Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!!!!

Minden betegnek jobbulást!!!!!!!!!!!
Már tök uncsi ez a sok betegségKép

Olivér is lázas lett, Levente még itthon maradt erre a 3 napra is, én jól vagyok, semmi jele, hogy szülnékKép(bár, már jó lenne)

Tegnap nem volt kedvem jönni, este Mártus telefonált, mindenkit puszilKép

Csak ennyire vagyk képes most, megyek vízszintesbe helyzem magamKép

Ildikó
Szirom, mikor lesz jó a gép?
vas

Sziasztok!

Átmenetileg egy másik vinyót lehet használni, ezt találta ki az uram. Le kell teljesen pucolni különben a gépünket, valami alattomos dögöt kaptunk kiKép Már korábban is akartam mondani, hogy vigyázzatok nagyon, legyen mindig friss a vírusirtó, mert már nemegyszer jelzett nekem betörési próbálkozást a tűzfal, amikor babaneteztem. Dumálok, erre mi kapunk be valamitKép

Mi különben megvagyunk, Miksa orrát még mindig szívni kell, eléggé idegesít most már. Láza ezer éve nincs, kedve jó, az orra nem folyik és tök jól szelel. Csak valahol belül rotyog, és a porszívóval jön is belőle. Napi 3-szor minimum szívjuk, mert félek, hogy az arcüregére megy. Amikor vendégek voltak, kimaradt egy szívás, és látszott rajta, hogy nem oksi, és viszketett a szeme. Áááá. Ja, doki külföldön.
De azért megyünk ma zenebölcsibe, már nagyon várjaKép

Délelőtt felhívom majd Anikót, megkérdezem, mi van velük, jó? Bár más is hívhatja nyugodtan, szerintem örül minden hívásnak. Azt mondta, ott van a telcsi mellette lehalkítva.

Ildi! Pedig már azt hittem, Natasa elindultKép Ezekben a frontokban az se lenne csoda. És időben is lennétek, tiszta izgiKép. Olivér gyógyuljon meg!
Mártit mi is pusziljuk! Mi van velük?

Rita! Megmondom, persze. Nagyon köszi a mondókákat, nem is tudom, megköszöntem-e már. És a kedves levelet is, tényleg köszi mégeccer! Tök jó fejek vagytok itt mindannyianKép
Vasalás: én vasaltam a múlt héten 2 délután, és tegnap is. De még mindig van. Mondjuk én az ágyneműt is vasalom, sokan mondják, hogy nem vagyok százas. De úgy olyan jó illata van, meg szebb is eltenni úgy, és engem meg ahhoz szoktatott az anyukámKép

Motiot! Te merre vagy?

No, majd még visszanézek!Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Megint sikerült egy archivumba kerülnöm az utolsó írásommal...
Sajnos amikor lett volna időm írni, akkor nem igazán remekelt a babanet.

Először is: Minden betegeskedőnek jobbulást!Kép Anikó: nektek külön! Gyógyuljon meg nagyon hamar BarnabásKép.

Anikó!

A házunk még nincs kész, pihent a télen (most milyen évszak is vanKép?). Reményeim szerint még ez évben kész lesz, de ez pénz kérdés is...
Nagylány: húha!Kép Azért még örülök, hogy az enyémek ilyen "kicsik". Igaz a mondás: kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond???

Rita!

Gratula a szupi mérleghez!Kép Majd megszokod, hogy fél kilóval többet mutat, innentől kezdve viszont ehhez tudsz viszonyítani.
Nekem is méri a testzsírt, és jó látni, hogy csökken!!Kép
Hanna babázik, sőt nagyon csodálkoztam rajta, emnnyire belülről jövő dolgok ezek, hogy még a két fiú mellett is ennyire kislányos.
Persze mi is erősítünk rajta, kapott már babakocsit.
Most látom, hogy a mérleged bedobta a törölközőt. Ejnye-bejnye. pedig tudhatta volna, hogy nem kell megijednie, úgyse sokáig mér ennyitKép, hanem nemsokára sokkal kisebb értékeket írhat.

Gabi!

Ugyan régen írtad: mi nem beszélnük konkrétan arról, hogy kinek mije van, úgyis előkerül. Mivel nálunk elég közel vannak korban, ezért együtt fürdenek (még) és így nem kérdés, hogy különböznek. meg pl. én szoptatok, így az is egyértelmű, hogy anyának ott több van, mint apának.
De én amúgy azt gondolom, hogy csak arra kell egyenlőre válaszolni, amit kérdeznek, arra öszintén, de a koruknak megfelelően...
Szobatisztaság: gratula!Kép Éna fiúkat hamar rászoktattam az állva pisilésre, pont a WC kérdés miatt. Hannával kissé nehezebb lesz megoldani...

Szirom!

Sajnos mások hibáival a vezetésben az ember nem tud mit kezdeniKép. Bár az még nem is baj, ha hibázik, de amikor hülyék (már bocs), azt ki nem állhatom. Az én életemet ne veszélyeztessék azzal, hogy nem bírják ki, hogy nem előzhetnek, stb. És akkor különösen mérges vagyok, ha a gyerekeim is velem vannak. Mert én mindent megteszek a biztonságunkért, akkor másnak nincs joga ahhoz, hogy veszélybe kerüljünk (és persze a statisztikák szerint is az ártatlan emberek hallnak meg gyakrabban a balesetben).
Én sem vezettem túl sokat nagypocisan, de ha megint babás leszek, akkor kénytelen leszek. Nekem a fiamért az oviba is a szomszéd kivárosba kell mennem autóval...
Hasonló okok miatt Hanna gyakran alszik az autóban délben.
Menzeszkor nekem is 1,5 kg-val többet mutatott a mérleg, utána meg még kevesebbet is, mint menzesz előtt.

Kettesben mi decemberben voltunk utoljára, akkor is 15 hónap után először. Hanna még mindig velünk jövő csomagocskaKépKép. Meg kire is hagyhatnánk 3 gyereket redszeresen??? Kell szerveznünk bébiszittert, mert azért időnként kéne a kettesben idő, és most már talán Hanna is elég nagy...

Ildi!

Hidd el, később neked való lesz az a ZafiraKép. Én egy kis Megane-ból ültem át az Espace-ba, meg lehetett hamar szokniKépKép!
Na ja, a parkolás kicsit nehezebb, de eleve csak jóval nagyobb parkolóhelyek jöhetnek szóbaKép.
Én Benit 10 nappal túlhordtam (ha egyáltalán jól volt számolva), Nátán a kiírás napján éjszaka jött, Hanna meg hivatalosan két nappal később, de én aznapra számoltam, mert az volt az első hivatalos időpont és csak később változtatta a doki két nappal korábbra.
Szóval én nem készülnék 3 héttel korábban, de azért már minden el lenne rendezve, ahogy neked isKép.
OLINAK utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!KépKépKép
Neked meg BOLDOG NÉVNAPOT!Kép

Játszóház: ha jó azt időpont, akkor mi is mehetünk??

Motiot!

A kilincsen nevettem, hogy maradhat valakinek a fele a kezében??KépKép

Vasalás: én is mindent vasalok, Pedig szárítógépem is van, de én akkor is vasalok. Csak a sima vasalt ruhát szeretem, pedig nagy macera ennyi gyerek mellett (olykor napi két teljes garnitúrával). A mosógépem sem végez egy nap alatt...

Pelus: A Pampers bugyipelus pont a ragasztócsík miatt nem nyerte el a tetszésemet. Meg mindha kevesebb gumirozás lenne benne, lazábbnak tűnik. A DM-es viszont tetszett.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Na bekukkantok en is egy kicsit, de nincs nagyon kedvem irni.
Elkapott egy kicsit a natha, meg fajt a torkom is tegnap este meg ejjel is.
Abel viszont meglepöen nyugisan aludt, csak kb masfel orat nyöszörgött. Es vissza tudtam tenni a sajat agyaba.
Tök depis vagyok az idö miatt, mar nagyon de nagyon elegem van ebböl a rohadt telböl, plane, hogy meg mindig minden tök feher itt nalunk es iszonyu minuszok röpködnek. Tegnap Hamburgban
-20 fokot mertek!!
Talan ezert is vagyok depis egy kicsit, na meg nagyon unatkozunk itthon igy bezarva, egyszerüen mar nem jut semmi eszembe, hogy mit jatszhatnek Abellel, neki is nyüg, hogy allandoan csak velem van es hogy bent vagyunk, nem mehet ki ugy, ahogy a kedve tartja.
Ti ilyenkor mit szoktatok csinalni? Foggggalmam sincs, mihez kezdjek. Ma a babacsoport is elmaradt, mert beteg a nöci gyerköce, aki tartja. Ugyhogy duplan unatkozunk.

Szirom, Anikonak mondd meg a nevünkben is, hogy jobbulast kivanunk, gyogyuljon meg hamar Barnabas!! Es sok puszi.

Abel epp itt üvölt a szobaban, jarkal föl-ala es nem tudja, mihez kezdjen. Szörnyü!!

Na mentem, mert bedilizek en is a sok sirtastol.

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Motiot, nagyon megértem a rossz kedvedet, tegnap én sem írtam éppen ezért. Délelőtt még nem volt semmi bajom, de teljesen rosszul lettem, mikor eleredt a hó. Pedig hetek óta készülök arra lélekben, hogy a március sose tavasz még, hanem tél, de mégis elkeseredtem. Estére már csak veszekedtem és bőgtem, tök hülye vagyok.
Ma délelőtt kicsit kényeztettem magam, olvastam egy órát, Adél játszott, a drága (lakás közben csendben úszott Kép) és light fagyit ettem.Kép Ez jót tett. Ilyesmit ajánlok neked is, amíg Ábel alszik, amikor meg ébren van, mozduljatok ki, játékboltba, játszóházba, plázába csavarogni ilyesmi. Meg vegyél magadnak valami apróságot. Tudom, hogy költözködtök, de én tényleg apróságra gondoltam. Valami kis női lap, fincsi habfürdő... Én múlt héten egy 400 (!!Kép) Ft-os fülbevalót vettem magamnak, állítólag Swarowsky-kristály Kép, de nagyon jólesett Kép
Vagy tegyél be neki valami mesekazettát, ezt ugyan csak végszükség esetén szoktam bedobni, de néha végszükség van Kép. Vagy sógyurma, bújócska, mondókák (ha gondolod küldök neked is egy adagot Kép)... Az is bejön néha, ha a régi játékaikat előveszem, örülnek neki. Vagy teríts le Ábelnek egy nagy csomagolópapírt, és akkorát firkálhat, amekkorát csak akar! Ilyesmik jutottak eszembe, de mondom, tegnap nekem is elkeltek volna a saját remek ötleteim...Kép Kép

Kép

Beszti! Azóta van jó mérleg, Szirom-féle Kép Korona márkájó, kedves darab, szépen egyre kevesebb kilót mutat. Meg egyre kevesebb testzsírt, és egyre több víztartalmat. Nagyon elvagyok az adataimmal! Kép Most megint elindult egy kicsit lefele, annak dacára, hogy tegnap a nyomott hangulatom miatt az összes fellelhető cukor- és csokoládétartalmú kaját magamba tömtem. Kép
Babakocsi-babaágy-etetőszék szett érdekel ? Tegyek fel képet?
Romantika Kép: Igen, hárommal nehéz ügy. Pedig nagyon kell(ene) valóban. Ildi, ti hogy csináljátok, hogy nem hiányzik?? Úgy irigylem az ilyen kiegyensúlyozott embereket, akik nem vágynak másra, mint ami van... (Ildi!) Én mindig...Kép
De bébiszittyó nekünk is fog kelleni remélem, ha sikerül a felvételim, mert ősztől nem tudom másképp megoldani az iskolába járást. Olyan hülyén van kitalálva, az esti(!!!) képzés havonta egy teljes hét elfoglaltságot jelent! Ki tudja ezt megoldani? Aki dolgozik??? Akinek gyereke van??? Vagy ki?? Na mindegy, még fel sem vettek...

Kép

Szirom, én is vasalok ágyneműt, általában akkor kerül sorra, ha már le akarom húzni az előzőt...Kép Engem is így szoktatott az anyukám, de most már szidja magát emiatt Kép Kép Kép.

Anikóékról van hír???

Írjatok lányok,és jobb időt kívánok magunknak! Ki is sütött a nap itt!!

Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hahó!

Most beszéltem Anikóval, holnap mehetnek haza a jelenlegi állás szerint. Jobban van Barnabás, csak nem nagyon volt kedve aludni az éjjel, így szegény anyja a karján a kisdeddel sétálgatott a folyosón (mások is laknak a szobájukban). Puszil mindenkit, és köszöni az érdeklődést és a drukkokat!

Motiot! Rita! Én is tegnap voltam tisztára magam alatt, csak nekünk még netünk se nagyon volt. Még a boltba se indultunk el a hófúvásban, borzasztó látvány volt az egész, és engem is nagyon lehangolt. Ráadásul az uram vasárnap délután elindult dolgozni, és tegnap este 3/4 9-kor ért haza holtfáradtan. Engem az dobott föl egy kicsit (icipicit), hogy megnéztem egy kertátalakítós műsort valamelyik adón. Vagy a DekoTv-n vagy a BBC Prime-on, már nem tudom. És most a Spektrumon is megy egy, csak utána kell néznem, mikor, valamelyik nap véletlenül kaptam el.

Motiot! A rajzolás jó ötlet, meg a gyurma is, nálunk is be tud válni. Vagy kirakózás, esetleg Tesco-favonatozás. A múltkor kínomban már cipősdobozból csináltam Miksának garázst az autóinak, azzal is kb. fél órát eljátszott. Szereti nézegetni a lakberendezős újságokat, végignézzük a képeket, keresünk lámpát, széket, asztalt, kádat, gyerekszobákban figurákat, ilyesmi. A könyveit kezdi kicsit unni, pedig sok van, úgyhogy most már kellenek újak. Tegnap plédet terítettem a járókára (már csak játéktárolásra használjuk), hogy bújjon be a sátorba. Elvolt ott is egy kicsit. Megy a mondókázás, éneklés is, de leginkább akkor, ha dolgom van, hogy ne nyüszítsen közben. A cipőfűzéssel is elvan egy kicsit, meg valamelyik nap tornyot építettünk, bár az azóta nem érdekli. Hopp, és még van az, hogy kihajtható könyvekből fölállítunk egy nagy kört, beleülünk középre és nézegetjük, mesélünk. A vége persze az, hogy ki-be mászkál, ajtót nyit rajtaKép Főzéskor mindig ott molyol körülöttem, ha tésztát gyúrok, akkor abból mindig kap is gyurmázni. Vagy száraztésztát is szoktam neki adni, mert "főz". Mondjuk elhordja az edényeimet, meg a fakanalaimat, de hát... És a végső menedék a Teletubbiek. Most hirtelen ezek ugrottak be, ezer mást is lehetne még csinálni biztosKép

Rita! Akor megszeretted a Koronát?Kép Én elvagyok vele, és szép is. Csak még mindig -2,5-en állokKép

Beszti! Ti merre laktok? Valamiért én azt hittem, Bp.-en.
Játszóházba már mér ne jöhetnétek?Kép Sőt, megkérlek ráKép

Még a szárítógéphez akartam írni régebben, hogy én nem szeretem. Idegesít, hogy sokáig tart, gyűr is valamennyit, és bár nem vagyok sóher, de nagyon megdobja az energiafogyasztást. Meg valahogy olyan patyolat (mármint a tisztítócég) szaga lesz mindennek. Én jobb szeretem, ha megszárad és kész. De nyaralás előtt például szoktuk használni, vagy ha nagyon hirtelen kell valami. Az uram időnként emlékeztet rá, hogy van szárítónk, de én általában el is felejtemKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!!!!

Gyorsan írok, frissibe, mert még a végén megköveztek, hogy soha sem jövök, és lusta disznó vagyokKép

Anikó, hogy vagytok????
Annyit gondoltam rátokKép

Szirom, Miksával mi a helyzet?
Nálunk Levente meggyógyult, ma már ment ovibaKép, Olivér még köhög, fikás.
Én továbbra sem kaptam el, pedig éjjel is együtt aludtunk, párszor fejbe rúgott, a hasamat azért védtem tőle egy párnávalKép

Bakker, kicsit be vagyok kakálva, minden éjjel fájdogál a hasam egy kicsit,úgy izgulok, mikor tör rám a szülhetnékKép
Már nagyon szívesen túl lennék rajtaKép.

Vasalni én is annyit vasalok, mint egy megszállott, de ennél többet már csak a mosógép megy(éppen most is)
Ágyneműből én csak a párnákat vasalom ki,a papalan túl nagy falat lenneKép.
Van egy ismerősöm, az bugyit, zoknit is vasalKépKépKép

Hétvégén itt volt anyu, jött szülinapot, meg névnapokat köszönteni, de pénteken este jelentette be, hogy szombaton reggel jön.
Anyósnak szombaton jutott végre eszébe, hogy telefonáljon, de ezt kb.1 percben el is intézte, és azt mondta, hogy egész pénteken hívott, csak nem vettük fel a telefontKép
Ja, nálunk még a vezetékes is hívószám kijelzős, de azon egy nem fogadott hívás volt, és nem tőleKép
A mobilról meg ne is beszéljünkKépKép
KödösítKép

Nem is tudom, mi történt még, kicsit hülye vagyok mostanában, mindent elfelejtekKép
Na, majd még bekukkantokKép

Ildi
vas

Itt van gyorsan két kép a szülinapi tortáról, meg az ünnepeltrőlKép
Kép

Kép

Feketeerdő volt, én csináltamKép
, és nagyon fincsi volt.
Meg megcsináltam az Anikó féle csokis muffint, de az kicsit odaégett, de azért elfogyottKép
Aztán két nap múlva megcsináltam újból, de akkor tejcsokiból, arra nagyon odafigyeltem, és isteni lettKépKépKép

Csak sütiznék mostanában állandóanKép
Elkapott a zabálhatnékKépKépKép
Kép
vas

Sziasztok LányokKépKép

Nagyon köszönöm a drukkokat, nagyon jól tudjátok ezt csinálniKép, hatásos volt, mert tényleg tegnap haza is jöhettünkKép
Sajnos még nem teljesen egészséges, mert közben egy (szercsére csak) kis kiterjedésű tüdőgyuszit is megállapítottak, így még antibiotikumot is szedni kell és ez az aztmatikus hörgőgyulladás is egy hosszabb lefolyású dolog sajnos, mint a krupp....
Szóval, ami a betegséget illeti, ez olyan mint a krupp, annyi különbséggel, hogy a kruppnál(Dorinánál) a belégzés nem megy roham idején, mert beszűkűl a gége, a Barnabás, szegény, kilélegezni nem tud a beszűkűlt hörgőcskék miatt...
Mindkettő vírus szövődménye, az asztmatikus hörgőgyulladásnál már ki tudták mutatni, hogy az RS vírus okozza. Az ilyen gyerekek, a levegőben hirtelen bekövetkező légköri nyomás változás hatására kezdenek befulladni, amit az egézségese ember meg sem érez...Még reménykedem, hogy mindkét picinél csak egyszeri esetekről van szóKép Amenyibena következő vírusnál is befulladnak, a jövőben különböző megelőző dolgokat fogunk alkalmazni, de a doki azt monda,hogy egy eset után még nem kellKép

Látom, Rátok sem a féktelen jókedv a jellemző...
remélem a tegnapi nap azért feltőltődtetek egy kicsitKép

Szirom,
nagyon köszönöm a telefonjaidat, jó volt belőlük erőt meríteniKépKép
Tarts ki, mindjárt belevetheted magad a kertészkedésbe, a tél már tényleg az utolsókat rúgja...!Kép
Mi a helyzet a bambusszal, készül a korlát?
Miksa takija elmúlt?

Rita,
de jó, hogy haladnak a kilóid lefeléKépKép ettől már a plafonon kéne lenned a jókedvtőlKép ez óriási, nagyon ügyes vagy!!!

Motiot,
ma már jobb a helyzet? Abból meríts erőt, hogy az ú lakásod (fejbeni) rendezgetésével kezdj el foglalkozniKép mindjárt mentekKép

Beszti,
feltélenül gyere a játszóházba!!!KépKép belövünk egy olyan időpontot, hogy mindenkinek jó legyenKép
...kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond...
Nagy igazságKépKép
Remélem sikerül az idén beköltöznötök, milyen szép is lenne az új házban karácsonyozni!Kép
A házépítés valóban pénzkérdésKép, amikor mi építeztünk volt egy fix keret, amiből úgy számoltuk, hogy kijön...hát nem jött kiKép de beköltöztünk, igaz még hátra van egy jó pár dolog...
Még egy nagy igazságot megtanultam:
A következő mndattal tilos beköltzni:
Na jó, ezt majd megcsináljuk, ha bent lakunk...
Soha nem les készKép

Ildi,
Pocid megnőtt? Hogy bírod a finisht? Nagyon eleged van már? Nagyon szorítok Neked, hogy gyorsan és símán menjen mindenKép Gyerek meggyógyultak?
Anyós bűnbocsánatot nyert?

anikó

Anikó
pupi5

Szia Ildi,

közben írtál isKépKép
mindjárt olvasom, csak Dorina tejciért nyafog már 10 prce, szegényKép
anikó

Anikó
pupi5

Anikó, örülök, hogy hazajötttekKép
nem semmi ez a sok betegség, meg még tüdőgyuszi isKép
Legyen már vége!!!!!!!!!!

megkapta Dorina a tejcit???Kép

A ház, lakás felújítás tényleg így van, ahogy írod, ami nincs készen költözéskor, az nem is lesz sohaKépKépKép
Nekünk is még annyi meló van.
Szörnyű!!
De legalább tegnap kész lett a nappaliban a falburkolás teljesen.
Uram ügyi voltKép

Viszont tegnap láttunk, hogy a ház lábazata, amit szeptemberben pucoltak be,, fel van hólyagosaodva, és szép lassan le fog esniKép
Meg a kerítésnél meg is van már repedve.
Sok hülye kókler, aki csinálta!!!!!
Az agyunkra megy ez a sok melós.

Hát a finish már elég gáz néha, az a legrosszabb az egészben, hogy csak várom-várom, hogy valami történjen.Jön egy fájás, aztán bizakodik(beparázik) az ember lánya, aztán el is múlikKép
Hasam mások szerint már elég nagy, de még mindig nem közelíti meg az előzőeketKép
Viszont már nehézkés néha felállnom.
De ez még mindig tök jó, mert Olivérrel szinte mozgássérült voltamKépKép
Szóval összegezve, hiába sírok-rívok, tök jól vagyok, de már alig várom, hogy megszülessen az a kislányka, akire évek óta várokKépKépKép

Anyós meg majd akkor nyer bűnbocsánataot, ha jön a jövő héten, aztán ő lesz a kezes a kocsi ügyében, mivel én gyed-en vagyok, nem kapok hitelt, de az én nevemen lesz a kocsi, így kell egy kezes, és ő lesz a szerencsésKép

Puszi
vas

... hát most tudok egy kis lélegzethez jutniKép

Dorina megkapta a tejcit, majd a reggelijét követelte, majd a joghurtot, majd az almát banánnal, majd a túrórudit és már el is jött az ebédidő...Kép és azt is benyomtaKép szerintem az anyuval ez volt a programjuk, míg mi a korházban voltunk, ők csak ettek és ettek...KépKép
Kicsit nehezen szokja meg a Dorina, hogy Barnabással finoman kell bánni, állandóan csavargatja, vagy a kezét vagy a lábát vagy a haját húzkodja, ahogy Barnabás az övétKép Állandóan, mint egy bíró, csak futkosok, hogy szétválasszam őketKépKép
De most édes mind a kettőKépKép (alszanak...)

Ildi,
köszi, hogy gondoltál rámKépKép
Örülök, hogy Neked már csak egy fikás kis lurkód vanKép sztem csak akkor lesz vége ha eljön a jó idő, végreKép
AnyósKép.......azért van tolerancia bennedKép ez a nem tudtalak elérni, azért elég "sánta" mentség... Õ nem ért az ilyen dolgokhoz, hogy van számkijelző, hogy ha volt nem fogadott hívás, a mobilról nem is beszélve....??? Agyam megállKép Legalább ne füllentene ilyeneket, csak egyszerűen késve megköszöntene és készKép
És az aláírás is kevés a bűnbocsánathozKép Fizessen pár hónap törlesztő részletetKép

Akartam már többször kérdezni, hogy haskötős bugyid van-e, mert nekem két méret is van és szívesen oda adomKép Nekem a hasam ripsz-ropsz eltűnt, hogy hordtamKép átcsúszott a háj a popómraKép

A meleg fronttal Natasa is biztos megérkezikKépKép

Szirom, Rita, Motiot,
merre vagytok? Gyertek már egy picitKép

Anikó
pupi5

SZIASZTOK!!!

Na végre itt vagytok!
Nekem most egy kicsit dolgozgatnom kéne amíg csönd van, de ígérem jövök majd, örülök, hogy itt vagytok! Legyen játszóház, lécci-lécci! Jövő hét nem jó nektek???

Mingyá' jövök!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jaj még lemaradt valami... annyira belemerültem anyós témábaKép
Olivér (hozza a formájátKép egy tündér, azokkal a nagy boci szemeivelKépKép

Gyönyörű a tortaKép A fekete erdő nem tartozik az egyszerű sütnivalók közéKép Emlékszem annó nagyon le akartam venni (akkor még jövendőbeli) anyósomat a lábáról (mekkora marha voltam, ma már tudomKép) és születésnapjára ezt sütöttem... 22 évesen még főzni sem nagyon tudtamKép de megvolt, (van) a SÜSSÜNK című könyv és abból "remekeltem", annyira nem lehetett rossz, mert hozzám adta az egyetlen szem fiacskáját, aki akkor már 33 éves voltKépKép Arra tutira emlékszem, hogy nem volt ilyen szép, mint a TiédKépKép

puszi,
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Sokat javult a gép, de még nem tökéletes. Nem nagyon van erőm írni, de amíg kajálok, pötyögök egy kicsit. Dolgoznom kéne.

Tegnap vendégek voltak, és nem tudtam melózni, estére meg már alig láttam. A fiúk kint bográcsoztak, bent pedig itt volt nekem a 3 gyerek. Az uram kikanyarította a csontot a vaddisznódarabból, úgyhogy még levest is főzhettem, ami persze nem lett kész a gyerekek ebédjéig, és a pöri se lett kész, úgyhogy csinálhattam harmadik félét. Édesek különben, dehát mindig akar valamelyik valamit mondani, mutatni, kérni. Közben a pasasoknak néha só kell néha kanál, néha víz, ez meg az... Az én áldott jószívű Miksám közben elkezdett irigy lenni, ordított, mint akit nyúznak, mert megkínáltuk a kekszből a gyerekeket is. Én meg csak pislogtam. Hiába kapta meg a zacskót aztán, az volt a baja, hogy ő "sokat" akart, és ez így már nem jó. Megjegyzem, majdnem tele volt. Közben ismét nem lesz nálunk kistesó, és tegnap majd megőrültem, úgy görcsöltem, szóval ez a március 15. nem az én napom volt. Ma az uram estig dolgozik, nekem reggeli a határidő, és még el sem kezdtem. Kértem, hogy reggel 6-kor, amikor elmegy, keltsen fel, hogy haladjak, de elfelejtette. Most ami alvásidőben megy, meg majd éjjel... De először eszemKép

Anikó! Nagyon örülök, hogy otthon vagytok! Klassz csaj vagy már akartam mondani, hogy nagyon jól viselted ezt az egész szörnyűséget.

Miksa orrát még mindig szívjuk a helyzet változatlan. Bambusz itt pihen a terasz mellett, de ez most nem az uram sara. Az az igazság, hogy akartunk dumálni az építész sráccal meg a feleségével (szintén építész), hogy globálisan át lehessen godnolni a házat. Most csak olyasmit akarunk változtatni, ami nem gátolja a későbbi változásokat. Elég homályosan fogalmazok, de nagyjából az van, hogy ebből a bambuszból lehetne csak korlátot csinálni, lehetne lépcsőházat a lépcsőtől plafonig, vagy a földszinttől a plafonig, vagy csak a földszinttől a lépcsőkorlát tetejéig is lehet húzni, akkor nagyjából be van építve a lépcső alatti rész. Gardróbnak, tárolónak, akárminek, de még nem látom át én se, hogy lenne a jó. Veszítenénk vele helyet, légiességet, de nyernénk tárolót. Az uram mindig sír, hogy kicsi a ház, a kistesóügy egyik sarkalatos pontja is ez, de adva van a változtatás lehetősége, és nem is túl bonyolult. Sokkal nagyobb így se lesz persze, de inkább ránk lesz szabva. Már meséltem asszem, hogy ezt legénylakásnak terveztékKépNaszóval először leülünk velük egy kicsit. Korábban akartuk, de Miksa vírusa miatt nem mentünk, mert babát várnak.
Ezt a haskötős bugyit nekem annak idején senki se mondta, és nekem meg nem ment vissza a hasam. Különben is hajlamos vagyok azt növeszteni (érdekes, csak alulKép), úgyhogy kellett volna.

Ildi! Klassz a torta, irigykedemKép Anyós meg olyan, amilyen, megváltozni már nem fog, abban biztos lehetsz, de gondolom, nem is számítasz rá.

Ágynemű: én a paplanhuzatot is vasalom, pedig nekünk dupla vanKép A bugyi, zokni viszont marhaság, hiszen elveszíti a rugalmasságátKép

Ne legyél beparázva a szüléstől, hisz olyan jól megy nekedKép A szülőotthonban volt egy szobatársam, a negyedik fiát szülte. Mondtuk neki, hogy mit parázik, ő legalább tudja milyen az egész, mondta, hogy ő meg pontosan épp azért van betojva, mert nagyon jól tudja, milyenKép De simán meglett neki.

No, mennem kell, 80 oldal, meg fogok bolondulni.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, nem tudok segíteni???
Komolyan kérdezem!
Most én is dolgozom "hivatalosan", mégis mindig itt vagyok... Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szirom,
de jó, hogy jöttélKép nagyon durva a 80 oldal, ha csak 5 perccel számolom is 400 perc, az majdnem egy munkanapKép rendesen bele kell húznod.... remélem sokáig alszik MiksaKép
köszönöm a bókotKép a klassztól még azért messze vagyok mert pl. a házikóm az úszik, a nagyoknak meg ma nem lesz főtt kaja az tutiKép de a picik jól érzik magukatKép

a bambuszt már értemKépKép
sajnálom, hogy Nálad is "pirosbetűs" ünnep vanKép és még görcsölsz is... egyél fincsi kaját és érezd jól magad!Kép
Miksa nagyon édes, az Ildinél még emlékszem az volt a "baj", hogy túl jószívű voltKép alakulKépKép ezután jön a középút és minden oké leszKép

Rita,
Nekem jó a jövő hét!!!!Kép Menjünk, menjünkKép

Ildi,
még mindig a sütiKép egy mondat lemaradt:
azóta sem csináltam, annyira mély nyomokat hagyott bennem a sok maceraKép

anikó

Anikó
pupi5

elkezdődött a teletubbies a bbc-nKép

Igaz, nem olyan régen ébredtünk felKép

Anikó, tényleg egy hős vagy!!!
LEvente kétszer volt kórházban, én totál kikészültem, annyira rossz volt.

haskötős bugyin én is gondolkodtam, de nem kaptam ott, ahol kerestem.Egyik gyereknél sem volt, lógott is a hasam rendesen utánaKép
De ezt megköszönöm, és elfogadom, ha neked tényleg most nem kell.
A többit meg megbeszéljükKép
Feketeerdő torta meg abszolút nem macerás.
A lapot nem volt kedvem most megsütni, vettem készen, a töltelék meg tejszínhab volt, arra raktam az előzőleg lecsöpögtetett megy levében megfőtt vaníliás pudingot(kicsit zselés lett), aztán a meggyszemeket.
Még egy lap ugyanígy, aztán jött a teteje, azt meg látni, hogy vontam be.
Tök egyszerű volt, én is féltem tőle, sose csináltam még, de nagyon finom lettKép

Szirom:kistesóKép
Csak nem akar összejönni?
Majd amikor nem gondolsz ráKép
Mi az , hogy jól megy nekem a szülésKépKépKép?????
Be vagyok kakálva, de nagyonKép
Remélem hamar kijön, nem kell sokat szenvednem érte,bár tök mindegy, MERGÉRI!!!!!!!!!
Jó munkát különbenKép

Anikó, én is úgy gondoltam, hogy kaphat egy-két hónap törlesztést ő is büntibőlKépKép
Dorina jóllakott?????Kép

van egy friss képem, csak nektek csináltamKép
Kép
( a kezemmel a csúnya csíkjaimat takargatomKép )

Ildi
vas

Köszi Rita, de nem tudsz sajnosKép Egyébként is print. Te min dolgozol éppen?

Anikó! Most néztem, 90 oldal felett vanKép 80 az átlag nagyjából. Remélem, azért ennyi, mert sok a hirdetés. Nem nagyon lehet átlagot számolni különben, mert vannak hirdetések is, azt ugorja az ember, vannak illusztrációkkal tarkított (képek, táblázatok) oldalak, az is gyorsabban megy. Vagy például a rövid cikkekkel, hírekkel is sokkal gyorsabban lehet haladni, még ha több is van belőlük, mint a többoldalas cikkekkel. Meg az se mindegy, ki a szerző. Volt egy lány, (télen szült, úgyhogy most nem dolgozik) az ő anyagaiba szinte alig kellett belenyúlni. Hát most nem nagyon van ilyen szerző.

Torta: én egyszer egy haveromnak sütöttem szülinapjára oroszkrémet, hát az is nagyhalál volt. Elég nyomi is lett, de fincsi. Az apja reggel megkérdezte tőle, hogy mi volt ez, mert elég ronda volt. Taxisofőrkőnt dolgozott az öregje, mindig éjjel ért haza, amikor a többiek már aludtak. És azért csak VOLT, mert az öreg azért elnyammogta azt a maradék fél tortát éjszaka a tévé előttKép

No, csak pihenésnek néztem be, 10 oldal van készKép Miksa persze már ébren, nézi a Teletubbies-kat a BBC-n. De mindjárt vége, megyek is.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nna, Ildi, most már nem panaszkodhatsz a pociméretreKép Csini mindenórásKép

Kistesó: tudtam, hogy ebben a hónapban nem, mondtam is, emlékszel? Ecerűen nem jött ki a lépés sose.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

90 oldalKépKép

Tudom, hogy mondtad, már ebben a hónapban, csak olyan jó lett volnaKép

Hát, ja "mindenórás".......jaKép
De elkezdtek felfele csúszkálni a kilók isKép
Ha nem fogom vissza magam az utólsó két hétben felszedek még öt kilótKép (+11,5-nél tartok)
Annyit tudnék most enni!!!!!

Oroszkrémen is gondolkodtam, de erre vágytam igazábólKép
Látod, mégiscsak ízlett az öregnek, ha elfogyott.
Én is szoktam néha gusztustalan dolgokat csinálni, de ennek ellenére finomakKépKép
Csak legyen gusztusa megkóstolni valakinekKép
vas

Ildi, én se mindenórás nem vagyok, se szülinap, semmi indokom, mégis csokit eszem csokival hétfő óta. Nem is fogyok Kép. De legalább felfelé nem mennek a kilóim.Kép Kb 5-nél tartok még mindig, ez azért hat hét alatt nem túl királyKép. Persze örülök ennek is, meg sokan észreveszik, de még többen nem. Vagy nem mondják. A férjem mindennap, tudja mit szeretnék hallani Kép.
Ildi, a 11,5 egyszerűen csúcs! A lyány is most hízik, ne tagadd meg tőle a sütiket! Kép Bárcsak egyszer én is ilyen szép kismama lehetnék (még ezért szülök egyet, hogy egyszer csini terhes is legyek Kép)

Szirom, szülünk együtt?? Kép Kép Most úgy ráhangolódtam, beleolvastam Ildi topicjába a tavaszi babákba, láttam a sok gyönyörű csecsmőt, jaj de szeretnék én is egyet!
Munka: egy barátnőmnek dolgozom egy kicsit, bár ez túlzás, inkább csak igyekszem.. Számítógépes munka, jó érzés kicsit mást csinálni, mint a napi rutin. Általában este megyek át hozzá, nagyon közel lakik, vagy (mint most is) tudom itthon csinálni, amíg alszik a többség.

Képzeljétek ma este moziba megyek a barátnőimmel, megnézzük a Casanovát, meg gondolom utána locsogunk még. Csúnya dolog, mindig ilyesmikkel dicsekszem... Most tényleg sok programom van, csak az urammal nem vagyok soha kettesben... De ma este ENNI NEM FOGOK, megígérem (bár ma már tökmindegy Kép Kép Kép).

Anikó, tényleg fantasztikusan bírod ezt a betegség-rohamot, nagy vagy! A lakással ne foglalkozz meg a meleg kajával se! Előfordul az ilyen...Kép

Tavaly én is feketeerdő-tortát sütöttem Maja szülinapjára, de abban volt vagy háromféle krém... A ti receptetek szimpibb, bár nagyon jó volt az is!

Mikor menjük játszóházba?? Nem baj ha viszem az összes gyerekemet?? Ildi, te már tuti nem jönnél, ugye? Innen nem lenne messze a kórház!! Kép Beviszünk ha rádjön a szülés (ja, én, persze, trolival Kép), Olivérre meg vigyázunk.Kép NA???

Szirom, nektek mekkora a házatok? És Ildi a tiétek?

Meg van mégegy nagyon indiszkrét kérdésem, feltehetem??

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok,

húú Ildi, nagyon szépen megugrott a pocidKépKép Szép vagy!
De még a köldököd nem mutat lefeléKép vmelyik okos öreganyó mondta Nekem egyszer, hogy: Aranyoskám a baba akkor készülődik kifele, ha a köldök lefelé mutat!KépKép
Na most én sajnos nem tudtam erről megbizonyosodni mert kikapták az utolsó kettőt, a Nikinél meg még nem ismertem a nénitKép Most Nálad megvizsgáljuk ezt a bölcseletet, oké?
Gatyó: örülök, hogy hasznát tudod venniKépAkkor jövő héten jössz az Állatkertbe és ott oda adom, jóóóóóóóó? Kép Vagy az már nagyon macera? Megoldjuk valahogy ha nem tudsz jönni, csak örülnék ha Te is ott tudnál lenniKép

Szirom,
a következő pihinél jár Neked egy Maxi King!!!!Kép
És Te mit szólnál a jövő heti Állatkertes meetinghez?

anikó

Anikó
pupi5

Én is örülnék ha jönnél az Állatkertbe Ildi! MENJÜNK!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jaj, bocsánat, most jutott eszembe, hogy nekem egyedül a szerda nem jó!! Ugye meg tudunk egyzeni másik napban?

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Anikó! Nincs itthon Maxi King, de megettem egy Kinder tejszeletetKép Pedig nem kéne, de muszáj volt.

Rita! Tegyed föl, legfeljebb nem kapsz választKép

A ház: komolyan mondom, nem tudom mekkora. 70 körül van az alja (egy térben minden, meg egy kis fürdő), plusz a terasz (nyáron ott élünk), meg van a tetőtér, de ott ugye nagyobb a használható terület, mint papíron. Inkább az a gond, hogy fönt nem 3 szoba van, csak 2, meg a fürdőszoba és egy kis gardrób. Szép nagy a fürdőszoba és a mi hálónk is, de inkább még egy szoba kéne. Meg lehet csinálni, csak akkor elveszítjük a gardróbot. Itt jön be, hogy a lépcső alatti részt be kellene építeni, és akkor nyernénk tárolót. Csak persze az nem ugyanaz, ha a földszinten vannak a ruháink, mert most a háló és a fürdő közt van a gardrób, baromira kényelmes. És hiányzik a vendégszoba, mert ha valaki itt alszik, akkor csak a nappaliban lehet lefektetni, az meg ugye nagyon közös terület. És mi elég sokáig ébren is vagyunk. Az uram szerint eccerűen kicsi, de én nem akarok innen elmenni, mert imádom a házat, az utcát és a telket, a kertet is. Bővíteni nem lehet, mert üdülőterület, és ennyi a max beépíthetőség. Viszont ha meglesz a korlát és a fönti kiskapu is, akkor sokkal többet lehetnénk fent, és nem szinte a földszinten élnénk minden járulékos cókmókkal, játékkal, vasalnivalóval együtt. Naszóval mondtam, hogy bonyolultKép

Ildi! Aha, gyertek a játszóbaKép Vagy ha addig megszülsz, majd megkapod a hasszorítót a kórházbanKép Ááá, nem támadunk ám le, ha nem akarodKép
Nekünk különben csak a kedd nem jó a zenebölcsi miatt.

Elég lassan megy a meló, főleg, hogy Miksának közben mesélni is kell. Írni most hagy, de melózni nem, ki érti ezt...

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ritának akartam még, hogy jó, szüljünk együttKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!

Na, tegnap végül nem jöttem, legóztunk a gyerekekkel, aztán mozi... Kép Iszonyú álmos vagyok, kettőig dumáltunk a barátnőimmel Kép.

Ma meg szabadnapot kaptak a gyerekek, elmegyünk a Közlekedési Múzeumba.Kép Majd holnap kipihenem magam az iskolában Kép.

Szóval a kényes kérdés: már egyszer írtam asszem, hogy eddig tablettát szedtem, de most nagyon elgondolkodtam, kell-e ez a szervezetemnek. Valószínűleg nem feltétlenül. Kérdésemet biztos értitek... (És mégegyszer bocsánat az indiszkrécióért.)

A mérleg sikerrel túllendült a 73 kg-on, (vagyis a 74-en, de még levonom az egy kilót), most 72,7 vagyok, hurrá! De mitől??? Kép

Szép napot kívánok így novemberben Kép, kalandtúra után jövök! Kép

Rita

Oké, Szirom, nagyon örülök! Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ildi, barom vagyok, ezzel akartam kezdeni: olyan aranyos Olivér a képeken! Milyen nagy fiú! Eddig még babásnak tűnt, most nagyon nagyot változott, legalábbis nekem. Cuki! Nagyon szép a torta is, nem kéne előttem ilyeneket mutogatni Kép.
Vagyis legalább a képekkel jóllakom...Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

SziasztokKép
Merre vagytok ebben a csúnya időben?

Tegnap azért nem hagytam ám őket meleg vacsi nélkül, csináltam egy jó kis pestos tésztát, nem volt egyszerűen lelkem hozzá, hogy elszabotáljamKép
Ma reggel 10-re kellett vinni a sportkorházba a Nikit, sportorvosi igazolásért mert indul a bajnokságKép (focizik) Nagyon féltem tőle, mert a két picit is vinnem kellett és több épületben voltak a vizsgálatok... de nagyon jól viselkedtek és másfél óra alatt végeztünk isKép Kezdhetünk meccsekre járni, csak még meg kell tanulnom rendesen szotyizniKép

Tali:mit szólnátok a hétfőhöz? Gabi vasárnap érkezik,ha Nektek jó a hétfő Vele leegyeztetem mobilon Kép
Felébret Barnabás,mennem kell,este benézek.
anikó

Anikó
pupi5

Nekem JÓ!!!

Ennyire durva volt a kérdésem, hogy senki nem jön ma?? Kép
Akkor tárgytalan! Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita,
Én olyan szívesen írnék rá, de esküszöm nem értem, hogy mit szeretnél kérdezni... Hogy szerintünk is Káros-e a tabletta? Lehet hogy csak nem értem a virágnyelvetKép Lszi fejtsd ki jobban, hogy megvilágosodjakKép köszi...
anikó

Anikó
pupi5

Anikó, jót mulattam azon, amit írtál.Kép Igen, kicsit homályosra sikeredett, mert miközben írtam, már tök bunkónak éreztem a kérdést, ezért nem is tettem fel. De igazad van, ha már kérdezek, kérdezzek magyarul...Kép
Tehát: bogyesz helyett valami mást szeretnék alkalmazni a jövőben, és meg akartalak kérdezni titeket, hogy nektek mi vált be (fogamzásgátlásilag, hogy kristálytisztán világos legyek Kép)? De tényleg lőjjetek le, ha nagyon hülye a kérdés, jó?

Kép

És gyertek, Szirom, Motiot, Ildi, Gabi, gyertek, gyertek!!

Hétfővel mi a helyzet?
Nekem a csütörtök-péntek is jó!!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Asszem,hogy 10 perces fájásaim vannak.
De nem tudom eldönteni, hogy szülök-e vagy semKép
lehet, csak beképzelemKépKép
Kép

5 perc múlva kell jönni a következőnekKép
(ha jön)
vas

persze, most beharangoztam, jó, hogy elmaradtKép

na, felmegyek, megpróbálok aludni, Olivér is felnyüszített

Majd reggel jövök helyzetjelentéssel
(délelőtt meg úgyis megyek a kórházba nst-re, ha addig nem lesz semmi)

PuszikaKép
vas

vaklárma volt!!!!

semmi sem történt!!!!!!!!!

Kép Kép Kép Kép
vas

Jó reggeltKép

Ildi,
akkor ez a front, ami volt az éjjel a levegőben lehet hogy Nálad is jól bekavart.... Dorina éjféltől háromig fent volt... Az is lehet, hogy Natasának szorított...Kép
Ez már tényleg nagyon-nagyon izgalmasKépKép
Tíz percenként fogom nézni a gépet...Kép
Szívesen beszaladok a haskötővel a korházba!KépKép

Rita,
na így már viliKép
Sztem ez nem ciki és a fogyis topikban is illik a téma mert minden fogamzásgátló tabbletta hízlalhat, ezért Norbi biztos nem javasolná a szedésétKép
De azért egy újabb kérdést felvet bennem... Nem arról volt szó, hogy jöhet a negyedik?Kép Akkor itt a ragyogó alkalom, hogy a gyógyszer szedését abbahagydKép
Különben, Nekem is ez a nagy problémám jelenleg.... Gyógyszert nem akarok szedni, a zoknis (bocsi)kilőve, a dokim felírta a spirált.... de még nem váltottam ki Kép
Szirom mondott egy jó dolgot, de sztem a talin majd megbeszéljük, mert az már egy kicsit sok lenne az intimitásból így hajnalbanKép

Szirom,
most én aggódom... Te vagy az a nagyon rendi csapat tag, aki azért mindig bejelentkezik... Remélem csak a vírus írtás folyik ezerrel...
Vagy a vendégek adják egymásnak a kilincsetKép

Motiot,
Veled is mi újság? Jól vagytok?

Gabi,
Te ma érkezel....Kép

TALI: Csütörtök Nekem is jóKép azon a napon volt az előző tali is... Csak Natasa nem biztos, hogy ki tudja várniKép

Jaj, Ildi nagyon szorítok Neked!!!!!!!!Kép

puszi,
anikó

Anikó
pupi5

Ildi,
közben írtálKép
Ilyen vaklármák lehet, hogy még lesznek párszor....
De azért köszi, hogy ilyen percre kész infót kaphatok RólatokKép Ez így olyan jóKép

Anikó
pupi5

De ez sok volt vaklármának.
Már 8-tól éreztem fájásokat, 3/4 11-kor lefeküdtem, éjfélig bírtam aludni, aztán 3-ig elfájdogálatm, aztán elaludtam, és reggelre semmiKép

De most megyek nst-re délelőttKép
Úgy látszik, Dorinával együtt virrasztottunkKép

Rita, én sem tudom mi lesz velem szülés után, mit szedjek(vagy ne szedjek, spirál..stb?????)Nem tudomKép

ja, Szirom is eltűnt, meg Motiot s ejelentkezett napok óta(nem mintha én túlzásba vittem volnaKép )
Na, most megyek, lassan indulunk, korizni is megyünkKép

Anikó, ha addig nem szülök meg, akkor csüt-pénteken lehet, hogy úgyis mennem kell egy köv. nst-re, az akkor még nekem is jóKép

Ildi
vas

Sziasztok!

Ildi,
Hol koriztatok ilyen melegben?Kép
Nst?Kép közeledik Natasa?
Klassz lenne ha még csütörtökig kihúznátokKép

Beszéltem Szirommal, folyik a vírus írtás a gépről ezerrel... Sajnos elég komoly munkája van Tibinek veleKép

anikó

Anikó
pupi5

Anikó, Pólusba jár Levente vasárnap délelőttönként korcsolyázni tanulni.
Már elég jól megyeget nekiKép

Nst megvolt, semmi fájás, minimális mozgásKép
Hülyéskedik velem ez a lánykaKép
Bezzeg éjjel kiborított.
Meg amikor levették a ctg tappancsokat, és leszálltam az ágyról, abban a pillanatban volt egy hatalmas fájásomKép
Meg mocorogni is elkezdettKép
Mondom, hülyét csinál belőlemKép

Legközelebb pénteken megyek, ha addig kihúzzuk.
Szóval ha pénteken játszóházaztok, akkor én is megyekKép
Azt mondta a szülésznő, hogy még nem úgy néz ki, hogy ki akar bújni.
Bezzeg, ha éjjel csatolta volna rám a gépetKép

Csak jó lesz már Sziromék gépe valamikorKép

Voltunk kajálni éttremben, hónapok óta nem zabáltam ennyitKép
Rostonsült libamáj, rántott hagymakarikával, steak burgi, ubisali, somlói galuskaKépKépKép
És még előtte gondolkodtam egy levesen isKép
Azóta is nyögökKép

Ildi
vas

Hát egészségedre....Kép fincsi lehetettKép ilyenkor sokkal nehezebb teli hassal ülni, főleg ha még rúg is egyet felfelé a jánykádKép

Anikó
pupi5

ja, nekem jó a péntek is....Kép

Anikó
pupi5

Húúú, Ildi de izgalmas!!!!!
Veled izgulok...Kép
Kérünk szépen élő közvetítést, ha bármi történik, jó?
Vicces ez a kislány, hamarosan majd tényleg a fejeden táncol, ilyenek ezek a harmadikok Kép. Meg imádnivalóakKép.Kép

Nekem is jó a péntek, de jó lenne ha összejönne!!!!
Ildi, nagyon örülök, hogy te is jönnél!
A holnapot úgyis lemondtam volna, mert Adél kicsit taknyos, addig kikúrálom.Kép
Mettől meddig tervezitek kb.? Délelőtt, ugye? Ha nekünk fél háromra vissza kell jönni (balett) az még jó nem?
Azt olvastam, hogy három éves kortól kell fizetni, akkor Adélt bérmentesen bevihetem? És nem baj, ha jön az egész "hivatal"? (Egyik este Adél lefekvés után inni kért, persze aztán Bernát meg Maja is, és akkor mondta Bernát: "Inni kér az egész hivatal!" Kép Hogy honnan vette ezt a szöveget!)

Várom mit szól Szirom meg Gabi!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Már tegnap délután is tudtam volna jönni, olvastam is, meg írni is elkezdtem, csak befutottak vendégek, aztán már nem tudtam elküldeni. Inkább becsuktam, nem kell mindenkinek mindent látniKép Este mi voltunk rokonoknál, aztán most kicsit fáj a fejem, ciki...Kép

Ildi! Nagyon szurkolok!Kép Nem jössz te már pénteken sehováKép
Egyébként nekem is volt egy ilyen 10 perces fájásos hajnalom Miksával, aztán egy idő után el tudtam aludni, és reggelre el is múlt. Mondtam a dokinak másnap, aki szerint az tuti jó, mert akkor nyílott biztos egy kicsit a méhszáj. Nnna, hadd ne mondjam el, hogy semmi, de semmi előrehaladást nem csinált. A doktor is meglepődött.

Rita! Biztosan nem ingyenes az állatkerti játszó, sőt, olyan emlékeim vannak, hogy nem olcsó. Kerestem az állatkert honlapján, http://www.zoobudapest.com a játszót, de így első blikkre nem láttam. Pedig mintha rajta lenne.

Anikó! Köszi a telefont!Kép És nem kell megijedni az uramtólKép A kertben különben tök sokat haladtunk, és itt bent meg kinyílt a nagy hibiszkuszom, majd teszek föl képet, csak most töltődik a gépem. A másikról viszont tegnap levertük a bimbót, amit naponta hatszázszor néztem meg. Párnacsatázni akartak a gyerekek, persze velem, és hát szerencséjük, hogy végülis én magam ütöttem leKépKép

Lányok, a péntek nekem is jó elvileg, de gyakorlatilag most jött meg pénteken a személyim, most mehetek azzal a jogsihosszabbításra, és nem tudom, pénteken lesznek-e már irataim.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hahóóó! Elriasztottam valakit?Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nem, dehogy! Én itt vagyok, egész nap nézegettem is, hogy jön-e valaki, de szomorúan látom, hogy magunkra maradtunk, Szirom!

GABI, ANIKO, MOTIOT, BESZTI, ILDI HOL VAGYTOK???????

Ma itthon voltak a nagyok is, mert reggel köhögtek kettőt, aztán persze egész nap semmi bajuk nem volt, de most már csütörtökig nem mennek. Meg pénteken sem remélem!! Kép Jó lenne ha összejönne a találkozó!
Szirom, köszi az infót, nem tudom miért gondoltam, hogy három éves korig ingyenes. Ez elég messze van attól, valóban Kép. De nem baj, nem megyünk minden nap, meg azt mondják nagyon jó!

Megvan a hat kiló, szépen stabilan! Kép Most azt tűztem ki magam elé, hogy az áprilist 70 kg-mal kéne kezdeni, ez két kiló még, de van tíz napom... HÁTHA! Kép

Szegény hibiszkusz! Kép Kép Nálunk az uram a nagy kertész, minden kivirít a kezei között, nagyon érzi, mi kell a növényeknek. Én csak szeretem a szép kerteket...Kép Majd tegyél fel képet a tiétekről, jó?
Anikó miért ijedt meg a férjedtől? Kép
És hogy vagy? Jobban már?

Ildi, Natasa micsinál??? Rosszalkodik, vagy komolyan veszi már a születést?? Kép
Annyit gondolok rád!

Na, holnap majd többet szövegelek, de jó lenne, ha feltámadna a régi kis csapat!

Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita! Anikó csak aggódott, amiért nem jöttem, erre még a telefonomat is más veszi fölKép Azért kapott frászt, meg biztos az uram hangjától isKép

Kilókhoz gratula! Én most ettem rendesen a hétvégén, meg ma is, mert kifejezetten másnapos voltamKép, és akkor nekem muszáj.

Mi majdnem egész nap kint voltunk ma Miksával a kertben, tök sokat végeztem. Õ meg motorozott, meg pakolt, és folyamatosan szövegelt. Most viszont csíp az egész kezem, mert megdaraboltam egy bazi nagy tűztövisbokrot, és hiába csináltam kesztyűben, azért megszurkált. És likvidáltam egy szederbokrot is, ami a tűztövisre csavarodott föl. Azért az már sok a jóból, hogy minden szúrjonKép Ezenkívül az udvar 3/4-e fel van gereblyézve, a lomb jó része zsákokban van, és földaraboltam azt a marha nagy fenyőágat is, ami néhány hete lezúgott a hó súlya alatt. A két tavaszi hagymás ágyás kipucolva, a sziklakertnek a fele kész. Egy dolog miatt anyáztam, elég jól hallhatóan, mert a szomszéd rengeteg macskája nagyon-nagyon sok aknát hagyott az udvaronkon, és nincs nap, hogy néhányba bele ne lépnénk. Ma többe isKép A miénk is sz..ik, de ennyit egyedül nem bír.

Képet majd teszek föl a hibiről, de most a CF-kártyaolvasó nem műxik valamiért...

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vagyok én is, de olyan baromi fájdalmaim vannak, hogy majdnem besz@rokKépKép
Ha valaki az első gyerekét várja, és ilyen fájásai vannak, szerintem hanyatt-homlok rohan a kórházbaKép
Hát én még itthon vagyok.

Holnap viszont nem jövök, dógom van.Kép
Puszi
Ildikó
vas

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?