Sziasztok!
Bocsánat, hogy csak most tudtam jönni, igyekszem bepótolni a lemaradásomat!
Dorka!
Gratulálok Norbihoz, nagyon nagyon szép baba!
Jó egészséget és sok boldogságot!
Sára!
Én is megerősiteném, hogy Vincus nagyon édi
, csak el ne szaladjon a telefonszámla!
A közös séta jó ötlet, csak az a gondom, hogy mi pont kettőkor szoktunk ebédelni, ami éppen a ti sétálóidőtök közepén van.
Egyszer szoktatok lemenni egy nap? Mi általában egyszer, de sajnos csak 3 óra után sikerül elindulnunk az esetek legnagyobb részében.
Bár vannak néha kivételek, amikor Boti hamarabb megéhezik. Szerinted az lehet, hogy egyik nap beszélünk, másnap találkozunk? Úgy értem, hogy elég-e előző nap megbeszélni a talcsit?
Gabek!
Ez most olyan volt részemről, mint a mesebeli nyuszika, aki telerakja a kirakatot áruval, aztán nem nyitja ki a boltot :
!
Ezt most arra mondtam, hogy ajánlgatom itt a málnalevél teát, aztán napokig felétek se nézek!
Szivesen megveszem neked a teát! Szombaton megyek piacra, ha az jó úgy neked. Mennyit vegyek? Úgy láttam, hogy egy csomag kb. 40 dkg lehet és nem filteres a tea.
Irok, ha megszereztem a cuccot
, és összefuthatunk!
Rita, Lilló!
Szoritok nektek, remélem, hamar helyrejöttök!
Magunkról annyit, hogy immáron hét és fél hónaposak vagyunk. Megtanultunk szépen forogni ide-oda, össze-vissza
és újabban tapsikolunk is.
A tetete, papapa alapszókincs lett. Kedvenc elfoglaltságunk a csörgő tárgyak bizgerálása, reggelente pedig szüleink ébresztése hajhúzással és szemhéjuk nyitogatásával /ez konkrétan igy értendő/.
Egyébként jó baba Kisbotond, nagyon édes kiskrapek lett belőle. Apukája imádja, a vonzalom kölcsönös!
Rengeteget eszik, nagyon szereti a főzeléket, egyszerre lehúz most már három decit!!!!
Puszi mindenkinek!
Kinga