Új privát üzeneted érkezett!

Chesti
Nagyon jó, hogy csináltad ezt a táblát, mert én csak nagyon ritkán tudok jönni mostanában, és így látom, hogy ki hogy halad.
Mi is megyünk hétfőn uh-ra.remélem minden rendben lesz és 27-e körül visszakapom a két kis fagyibabánkat.
Gratulálok nektek a sikerhez, és probléma mentes áldott állapotot kívánok Neked!Kép

Nagyon szurkolok mindenkinek!

Esperanza
Te mikor mész a következő inszemre? Hátha megint összefutunk!

Edina
dedina

Sziasztok Kép

Lucia remélem valamennyire azért megnyugodtál, és már elhiszed, mi mind veled vagyunk, és nem kell el hagynod minket. Gondolok rád...

Zsókuci először nem tudtam ki vagy amikor láttam bejelöltél iwiw-en Kép A kép alapján be azonositottalak Kép
Mindig mikor rágyújtanál gondolj a picire,és hogy ez most önző dolog részedről nekem ez segitett. Bűntudatot keltettem magamban, és nem gyújtottam rá. Kép

Esperanza adjon erőt az, hogy úgy néz ki jővő hónapban indul az inszemed, és addig is kapcsolódjatok ki. Ne hagyd el magad, itt vagyunk mi is neked Kép

Dedina rég láttunk erre felé, örülök, hogy azért követsz minket, ha másnem a táblából Kép Ha gondolod szivesen felraklak táblázatban, hmmm? Kép

Küldök én is mindent, kinek ami kell: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

chesti

SziasztokKép

Lucia
Nagyon sajnálom, ami veled történt, de ahogy a lányok ís írták, itt ki tudod önteni a lelkedet! Nem tudok olyan szép vigasztalót írni, de együttérzek veled!

Nekem is van egy szomorú történetem és nem is olyan régi, 2 hónapos. Egy kedves ismerősünkkel történt, BMC-be jártak, az első lombik sikerült nekik.
Egyik nap még UH-n voltak, minden rendben volt és másnap meghalt a baba. Kb. 10 nap volt még a szűlésig. Mindig ha rájuk gondolok, úgy érzem ennél nincs rosszabb, akkor inkább mondják azt az eredményhirdetésen: nem sikerült.

Ezernyi tiszteletem felétek lányok, hogy fel tudtok állni ilyen hatalmas szomorúság után. Nem tudom én hogyan viselném, de nem szeretném átélni. (kicsit őnző vagyok tudom) Akkor inkább lemondok a babáról.

Na, befejezem ezt a szomorú irományt.
Bocsi, de úgy éreztem, hogy le kell írnom!

RiaKép
Nyugodtan pihizzél és majd, ha úgy gondolod mail-ezünk.

Ha valakit érdekel, én meg MSN-ni tudok.

Mindenkinek drukkolok és küldöm a megfelelő növesztőket, tapasztókat, poz.energiákat: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi!

manda

Szia Manda és szia Mindenki!

Nekem is van MSN-em, ha gondoljátok megtaláltok:
beebmees@hotmail.com címen Kép

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Dedina:
Ezer éve nem hallottam felőled, de jó hogy benéztél. Hétfő reggel mi is megyünk BMC-be, lehet találkozunk is! Kép Egyébként ha minden jól megy akkor áprilisban inszem.
Chesti:
Köszi hogy gondolsz rám, próbálok erős maradni.
Manda:
Nem vagy önző, azt hiszem elöbb "jobb" elveszíteni a babát. Szörnyű ez az egész. Nekem a 8 hetes is szörnyű volt, pláne annak rossz aki küzd is érte, és mindent megtenne azért, hogy sikerüljön. Bízom a 2006-ban, és bízom az áprilisban is, akkor van a szülinapom, hátha....
esperanza

LuciaKép
Uh-ra el kellene menned. NEkem erős, darabos vérzésem volt. A doki szedte ki (bocs), aztán uh-n is megnézett, nem maradt-e bent valami, mert akkor küretet kell végezni.
Uh-n látszik, hogy kiürült-e magától a méhüreg!!!
sorstársad, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Jó reggelt lányok

Hááááááát jó storyk igy kora reggel....nem vagyok önző, ne higyjétek, csak elég rossz ilyen történeteken hallani pláne hogy még csak 9 hetes vagyok. 2 napja megint görcsölök, azt hiszem tudat alatt rettegek Kép nem akarom elveszíteni Picurt Kép Próbálok erős és pozitiv lenni csak sajnos igy nem megy.......
Lehet most pár napig nem jövök, kicsit összeszedem magam,nekem most Õ a legfontosabb ne haragudjatok.

MSN: starkeszter@hotmail.com

Több napra küldöm mindenkinek ami kell, babatapik,léleksimogatók ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++

chesti

Kép

chesti

Chesti
Neked most nem szabad ilyen dolgokat olvasni.Pihizzél sokat,én is megyek vissza az ágyikóba.Jó érzés hogy kiszolgálnak,de azért nem viszem tulzásba.Már tegnap sem voltam lázas és ez olyan jó,csak a torkom fáj még.Remélem a betegség ellenére is megmarad babuci!!!!Na megyek pihizni.Sziasztok!
ria75

Sziasztok!

Chesti drága,
nyugi, biztos nincs baj - tudod, nőnek a dolgok odabent, így normális a görcsölgetés! A Magne B6-ot szeded, ugye?
Mennek a babanövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KépKép

Ria,
nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen. Amúgy - ha jól tudom pont itt, vmelyik fórumon - volt már rá példa, hogy beteg volt a lány, akinek pont ilyenkor volt inszeme, és megmaradt a baba, mert a szervezet ilyenkor nem figyel annyira a babára, így mire meggyógyult teljesen, már rég be volt ágyazódva a baba. Szóval nyugi!
Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KépKép

Ó, végre süt a Nap!!! Kép Remélem most már jön a tavasz, és megindul a babaeső Kép Ne feledjétek, egy kis napsütés csodákra képes - sokkal jobb mindenkinek a hangulata, és másképp áll mindenhez! Kép Szóval: hajrá tavasz! Kép
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
Köszi szépen a biztatást meg a babatapit,rám fért rendesen.Bizom benne én is hogy nem lesz semmi baj.Én is örülök hogy végre süt a nap,jó hatással van az ember hangulatára.
ria75

Ria drága,

gyógyulgassál, egyél sok-sok vitamint, és egy kis napfürdő sem ártana Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
Gyógyulgatok,eszek sok vitamint.Képzeld el az elöbb jöttem meg az ügyeletről,ráment a szememre a vírus.Hát én még ilyet nem is hallottam,totál ki vagyok.Mi jön még?Iszonyu sza..l nézek ki,herpeszes a szám,ráadásul belül is van kettő,tiszta vörös meg váladékos a szemem az orrom tiszta seb,szoval elég ramaty vagyok,de legalább már nem vagyok lázas.Már ez is valami.Csak mostmár rosszabb ne legyen!Meg akarok gyógyulni,hisztis is vagyok!De azért jól érzem magam.
ria75

Sziasztok!

Lehet ma én leszek az utolsó, de nem baj. Csak azt szeretném mondani, hogy holnap gondoljatok majd rám, 11-re megyünk. Remélem maradtak egy páran a picikéim, legalább hogy kettőt visszakaphassak. Már nagyon izgulok, úgyhogy szorítsatok nekünk.
Délután persze írok majd, hogy mi volt - ha a Papamaci megengedi, hogy felkeljek. Ha nem, akkor este jövök.
Puszka mindenkinek és csak pozitívan. Szerezzetek pár jó sztorit is, szegény Chesti már halálra rémült és bevallom kicsit én is. Én már rég megfogadtam, hogy nem olvasok el ilyen történeteket és nem azért, mert nem sajnálom azt akivel történt, csak nem akarok rettegni ha végre sikerül....Remélem azért ezzel senkit nem bántottam meg.
Na jó éjjszakát, holnap "találkozunk"...Kép

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Zuzmó drága,
nem te vagy ma az utolsó! Kép
Naná, hogy drukkolunk neked holnapra! Ne, aggódj, minden szuperül fog menni meglátod, és mostmár te is kismami leszel!!!! Kép
Mennek a drukkok már most is, de holnap 11-től mégjobban!
Jelentkezz, amint tudsz!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Ria,
hát ez nem jó... Jól elkapott akkor most a dolog...Kép jobbulást!!!!

Jó éjt mindenkinek! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Kép

SZÉP ÁLMOKAT LÁNYOK! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Ma vagyok a 17.cn-on. Várom pirir és irány W.doki. Antagonista protokoll kezdődik.

Kivel mi történt a közelmúltban??? Nem voltam pár napig....
mot

Sziasztok,

Lucia örülök, hogy a lányok tudtak segíteni Kép

Zuzmó
írjál!!!!! mindent bele! Kép

Mot
ha elkezdődik a stimud leírnád, hogy mit tapasztalsz?

MSN: apply@feemail.hu
monyo

Sziasztok Jányok!

Edina,
Örülök, hogy "hallak"KépKép
Nagyon drukkolok a fagyikhoz Neked!

Zuzmó,
Ügyes legyél, és ma még ne nagyon pattogjá', na meg egy pár napig egyáltalán ne!KépKép

Chesti,
Fő a nyugalom!
Akkor inkább ne gyere, ha felkavarnak az itt olvasott dolgok.
Remélem majd felraksz egy-két UH képet.
Puszi

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Nviki! Kép

Hát persze!!!!
És már nagyon várom!!! Dec 22-én derült ki, hogy párom kiskatonái lusták. Azóta a HSG kiderítette, hogy az én egyik petevezetékem is el van záródva.
mot

Maryről tud valaki valamit??????????!!!!!!!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!
Szerencsére nagyon hamar hazaértünk ma Pestről.Hááát, annyit mondott a doki, h a mnyh szép, de kicsit kicsi még a domináns tüsző, vissza kell menni csütörtökön is uh-ra, és akkor majd kiderül, hogy lehet ebben a ciklusban visszaültetni a kis blasztocisztáicskámat.

Chesti
Örülnék ha betudnál tenni, de sajna nem tudok rendszeresen jönni.Azért leírom az adataimat: Edina, Derekegyház, Dr. Konc János és fagyis transzfer előtt állunk.De decemberben volt egy sikertelen lombikunk.

Esperanza
Nem láttalak ma, de az az igazság, hogy nem is figyeltelek, mert nem tudtam, hogy ott vagy.Csak most olvastam el az üzidet.Nagyon szurkolok neked.Persze mindenkinek, de téged személyesen is "ismerlek".

Nviki
Köszi a drukkot.Próbálo jól hasznosítani.Egyelőre arra, hogy egyáltalán meg lehessen ebben a ciklusban az ET.

Szép délutánt mindenkinek!Nagyon örülök, hogy ilyen jó idő van.Ez feldob és bizakodobbá tesz!

Edina
dedina

Sziasztok!
Mary-ről valami hír??? Halló Mary jelentkezz!

Dedina:
Én sem láttalak, kb. 9-re értünk oda, és 10-kor jöttünk el, azt hiszem. Talán majd legközelebb összefutunk. Drukkolok én is nektek!
És mindenkinek!Kép Kép Kép
esperanza

Kiscsillag, mesélj az inszemről, milyen volt, mit érzel?
edua

Szisztok!

Remélem akad azért aki rám is kiváncsi!Kép
Szóval, két kis szépséget kaptam vissza és talán még háromból lehet valami, holnap kell majd csörögnöm 10 körül, hogy mi a helyzet. A transzfer egyébként most egyáltalán nem fájt, ezt jó jelnek veszem és a pocim se fáj egy picit se. Hát röviden ennyi, 29-én kell vérvételre menni, addig izgulás.
Lehet, hogy én is picit visszavonulok most és arra koncentrálok,hogy körülöleljem őket szeretettel, hátha.....Kép

Kép
Kép
zuzmó

ZuzmóKép
Szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Babatapikat küldöm++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pihizz sokat!! Puszi!! Ügyesek voltatok!!

manda

Mary majd biztos jön holnap!

manda

Sziasztok
Segítséget szeretnék tőletek kérni. A barátnőmék már több éve küzdenek a babáért. Már egy éve lassan, hogy injekciózza magát. Javasolták neki, hogy menjenek el a Szabolcs utcába vérvételre. Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy ott mit vizsgálnak és milyen beutaló kell nekik. De minden segítő szót köszönünk szépen.
hmmc

Sziasztok!

Zuzmó,
nagyon ügyik vagytok! Szupi!!! Mennek a drukkok (holnapra is), meg a babatapik, meg a növesztők is!!! Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KépKépKép

Mary,
remélem minden a legnagyobb rendben van! Izgulunk ám, úgyhogy tessék jelentkezni! Kép

Chesti drága,
látom tényleg nem jöttél ma, remélem azért minden rendben van, és már a pocód sem görcsizik!
Megy a babanövesztő: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Ria,
remélem már jobban vagy!!!!!

Dedina,
neked is nagyon drukkolok, hogy minden renden legyen, és semmi ne álljon a blasztók beültetésének útjába!

Hmmc,
én sajna nem tudok neked segíteni, de lehet, hogy a többiek erről többet tudnak. Sok sikert a barátnődnek!!!!

Puszi mindenkinek! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Csajok!

Babatapasztós-növesztős Jóóóóóóó reggelt Kívánok!KépKép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ZuzmóKép MaryKép ChestiKép KiscsillagKép osszátok be!

Kérdés: Pénteken mennék be W.dokihoz rákszűrésre meg recept felírásra, mert már nemsokára kezdődik a szuri.Áááááááá!!! Nem tudja valaki, hogy pénteken bent lesz-e a doki?
Köszi a választ
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Zuzmó drága hogy ne szurkoltam volna értetek, gondoltam rátok többször is Kép De tudtam minden rendben van ezért nem is aggódtam. Pihizzél csak, és pozitiv gondolatok, ez most a legfontosabb Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++

Jó lenne tudni Maryvel mi van, meg kiscsillaggal.

Ria remélem már jobban vagy, és pihizel mennek a babatapik ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsókuci remélem tényleg minden rendben van itt nálunk,de a félelem még nem múlt el, nekem ez egy kicsit sok volt, amúgy is parás vagyok. Próbálom nyugtatgatni magam, hogy velünk ez nem történhet meg, és minden oké. Remélem te is jól vagy, és erős csajszi vagy Kép

Hmmc sajna ebben én sem tudok neked segiteni, nem irtad hova járt eddig milyen injekciókat kap stb. Mi itt a BMC-be járunk szerintem a legtöbben ezzel kapcsolatban tudnak segiteni.
Sok sikert a barátnődnek.

chesti

RiaKéptéged kihagytalak.BocsikaKép
Neked is ugyanezeket küldöm: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++
, no meg gyógyulj meg hamar! Kép

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt Mindenkinek! Kép
mot

Sziasztok LányokKép

Hát sajnos nem jött össze ez sem, pedig ebben most nagyon-nagyon bíztam. Ráadásul én hülye szombaton reggel teszteltem, és hát eléggé pozitívnak nézett ki, csak halványabb volt a 2. csík, de gondoltam 25. napon ez szuper! Jól beleéltem magam, ráadásul a BMC-ben több lány is jól belém beszélte, hogy ez tuti terhesség, aztán koppantam egy hatalmasat, mikor Sz. ügynök közölte. Tanulság: soha többé nem fogok tesztelni, nem adok semmilyen tünetre, csakis a vérvételre hagyatkozok.

Most várom a mensest, (aminek még semmi jele), tegnap vettek tőlem hüvelykenetet, és a 20. napon kezdhetem is a Decapeptyl-t. Csak még nem írta fel a gyógyikat Sz., mert hogy nem lehet kapni Decapeptyl-t. Hát ez tök jó, remélem mire kell, lesz!

Lucia!
Közben látom, hogy veled milyen szörnyűség történt! Amíg otthon voltam, végig Te jártál a fejemben, hogy igenis a fagyis is sikerülhet!
Nagyon-nagyon sajnálom, de ne adjátok fel! Az tényleg jó jel, hogy eddig mindig elindult valami nálad. Kitartás!

ZuzmóKép
Nagyon drukkolok neked!

És mindenkinek nagyon köszi a drukkokat!

Most dolgoznom kell, ha tudok jövök, és vissza is olvasok!

Puszi
mary78

Kedves Mary,

Nem is tudom mit írjak.Kép
Én is a fagyimban bíztam a legjobban ezidáig, de én nem vettem tesztet és pont az ellenkezőjét fogadtam meg utána mint te. Nekem nagyon sokat kellett várnoma vvétel után, így úgy döntöttem, hogy legközelebb a vvétel előtti nap tesztelek egyet lesz ami lesz, de a 6 órás tudatlan, őrült várakozást én nem csinálom végig mégegyszer.
Viszont örülök a hozzáállásodnak és szerintem fogunk találkozni bent mert én is most nemsokára kezdeném a decapeptyl-t, már ha kapható lesz.
Mi az, hogy nem lehet kapni????!!!!!
Nekem valószínű, hogy ápr.3-án már szúrnom kell magam vele. No, nemtom mi lesz most.
Ui: Jelentem, nem kezdtem el a fogyókúrát!
Kövér vagyok, de bizakodóKépKépKép

Puszi
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok! Kép
Megvolt tegnap az inszemináció. Kép Szuper volt!! Kép

Chesti Kép
Árilis 2. teszt!! Kép
Köszönöm mindenkinek a drukkokat!!! Kép

További drukkok mennek, akiknek kell!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

VikiKép
Képzeld volt olyan lány, aki még a várakozás alatt a BMC-ben is tesztelt. Sajna negatívat. Már majdnem megkattantunk a várakozásban. Azért ez iszonyú, nem igaz, hogy nem tudnának előbb behívni bennünket, fél perc alatt lehet közölni. Én már olyan ideges voltam, hogy szabályosan remegtem. Mihelyt meg van az eredmény, 5 perc alatt lezavarhat mindenkit, és utána vizsgálgathat másokat. Szóval ez tényleg borzalmas!

Egyébként a tesztre azt mondta a doki, hogy lehetett biokémiai terhesség, vagy elindult valami, de leállt, és hogy valószínű szombaton még volt több HCG-m is, de hétfőre már csak 2 volt. Szóval nem tudom, mennyire lehet a tesztnek hinni. De volt olyan is, hogy valaki pénteken negatívat tesztelt, hétfőre meg 175 volt a HCG-je.

Hááát, a fogyókúrát hideg időben én sem bírom ám elkezdeni, de hétfőtől én megcsinálom. Nem jön rám egy tavaszi nadrágom sem.

Remélem akkor találkozunk majd!
mary78

Sziasztok!
Elöször is mindenkinek köszönöm a jókivánságokat a babatapikat meg mindent.Tegnap még eléggé fájt a szemem még a tv és a monitor is bántotta,de ma már jól érzem magamat,már nem fáj annyira,igaz 2 óránként cseppenteni kell bele.Remélem mostmár meggyógyulok és kiűztem a vírust a szervezetemből.Olyan szépen süt a nap megyek sétálok egy kicsit kutyuskámmal.
Chesti
Jobban vagy már lelkileg?
Zuzmó
Pihizzél sokat,és inkább ne gyere vigyázz babukákra meg magadra!Szoritok nagyon!
ria75

Sziasztok!

Mary sajnálom, hogy nem jött össze, de örülök, hogy már áprilisban azért talán elkezdődik a stimud. Szoritok, hogy addigra legyen decapeptyl. Kép

Kiscsillag pihi és mennek a babatapik Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ria gyógyuj meg mihamarabb, szintén nyugi és sok sok pozitiv energia Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Köszi kérdésed, hát eléggé lenyomtak ezek a storyk, próbálom összeszedni magam, ma már nem görcsöltem,de mindig rémeket látok, férjem már nem bír csititgatni lehet, hogy jővőhét helyett csüt megyek Sz.ügynökhöz mondja meg jól van e Picur. Vagy nyugtasson meg, vagy közölje a rossz hírt...na igy visszaolvassa ezt a mondatot tényleg parázok, és nem vagyok biztos magunkban Kép

Mindenkinek puszi Kép Rakok táblát sok minden történt most:

Kép

chesti

Szia ChestiKép

Nyugi,nyugi,nyugiKépKépKép
Nem lesz semmi baj, csak ne olvasgass rémisztő történeteket.
Nézzé' idióta mesefilmeket meg brazil sorozatokat a tv-ben.Kép

Vigyázz magatokra leginkább!

Hali-gali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Chesti
Nyugi nem lesz semmi baj és tényleg ne olvasgass rém történeteket,egyszerűen lapozz tovább,Te most csak pozitiv dolgokkal foglalkozz.Menj el csütörtökön dokihoz csak hogy meg nyugodjál mert a para nem tesz jót babának.Nyugi,nyugi,nyugi,nyugi.......!!!!!!Vigyázz magatokra!
ria75

Sziasztok!
Mary:
Az hogy lehet hogy halvány csík volt és aztán semmi? Szóval ne éljem bele magam legközelebb? Vagy ez az inszemnél nem érvényes?
Én ezt most már nem értem.
esperanza

Sziasztok!

Képzeljétek, ma már 4-kor eljöttem a munkahelyemről - ez kész csoda, főleg úgy, hogy nem megyünk valahová, hanem HAZA jöttem! KépKépKép - Az élet apró örömei. Kép
És az élet nagyobb örömei:

megjött a párom genetikai vizsgálatának eredménye, és: MINDEN RENDBEN!!! KépKépKép Annyira örülök, hogy legalább ez jó lett, nagyon féltem tőle!

Zuzmó, Ria, Chesti, Kiscsillag:
Én is küldök mindenkinek azt, amit kell: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KépKépKépKép

Chesti drága,
NO PARA! Kép
nyugi, hidd el, minden rendben van pocóban, és a kisbabátoknak jobb helye nem is lehetne! Kép
De, ha megnyugtat, inkább nézesd meg, aztán utána megnyugodhatsz!

Én jól vagyok, bár erősnek nem mondanám magam Kép, de az igazi erőpróba - tudod- hétfőtől lesz majd Kép

Mary,
rettentően sajnálom. Kép Tényleg. Kép De szerencsére, mész tovább az úton, és remélem, hogy legközelebb már nem lesz semmi gond, és lesz végre kisbaba a pocidban!!!!! Nagyon drukkolok!! Kép

Lucia,
merre vagy? Remélem minden rendben, és kezdesz visszabillenni! Jelentkezz, hogy ne aggódjunk!!!! Kép

Viki,
neked is hajrá, mindjárt stimu! KépKépKép

Kiscsillag,
tök jó, hogy megvan az inszem! Remélem majd leírod részletesen, hogy mi volt! Kép

Ria,
az jó, hogy már jobban vagy! További jobbulást!!!! Kép

Mindenkinek további szép napot, és további babásodást! KépKépKép

UI: mit szólnátok ahhoz, ha valaki rossz hírt, vagy rémtörténetet írna le, elég tenne 5 Kép jelet, és aki nem akarja vagy akinek nem tenne jót a történet, az tudná, hogy át kell lépnie a következő részt - már csak azért is, mert egyre több kismamink, meg kismami-jelöltünk van, lehet, hogy nekik nem a legjobb, ha ilyeneket olvasnak... Vélemény?

Kép

Kép
zsókuci

ZsókuciKép

Gratulálok a párod eredményéhez! Ez tök Jóóóó!!!
Mi lesz a következő lépés?

Amúgy támogatom az ötledetKép

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki,

köszönöm - én is nagyon boldog vagyok, hogy rendben van! Kép

Remélem a többiek is hasonlóan vélekednek Kép

Szia:
Zs.

Kép

Kép
zsókuci

Mármint a rossz hírrel kapcsolatban KépKép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Látom sehol senki...

Viki,
most látom, hogy nem válaszoltam a kérdésedre.
A következő lépés a HSG lesz, ami ebben a ciklusban kimaradt, mert nem volt jó a vérsüllyedésem...Kép

Utána már elvileg jöhet a stimu, és a lombik! KépKépKépKép Már rettentően várom.

Szép álmokat mindenkinek!
Puszi!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Edua, Zsókuci Kép
Igazából nagyon féltem és izgultam, hogy fájni fog. Először bevittek minket egy szobába. Asszem négyen voltunk. Ott átkellett venni egy ilyen hálóing szerűt, meg a lábunkra ilyen zacskó szerűt. Kép Aztán kicsit vártunk. Aztán hívtak sorba. Hamar kellett menni, nem volt sok időm izgulni, de kicsit azért remegtem. Kép Aztán hamar megvolt, tényleg nem fájt semmi, annyit éreztem, hogy valamit befecskendeznek, de az sem fájt inkább kellemetlen volt. Na, ennyi volt kb. 2-3 perc lehetett. Aztán átmásztam egy másik ágyra betoltak az örzőbe és ott kellett még feküdni. Mellettem volt egy lány vele dumcsiztam ő is inszemes volt. Kép Aztán öltözés és doki. Na, kb ennyi volt. Kép És remélem 12 nap múlva kétcsíkos lesz a tesztem!! KépKép

*

Kép
Kép
kiscsillag

KiscsillagKép
Mennek a babatapik ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsókuci,
Türelem babát teremKép
/Ez egy új közmondás/

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Látom ma nincs túl nagy mozgás. Nekem sem volt túl sok mindenhez kedvem. Tegnap felhívtam a BMC-t és azt mondta Kanyó doktornő, hogy sajnos egyik sem lett blaszto,nincs fagyasztani való.Ez kicsit elszomorított, de Csoki nagyon optimista és bízik nagyon a srácokban akiket visszakaptunk. Én is megpróbálok, de néha úgy érzem nincs bennem elég erő. Furcsa, hogy pont a célegyenesben jönnek elő ilyen érzések és tudom, hogy ez nem jó. De már úgy utálom a csalódást.
Na jó, nem kesergek tovább, elvégre nekem most ezt nem lenne szabadKép
El is tűnök, de azért majd még benézek, remélem addigra küld nekem valaki egy kis vidám és babatapis-növesztős energiátKép
Ja, jut eszembe, tegnap este felhívott Tüssike érdeklődött, hogy mi a helyzet és persze rólatok is. Mindenkinek minden jót kíván és sok puszit küld.

Kép
Kép
zuzmó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?