Sziasztok,
Először is nagyon köszönöm a jókívánságokat, szépen sorjában elraktároztam őket
ínségesebb időkre
Kertelés nagyon rendben volt, gyerkőcök kint, én bent --- főztem, sepertem, kávéztam miegymás, néha rájuk néztem, meg persze fotóztam. Most néztünk egy szupi kis "jáccóteret" nekik, ahhoz még lesz egy hinta (no meg gyeptégla, mert így parlagon nagyon gáz
) oszt kész! De ez a jóidő tényleg olyan csodálatos. Persze apósom egyből lelohasztott, hgoy hétvégén még jön egy kis fagy (0/-2 fok) meg 2 napi eső
de aztán egy-két héten belül itt a nyár! Ismétlem NYÁR!!! a maga 22-25 fokával
úgyhogy a közelgő melegfront-érzékenyek elve készüljenek fel --- nem kell mindenért a nagykést előrántani, az ingerültség a melegfront velejárója
no meg a szív-problémások is meg fogják érezni
Betti,
Azért az én fiaim pl még 80-as cuccost hordanak
Persze most már látom, hogy nem ők kicsik, hanem Kevin nagyobb (és nem debella, csak nagyobb az átlagnál). De már emiatt nem "kesergek",végül is Kevin idősebb is
Srácaim szépen fejlődnek, még véletlenül sem beszélnek (kizárólag hottentottául, úgy viszont folyamatosan
) most már sokat veszekednek-verekednek
De köszönjük jól vagyunk, és továbbra is szeretném elkerülni a különböző kórságokat. Csak a "hülye" embereket nem sikerült
Múltkorában muszáj volt a postán feladnom egy levelet, és addig a srácokat kint hagytam a babakocsiban (aminek a kosara üres volt), Orsival gyorsan beszaladtunk, kifizettük a bélyeget, és tünés. Mikor kijöttünk, leszólított az a csaj, aki mindig ott szokott papírossal álldogálni --- elképzelni nemtom, mit csinálhat, midegy. Kérdezte, hgoy:
-Nem fél, hgoy elviszik a babákat?
Mondom neki, hogy "csak nem!"
Mire ő:
-Azért ebben ne legyen olyan biztos, inkább vigyem be legközelebb!
Na erre felment a pumpa, meg is mondtam neki:
-Majd ha lesz olyan segítőkész ember a városban, aki kérés nélkül is felvisz ezen a lépcsőn cirka 30-35 kg-ot, akkor majd beviszem. Én ugyanis nem bírom egyedül! És másfél perc alatt csak nem viszik el!
Mondja erre csaj:
-Ó, én szívesen segítek, amikor itt vagyok!
- Nos akkor szemmel is tarthatná addig őket, és akkor le sem izzad senki! Végül is nem olyan gyakori az ikerkocsi Cegléden, meg lehet jegyezni, hogy kivel jöttek, ki tolja el őket! Főleg, ha még rá is köszönnek az emberre, mivel én jöttömben is köszöntem, látta, hogy lefékezem a kocsit, és Orsival bemegyünk. De most rohanunk dolgunkra.
Olyan felháborító az ilyen, fölösleges szócséplés, és akkor még érezzem magam rosszul, mert "nem vigyázok" a gyerekeimre
ehhh most megint jól felhúztam magam, kár volt szóbahozni