Sziasztok!
Képzeljétek, ma már 4-kor eljöttem a munkahelyemről - ez kész csoda, főleg úgy, hogy nem megyünk valahová, hanem HAZA jöttem!
- Az élet apró örömei.
És az élet nagyobb örömei:
megjött a párom genetikai vizsgálatának eredménye, és: MINDEN RENDBEN!!!
Annyira örülök, hogy legalább ez jó lett, nagyon féltem tőle!
Zuzmó, Ria, Chesti, Kiscsillag:
Én is küldök mindenkinek azt, amit kell: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Chesti drága,
NO PARA!
nyugi, hidd el, minden rendben van pocóban, és a kisbabátoknak jobb helye nem is lehetne!
De, ha megnyugtat, inkább nézesd meg, aztán utána megnyugodhatsz!
Én jól vagyok, bár erősnek nem mondanám magam
, de az igazi erőpróba - tudod- hétfőtől lesz majd
Mary,
rettentően sajnálom.
Tényleg.
De szerencsére, mész tovább az úton, és remélem, hogy legközelebb már nem lesz semmi gond, és lesz végre kisbaba a pocidban!!!!! Nagyon drukkolok!!
Lucia,
merre vagy? Remélem minden rendben, és kezdesz visszabillenni! Jelentkezz, hogy ne aggódjunk!!!!
Viki,
neked is hajrá, mindjárt stimu!
Kiscsillag,
tök jó, hogy megvan az inszem! Remélem majd leírod részletesen, hogy mi volt!
Ria,
az jó, hogy már jobban vagy! További jobbulást!!!!
Mindenkinek további szép napot, és további babásodást!
UI: mit szólnátok ahhoz, ha valaki rossz hírt, vagy rémtörténetet írna le, elég tenne 5
jelet, és aki nem akarja vagy akinek nem tenne jót a történet, az tudná, hogy át kell lépnie a következő részt - már csak azért is, mert egyre több kismamink, meg kismami-jelöltünk van, lehet, hogy nekik nem a legjobb, ha ilyeneket olvasnak... Vélemény?