Új privát üzeneted érkezett!

Köszike, szupi! Ezt orvos írta fel, vagy a gyógyszertárban mondták? Mindenképp megkérdezem.

Képzeljétek, most már a bölcsességfogam is be van durranva. Egy van, ami még nem jött ki, és most az fáj. Kép

Hát, egyelőre hősiesen tűrök.

KépKép
titi_27
 
 


Bufokám, most olvastam...
Ha visszamész 180 napra dolgozni, akkor az után jár a Tgyás. Ha viszont nem mész vissza, akkor a (gondolom még Gyed-en vagy) Gyed után kapod a Tgyást. Ami jó szar. De egy szakértőtől most kérdeztem utána, ha választ kapok, rögtön megírom Neked.

KépKép
titi_27
 
 


Titi,
huh nem irigyellek. Nekem annyira bejött a gyógyszer nélküli élet, hogy az előző terhességem óta a legdurvább fejfájásra is elég a fél algopyrin.
Oscillo-t lehet szedni, nem orvos írja fel. egyébként heti 1 fiola segít a "megelőzésre" (immunerősítés). Ja, fiamnak 2.éve adom októbertól és azóta nem is volt beteg (bárányhimlőt leszámítva). Fogadhoz pedig javaslom vagy a grapefruit mag kivonatot (ecseteld be vele) vagy pedig a szegfűszeget. Ezt a fogorvosom mondta, mindegyik gyulladás csökkentő.

Musti,
Én úgy tudom kismamáknak a mellúszás javasolt csak. Mozgás meg addig és olyan időközönként, amíkor és amíg jól esik. Tényleg a lényeg az, hogy ne "versenyszerűen" csináld. Szóval akár naponta az utsó trimeszterig. Aztán beszélj dokival, mert utána azért már lehet nagyon megerőlteti a szervezetedet.

Lányok,
fotóalbumot csináltam. Ott tudtok nézelődni:
http://www.babanet.hu:81/album/main.php?album=9062
Olyan ügyik vagytok! Én most próbálok nyakláncot csinálni Hugicám névnapjára.

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 

 
 

Zseppy, nagyon édi a picike, megnéztem a fotókat! Köszi az ötletet a fogamhoz, el is mentem szükség esetére, és a gyógyikat is megkérdem a gyógyszertárban.

Hát, valószínű tényleg valami betegség lesz, mert elég gyenge vagyok. De holnap délután elmegyek a körzetihez. Reggel meg vérvételre.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Zseppy!
Nagyon büszke lehetsz a picickre. Olyan édesek. Mennyi év van köztük?

Titi!
Vigyázz magadra. Látom a lányok ellátak tanácsokkal. Szerintem is néhány napot maradj otthon.

Bufo!
Holnap szortok neked, hogy sikerüljön meggyőznöd a főnököd. Az ágy meg nálunk is azért lett nagyobb, mert már előre gondoltunk. Az én pici lányom is néha bekerül mellénk aludni.

Csné!
Az érzékenység akár jó jel is lehet. Azt a két napot megmár kibiírod. Amúgy ma én is sírtam, mivel összekaptam a növéremmel egy hülyeségen.

Ancsi, meg mindenki!
A találkozóról már egyszer beszéltünk, és szerintem is a nyáron jó lenne.

Virág!
Hazajössz anyukádékhoz a nyáron?, mert akkor tényleg úgy kéne időzíteni.

Na rohanok a Reziért, mert a szomszédban van anyósoméknál, de majd még jövök.
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Hahóóóóóóóóóóóóó...Merre vagytok? Jó eltűntetek, vagy mindenki pihizik.

Na mi lassan megyünk fürdetni, majd utánna benézek.Remélem addigra már itt lesz valaki.

Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Tényleg jól eltűntetek, pedig most meg én vagyok kitartóan. Kép
Beszéltem ma az anyósommal (ő a főnököm), hogy itthom maradok csütörtökig. Úgyhogy pihi lesz. De tudjátok, már most mennék dolgozni. Mi tagadás, szeretem a munkahelyem. Te jó ég, mi lesz a gyed alatt? Hogy fogom kibírni? Bár akkor lesz valaki, aki eltereli a gondolataim. Kép

Megyek, ugyanis palacsintát sütök. Lehet, hogy már nem fogok ma jönni, de holnap találkozunk. Lehet, hogy később fogok jönni, mert aludni fogok, ameddig bírok.

Szép estét mindenkinek!

KépKép
titi_27
 
 


szaisztok!

huha jo sokat irtatok!most csak beleolvasgattam nem olvastam végig

titi!nem lett volna pé-m?igaz még feriti nem rakta be de a höm alapján 16 vagy 17!vagy tévednék?nem akkor van pé mikor lemegy a hö?
Palacsintát kivánsz kis éhenkorász?Kép
Remélem pihiztél a hétvégén!leirom majd a raffaelot de bevallom nekem nem sikerült tiz percre kiveszem fagyasztobol már csuszik is szét az egész!vaamit elcsesztem!a fözéssel házasság elején én is igy voltam most meg már imádok fözni!

Oné!hazamegyek nyáron tuti ugyhogy akkor lehet tali én nagyon szeretnélek titeket személyesen is megismerni babákkal együtt!Kép

zsepy jajj nagyon gyönyörü a kislányod!én is szeretnék kisnunist!most mintát vettemKép

bufo nekem nincs kenyérsütöm mert azok a kenyerek nem jönnek be!de most sütöttem elöször sütöbe de nem utoljáraKép

ági nagyon szép ez az ajto diszKépügyi vagy!kiderül csupa müvészlélek van itt a topicbaKép


anita,tücsi,rimar merre vagytok?

bocs ha kihagytam valakit!nem szándékoasan de már hulla vagyok!ma itt volt sogornöm a kislányával meg anyosal.anyos megint hozta a formáját egy szot se szolt hozzánk!(elöször fel se akart jönni mertmásik lányának itt volt a férje akivel nem bezsélünk,csak azért jött fel hoyg sogornöm meg kiscsaj tudjanak még maradni nálunk)de most kiderült már sogornömet is kiakasztja azzal hogy a kisebbik lánya a minden!ugyhogy "szuper" napom volt!igaz a kiscsaj tündéri volt elakart vinni magukhoz!imádnivalo!

na joéjt mindenkinek szép álmokat pusziii


ui: Raffelló:35dkg cukrot,1.5dl vizben felforralunka tűzről levéve beleteszünk 1 rámát ha langyosra hűlt hozzákeverünk 20dkg kókuszreszeléket és 40dkg tejport. hűtőbe tesszük hagyuk megdermedni majd kis golyókat formálunk belőleés kokuszreszelékbe forgatjuk. lehet a közepébe 1 szem tisztitott mandulát rakni!!!!!!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Titi!
Ez jó hír, legalább kipihened magad. Most amúgy is nagyon sokan betegek.

Virág!
Hát akkor mostmár tényleg össze kell hoznunk ezt a találkozót.
Nekem is van egy raffaello receptem, ami nagyon hasonlít a tiédhez. Leírom, és ha gondolot próbáld ki. Csak az arányok mások

Recept a Raffaellohoz:
5dl vízből és 20 dkg porcukorból szirupot főzünk, a tűzről levéve hozzákeverünk 25 dkg margarint.
Amikor kihűlt 3 kis csomag kókuszreszeléket és 25 dkg sovány tejport keverünk bele. Hűtőben dermesztjük. Nedves kézzel golyókat formálunk, melynek belsejébe egy szem mandulát teszünk. Végül kókuszreszelékbe forgatjuk.
Ui:ha a mandulát kicsit megmikrózzátok, akkor könnyen le lehet húzni a héjját, és úgy finomabb is.

Na én lassan megyek, mert holnap megint vérvételre megyek, úgyhogy csak délután leszek.
Mindenkinek jó éjszakát.
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Tegnap anyuéknál voltunk, azért nem tudtam jönni. Ma meg egész nap suliban leszek, így megint nem leszek Kép Kép

Jaj, de jó sokat írtatok, nem is tudok mindenre reagálni.

Tök jók a gyümölcsleves ötletek, gyöngyörű az ajtódísz, gyönyörű a baba, benne vagyok a taliban, csak az lehet, hogy nekünk messze van Kép Én is akarok is fincsi hidegtálat!!!!

Rafaello: nekem is van egy receptem, de az tejesen más: túró is kell bele, attól olyan jól lehet formázni.

Titi!
Jó pihit, rád fér egy kis laíózítás. Mit is csinálsz te pontosan a munkahelyeden? Bocsi, hogy kiváncsi vagyok, de tényleg érdekel. Azt írtad, hogy irodavezető vagy, de az mit jelent pontosan?

Ma vagyok a 30.napon, a hőm 37,05. Pé-nek jele sehol, tiszta vízszintes az egész vonal. Nem is tudom, örülnék-e ha baba lenne a dologban. Így, hogy megfenyegettek, hogy nem lesz egészséges, nem is tudom...

Na eldugulok.

Anita!
Veled mi újság?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!
Jó reggelt!
Mesi látom csak te vagy ma reggel!
Köszi, hogy aggódtok értem. Nagyon jól esik.
Velem semmi újság nincs, még nem jött meg. Nem tudom örüljek, vagy mi legyen, a reggeli hőm 36,5 volt. Nem érzek semmit. Félek megint a csalódástól. De úgy gondoltam, hogy a hét közepe felé, ha nem jön meg csinálok 1 teszetet, ha negatív, csütörtökön elmegyek a dokihoz. Ez már nem állapot. Eddig nem volt baj a ciklusommal, legalább is februárig. Ha véletlenül pozitív lesz ( amit kétlek) akkor várok jövő hétig, és akkor megyek dokihoz.
Lányok nagyon félek, pedig ebben a hónapban nem görcsöltem rá. Most a múlt hét végefelé kezdtem a parát, mikor már kellett volna jelentkeznie a mensinek. Amúgy meg jól elvoltam ebben a hónapban, így utólag.

Szombaton voltam menyasszonyi ruhapróbán, olyan szép a ruhám teljesen odavagyok. Már alig várom az esküvőmet. a héten elrendezzük a vacsi menüt, és a sütiket, és akkor már nem sok lesz vissza a teendőkből.
Na még később jövök:
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok, túl estem ugyanis a vérvételen, és nem igazán akarok most visszafeküdni. 4 adag vért vettek! Kép Már megint majdnem sikerült rosszul lennem.
Olyan fura, még sosem voltam betegszabin. Még betegen is mentem dolgozni. De most mindent a babáért. Azért nagyon fura, hogy mindenki más dolgozik, én meg itthon lebzselek!

Mesi, egy szeszesitalokat forgalmazó cégnél dolgozom, konkrétan minden irodai papírmunkát csinálok. Pl. céges autók ügyintézése, bejövő számlák, átutalások, ilyesmi. És ami újat kaptam most feladatnak, a láncokkal (Tesco, Metro, Interspar, Auchan) való kapcsolattartás, mert hogy ide is közvetlenül beszállítunk. Hirdetések leszervezése, ilyesmik. Nagyon szeretem, mert igen sokszínű. És ez évtől úgy érzem, révbe értem, mert van felelősségem is, és a láncok igazi problémás feladatokkal látnak el, én pedig imádok problémákat megoldani. De lassan itt kell hagynom... Kép

Húúú, már tüsszögök is. Lányok, megvettem az Oscillo-t, már be is vettem belőle egyet, de azért délután megyek dokihoz is.

Mesi, szerinted messze van a talihely? Azért is írtam, hogy kocsival én szívesen elviszek magammal bárkit, és azt írta Ancsi, hogy 1 óra Bp-től.

Virág, nem irigyellek az anyósod miatt. Kép

Anita, olyan kíváncsi vagyok, mi lesz az eredmény. Reméljük, minden rendben van, és nem kell a lelki megpróbáltatások után még orvosi beavatkozásokon is átesned. Lehetséges, hogy csak belső feszültség, izgalom (tudat alatti), és amiatt késik. Én azt mondom, bármire képes az emberi test.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Titi!
Én is nemrég értem haza a vérvételről. A mai nekem se volt kellemes. Ráadásul, olyan érzékeny vagyok már két napja.

A hőm ma reggel csak 36.8 volt.

Koda!
Már nagyon rég jelentkeztél. Csak nincs valami baj?

Jaj, Juci!Már tegnap is akartam írni, hogy nagyon köszönöm az információt. Még megvárom a hormonvizsgálat eredményeit, és annak függvényében döntöm el, hogy bejelentkezek-e vagy sem. Remélem végre sikerül kideríteni, mi a bajom, és nyárra már babóval a hasamban mehetek a találkozóra.

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Oné, hát úgy legyen. Tiszta szívemből kívánom, hogy a nyári talira Te is és mindenki nagy hasikóval érkezhessen. Na jó, ha nem is olyan naggyal, de legalább picibabával benne.
Amúgy hogy állsz most a vérvétellel? Mikorra várható eredmény?

Tiszta fura, az ínyem is olyan érzékeny, most olvasom, hogy ez is vele jár. Állítólag a bölcsességfogam kibújása is várható a terhesség alatt. Én nem is tudtam ilyeneket. Be is jelentkezem fogorvoshoz.

Hogy mennyi mindenben megváltozik a nő teste/lelke a várandósság alatt?! Lányok, azt mondom, hősök vagyunk, hogy mindezt boldogan tűrjük. De talán azért, mert a boldogság átjárja a testünket, lelkünket, és könnyebb leküzdeni a fájdalmakat. Olyan fura ez az egész, és tényleg velem történik!!! KépKépKép

KépKép
titi_27
 
 


Végre, sikerült lekicsinyítenem a fotókat, úgyhogy a házikóról teszek is fel nektek képeket. Viszony a függöny még várat magára. Kép

Kép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok,
Titi,
nagyon szép a házatok. Én a Páromat nem tudom rávenni. Még egy sorházi házra sem. Pedig a nővéréék is most építkeztek. Tényleg Ti teljesen a nulláról kezdtétek? vagy volt valami házikó rajta és azt újítottátok, bővítettétek?

Anita,
Tényleg jó szívvel ajánlom a testgyetyát. Párom még most is azt mondta ismerősének, hogy Õ biztos benne attól jött össze. Szóval minden fajta női problémára gerániumos testgyertya. És ne idegeskedj, mert annál rosszabb.

Mesi,
Pedig tudod, ilyenkor szokott összejönni, hogy végig idegeskedj a terhesség alatt. Vagy teljes lelkiismeretfurdalást és kiakadást. Pedig Nálatok semmi gond nem lesz!!!

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Zseppy, volt régen egy rozoga ház, de azt elbontották még régen a páromék. Úgyhogy a nulláról. A telek már meg volt, így igazán az építkezés nem került sokkal többe, mintha vettünk volna egy panelt. És azért teljesen más. Így is egy halom hitel, úgy is... eleinte féltem tőle, még sosem laktam családi házban, és valahol luxusnak tartom (sok a rezsi, meg a hitel), de eddig még bírjuk. Csak akkor lesz baromi nehéz, ha itthon leszek a babával. Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Hű de termékenyek voltatok hétvégén, alig bírtam visszaolvasni!Kép
Isteni kajákról is írtatok, egészen megéheztem! Nálunk most kimaradt a hétvégi főzés, mert Bécsben voltunk, úgyhogy "kényeztető" éttermi kajákat ettem.
Megvettük a Manónak az első kombidresszt! Egyszerűen nem tudtam ellenállni a szebbnél szebb babaholmiknak; úgyhogy egy darabot végül engedélyeztem magamnak, illetve a babának...

Zseppy,
Enikő nagyon édi!!!!!!

Zsuzsa,
igen, végigcsinálom a tanévet, leérettségiztetem az osztályomat.

Csatlakozom Jucihoz, a családtervezőt mindenkinek csak ajánlani tudom!

Nem akartok jönni aquanatalra? Nem éppen olcsó, de nagyon jókat hallottam róla. A MOM parkban kedden és csütörtökön van 17.30-tól.

Cupicica
cupicica
 
 


Köszi Zseppy!
Nem tudom nálunk lehet-e kapni gyertyát. De majd megnézem. Van hozzá használati útmutató?
De nem idegeskedem, csak kicsit aggódom mi lehet a probléma. Nem paráztam ebben a hónapban, tuti. A párommal se beszéltünk a témáról, csak most mikor meg kellett volna jönnie. Dehát ez van. Kép
Félek nehogy kiderüljön más problémám van.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!
Megint jó sokat olvastam!Hát igen, aki ritkán jön, az így jár.

Kicsijuci!
Kérdezted, hogy bírom ki 4-éig?Egyszerű,kénytelen vagyok.De amúgy is nyugis típus vagyok, nem szoktam feleslegesen parázni.Meg aztán van is mit csinálnom.Fogorvos, vizsgálatok, kismamatorna és jóga, a munkáimról meg a háztartásról már nem is beszélve.És itt a tavasz, megyek metszem a szőlőt és a gyümölcsfáimat.Ezt már nagyon vártamKép

Titi!
Sajnos csatlakoznom kell a "faló-hadsereghez", én is állandóan ennék.Tiszta őrület.A férjem meg folyton piszkál, hogy ejnye, milyen pici még a gyerek és máris mennyit zabál!KépÚgyhogy lecsökkentettem az elevitet, már csak 2 naponta szedem, aztán valószínű, el is hagyom.Amióta szedem, azóta vagyok ilyen mindenevő.Az a szakértő, akiről írtál a gyeddel kapcsolatban, az a szakbarbár?Mi is tőle informálódunk.

Régiancsi!
Az adácsi találkozó nagyon szuper ötlet!Hozzánk aránylag közel van.Bográcsozás, jó idő!De jó, de jó!!!KépKépKép

rimar
rimar
 
 


Sziasztok lányokKép

Hű, Titi, nagyon szép házatok van!!
Érden laktok, ugye?
Nekem is nagyon furcsa volt a meló után folyton otthon lenni, hiányzott a munka, a munkatársnőim, a pezsgés...
Sajnos otthon unalmasabb volt, 'bezárva' a lakásba, persze a bébivel úgymond nem unatkozik az ember, de néha nagyon vágytam el, valamerre, csak úgy....
Úgyhogy én is küzdöttem az első időkben (évben!) a szülés utáni depresszióval,Kép aztán mostanra (3-4 év elteltével!) hozzászoktam az anyai életformához.
Azt persze sajnálom, hogy nem volt másik anyuci kisgyerekkel, akivel megbeszéltük volna a gondokat, örömöket, babakocsiztunk volna....de hát ez van.

Mesi!
Tényleg messzinek találod a talihelyet??
Jó tempóval autópályán 45 perc alatt le lehet érni Bp-ről!!Kép Kilométerben kb. 85-90 km.

RimarKép
Pedig a nagy zabálások hetei még ezután következnek!Kép Én a fiammal kb. 6. hónaptól kezdtem elefánttáKép válni, annyit ettemKép

LÁNYOK, NEM AKARUNK MENNI ANITA ESKÜVÕJÉRE RIZST SZÓRNI???KépKépKép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Ancsi, nem érden, Kispesten lakunk. XIX. kerületben.
Én szívesen mennék Anitának rizst szórni, de Ajka azért nincs közel. Vagy igen? Majd megnézem.

Juci, színésznő? Húúú, de izgi! Imádom a színházat! És Sopronba... ez nagyon fárasztó lehet. Nagyon vigyázz magadra! Nehogy kimerülj. Meddig tervezel dolgozni?

A tornát most én is felfüggesztettem, én is jártam, de úgy döntöttem, majd a 12. hét után megint járni fogok.

Remélem, az Oscillo tényleg segíteni fog... este beveszem a második adagot.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok

Titi!
Nagyon szép a házatok. Látom emeleteles. A felső szintet is belaktátok már? A mi házunk is az, így nem irigyellek. Nekem is sok melóval jár mire kitakarítok.
Ha sikerül, akkor holnap csinálok én is képeket, és a héten majd felrakom.

Koda!
Mi volt a dokinál?

Virág!
Sikerült végül a raffaello?

Juci!
Miért nem mondtad előbb, hogy szinész vagy! Szerintem nekünk nyugottan elmonhattad volna.
Milyen darabot adtok elő?

Csné!
Hőd még fenn van? Már csak néhány nap, és kiderül minden. Ne izgulj!

Én csütörtökön megyek újra vérvételre, és akkor kell mennem a dokihoz is. De szerintem a leletek még nem lesznek meg a vérvételről. Mostmár sok, hogy hetente járok fel Pestre a dokihoz.
Remélem csütörtökön valami megoldásra jutunk.

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Nagyon arik vagytok. Ajka 150 km Pesttől. Kicsit húzós lenne, de nagyon örülnék!!!!! KépKépKép Micsoda meglepi lenne. Főleg így, hogy csak képről ismerlek benneteket, Ti meg azt se tudjátok ki vagyok, de majd megpróbálok feltenni magamról is képet, ha tudok. Tudom, már megigértem, a trehász formámat.Kép De mindig elfelejtem.
Anita

Nincs javaslatotok nálam mi lehet a gond? Hátha van közöttetek aki tapasztaltabb e téren, adjatok tanácsot, mert már tesztet is félek csinálni, hátha megint jön a csalódás sorozat.
Köszike!!!!Számítok rátok!!!!

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


trehász= trehány
BocsiKépKépKép Biztos a hormonjaim... Hahahaha...

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


KicsijuciKép
Hát ez fantasztikusKép)Kép
Azért is örülök, hogy színész vagy, mert én is színészkedtem néhány évig, nagyon élveztemKép

Milyen darabot adtok elő?
Milyen szerepeid voltak már? Melyik volt a kedvenced?
Milyen szerepálmod van?
Hű, mindjárt le is rohantalak....Kép

Nekem az első szerepem: Nyitott ablak-ban Gréti volt, aztán Doktor úr-ban: Lenke, Három jószívű rabló - Kamomilla, Maya-ban: Madleine.
hm, azt hiszem ennyi voltKép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Anita!
Távolság nem akadályKép
Tök jó lenne, meglepne egy nagy társaságKép

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Juci, megnéztelek... hogy te milyen gyönyörű vagy! Kép Csak mellékesen megjegyzem, hogy a férfiakat szeretem! :-) De a fotód nagyon tetszik. Pont ilyennek képzeltelek!
Lányok, ezek szerint tele vagyunk művészekkel! Kép De jó kis társaság jött itt össze!

Na, ha csak májusig tart az évad, akkor az szupi, addig biztos kibírod! Utána pedig teljes pihi.
Igen, szerintem mindnyájan az egy kereset miatt aggódunk legtöbbet. Nekünk hál' Istennek jó a keresetünk, csak így ugyebár több fog kiesni.

Lányok, a családi ház szuper dolog, csak 140.000 a havi hitelünk, 60.000 a rezsink. Szóval, ez fix kiadás. Nagyon nehéz lesz a gyed mellett. Nem tudom, hogy fogunk kilábalni, sokat töröm a fejem. Egyelőre úgy tervezem, hogy 1 évig maradok itthon, és 2008. januártól újra munkába állok, és 2009. januártól a második gyerkőccel maradnék itthon. Szóval, ezek az előzetes tervek. Remélem, minden eszerint fog haladni. Fél évig a Tgyást kapjuk, addig ki lehet húzni, és nagyjából így csak fél év lesz nagyon nehéz. Úgy pedig főleg, hogy az én családom sajnos nehezen él anyagilag, a párom szüleiben bízhatunk egyedül. Persze, reméljük, egyedül is boldogulunk majd.

Oné, igen, két emeletes. A felső szint még nincs készen, azt tervezzük, hogy a szocpolból esetleg arra is jut. Egyelőre az le van zárva, nem is fűtöttük, de a fűtés a lenti szintre így is közel 20.000 Ft volt. Bár nem panaszkodom, mert nem kicsi az sem. Közel 70 m2.

Na, sikerült jó sokat írnom, bocsi lányok.

Anita, a képet várom!

Ancsi, melyik városban is laksz? Mert én szívesen mennék megnézni Anitát... esetleg összebeszélhetnénk.

Anita, mikor is lesz a nagy nap?

KépKép
titi_27
 
 


Miért nem csinálja nekem a nagyon vigyori arcot? Nem így kell? :-)

KépKép
titi_27
 
 


Ez a szám tök jó, elmentem.

Én fasirtot csinálok most menetközben krumplifőzelékkel. Aztán egy kis tócsnit fogok még, mert a férjem nagyon szereti.

Fura, hogy itthon vagyok egész nap, tényleg olyan nyugis minden.
Igazatok volt lányok, kell a pihenés. Délben aludtam is egy órácskát. Kicsit jobban is vagyok. Mintha lenne étványam is. Bár inkább a gyümit kívánom.

KépKép
titi_27
 
 


Juci!

Én a 19. századi magyar színésznőkről írom a PhD-met!
Vigyázz magadra, nehogy kifáraszd magad! (bár tudom, mondani könnyű...)
Én kismama jógára járok, előtte "sima" jógás voltam; nekem azt tanácsolta az oktató, hogy 12-13. hétig ne járjak semmilyen tornára. A jógastúdióban is a 12-13. héttől hírdetik a kismamajógát.
Főzés: én a terhességem kezdete óta kívánom a tésztás kajákat!Kép Egy kis lasagne? Carbonara spagetti? Túrós csusza? Gombás penne?

Aquanatal nem érdekel senkit?

Titi,
nem irigyellek a kiadásokért! Mi nyáron fogunk költözni új lakásba. A férjem szüleinek a jóvoltából csak kevés hitelt kellett felvennünk, de a férjem tanári fizetése + az én "tanári" gyesem mellett kérdéses lesz, hogy ezentúl is telik-e majd síelésre, tengerparti nyaralásra a törlesztés mellett...

Cupicica
cupicica
 
 


Cupicica, én még sosem voltam jógázni, mit takar egyáltalán? Nem ismerem nagyon, mire jó?
És miben másabb a kismamajóga, mint a sima?

KépKép
titi_27
 
 


Titi! A vigyori arcot a kettőspont bezáró zárójellel tudod csinálni.Kép
Egyébként nagyon tetszik, hogy így szervezkedtek az esküvőmre, még a végén nem is 20 leszünkKép
Ja, április 22-én lesz a nagy nap!!!!
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Titi!
A jóga légzőgyakorlatokból és különféle hosszabb-rövidebb ideig kitartott pozíciókból, gyakorlatokból áll. Nyújtja és lazítja az izmokat. Bármilyen életkorban el lehet kezdeni, abszolút nem megerőltető. A kismamajóga annyiban más, hogy nagyobb hangsúlyt kapnak a légzőgyakorlatok (vajúdás, szülés közben ezek segíthetnek, feltéve, ha eszedbe jut két fájás közben, hogy most hogyan is kéne lélegezniKép), a pozíciókat (ászanák) nem kell kitartani, sok a gátizom erősítő-nyújtó gyakorlat.
Szerintem nagyon jó, érdemes kipróbálni!
cupicica
 
 


Igen, de van az a nagyon vigyorgó... azt hittem, az :-), de ezek szerint nem ez.
Április 22... ajjajj, én akkor leszek Miskolcon egy házavatón. Kép
Én pedig szívesen benne lettem volna. Kép

KépKép
titi_27
 
 


Értem, akkor jó dolog az a jóga. Én most azt a vízi tornát néztem... csak a Mom park nekem nem jó, én este fél 6-ig dolgozom, és elég messze van. Itt Kispesten meg nem igazán vannak ilyen dolgok sajna.

KépKép
titi_27
 
 


Nem baj! Kép Azért gondolj rám...
Azt a nagyon vigyorgót én se tudomKép
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


SziasztokKép

Megjöttem a dokitól. Igazából okosabb nem lettem. Levette a citológiát, ami után véreztem kissé. (ez nálam előfordul)
Aztán átmentem a uh-ra. Ott megnéztek, és mindent rendben találtak. Annyi van csak a papíromon, hogy méhnyálkahártya: 5 mm. Azt, hogy van -e peteérésem ennyiből nem lehet megállapítani, azt mondták. Kaptam beutalót vérvételre, ahol hormonokat néznek. Majd 2 hét múlva lesz meg az eredmény, aztán majd meglátjuk.

Én benne vagyok abban az adácsi találkozóban! Kocsiva családostól elmennénk, ha tényleg megszervezzükKép Hurrá!

GyöngyiKép
Hogy áll a hőd? Görbét nem mutatsz?

TitiKép
Mit csináltok abban a nagy házban? Kergetőztök?Kép
Vigyori arc : O szóköz nélkül! Kép

JuciKép
Nekem is tetszelKép (én is a fiúkat szeretemKép )
tele vagyunk művészekkelKép Tök jó!


CupicicaKép
Ez a jóga nagyon jól hangzik. ha egyszer eljutok oda, akkor én is kipróbálnámKép De mikor jutok oda???????

VirágKép
Merre bújkálsz?

RimarKép
merre van neked gyümölcsösöd meg szőlőd??
Készül a dobozkád, haladok vele, csak ma is egész nap orvosnál voltam. Holnap is mehetek, megint ott fogok állni 100000 órát.....

AnitaKép
Uh-on nem voltál még? Talán megérne egy vizsgálatot, csak hogy a szervi problémát kizárjátok. Nálam is ez volt ma. Aztán jöhetne a hormonk vizsgálata.


Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Igen, én is így vagyok ezzel. Már reggel óta vasalni akarok.
De ez tiszta jó, már előre látom, ha itthon is leszek, mellettetek meg a csöppség mellett nem fogok unatkozni. Kép

Tócsni... én is szeretem. És a reszeléstől eltekintve gyorsan meg van. De van egy jó kis gépem, az gyorsan lereszeli, úgyhogy igazából negyed óra alatt megvan.

Bibi, kész a fasirt. De a kruplifőzelék nem halad. Úgyhogy én is megyek. De jó így téblábolni. Régen volt ilyen napom.

KépKép
titi_27
 
 


Koda, jó, hogy előkerültél. Az jó hír, hogy az UH-n nem találtak semmit. Reméljük, a vérvétellel kiderül valami, ha viszont nem, akkor makk egészséges vagy, ugye? Akkor viszont csak rá kell erősíteni. De jó volna, ha azt mondanák, hogy semmi gond!!!

A házban? Azért belülről az alsó szint még nem olyan nagy. Kényelmesen el fogunk férni hárman. Aztán ha jön a második baba, akkor jöhet a felső szint is. Kép Na, így?

KépKép
titi_27
 
 


Jé, nekem eszerint fiút ír... de jó volna! Na, jó, én is kilövöm magam.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Virág férje vagyok Virágnak fáj a feje fekszik,alszik majd holnap jön puszil mindenkit üdv:imi

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Kicsijuci!
Kismamatornára ill. jógára egerben járok egy baba-mama klubba.Bár olyan sokan mondtátok, hogy a 12. hétig nem kezditek el, hogy én is elbizonytalanodtam.Én épp azért kezdtem el mert az elmúlt 1 évben nem nagyon mozogtam, és hát a szülés szempontjából se mindegy, hogy milyen az ember erőnléte.

Koda!
A gyümölcseim a kertben vannak.Nem sok, csak annyi amennyit hobbiból lehet csinálni.A telkünk 1600m2, mielőtt ideköltöztünk veteményeskert volt, de mi parkosítottuk.Bevetettük fűvel, díszbokrokkal és egy pár gyümölcs is van:körte, barack, meggy, málna, szőlő, josta, szeder, eper ilyesmik.De csak annyi van amennyit én egyedül meg tudok művelni, mert ez a kedvenc hobbim, de a párom még a káposztát se tudja megkülönböztetni a répátólKép, szóval ő nem igazán ért hozzá.Néha megkérem, hogy segítsen a magas fák metszésében, de rendesen navigálnom kell mert neki tök mindegy hogy mit vág leKép

Virág férje Imi!
Nagyon helyes, hogy Virág pihen.Vigyázz rá, és pihenjen sokat.

rimar
rimar
 
 


Sziasztok,

KisJuci,
tényleg nagyon jó az a kép. Figyusz, nem lehetsz nekem ismerős? (mármint nem színházból). Én nem akarom lelőni Cupicica titkait, de azért egy picit meglepődtem a téma választásán. Ugyan a századon nem. Bár, ha jobban belegondolok van ennek is realitása. Szóval eléggé titokzatos voltam.Kép Én még a Honty imádatánál maradtam le...

Rimar,
Nekem doki bácsi teljesen hasonló szitura azt mondta, hogy nehogy az első 12 hétben kezdjek el tornázni. Mivel ilyenkor még inkább megterheli a szervezetet, ha most kezded. Utána tornázhattamKép

Vrág férje Imi,
Én is csak hasonlót üzenek, pihenjen sokat.

Ja, fiam most szerdán lesz 5 éves. Most voltunk rendelni Neki tortát az oviba. Teljesen pánikban van, hogy kap-e játékot meglepetésnek. Most a Bionicle és a badamman a menő nála. Tőlünk még fűzős cipőt kért. És közölte, hogy Õ mindig fiatal marad és nem fog meghalni. Ja, meg hogy most palacsintának érzi magát.

Anita,
Ha gondolod tudok kölcsönözni egy tündéri kis koszorús lánytKép

Cupi,
Egyszer erre felé is járhatnálKépKépBár gondolom most van a leghúzósabb időszak a suliban.

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Lehet irígykedni, én ilyeneket is tudok:
Kép Kép Kép

De jó, ennyi művásznő! Már kicsit szürke egérnek érzem magam!

Anita!
Én javasoltam a pajzsmirigy vizsgálatot neked már többször is, csak biztos átsiklottál felette!!

Titi!
Irigy-irigy! Ilyen szép házikót! Nekünk egy vacak kis lakásunk van, de így is havi 120.000 a törlesztőrészletünk.

Juci!
Nekem a kínai naptár szerint kislányt kellett volna szülnöm Zsolti helyett. vagy lehet, hogy ő kislány, csak én eddig rosszul láttam? ;)

Virág!
Jó pihit!

Tali!
Én azért írtam, hogy messze van, mert nincs autónk, meg Zsoltika nem tudom, hogyan aludna ott.

Most mennem kell, Zsolti rosszalkodik:
Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok lányok!

Még mindig nincs vérzés, a mellem továbbra is nagy és érzékeny. Nem vettem tesztet, mert a férjem szerint várjunk még néhány hetet. Ma úsztam mamás tempóban, jól esett nagyon.
Lehet hogy titokban veszek tesztet,ha reggel hamarabb megy el, megcsinálom.Nem bírom tovább!
Adri
musti
 
 


Sziasztok lányok!

Még mindig nincs vérzés, a mellem továbbra is nagy és érzékeny. Nem vettem tesztet, mert a férjem szerint várjunk még néhány hetet. Ma úsztam mamás tempóban, jól esett nagyon.
Lehet hogy titokban veszek tesztet,ha reggel hamarabb megy el, megcsinálom.Nem bírom tovább!
Adri
musti
 
 


Hahó Lányok!
Nem jövök 2 napig és nem győzök olvasni!
Koda! Ki csinálta az Uh-ot ? És hüvelyi volt?
Titi! nagyon szép házatok van!Mutasd meg légyszi belülről is!Van még barna?
Kicsijuci! Üdv közöttünk! Mennyi idős vagy? Nem fájdogál a pocid? Nekem ma egész nap feszült. Imádom a színházat, de a Bp-i színházakat nem annyira, mert sosincs jegy az előadásra!!!!!Kép
Musti! Téged is üdvözöllek! Nem méred a hőd ? Ha 37 fok reggel, baba van!!!!
Tücsök !Mikor lesz tábla az újakkal?
Rimar, hogy vagy?
Virág! Jobbulást!
Ági ! Mi újság? Kérek hőt!!!!!

Én jól vagyok, kissebb -nagyobb evési rohamok törnek rám... Most már egyáltalán nem vagyok rosszul, nem émelygek, csak a hűtőt is megenném legszívesebben.

KépKép
eszterke80
 
 


EszterKép
A szonográfus Ági csinálta, de nagyon bunkó módon viselkedtek velem, mert később értem oda a kelleténél. Õk meg már jöttek volna el. Igazából nem is akartam bemenni, csak tébláboltam az ajtó előtt, hogy mikor is van rendelés. Egyszercsak egy doki jött ki az ajtón és azt mondta, menjek be, ha ide várok. Én meg bementem. Bent kérdeztem a vizsgáló csajokat, hogy bejöhetek -e. Erre nagyon szemét, bunkó módon azt mondja, hogy már bent van nem? Persze szájhúzogatva, felcsattanva. Semmire sem válaszoltak, azt mondták, hogy minek jövök ide ilyen panasszal, menjek a meddőségi centrumba, meg hogy ő így nem tudja megmondani, hogy van -e peteérésem. De mindent olyan modorban....Komolyan mondom sírni tudnék, annyira szemét módon bántak velem. Totál magam alatt vagyok. Előtte meg 2,5 órát vártam a nőgyógyászaton, hogy megkapjam a beutalómat erre az UH-ra.
És hason keresztül csinálták. Legalább ezt megúsztam.

TitiKép
Szerencsére semmi kórosat nem láttak, de az 5 mm-es nyálkahártya sajnos kevés, semmire sem jóKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok lányok!

Itt vagyok én is, csak szétbombáztuk a hálószobát, mert kitaláltuk, hogy holnap nekiesünk a festés, padlószönyegezés előkészületeinek!
Segítsetek, hol vegyek Pesten jó minőségű padlószőnyeget??? Diego-t néztem, de nem szerettem bele egyikbe se... Kép

Mesi, honnan szerzed ezeket az édes animációkat???

Juci, tényleg nagyon szép vagy! Még a férjemnek is megmutattalak! Kép
Nagyon köszönöm a homeopátiás gyógyszereket, hogy leirtad! Remélem hamarosan hasznát fogom venni... Mármint nem, mert remélem nem fog fájni a fejem!
A fogamzás naptár király, a lányom pont ugy született, ahogy leirták!

Titi, tényleg nagyon szép a házatok, nagyon irigy vagyok ám rá!

Cupicica, a jógát én is szeretném valamikor elkezdeni, de úgy számoltam vele, hogy majd ha terhes leszek... az meg még ki tudja mikor lesz Kép

Eszereke, szerintem egyél, ha jól esik!!! Egészségetekre! Kép
A hőm azóta: 18-án 36.9, 19-én 36.7, 20-án 36.7... már lejjebb ment... Kép

Virág, Pihizz sokat!!!!!!!!

Koda, örülök, hogy az uh-n nem találtak semmit és drukkolok, hogy azért legyen megvastagodás, mert baba van a dologban!!!!! Kép

Ági
csné
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?