Jó reggelt! Bizony, most keltem fel! A párom meg még alszik. Ilyen jó dolgunk is régen volt.
Mesikém, úgy sajnálom. Nem tudom, erre mit lehet mondani, ha a doki azt mondta, és bízol benne, én hallgatnék rá. Végülis ha tényleg csak rövid időről van szó, akkor megéri. De mikorra is ígértem majdani javulást?
És ajánlom is, hogy itt maradj velünk! Hisz Te nyitottad ezt a topikot, részemről olyan vagy, mint a "vezetőnk".
Koda, én szájban mér(t)em, úgy tudom a hüvelyi is nagyon jó, csak az jóval magasabb értékeket ad. De nagyjából teljesen mindegy, hol méred, lényeg, hogy ciklus közepén ne válts!
Ági, megnéztem a múltkori görbéd, amit Eszter csinált Neked, aszerint már volt peteérésed. Akkor viszont ez tényleg lehetséges beágyazódási leesés. Azért jó volna, ha Esztert megkérnénk, tegye be az utolsó két nap adatait a görbédbe, meglátjuk, mit mutat a fertility. Juj, de izgi! Drukkhegyek! Ja, és a szúrkálódást én is éreztem, bár csak később... az is jó jel!
Anita, merre vagy? Ugye még mindig nem jött meg???
Rimar, hogy vagyunk? Rosszullét, vagy bármi egyéb "tünet"? Remélem, minden rendben van. Most már akkor mindenkinek bejelentettétek, ugye?
Végül tegnap csak két zsömlét ettem magában... a férjem este 20.00-ra jött haza (pont Barátok közt-re, így nem láttam
), utána szaladtunk el a Tescoba vásárolni. Persze, ott már nem kellett semmi sem, szóval, sok apróságot vettünk... zöldség, gyümölcs már nem volt, gondolom a mai nap miatt (leltár lehet) mindent már elpakoltak. Alig volt a polcokon áru.
Ma rántott husit készülök csinálni, mert jönnek haza anyósomék Madridból (szülinapi úton voltak).
Oné, ez a tejbegríz ötlet nagyon jó! Lehet, hogy kipróbálom.
Már csak egy nap, és megint UH!!! Izguloooooooook!