Nagyon köszi az infokat horvátországrol!
Melinda!
Pont ilyen dolgokra voltam kíváncsi. Ill. a konkrét szállodára, de mivel átépítik, ez ugrott.
Trogírban jo volt a strand?
Mi szállodába szeretnénk menni, pont azért, hogy legalább a kajára nem legyen gond. Eddig mindig apartmanban nyaraltunk, ennek is megvan a varázsa, meg olcsobb is, de pont ezért szeretnék végre szállodát. Na, persze, nem drágát. Az az 57e baráti árnak tűnik, lehet, az idén kicsit drágábbak lesznek, de amit én találtam, az pl. 80e/fő. Nem mindegy. A Sky-be majd benézek, talán lassan lesz katalogusuk is, barátkozom a településekkel. Én is úgy vagyok vele, mint Jolka, mind olyan idegen.
Én egyszer már voltam arra, biogradban, akkor még jugonak hívták, nagyon régen, apám családjával, de azok olyan punnyadosak, hogy semmit sem láttam az országbol, csak a strandot, meg a szállást. A strand egy kis öböl, emberek mint a heringek, a part köves. Ja, meg volt egy bazár is, és egy étterem. Ugyanez volt görögországban is, csak strand, és fekvés. Én szeretek csavarogni, alig várom, hogy menjek valahova.
Találtam egy weblapot, a
www.utirany.hu , ott rengeteg utleírás van, van miből szemezgetni. Érdekes.
Csagi, én imádom a balatont, É, és D partját, és leginkább a Káli medencét. Gyönyörű hely, és rengeteg kirándulási lehetőség van ott. Tavaly itt voltunk, 10 km-re a víztől, de kifogtuk a rossz időt, mégse unatkoztunk, mentünk minden nap valamerre. Nem is hiányzott a fürdés.
Az utazási csekket én megpályáztam, meg is kaptam, il. múlt héten fizettem be az önrészt. (ebből megyünk Parádra) És ami még jo benne, hogy talán 10e ft értékben tankolni is tudsz vele. Meg étteremben, hajon, és belépőket is fizethetsz vele. A gyereknek adoszámot kell kérni. Nálunk a nagyobbiknak volt, mert egy éleémes tanárnéni megpályázta ezt a csekket, mikor táborozni vitte az osztályt.
amúgy kb. 80e a jövedelem also határa, nem is olyan alacsony.
Csak Mo-on használhato.
Zsuzsi!
Én újfehérton vettem a huzatot, de nem annál, aki az aproban hirdet. Ez a hölgy használt /német?/ cuccokat árul, gyerekuléseket is, teljesen felújítva! és van nála egy pár kész huzat. De ha nincs,ami neked kell, akkor kiválasztod, vagy viszed az anyagot, és megvarratja neked, debrecenben. Nagyon kedves, és nem akar megvágni. (nekem máshol is 3-4000-et mondtak. Talán nem bánja, ha ideírom a telefonszámát. A címére már nem emlékszem, a gyár után kell lefordulni. 30-401-6237
Van bicikliülése is!