Sziasztok!
Megint sikerült egy archivumba kerülnöm az utolsó írásommal...
Sajnos amikor lett volna időm írni, akkor nem igazán remekelt a babanet.
Először is: Minden betegeskedőnek jobbulást!
Anikó: nektek külön! Gyógyuljon meg nagyon hamar Barnabás
.
Anikó!
A házunk még nincs kész, pihent a télen (most milyen évszak is van
?). Reményeim szerint még ez évben kész lesz, de ez pénz kérdés is...
Nagylány: húha!
Azért még örülök, hogy az enyémek ilyen "kicsik". Igaz a mondás: kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond???
Rita!
Gratula a szupi mérleghez!
Majd megszokod, hogy fél kilóval többet mutat, innentől kezdve viszont ehhez tudsz viszonyítani.
Nekem is méri a testzsírt, és jó látni, hogy csökken!!
Hanna babázik, sőt nagyon csodálkoztam rajta, emnnyire belülről jövő dolgok ezek, hogy még a két fiú mellett is ennyire kislányos.
Persze mi is erősítünk rajta, kapott már babakocsit.
Most látom, hogy a mérleged bedobta a törölközőt. Ejnye-bejnye. pedig tudhatta volna, hogy nem kell megijednie, úgyse sokáig mér ennyit
, hanem nemsokára sokkal kisebb értékeket írhat.
Gabi!
Ugyan régen írtad: mi nem beszélnük konkrétan arról, hogy kinek mije van, úgyis előkerül. Mivel nálunk elég közel vannak korban, ezért együtt fürdenek (még) és így nem kérdés, hogy különböznek. meg pl. én szoptatok, így az is egyértelmű, hogy anyának ott több van, mint apának.
De én amúgy azt gondolom, hogy csak arra kell egyenlőre válaszolni, amit kérdeznek, arra öszintén, de a koruknak megfelelően...
Szobatisztaság: gratula!
Éna fiúkat hamar rászoktattam az állva pisilésre, pont a WC kérdés miatt. Hannával kissé nehezebb lesz megoldani...
Szirom!
Sajnos mások hibáival a vezetésben az ember nem tud mit kezdeni
. Bár az még nem is baj, ha hibázik, de amikor hülyék (már bocs), azt ki nem állhatom. Az én életemet ne veszélyeztessék azzal, hogy nem bírják ki, hogy nem előzhetnek, stb. És akkor különösen mérges vagyok, ha a gyerekeim is velem vannak. Mert én mindent megteszek a biztonságunkért, akkor másnak nincs joga ahhoz, hogy veszélybe kerüljünk (és persze a statisztikák szerint is az ártatlan emberek hallnak meg gyakrabban a balesetben).
Én sem vezettem túl sokat nagypocisan, de ha megint babás leszek, akkor kénytelen leszek. Nekem a fiamért az oviba is a szomszéd kivárosba kell mennem autóval...
Hasonló okok miatt Hanna gyakran alszik az autóban délben.
Menzeszkor nekem is 1,5 kg-val többet mutatott a mérleg, utána meg még kevesebbet is, mint menzesz előtt.
Kettesben mi decemberben voltunk utoljára, akkor is 15 hónap után először. Hanna még mindig velünk jövő csomagocska
. Meg kire is hagyhatnánk 3 gyereket redszeresen??? Kell szerveznünk bébiszittert, mert azért időnként kéne a kettesben idő, és most már talán Hanna is elég nagy...
Ildi!
Hidd el, később neked való lesz az a Zafira
. Én egy kis Megane-ból ültem át az Espace-ba, meg lehetett hamar szokni
!
Na ja, a parkolás kicsit nehezebb, de eleve csak jóval nagyobb parkolóhelyek jöhetnek szóba
.
Én Benit 10 nappal túlhordtam (ha egyáltalán jól volt számolva), Nátán a kiírás napján éjszaka jött, Hanna meg hivatalosan két nappal később, de én aznapra számoltam, mert az volt az első hivatalos időpont és csak később változtatta a doki két nappal korábbra.
Szóval én nem készülnék 3 héttel korábban, de azért már minden el lenne rendezve, ahogy neked is
.
OLINAK utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!
Neked meg BOLDOG NÉVNAPOT!
Játszóház: ha jó azt időpont, akkor mi is mehetünk??
Motiot!
A kilincsen nevettem, hogy maradhat valakinek a fele a kezében??
Vasalás: én is mindent vasalok, Pedig szárítógépem is van, de én akkor is vasalok. Csak a sima vasalt ruhát szeretem, pedig nagy macera ennyi gyerek mellett (olykor napi két teljes garnitúrával). A mosógépem sem végez egy nap alatt...
Pelus: A Pampers bugyipelus pont a ragasztócsík miatt nem nyerte el a tetszésemet. Meg mindha kevesebb gumirozás lenne benne, lazábbnak tűnik. A DM-es viszont tetszett.
Beszti