lábujjhegyen járást, hogy úgy fog majd járni....stb. Persze, hogy nem így volt, még 1 éves sem volt, már totyogott. A babakocsival meg az volt a gondom, hogy utálta, ahogy beleraktam, rögtön ordított, mert nem látott ki belőle. Igazán hasznát már csak akkor vettem, amikor bekövetkezett az "ülőkorszak", de ahogy elindult, már nem ülni, hanem járni akart. Egyébként a mai napig nem bír egyhelyben megülni, állandóan jön, megy,járkál.

Helló Dóri!

Hallottam, hogy nagyon helyes a pici. Azért most biztosan rossz egy picit Adélnak. Bár én sem tudtam megszülni és a vége császár lett, most sem bánnám, ha császáros lennék. Én is azon drukkolok csendben magamnak, hogy mire eljön az én időm is, legyen hely az alapítványiban. De amilyen az én szerencsém.... ráadásul állítólag nagyon sokan fognak július 15-30 között szülni.
Biztosan látni fogom majd a bébit, mert egy helyre jártunk/járunk védőnőhöz.

Kép

Kép
jurem
 
 


Jurem! Itt nyh-án állítólag mindig sokan szülnek, de szinte mindig akad alapítványiban hely azért,Nem sokan kapkodank utána, sztem az ára miatt.Én is császáros lettem 6óra vajúdás után, d nekem nagyon fájt a következő 2 nap.Akkor azt mondtam, hogy jobb lett volna szülni.Azóta elfelejtettem a szülőszobai fájdalmat is+ a műtét utánit is!Amúgy az adélék picije tiszta apja!

Kép
dora1980
 
 


Jurem! Itt nyh-án állítólag mindig sokan szülnek, de szinte mindig akad alapítványiban hely azért,Nem sokan kapkodank utána, sztem az ára miatt.Én is császáros lettem 6óra vajúdás után, d nekem nagyon fájt a következő 2 nap.Akkor azt mondtam, hogy jobb lett volna szülni.Azóta elfelejtettem a szülőszobai fájdalmat is+ a műtét utánit is!Amúgy az adélék picije tiszta apja!

Kép
dora1980
 
 


Sziasztok!

Csilla!

Bocsi, de délután elfelejtettem, pedig mondtad is, hogy ajándékot kaptál, most jutott eszembe.

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!

Tudtál piheni egy kicsit? Manó, csak nem aludt el délután. Kép
Buli volt a családban? Kép

Képzeljétek ma Zolko csinálta a vacsit. Fincsi volt!

Ma megkaptam a biciklit! Kép Még nem sikerült lefényképezni, de nagyon szupi.
De viszont itt egy kép Manó új bukósisakjáról.
Megkérdeztem egyik rendőr havert állítólag nem kötelző még neki, de biztos ami biztos vettünk egyet.

Kép

Gyerekülést már nézzegetünk, de nem találtunk még megfelelőt. Ha eseteleg van ötletetek, az jó lenne.
Simsi, hol is lehet venni használtan?

Remélem holnap is marad a jó idő. Kép

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Csilla!
Nagyon Boldog Szülinapot!!!!
Kép
csagi
 
 


LÁnyok!

Köszönöm a jókívánságokat, kedves tőletek.

Nem azért nem jövök mostanában, mert nem akarok, hanem vagy szakdolgozok vagy éppen megőrülök. Zizi vagyok és kész. lehetne menni kezeltetni magam.

Jolka!
Aludtam 2 órát napközben, mikor már nem bírtam a szakdoli írását. Viszont ma éjjel megint ment a műsor, én nem tuidom, mi az Úristen van vele. Mindenesetre kiborultam. Az apja éjfélig dolgozott, csörgött, csattogott, nyomtatott, utána meg folytatódott a tegnapi Flórával...
Azt hiszem ma éjjelre kap egy kis Panadolt, hátha a foga miatt.
Nagyon aranyos Márkó a sisakban. Hol vettétek? majd a bicajról tegyél fel, mert érdekel, meg az is, hogy hol vettétek meg és mennyi volt.

Tündi!
A könyvtárban vannak főiskolai- és egyetemi jegyzetek? Az olvasótermben vagy kölcsönözhetőek?

Petra!
Milyen szép szemű ez a Bence! Neked is kék? Vagy apának?

Ági!
Töri doga irgum-burgum...Kép
Hogy sikerült végül?
De azt nem értem, hogy dogát írtok, hát nem levelezőre jársz?

Kép
nycsilla
 
 


Sziasztok!
Tegnap Bence megkapta az 5 hónapos oltást. Annyira sírt szegény, én is majdnem elsírtam magam. Szerencsére hamar megnyugodott és aztán már nem volt semmi baj. Estére volt egy kis hőemelkedése, kapott egy kúpot, az éjszaka szerencsére nyugis volt. Úgy örülök, hogy most pár hónapig nem lesz ez a tortúra.

Tünde!
Örülök, hogy minden rendben Zalánnal!
Irigyellek a lángos miatt, annyira finom Tokajban a parkolóban.
Megmérték tegnap 8,1 kg. Mondjuk itthon mindig este mérjük, biztos azért volt több. Két 11 hónapos babával voltunk egyszerre mérésen, mind a kettő 8 kg volt, így nem aggódok. Próbálkozik a kúszással, de azért még van mit csiszolni rajta.
Én is sok rosszat hallottam a bébikompról, nekünk nem lesz, de biztos van előnye is.

Dóri!
Gratulálok a sógornődéknek, és minden jót kívánok!
Mikor Bence született, annyira sokan szültünk, hogy még a szülészeten sem volt hely, nemhogy az alapítványi szobában.

Anita2!
Remélem, már jobban vagy!

Jolka!
Remélem, ilyen marad a Bence szeme, de ez még változhat. A barnaszem is szép, és ráadásul nem olyan érzékeny, mint a kék. Nagyon édi a bukósisakos képben Márk.

Ági!
Hogy sikerült a töri dolgozat?

Csilla!
Én is nagyon boldog szülinapot kívánok! Tegnap is gondoltam rád, de valami volt a gépünkkel, nem tudtam bekapcsolni.
Sok kitartást kívánok a szakdolgozathoz és Flórához is, biztos pár nap és minden jobb lesz.
Mind a kettőnknek kék a szemünk, de az enyém inkább szürke.
Na megyek, mert csuklik és kiabál meg minden.
Puszi nektek: Petra

Kép
ppetra
 
 


Sziasztok,

Csilla,
Nagyon boldog szülinapot kívánok én is. De mennyi is vagy??????
Mindkét helyen vannak jegyzetek, de a kölcsönzésben sokkal több van, viszont sajnos már elég őskori maradványok. Azért próbálkozz, hátha találsz valamit. Írd meg, h. milyen eredménnyel jártál az irod.kutatásban.

Petra,
Én mindig oltás utáni nap éreztem egy kicsit magasabbnak Zalus hőjét, de láz sosem lett és általában magától lement. Nekünk a dokinő mindig mondta, h. 1 órával azután, h. beadta az oltást adjak neki 3 ml panadolt, ugyhogy első nap lehet ezért nem volt magasabb a hője. Nekünk a 4 hós oltásnál volt elég bömbi Zalus, de akkor nem aludt előtte rendesen, ugyhogy most az 5 hósra úgy mentünk, h. aludt előtte, szerintem ezért nem kattant be.

Ági,
A Sárga diszkontot tudod hol van? Ha igen, akkor a bejáratától balra van egy turi. Hétfőnként van árucsere, én most hétfőn vadiúj esprit meg mexx polokat turtam és jóval olcsóbbak az árak, mint a Maxx-ben. Gondoltam hátha érdekel. Remélem azért a végén a dolgozat jól sikerült.


Jolka,
A katicabogár sapka (a fotón leglábbis igy fest) nagyon tuti. Mi is sokat bicajozunk. Áruld el hol vettétetek és ha sikerül megszerezni az ülést, azt is tedd majd közzé. Õszintén nekem eddig eszembe sem jutott, h. Zalussal bicajozzak, de hogy te irtál róla....

Emese,
Amióta írtad már párszor megnéztem Alsópáhokot és nagyon tetszik. Már szóltam is a férjemnek, h. jó lenne elmenni. Ti voltatok? Amugy drágábbnak gondoltam, elfogadható az ár. Én még azt nem tudom elképzelni, h. kétszer jó félnapot a gyerek hogyan birná ki a kocsiban?

Tünde

KépKép
tuzal
 
 


Sziasztok lányok!

Hát nem akartam vészmadár lenni, mármint az időjárással kapcsolatban...... Bár délután indulok Pestre, ott gyönyörű napsütés van.
Na de bizakodjunk, állítólag már csak 1 hétig tart ez a lecsi-pocsi.

Tuzal!

Igen, voltunk Alsópáhokon, ráadásul még nagyon kicsi volt a gyerkőcöm 1,5 éves. Nagyon barátságos, sőt mi több kifejezetten szép és családosoknak épített viszonylag új üdülő volt akkor, de hát most is új. A szobák nagyon ízléses berendezésűek, és az "ennivaló" is nagyon jó. Játszóterekkel, sétányokkal, szóval jó.

Csilla! Boldog szülinapot, én is nézegetek, mármint a dolival kapcsolatban, ha valami érdemlegeset találok, szólok, vagy küldöm.

Kép

Kép
jurem
 
 


Sziasztok!

Csilla! Boldog szülcsit így utólag is!
Kép

Mi is tegnap kaptunk oltást, a 4 hóst. Elég sokáig nyafizott utána, de aztán visszatért a jókedve. Azt mondta a doktornő, hogy egy éves koráig változhat a szeme, de látott már olyan gyereket, akinek még két évesen is változott. Hát, szertefoszlottak a reményeim, hogy kék marad a szeme Ádinak. Na, megyek is mert felébredt.

Üdv, Annamari

Ádimama
 
 


Ja, és én mindig oltás előtt adok neki germicid-c-t, így még sosem lázasodott be.

Ádimama
 
 


Ádimama! Az oltás előtti germicid-c kúp nálunk is mindig bejött!!!!

Kép

Kép
jurem
 
 


Sziasztok Lányok!

Csilla! Először is boldog születésnapot kívánok én is!

Nem sok mindenről tudok msot beszámolni. A sok idegeskedésre kicsit az egészségem is ráment, pontosabban elért vmi megfázásos nyavaja. Kezdődött hétfőn kis köhögéssel és torokfájással, tegnapra már úgy fájt a fejem és a tarkóm, azt hittem leszakad. El is mentem a Gyógyszertárba, a Panadol filmtablettát ajánlották. Mondta a nő, hogy ígyis-úgyis átkerül az anyatejbe minden, de talán a Panadol az ami nem okozhat nagy bajt, hisz azt gyerekek is szokták kapni. Na nagyon jó gyógyszernek tartom, mihamar elmújtak a fájdalmaim. És viszonylag nem is drága. Persze nem reklámozni akarom, de nekem jó volt. Estére viszont kiment a hatása, másikat bevenni meg nem merttem, nehogy Kornél paracetamol túladagolást kapjon. Egész éjszaka szenvedtem az újbóli fej és nyakfájdalomtól, amit még tetézett egy kis fülfájás és takonykór is. Úgyhogy szépen nézek ki. Nem hiszem, hgoy vírusos bajom lenne, legalábbis remélem és akkor Kornél nem kaphatja el....remélem csak egy kis meghűlés. Az nem ragájos.
Tényleg Lányok! Ti szopi mellett mit használtok fájdalomcsillapítónak? Mert gondolom hónapokat nem lehet kihúzni gyógyszerek nélkül. Kép

Ami a tv-t illeti, elindítottuk két szálon az eseményeket. Ment egy hagyományos levél az üzletnek, hogy meghibásodott a készülék és gondoskodjanak annak szervizeléséről-elszállításáról, és egyez a Samsung-nak, hogy így jártunk. Talán még ha nem is kötelezettek megjavítani, mert nincs szerződésük az üzlettel (nem tudom ez hogy megy) hátha empáriából mégis bevállaják....bár ez naívságomra utal. Na majd lesz valahogy. Ha egyikkel sem sikerül 2 héten belül zöldágra vergődni, irány a fogyasztóvédelem. Jobb ötletem nincs.

Dodika még beteg, úgyhogy szerintem ovi kilőve s hétre.
Kornél megkapta tegnap az oltását. Nagyon sírt, de más baj nem volt vele.

Puszi Nektek
Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Anita2! Panadolt nyugodtan vehetsz be, nem lesz semmi baja Kornélnak. Nekem amikor fájt a fogam, a szülésznőm mondta, hogy egyszerre akár kettőt is bevehetek (persze elég volt egy is).

Ádám már vissza is aludt, bizti a kúp miatt.

Ádimama
 
 


Sziasztok!

Anita2!
Én is panadolt szedtem, de 3-t is egy nap annyira fájt a fogam , fejem ,fülem nem is tudtam, hogy mi csak nagyon szenvedtem. Végül a fogam volt begyúladva, pedig kocogtatásra nem volt érzékeny, egy röntgen oldotta meg a problémát, na meg a foghúzás. Szerintem te is nézesd meg ,nekem is azok voltak előtte a tünetek mint neked. Még egy kis meghülás is melette.
Jobbulást neked!

sZia Jolka

Ja oltás után én is mindig adtam germici-c-t

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok,

A múltkor kérdezte valaki, h. a vizeletet hogy szerzem. Nem állok sem lesben a kibontott pelus mellett, se nem csavarom a pisis pelenkáját, hanem erre van egy u.n. vizeletgyűjtő zacsi. Gyógyszertárban kapható dologról van szó. Kisfiúknál semmi gond a gyűjtéssel mert puca belelóg a zacsiba .... de fogalmaam sincs mi lehet tenni a lányoknál, szerintem az már egy jóval nehezebb eset, hiszen a puncit nem lehet beletuszkolni a kis nyilásba. Leirtam mert kérdezte valaki, de remélem senkinek nem lesz rá szüksége. AMugy én akkor hallottam először ilyen problémáról, amikor nekünk lett, de azóta a baráti körben elég sokan mondták, h. átestek ilyenen. Lányos szülők jobban megszenvedték.

KÉpzeljétek az ebédem most + 8000-be került, mert Apuka túl gyorsan hozta .... és nem vett észre egy 30-as sebességkorlátozást, megkapta első 3 büntetőpontját is. Nem tudom miért, de csak röhögni tudok az egészen, mehetek a postára csekket befizetni, a helyszinen már nem lehet fizetni. Nekem meg legalább van indokom délután ellógni itthonról.

Zalus holnap lesz féléves és kezd a nappali alvása átalakulni, Tegnap már majd 2 órát aludt délben, de most 10.50 óta alszik. Tudja , h. féléves lesz és ilyenkor változásokon szoktak átmenni a babák? Amugy nekem már annyira jó volt az a sok nappali rövid alvása, erre most ez megszűnik vajon? Áttérünk 1-2 nagy alvásra? Amugy tegnap, hiába már fél órával ébredése után az utcán voltunk, a babakocsiban ugyanúgy elaludt. A mai séta lehet meg lesz lőve? Eseget.
Tünde

KépKép
tuzal
 
 


Sziasztok!
Holnaptól a Lidl-ben a gyerek bukósisakok 1499ft-ba kerülnek,fa játékok 799ft.A www.lidl.hu-n megnézhetitek ha valakit érdekel!
Mi tuti bemegyünk a fa kirakóért,ami van Balunak 2000 ft volt!Mondjuk az disney-s ,de ez is tökéletes lesz!
Tünde!
Akkor örülhettek hogy csak 8ezer ft lett!Apát 30-ra akarták büntetni egyszer,aztán szerencsen mérsékelték 15-re!!Hiába mutatta az igazolványát...Nyíregyen nagyon szarháziak a zsaruk.A legjobb hogy azt mondják hogy a pestiek milyen korruptak.Az unokatesóm férjét úgy nem jelentették fel gyorshajtásért hogy mivel nem volt nála pénz,elkísérték a zaciba,beadta az aranynyakláncát és oda kellett adni az árát.Erről ennyit!
Nem tudom hol van a sárga diszkont!Valami támpont a megtalálásához?Kép
Csilla!
Estire járok,ez azt jelenti hogy kedden és csütörtökön van suli 3-fél 7-ig.
Annamari!
Én is nagyon reméltem hogy kék lesz a szeme Balunak,de barna volt mikor megszületett.Aztán pár hét múlva bekékült és azóta az is maradtKép
Anita!
Én kibírtam gyógyszer nélkülKépMostanában veszek be néha egy fél algopirint ,de ált. csak ha Balu este már elaludt.Akkor is csak a fáradtságtól szokott fájni a fejem!
Amiket leírtál tünetek akár infulenza is lehet.Remélem nem és hamar meggyógyulsz!Én Dodinak is jobbulást!!
Ja,nekünk is Samsung tv-nk van!Még mielőtt lejárt volna a garancia elkezdte váltogatni a színét,de 2 nap alatt megjavult és nem vittük vissza.Most meg vagy 2 hónapja a bal alsó sarokban van egy lila "elváltozás".Én is ki vagyok tőle!!!!Pedig mi annak idején csakis ilyet akartunk venni,a házimozi is ilyen,mondjuk azzal még nincs baj,de a tv katasztrófálisKép
Na lépek,mert Balu unja a banánt.D.e jól megáztunk a fene enné meg,pont akkor szakadt az eső mikor jöttünk haza a boltból!

Ági
csagi
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk, még szombaton, csak azóta nem volt időm írni. Az idő ellenére gyönyörű hetet töltöttünk Szegeden.A lányok nagyon élvezték, hogy mind a ketten ott vagyunk körülöttük, és gyakorlatilag egész nap velük játszottunk, sétáltunk. Úgyhogy nagyon jó vaolKép.

Tünde!
Mi voltunk Alsópáhokon 2x is. Az ikrek először 9 hónaposak voltak, 1 év múlva pedig Alexa 5 hónapos volt, mikor ott voltunk. Nekünk nagyon tetszett, minden úgy van kialakítva, hogy a gyerekes szülők jól érezzék magukat. Ingyen el lehet menni babúszásra, az uszodában van egy kis járóka, hogy esetleg beletedd a gyereket, míg megtörölközöl.., az étteremben vab gyerekszék, van tombolószoba, játszószoba, ahova a még járni nem tudó gyerkőcöt is be lehet vinni, és le lehet tenni a szőnyegre, hogy kússzon. Szóval szerintem nagyon jó. Csak az a baj, hogy idén nyárra már biztos nincs helyük Kép.

Alapítványi szoba: sajnos tényleg elég gyakran van olyan, hogy várni kell 1-2 napot az alapítványira, mert az ára ellenére elég sokan választják, mivel ez az egyetlen szoba, ahol az apuka is kézbe foghatja a gyerekét abban az 5 napban, amíg bent vannak.

Tili-toli: nekem volt, bár csak pár hónapot használtuk, mert gyakorlatilag mióta járni tud a kicsi nem ül babkocsiba. Megy a nagyok után Kép

A sárga diszkont engem is érdekelne, de nem tudom merre lehet.
Sziasztok
Melinda

Melinda
Kép
Kép
hajme
 
 


Ági!

Nincs véletlenül a tv-tek közelében hangfal? Mert attól bemágneseződhet, attól lesz a képen folt. A miénken (Thomson) van lila, zöld és sárga is, pár hónapig mellette volt a hifi hangfala.... Kép

Ádimama
 
 


A sárga diszkont a Kelet áruházzal szemben van, a Kossuth és Rákóczi utca sarkán.

Ádimama
 
 


Sziasztok,

Anita2!
Én nem szedtem gyógyszert, amióta teherbe estem. Szerintem ki lehet bírni, de biztos szerencsém is volt. Amikor meg voltam fázva homeopátiás gyógyszert vettem be, nekem bevált és nem is igazán gyógyszer. Jobbulást kívánok neked! A TV-t nem akarják megjavítani garanciában vagy miért kellett a samsungnak írni?

Tünde!
Nem próbáljátok megfellebezni a büntit? Nekünk megfelezték annak idején.
Biztos változni fog Zalán alvási rendje, egyre hosszabb ideig lesz fent egyhuzamban, és ritkábban fog aludni.

Ági!
Nekünk is samsung tv-nk van 2 éves múlt, szerencsére teljesen jó. Én is azt akartam kérdezni, amit Annamari, hogy nincs-e mágnes a közelben, mert attól lehet foltos a kép.

Melinda!
Épp ma jártatok az eszemben, hogy milyen lehetett a kiruccanás Aránylag jó időt fogtatok ki, vagy ott nem volt olyan jó?

Annamari!
Ha még ott van a folt a tv-n, ki lehet szedni mágnessel. A TV oldalától indulva a hátuljáig kell húzni egy nem túl nagy mágnest (pl. egy kis hangszóróét), és akkor eltűnik.
Petra

Kép
ppetra
 
 


Húú,hát most hogy írjátok van rajta 2 hangfal,de fent,a folt meg lent van!
Ha apa hazajön megmondom neki hogy rakja el onnan valahová!A múltkor a monitorunk volt ilyen,aztán kiderült hogy apa spéci tolla meg annak a tartója miatt vanKép
Köszi az infót a sárga mismásról!Így már tudom,ki is néztem múltkor útközben.Csak szegény apának már herótja van az állandó turkálóba járástólKépKép

Á
csagi
 
 


Petra!

A tv-t megjavítanák vagy kicserélnék, de ők azt mondják, hogy mi vigyük be BP-re a készüléket. Mikor a jogszabály kimondja, hogy az eladónak kötelessége elszállítani, ha helyben nem tudja javítani. És most itt akadt el a dolog, a szállítással. Mert nem szívesen furikázunk 250 km-t (kétszer).....drága a benzin és az autópálya matrica. Aztán ha kész, megint menni, és ha megint elromlik?!?! Ördögi kör. Igenis jöjjenek és vigyék ők el, meg ha megjavították, hozzák vissza.
A Samsungnak csak azért írtunk, hogy ez történt és hogy miért nem vihetjük a hivatalos márkaszervízbe. Igaz, akkor is nekik kellene elvinni, de ha már bevihetnénk Nyíregyházára, nem is foglalkoznánk ezzel, zokszó nélkül beszállítanánk. Szívesebben mennék 2x25 km-t, mint 2x250-et.
Na de majd elmesélem hol tart az ügy. Sajna elég lassan fog ez haladni. Kép
Így jártunk!
Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Petra,
Nem foglalkozunk a fellebezéssel. Én viszont még mindig nem jutottam el a körzetiig sem, a jogsi megújitása miatt. Én biztos nem fogom túllépni a 30-at egy darabig :-)))).

Melinda,
A múltkor is Alsópáhokról írtál, amikor a wellness hotelekről beszéltünk? Nem Kehidakustyánról? Én arra emlékeztem. Meg is beszéltük most fürdetés közben, h. áprilisban elmegyünk egy ilyen gyerekbarát wellness hotelbe egy hosszú hétvégére. Hiszek neked, h. foglalt, de hátha időközben volt lemondás, ugyhogy első körben lehet kérek árajánlatot tőlük, ha visszairnak, h. már nincs hely, akkor nézek v.mi más helyet. Tudsz ajánlani mást is, ahol a gyerekesek igényeire igy odafigyelnek? A Sárga diszkont melletti turiban (azt hiszem T-modell a neve) nagyon tuti lányos cuccokk voltak, tényleg érdemes benézni.

Tünde

KépKép
tuzal
 
 


Jolka!

Neked is csak a telefonszámot tudom leírni, a címre nem emlékszem, mert este mentünk, esőben, és én hátul ültem. Újfehértón van, a fonalgyár után kell jobbra letérni, és passz...
Szerintem hívd fel, és kérdezd meg az ülést. DEc-ben kettő volt, jó állapotban. Azt mondta, tavasszal lesz még, a barátnőm, (akivel voltam ott) is akar majd bicikliülést venni.
06-30-401-6237

Aranyos a kisfiad a bukókában. (az én fiam így nevezi) Jó, hogy megtűri a fején. Nálunk gond volt ezzel, Bence nem bírta, ha a fején volt, zavarta, szedte le. Tavaly voltunk a michelin-bicikliversenyen, ott minden gyerek kapott egy bukót. Azt végre hajlandó felvenni. Látta, hogy a többi gyerek is hordja. Azóta is, ha meglátunk egy gyereket sárga bukókában, mindig mondja, hogy:-nézd csak, ő is volt bicikliversenyen. (szerencsére, elég sok gyereken láttunk. Jó ötlet volt a michelintől) Jó buli volt.

Jó fiús cuccokat nem láttatok valahol, turiban? Ez a mi méretünk annyira kevés van, ami van, az is sokszor kinyúlt, vacak. 116, vagy angol 5-6 a méret. Lányokra sokkal több áru van, elég csak bemenni pl. a skálába.

KépKép
simsi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?