Sziasztok!
Bocsánat, de nem tudtam jönni tegnap.
Hát nem tudom mi lesz, mert konkrét választ nem kaptam.30 napon belül hivatalos levélben közli mi lesz. Egy kicsit készségesebb volt, már nem volt totál elutasító. Most várok és bízom. Ha mégsem kapom meg ami jogosan jár akkor viszem tovább az ügyet. Remélem erre nem kerül sor.
Az elmútt időszakban nem vagyok a topon idegileg, és tegnap Dávid is extra hisztis volt, teljesen kiakadtam. A hasam iszonyatosan görcsölt, minden pillanatban azt hittem bevérzek, így feküdtem és magamba kényszerítettem magneB 6-ot. Alig bírtam lenyelni majdnem kihánytam.
Titi
Nekem is a fogmosás volt a borzalmas, már a tudat kikészített. A mentolos fogkrém helyett gyerekfogkrémet használtam azzal kicsit jobb volt.
Pihenj sokat, amíg teheted. A munka megvár.
Nagyon szép a házatok én is szeretnék ilyet. Bár szerintem mi soha nem jutunk el oda. Most annak is örülök, hogy próbáljuk rendezni a dolgainkat egymással, de én egyenlőre nem tervezek hosszú időre, nehogy megint pofára essek.
Koda
Sajnálom ami történt.Méghogy meddőségi klinika, hol él ez? Biztos nincs gyereke, ha ilyet mond. Remélem azért nem keseredtél el nagyon. Sz@rd le és legközelebb ha mégy nyugodtan válaszolj csak vissza.
Virág
Jobbulást! A melegfrontra érzékeny vagy?
Dávid nekem is folyamatosan az agyamra megy. Mindenért hiszti van, és sehogy sem lehet lenyugtatni. Kezdek kiakadni. Hétvégére anyukámék elviszik, remélem kicsit lehiggad. Most fog először náluk aludni úgy, hogy mi nem megyünk. Remélem ott rendes lesz.
Momo
Üdv köztünk!
Gratulálok a babához!
Tenger illat, meleg irígykedem.
Milyen ott lakni, dolgozol, vagy nem?
Nekem egyiptomban és izraelben él barátnőm ők szeretnek ott lenni. Bár teljesen más világ.
Oné
Jobbulást a lánykádnak. Mi még mindig nem vagyunk rendbe, már 2 hete köhög és taknyos, de nem adnak rá semmit. Nyűgös hisztis és teljesen kikészít. Vinni nem merem sehová gyerekek közé így teljesen egymás agyára megyünk.
Juci
Én is én is látni szeretném azokat a képeket amiről itt mindenki beszél. Hol lehet megnézni?
Hogy vagy? Meddig fogsz dolgozni, gondolom nagy hassal, már nem lehet eljátszani minden szerepet?
A csirkemmelles recepted nagyon jól hangzik, ki fogom próbálni.
Rimar
Jó várakozást holnap. Vigyél magaddal könyvet, vagy valami olvasnivalót úgy gyorsabban telik az idő. Egyébként mi a kedvenc kaja amit anyósod főz?
Megyek vacsit csinálni.
Zsuzsa