Juci, megnéztelek... hogy te milyen gyönyörű vagy!
Csak mellékesen megjegyzem, hogy a férfiakat szeretem! :-) De a fotód nagyon tetszik. Pont ilyennek képzeltelek!
Lányok, ezek szerint tele vagyunk művészekkel!
De jó kis társaság jött itt össze!
Na, ha csak májusig tart az évad, akkor az szupi, addig biztos kibírod! Utána pedig teljes pihi.
Igen, szerintem mindnyájan az egy kereset miatt aggódunk legtöbbet. Nekünk hál' Istennek jó a keresetünk, csak így ugyebár több fog kiesni.
Lányok, a családi ház szuper dolog, csak 140.000 a havi hitelünk, 60.000 a rezsink. Szóval, ez fix kiadás. Nagyon nehéz lesz a gyed mellett. Nem tudom, hogy fogunk kilábalni, sokat töröm a fejem. Egyelőre úgy tervezem, hogy 1 évig maradok itthon, és 2008. januártól újra munkába állok, és 2009. januártól a második gyerkőccel maradnék itthon. Szóval, ezek az előzetes tervek. Remélem, minden eszerint fog haladni. Fél évig a Tgyást kapjuk, addig ki lehet húzni, és nagyjából így csak fél év lesz nagyon nehéz. Úgy pedig főleg, hogy az én családom sajnos nehezen él anyagilag, a párom szüleiben bízhatunk egyedül. Persze, reméljük, egyedül is boldogulunk majd.
Oné, igen, két emeletes. A felső szint még nincs készen, azt tervezzük, hogy a szocpolból esetleg arra is jut. Egyelőre az le van zárva, nem is fűtöttük, de a fűtés a lenti szintre így is közel 20.000 Ft volt. Bár nem panaszkodom, mert nem kicsi az sem. Közel 70 m2.
Na, sikerült jó sokat írnom, bocsi lányok.
Anita, a képet várom!
Ancsi, melyik városban is laksz? Mert én szívesen mennék megnézni Anitát... esetleg összebeszélhetnénk.
Anita, mikor is lesz a nagy nap?