Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ági!
Az az egy napos leesés lehet beágyazódási esés is! Jaj, nagyon drukkolok neked!

Titi!
Mit ettél végül is? Egyébként velem is ez volt. Éhes voltam, de nem kívántam semmit. És minden kajának más volt az íze is, meg a szám íze is olyan rossz volt. De ez is elmúlt kb úgy a 20.hét körül.

Ez a műkukis dolog meg nagyon tetszik. Kár, hogy nekem nem lesz alkalmam röhögni.

Ma megint leesett a hőm.

Lányok!
Részemről a babaprojekt orvosilag leállítva. Megfenyegettek, hogy ha véletlenül mégis terhes lennék, gond lenne a babával. Addig nem is próbálkozhatunk, amíg nem hozzák rendbe a pajzsmirigyemet. Ez meg akár fél év is lehet.
Azért maradhatok?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Mesi,
bár igazad lenne! Kép Én lennék a legboldogabb a világon! ...na meg a párom! Kép

Ami meg a pajzsmirigyedet illeti, most ez a legfontosabb! Nemhogy a babával baj lehetne, de még neked is bajod lehet belőle, nem kicsi!
Már lehet, hogy leirtad, de pontosan mi is van a pajzsmirigyeddel?
csné
 
 

 
 

sziasztok!

hát csajok ne aggodjatok mert én is röhögtem mikor elöször egláttam mert nekem is azt mondták olyan mint a mükuki és tényleg olyan ugyhogy én is röhögtemKép

ági a höd nem lehet hogy pé-d miatt ment le?szerintem ma még akciozatok mert a leirásodbol nagyon pé-re utal!amugy a rokonokkal mármint anyossal meg fiatalabb sogornömmel kölcsönös a szimpátia nem beszélünk egymással!és csak az idösebbik jár hozzánk!de is csak ritkán!általába ha hosszabb idöre vagyok itt egyedül magyarbol csalok ki mindig valakit de mostanába már nem teszem!jobbulást a kislányodnak!

mesi ezt szomorouan hallom de én azt mondom ha most baba lenne tuti nem vetetném el mert mondom nekem volt két ismerösöm is akiknek nagyobb
gondjuk volt pajzsmirigyel meg egyik már 36 volt mégis egészséges babát szültek!

oné már megint egy hasonloság én terhesen egyfolytába tejberizst ettemKép

koda ott mérd a höd ahol jonak látod meg ahol eddig is tetted!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Jó reggelt! Bizony, most keltem fel! A párom meg még alszik. Ilyen jó dolgunk is régen volt.

Mesikém, úgy sajnálom. Nem tudom, erre mit lehet mondani, ha a doki azt mondta, és bízol benne, én hallgatnék rá. Végülis ha tényleg csak rövid időről van szó, akkor megéri. De mikorra is ígértem majdani javulást?
És ajánlom is, hogy itt maradj velünk! Hisz Te nyitottad ezt a topikot, részemről olyan vagy, mint a "vezetőnk".

Koda, én szájban mér(t)em, úgy tudom a hüvelyi is nagyon jó, csak az jóval magasabb értékeket ad. De nagyjából teljesen mindegy, hol méred, lényeg, hogy ciklus közepén ne válts!

Ági, megnéztem a múltkori görbéd, amit Eszter csinált Neked, aszerint már volt peteérésed. Akkor viszont ez tényleg lehetséges beágyazódási leesés. Azért jó volna, ha Esztert megkérnénk, tegye be az utolsó két nap adatait a görbédbe, meglátjuk, mit mutat a fertility. Juj, de izgi! Drukkhegyek! Ja, és a szúrkálódást én is éreztem, bár csak később... az is jó jel!

Anita, merre vagy? Ugye még mindig nem jött meg???

Rimar, hogy vagyunk? Rosszullét, vagy bármi egyéb "tünet"? Remélem, minden rendben van. Most már akkor mindenkinek bejelentettétek, ugye?

Végül tegnap csak két zsömlét ettem magában... a férjem este 20.00-ra jött haza (pont Barátok közt-re, így nem láttamKép), utána szaladtunk el a Tescoba vásárolni. Persze, ott már nem kellett semmi sem, szóval, sok apróságot vettünk... zöldség, gyümölcs már nem volt, gondolom a mai nap miatt (leltár lehet) mindent már elpakoltak. Alig volt a polcokon áru.
Ma rántott husit készülök csinálni, mert jönnek haza anyósomék Madridból (szülinapi úton voltak).
Oné, ez a tejbegríz ötlet nagyon jó! Lehet, hogy kipróbálom.

Már csak egy nap, és megint UH!!! Izguloooooooook!

KépKép
titi_27
 
 


Elírtam... Mesi, a kérdés az, hogy a doki mikorra ígért javulást?

Na a mosolygós görbét is elrontottam. Kép akart lenni, hisz imádom a Barátok közt-öt.

KépKép
titi_27
 
 


Milyen szelburdi vagyok ma, vagyis annyi mindent akartam írni, aztán jól elrontom a hozzászólásom.
Szóval Koda, :-) most is éhes vagyok!!! Úgyhogy megyek is enni valamit! :-)

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok.
Mesi!
Titinek igaza van te vagy a mi vezetőnk. A pajzsmirigy problémát meg lehethogy hamar orvosolják, és utánna rögtön sikerül a kistesó.

Ági!
Drukkolok neked, de szerintem nekem ez a hónap kilőve, mert a höm reggelre csökken. Remélem nálam is a beágyazódás miatt. Jaj, ez a két hét olyan lassan fog eltelni.

Virág!
Tényleg már megint egy hasonlóság. Akkor anyósod nem is szokott hozzátok menni?

Titi!
Jó főzőcskézést. A grízt meg próbáld ki szerintem. Ahogy Mesi is írta nálam is más íze volt a kajáknak. A mentolos dolgokat meg egyszerűen nem bírtam, meg a rágót se (csak a gyerekrágót).
A szeleburdiság meg a terhességgel jár, ne izgulj.

Koda!
Teát megittad már? Mikor mész következőleg a dokihoz? Lehethogy nem is vizsgál hüvelyi Uh-val.
Mostmár én is nagyon kíváncsi vagyok rá.

Na rohanok, mert még vasalnom kell, de igyekszem.
Pusszi:gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


oné!hát nem igazán jár mert ugy volt hogy idösebbik sogornömml nem beszéltem egy évig aztán kibékültünk erre a kisebbik féltékenykedett és most vele nem beszélünk de kisebbik huzza magával anyost!aztán anyost már egy éve nem láttuk mert otthon voltam stb... aztán karikor jött de hozzánk sem szolt és mint kiderült még ö sértödött meg hogy mi nem beszéltünk vele holott ö nem foglalkozott velünk el se jött hogy megnézze fiamat hogy megyünk fél évre magyarba fia megy koszovoba el se köszönt töle meg ilyesmi szoval kisebbik lánya megakadályozza mindig és madzagon rángatja anyost ugyhogy anyos se jár hozzánk de jobb is nekem már nem kell a képmutatása carik rá a fiára meg nimrodkára csak a lányai érdeklik meg másik 3unokája!ez van elvagyunk mi itt hármasba!meg az én családom kényeztet minket annyira hogy a férjem családja ne hiányozzon egyikünknek se!a fiam karácsonykor azt se tudta hogy a anyos a mamája

na most megyünk halakat venni majd késöbb jövök pudzi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Köszi lányok, aranyosak vagytok!

Csak jövő pénteken megyek megint a pajzsmirigy dokihoz, remélem, akkor mér fog mondani valami konkrétumot is. Remélem, max 1 hónap esik ki. Ennek a mostaninak úgyis lőttek, mert nem volt pé-m, és elvileg szombaton meg kellene jönnie. Akkor jövő péntekig meg úgyse lesz pé-m, így hátha okosabb leszek. Remélem, gyorsan sikerül eltalálni a gyógyszer adagot. Meg azt is remélem, hogy a holnaputáni izotópos vizsgálat kimutatja, hogy mi a bibi, mert ha nem, akkor szerintem jövő pénteken a doki elküld még 1 vérvételre, és annak az eredményével vissza kéne menni hozzá, az meg egy hónap megint.
Na mindegy, majd meglátjuk mi lesz.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Bocsi eddig, főztem, takarítottam...
Már elfáradtam és élvezem egy kicsit a pihenést.
Titi: Megnyugtatlak még nem jött meg a hőmet kiváncsiságból ma megnéztem, de egész hónapban megbírtam állni, hogy ne méricskéljek, 37,0 volt.
Nem érzem úgy, hogy megjönne és azt sem, hogy baba van. De aludni azt tudnék...
Azt olvasta a párom a neten valahol, hogy a gyógyvíz miatt késhet 2-3 napot. Úgyhogy nem tudom... Most várok... Bár már eléggé feszült vagyok mi lehet, olyan vagyok mint Te meg Eszter nem győzöm kivárni az időt.
Később még benézek.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Hát Virág! Elég fura akkor az anyósod. Gondolom a férjednek is nagyon fájhat, ha így bánik veletek.Nimródnak akkor nem is hiányzik.
Néha nálunk is van egy kis összezőrrenés, de az csak 1 nap, mert utánna ugy beszélünk megint egymással mintha semmi nem történt volna. Mondjuk nekünk a szembe laknak a férjem szülei, ugyhogy mindig találkozunk. Sokat segítenek még a kertben is. Én biztos megörülnék, ha nem szeretne anyósom. De úgy látom te nagyon erős vagy. Kint alig ismersz valakit, sőt még az se segít, akinek kéne. Kitartás, mi itt vagyunk neked.
Mikor jössz haza anyukádékhoz?

Tücsi!
Szorítok, hogy sikerüljön az izotópos vizsgálat, és ne kelljen még egy hónapot várnod.

Lányok, nálunk kisütött a nap, és olyan szép idő van.
Megy valaki az ünnepségre? Nálunk tegnap délután volt. A Rezi volt anyosomékkal, de az árokban való ugrálás jobban érdekelte.

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Nálunk még mindig kollektív pihenés van. Most a férjem a legbetegebb.
A lakás romokban, de nincs erőm nekiállni egy rendes takarításnak. Csak a fürdőt és a vécét csináltam meg, és mindenhol porszívóztam, hát ebbe is rendesen elfátadtam.
Sajnos most elfelejtettem képet kérni az uh-on, utólag dühöngtem is miatta.
Tegnap és ma is én is állandóan éhesnek érzem magam. Hiába eszem 1 óra múlva megint ennék.

Tücsök
Remélem az izotópos vizsgálat kimutatja mi a bibi, és gyorsan orvosolják, így nem veszítessz még egy hónapot. Nagyon szorítok!

Titi
Dáviddal és is folyamatosan ettem valamit és mégis csak 10kg híztam. Úgyhogy ha éhes vagy szerintem egyél nyugodtan. Várom a holnapot , kíváncsi vagyok mit fogsz látni. Ha kapsz képet mindenképpen mutasd meg nekünk is.

Virág
Sajnálom, hogy ilyen anyósod van, de ha ennyire kibírhatatlan akkor tényleg jobb ha nem találkoztok. Nimródnak és a férjednek persze biztos sok keserűséget szerez ezzel a viselkedéssel. Vígasztaljon, hogy a te szüleid mindig mellettetek vannak.

Koda
Nagyon rendes dokid van. Szorítok neked, így hamar baba lesz.

Oné
Mi nem megyünk sehová. Itthon leszünk és továbbra is regenerálódunk.

Péknéanita
A próbahő egész jó. A feszültséged pedig érthető, főleg, hogy ebben a hónapban nem nézted a cilusod alakulását. Én nagyon szorítok!

Csné
Jobbulást a lányodnak! Remélem nem kapta el ezt a hülye vírust amiből mi még mindig nem tutunk kimászni már egy hete.

Monaszisza
Ne aggódj még van ideje megfordulni. Nekem Dávid a 37. héten fordult be. Egyébként mit szeretnél fiút, vagy lányt? Biztos megmutatja magát legközelebb.

Eszterke
Gyorsan megy a idő ne aggódj. Mikor legközelebb mégy már igazi nagy baba lesz meglátod. Szinte hihetetlen mennyit nőnek ennyi idő alatt.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


hát csajok azt nem mondanám hogy nem szeret mert volt hogy itt volt nálunk egyedfül nimrodkát kényeztete,de olyan szinten hogy barátnöm azt mondta ez már nem normális amit mondott a gyerek neki azt csinálta ha bukfencet kért nimrod att kapottKép velem meg férjemmel tök normális volt!szoval a világ legjobb anyosa addig amig a két lánya meg nem jelenik mert ha azok megjönnek olyan mintha az anyosom félne minket szeretni a jelenlétükbe!szoval nem szörnyü de most a két lányára van utalva igy nélkülöznünk kell de nem hiányzik mert jol mondjátok az én szüleim potolják a férjem családját!férjem már nem aggodik anyja miatt eddig mindig öt védte ha szolni mertem de hogy nem irt neki egy smst sem amig koszovoba volt nagyon elvágta a kalapácsnyelet ugyhogy férjemet sem érdekli már!anyáknapján mondtam neki hivja fel anyját azt mondta majd az hivja ha akar valamit!pont májusba mentünk haza tavaly és hazafele autopályán megállt vett virágot és mikor hazaértünk a virággal odament anyukámhoz és boldog anyáknapját kivánt neki!szoval anyum a potanyukája és szerintem jobban ragaszkodik az én anyumhoz de ez érthetö is!na befejezem nem untatok senkit már a gondjaimmal ez egy babás topic nem anyososKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág,
nem semmi csaj vagy! De tényleg! Nem hiszem hogy tul sokan mosolyogva végig tudnánk csinálni amit te!! Amugy már annyira belejöttünk, hogy majdnem minden nap akciózunk, hogy nem fog gondot jelenteni ma sem! Kép

Eszterke,
Megteszed, ha ráérsz, hogy beírod az utolsó napi hőimet is a görbébe??? Annyira szeretném úgy látni!

Titi,
én Vivimmel folyamatosan zabáltam! Annyira élveztem. Semmire nem mondtam nemet! jó.... én hiztam is, de a korházból már csak 3kiló plusszal jöttem ki!
Szerintem mindent egyél amit kívánsz, mert azt a szervezeted diktálja (meg a bébi bentről) Kép

Mesi,
kiváncsi leszek a pénteki vizsgálat eredményére! Az a lényeg hogy ne legyen semmi komolyabb!

Zsuzsa,
pedig attól tartok hogy a virus! Nektek mik a tünetek? Az enyém lázas (reggel is 38 fölött volt), köhög, fülét, torkát fájlalja...

Anita,
de ügyi vagy, hogy nem mérted a hődet! Bár igy talán nem görcsöl az ember annyit rajta!

Csajok, olyan lassan telik az idő! Annyira szeretnék már ott tartani, hogy csinálhassak egy tesztet!! Kép

Ági
csné
 
 


Sziasztok Lányok!

Ma egész nap mostam,főztem,takarítottam.Ez ma nálam a munka ünnepe volt.
Ági!
A fiam is megszokta,hogy egyedül van,ezért nagyon nehezen viseli a kistesó érkezését.Remélem változni fognak az érzései.

Zsuzsa!
Tegnap már a dokinál rendesen helyezkedett el a baba!Fulladoztam is rendesen egész nap!

Megkérem a páromat,hogy tegyen fel képet a babáról!
A nemét,mint már említettem még nem tudjuk.Egy fiú után kicsit jobban szeretnék kislányt.
A neveket illetően vannak elképzeléseim,de még hátra van a párommal való egyeztetés.Nekem az Emma és az Áron név tetszik,de ez még változhat
Mona

Kép
KépKép
monaszisza
 
 


Na, meg voltam a főzéssel, itt voltak anyósomék, szóval jól sikerült a napi nap, végre én is ettem valami finomat. A rántott husi jól esett. Most megyek fürdizni, és elteszem magam holnapra. Istenem, mindjárt reggel. Úgy várom már!
Valószínű, hogy csak dél körül fogok tudni jönni hozzátok. Ha viszont bármi baj lenne, és bent kell maradnom, a páromnak szólok, hogy mindenképp írjon nektek pár sort. De reméljük, én fogok jönni!

Húú, mennyi beteg van most közöttünk és a családokban. Mindenkinek gyors gyógyulást kívánok!

KépKép
titi_27
 
 


na csajok elkezdtem végre az elevitet szedni!az nem gond ha egyidejüleg szedek folsavat is?

elteszem magam holnapa joéjt mindenkinek puszancs szép babás álmokat meg jo kis akciokat mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


SziasztokKép

Hülyének fogtok nézni, de írjátok már le, hogy hogy történik a hüvelyi uh. Totál rosszul vagyok tőle, mert nálunk futószalagos a vizsgálat és a helységben kb. még 4 nő van veletek együtt és csak egy vékony fügönny választ el benneteket tőlök. Olyan, hogy öltöző vagy ilyesmi nincs! Ezért vagyok rosszul, mert akkor nekem ott az asztalnál kell levennem mindent? Vagy csak le kell tolni a bugyit? Vagy csak a fél lábamról? A lábamat hova kell tenni közben? mert ez egy sima asztal, nem nőgyógyászati vizsgálószék. Vagy mit kell csinálni? Közben a függöny mögül mindenki kukkolhat meg hall mindnet.
Szóval hogy is van ez?

ESZTERKE! Ha olvasol, írj már erről valamit! Te szerintem tudod, hogy mi a menet!

Később jövök bővebben, addig hátha írtok valamit erről!

TitikémKép
Nagyon várom a te híreidet is!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


sziasztok!

huh koda ez ténxleg szörnyü de nem igazán értem mit irsz!nincs külön orvosi rendelö erre a célra?és mi az hogy egy függöny váélaszt el?nem hallhatnák mit mond neked a doki ugyanis az orvosi titoktartás köti!ugyhogy én tuti ott nem végeztetnék vizsgáltatot!amugy nálunk van egy kis öltzö és lekell vezközni derékig de ha szoknyába mész az egyszerübb mert szoknya alatt lehuzod a bugyid és utánna a vizsgálatnál csak feljebb kell huzni!(igy nem érzed magad meztelennek)ha mindenképp elmész én ajánlom a szoknyát mert nem elég ha csak lejebb huzod a bugyid!a másik meg hogy terpesztened kell az asztalon szerintem ha nincs lábtarto akkor asztal szélére kell raknod!de ez igy nagyon gáz én mondom tuti nem mennék oda nincs másik?

titi!veled izgulok ám remélem minden rendbe!gondolok rádKép

kellett tegnap emlegetni az anyosomat...hétvégén jön hozzán mert kell neki egy papir a férjemtöl na most nézhetem a bunko fejét!
ma beszéltem egy ismerössel mert taliztunk ovinál mesélte hogy két éve nem jön nekik a baba elment dokihoz az nem csinált vizsgálatokat hanem felirt neki folsavat meg magneB-t!ugyhogy most ezerrel szedem elevitet meg folsavat még akkor is ha fájni fog ahasam de legyen hatása!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Koda!

Nálunk sem nőgyógyászati széken csinálják, de szét tudod terpeszteni azért a lábad. A szoknya jó ötlet, mert tényleg le kell vetkőznöd derékig. Én mindig hosszú pólóban mentem. Szóval felfekszel az ágyra (sima ágy esetében is), terpesz, a csípőd alá betesznek egy kispárnát, aztán előveszik a műkukit, amire zselét nyomnak, rá egy óvszer, és bedugják. Mikor mész?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Nemrég értem haza a vérvételről. A hőm még mindig magas, remélem ez jót jelent.

Koda!
Hát elég kellemetlen lehet, ugy a vizsgálat. Sajnos én nem tudok információval szolgálni, de remélem aa többiek igen.

Virág!
Remélem a gyógyszer hamar meghozza a várva várt eredményt, és együtt számolhatjuk a napokat

Titi!
Nagyon várom én is jelentkezésedet. Biztos minden rendben lesz.

Tücsi!
Merre vagy. Holnap neked is szorítok az izotópos vizsgálat miatt. Hőd milyen?

Ági!
Nálatok mi a helyzet? Hőd még magassan van?
Neked rendszeres szokott lenni a ciklusod?

Bufo!
Ne izgulj a lakás miatt, majd megcsinálod, ha jól vagy. Mikor kell következőleg Uh-ra menned?


Rimár! Eszterke!
Már rég írtatok. Remélem semmi gond. Tényleg kislányt vagy kisfiút szeretnétek?

Kismamák!
Megírhatnátok, milyen nevekt gondoltatok ki.
Mindenkinek jobbulást aki még beteg.
Majd még jövök.
Pussz:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Lányok!

Köszi a felvilágosítást. Sajna tényleg ilyen körülmények közt megy a vizsgálat, legalább is 2 éve így volt.

Virág!
Van külön helység , ahol UH-nak, de oda egyszerre 5-en mennek be!!!!! 1 nőt vizsgálnak, a többi meg ül egy függöny mögött és vár, hogy rákerüljön a sor. A bugyidat még fel sem húztad, de már szólítják a következőt. Mikor én is jártam ultrahanhra terhesséh alatt, nagyon sok nőnek hallgattam végig a vizsgálatát, néha még láttam is akaratom ellenére.
Máshova nem nagyon tudok menni, a dokim ott rendel, oda tartozok. De máshol sem jobbak szerintem az állapotok.
És szedjed az elevitet, az csak használ!Kép
Mesi!
Hétfőn 1 után kéne mennem. De totál rosszul vagyok tőle. na majd csak kibírom valahopgy.

Gyöngyi!
Tök jó, hogy a hőd fent van. Akkor biztosan megvolt a pé-d! Kép Csak segített valami vagy a tea vagy az e vitamin nem?

Mona!
Az Emma név nagyon aranyos!

Ági!
Hogy vagytok?

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


titi lassan dél már nagyon várlak!remélem hamarosan jössz és johirekkel

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Titi!

Tessék beszámolni!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Én is nagyon várlak a hírekkel Titi!!!
Remélem jó hírt hozol, és akkora a babó amekkorának lennie kell. Nagyon szorítok!!!

Még nekem nem jött meg; most már egyre éleződik a hangulatom, ma a 33-34. napom van. A hőmet persze nem mértem, de ennyi csalódás után félek bármi jóra is gondolni. Azért titkon reménykedem, hátha sikerült. Végre! Apró jeleim mintha lennének, de már a sok csalódás elveszi a hitemet.
Ti mikortól számolnátok a mensim megjövetelét?
Amikor bevéreztem aznap estétől(1 nap), vagy másnaptól, mikor rendesen megjött? Mert én az utóbbitól számítanám. Köszi előre is.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


anita szerintem az az egy nap nem oszt nem szoroz ilyenkor mikor a megjvetel van esetleg pé-nél igen de igy nem hiszem!szerintem számold onnantol mikor bevéreztél!tényleg derült már ki azota valami?és mi van akkor ha csak megjött akkor?vagy fárjdalmaid is voltak?mer tugy emléxem nem derült ki azota semmi vagy tévedek?

titi tik tak tik tak 12.01 hol vaaagy????

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


na nekem most mennem kellKép de remélem mire visszaérek titi itt leszel és dobod a képed az egészséges kisbabádrol és elmondassz addigra mindent!kb husz perc és vagyok

puszancs

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztoooook!!!

Itt vagyok a hírekkel!!!

Rendben van minden!!! Képzeljétek, azt mondta a hölgy, aki csinálta az UH-t, hogy nem érti, miért mondták a múltkor az 5. hetet, hisz már volt szívhangja. Szóval, most 7. hetet írt, és már 1 cm a baba hossza!!!
Azt mondja, a vérzésnek nem látja okát, pihenjek sokat! Kép Tyű, de boldog vagyok!!! Kirohantam bőgve, és a párom ölébe ugrottam! Vele is madarat lehetne fogatni.

Az UH képet mindjárt felteszem.

Koda, megint hüvelyi UH-m volt. Itt egyszerre 3 nőt hívtak be (1 pocakosat, akinek nem kellett vetkőznie, és 2 hüvelyi UH-st). Az egyik, akit vizsgáltak, függöny mögött volt, a másik pedig addig vetkőzött. Addig vártam az öltözőben, amíg a másik a függöny mögül ki nem jött. Szóval, odáig bizony letolt bugyival kell besétálni. Én direkt hosszú pólóban mentem. Nyugi, nem lesz semmi gond! Ne félj tőle, semmiség az egész. Sőt, nem olyan kellemetlen, mint az orvosi vizsgálat. Ez legalább nem volt hideg és vastag.

Anita, izgulok nagyon. Én is onnan számolnám, ahonnan te. A rendes megjöveteltől. De jó volna...

Virág, én egyszerre szedem a folsavat, elevitet, meg MagneB6-ot. Felváltva. Egyik nap folsav, másnak elevit, de a MagneB6-ot minden nap 3x1-et. A többiből csak reggel egyet. Sőt, most a Rutascorbint is szedem 3x1-et. Amúgy most készülök írni a dokinak e-mailt, hogy meddig szedhetem együtt ezt a sokféle gyogyót.

Na, mindjárt jövök a képpel! Kép

Olyan aranyosak vagytok, hogy így izgultok velem/velünk!

KépKép
titi_27
 
 


Nem Virág nem derült ki semmi. A héten kellene visszamennem, mert letelik a 4 hét, de nem merek inkább várok még 2 hetet, és ha nem jönne meg, akkor már megtudhatok valamit. Egyenlőre nem merek most menni, mert nem akarom, hogy megbolygasson, és ezért történne valami. Egyébként nem fájt semmim, csak úgy mint mensi alatt, a hasam alja és a derekam. A derekam ellenben most is nagyon fáj, de lehet az ülő munkától is.
Csak azért kérdeztem szerintetek mikortól számoljak, mert akkor igazából holnap már meg kellene jönnie.
Egyébként, ha megyek a dokimhoz, akkor akarom megkérdezni mi lehetett a baj februárban, mivel nekem soha nem szokott még 1 napot sem késni. Így nálam még az 1 nap is sokat számít...Már nagyon parázom, mi lehet? sikerült- e? Vagy egy újabb sikertelen hónap volt, pedig már gyógyfürdőben is voltunk. az ismerősöm meghozta a Lafolt, tegnap kezdtem el.

TITI!!!!!!!MI VAN MÁR?????? TÜRELMETLEN VAGYOK!!!!

Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Bocsi elkerültük egymást!!!
Örülök, hogy minden rendben!!! Kép Kép Kép
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Na, felteszem a képet. Bizony, már 1 cm. Olyan hihetetlen!

És milyen érdekes, a múltkor pont a másik oldalon volt a kis pötty.

Ja, és még azt mondta a hölgy, hogy állítólag hátrahajló méhem van. Nem tudom, ez mit jelenthet, majd utánanézek.
Anyukám szerint ez csak annyit jelent, hogy nehezen esek teherbe. Hát, ha csak ennyire nehezen, mint most, akkor nem lehet gond. KépKép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Titi!!!!!!!!!!
Ugye megmonduk? Annyira örülök nektek! Mikor megnyitottam a fórumot és töltődött le a sok írás, egyből láttam, hogy egy Uh kép vant fent. Akkor már tudtam, hogy semmi baj sem lehet, mert gondoltam, hogy te raktad fel ezt a szépséges kisbabátKép Tiszta apjaKép
Amúgy az a vizsgáló jó, ahol van legalább öltöző. Nálunk nincs. Úgyhogy ott kell sztriptízelnem az asztalnál....a bugyimat majd a kezemben fogom lógatni vagy mi?

AnitaKép
jaj neked is nagyon szurkolok! Ne jöjjön meg neked, szorítok!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda, jót derültem :-). Bizony, remélem, fiú lesz, és olyan, mint az apja. Kép

A nevek már rég meg vannak, a drága férjem kívánságára Patrik vagy Alexandra. Nem ám magyaros... de azt nem is mondtam nektek, hogy a párom német. Bár kis kora óta itt él Magyarországon, de Németországban született.

Igen, elég faramuci helyzet ez a vizsgálat így, pedig ez olyan intim. Hát, érdekes, hova vetkőzik az ember? Biztos akkor van valami akasztó. De azért idétlen egy helyzet. Az Sztk-ba mész uh-ra?

KépKép
titi_27
 
 


Köszi Koda! Remélem, bejön, hogy szorítasz, már én is nagyon szeretnék ilyen UH képet, mint TITI!!!

Nagyon édi babád van Titi! Mikor kell legközelebb menned?
Mikor kapsz kismami könyvet?

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


titiiiiiii!dejóóóóóóóóóóóóóóó hogy minden rendbe jjj nagyon izgultam érted és tök jo hogy minden rendbe mostmár remélem nem aggodalmaskodsz!KépKépamugy a nevek meg tök jok de még van 33hetetek hogy megváltozzon!nálunk utolso honapba változtak meg a nevekKép

anita hát szoritok nagyon neked!és érthetö hogy nem akarsz menni a dokihoz!remélem ez a honap sikert hoz neked mert már nagyon megérdemelnéd ennyi csalodás után!mert én is igaz csináltam egy csomo negativ tesztet de az mégse ekkora csalodás!

koda te hihetetlen vagy de igazat adok tényleg tiszta apjaKépKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Köszi Koda! Remélem, bejön, hogy szorítasz, már én is nagyon szeretnék ilyen UH képet, mint TITI!!!

Nagyon édi babád van Titi! Mikor kell legközelebb menned?
Mikor kapsz kismami könyvet?

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Bocsi valami nem stimmel a nettel és megint kétszer ment el az üzim.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Titi!

Nagyon örülök nektek. Látod, mi megmondtuk. Annyira lehet érezni a boldogságot a leveleidből is. Mikorra vagy kiírva?
Olyan jó most nektek. Már én is úgy sírnák a boldogságtol.
Épp maa jutott eszembe, ahogy vezettem fel a vérvételre, hogyha sikerül akkor hogy fogom elmondani a páromnak.

Anita!
Nagyon szorítok neked.

Koda!
Ne izgulj a vérvétel miatt. Szerintem is menj szoknyába, és akkor nem érzed magad olyan meztelenül. Állítólag a hétvégén úgyis beköszönt a tavasz.

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Anita, úgy legyen, hogy áprilisban már Te is tegyél fel ilyen fotót. Drukkolok!!!

Virág, ari vagy, hogy így örülsz. Igen, picit megnyugodtam. Talán tényleg nagyon meg akar maradni, és akkor már végleg itt marad. De jó volna.

Most már akkor beleélhetem magam?! Áááá, még azért nem kiabálom el, majd április 19 után. Ugyanis akkor megyek legközelebb. Az lesz a 12. heti uh. Akkor dől el minden!

Lányok, hogy van ez a kiskönyves dolog? Be kell jelentkeznem védőnőhöz, és ők adnak? Mikor kell ezt kérni? De fura, még sosem csináltam ilyet. Kép

KépKép
titi_27
 
 


Anita, úgy legyen, hogy áprilisban már Te is tegyél fel ilyen fotót. Drukkolok!!!

Virág, ari vagy, hogy így örülsz. Igen, picit megnyugodtam. Talán tényleg nagyon meg akar maradni, és akkor már végleg itt marad. De jó volna.

Most már akkor beleélhetem magam?! Áááá, még azért nem kiabálom el, majd április 19 után. Ugyanis akkor megyek legközelebb. Az lesz a 12. heti uh. Akkor dől el minden!

Lányok, hogy van ez a kiskönyves dolog? Be kell jelentkeznem védőnőhöz, és ők adnak? Mikor kell ezt kérni? De fura, még sosem csináltam ilyet. Kép

KépKép
titi_27
 
 


Anita, úgy legyen, hogy áprilisban már Te is tegyél fel ilyen fotót. Drukkolok!!!

Virág, ari vagy, hogy így örülsz. Igen, picit megnyugodtam. Talán tényleg nagyon meg akar maradni, és akkor már végleg itt marad. De jó volna.

Most már akkor beleélhetem magam?! Áááá, még azért nem kiabálom el, majd április 19 után. Ugyanis akkor megyek legközelebb. Az lesz a 12. heti uh. Akkor dől el minden!

Lányok, hogy van ez a kiskönyves dolog? Be kell jelentkeznem védőnőhöz, és ők adnak? Mikor kell ezt kérni? De fura, még sosem csináltam ilyet. Kép

KépKép
titi_27
 
 


GyöngyiKép
Én nem a vérvétel miatt, hanem az UH miatt kapok idegbajt....De értem amit mondani akarszKép
neked mikor lesz meg a vérvétel eredménye?
Vagy ma is ott voltál? Kicsit meg vagyok zavarodva, tegyél már képbe légysziKép

TitiKép
Egyszerűen enm értettem, hogy miből gondolod, hogy az SZTK-ba megyek! Aztán csak leesett, hogy földi vagyKép

AnitaKép
Amúgy én sem mennék a helyedben egy jóideig vizsgálatra, ha nem jönne meg és nincs semmi egyéb panasz. Mert ha baba van, csak ágyazódjon be rendesen, ne piszkáljanak.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


GyöngyiKép
Én nem a vérvétel miatt, hanem az UH miatt kapok idegbajt....De értem amit mondani akarszKép
neked mikor lesz meg a vérvétel eredménye?
Vagy ma is ott voltál? Kicsit meg vagyok zavarodva, tegyél már képbe légysziKép

TitiKép
Egyszerűen nem értettem, hogy miből gondolod, hogy az SZTK-ba megyek! Aztán csak leesett, hogy földi vagyKép
És ezt még neked akartam elküldeni! Egy doki írja ezt:
"A nők kb 80%nak előre, a többinek hátra hajlo méhe van. Ennyi és nem több, ne foglalkozzon vele. Olyan, mint a kék vagy barna szem."

AnitaKép
Amúgy én sem mennék a helyedben egy jóideig vizsgálatra, ha nem jönne meg és nincs semmi egyéb panasz. Mert ha baba van, csak ágyazódjon be rendesen, ne piszkáljanak.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


csajok!nekem ma akcioznom kell mert ma vagy holnap lesz pé-m (ha lesz) most lépek palacsintát sütni!estefele leszek szerintem csak!addig is puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


ma mindenki duplán ir?KépKépKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Hú írtam egy csomót de nem jelent meg.
Mérges vagyok.
Most nincs időm mégegyszer mindent leírni, de még jövök.

Titi
Gratulálok!Kép

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Titi
Nagyon örülök és gratulálok is egyben. Vigyázz magadra és pihenj sokat. Meddig akarsz dolgozni?
Ezt a későbbiek miatt kérdezem, mennyire strapás a munkád, fogod bírni?

Koda
Ne izgulj! Vegyél föl valami szexi fehérneműt és akkor nem gond ha lóbálod, mert jól néz ki.Kép Na jó csak vicceltem. Én sem tudom elképzelni, hogy működhet ez, de biztos megy ha már régóta így csinálják. Sajnos én nem tudok segíteni, mert nekem egyszer sem volt hüvelyi uh-om. Ahová én járok ott csak 2 kismamát hívnak be az egyik uh, a másik ctg. Ez is függönnyel van elválasztva de nem lehet látni semmit.

Anita
Szorítok nagyon!
A késés lehet idegi alapon is én úgy hallottam, bár nem tudom ez mennyire befolyásoló tényező. 1-2 nap csúszás lehet nálad, főleg az előzmények miatt. Azért egy terhesség után regenerálódni kell így az az 1-2 nap nem is jelent igazi késést.

Virág
Kitartást az anyóshoz.
Igazad van kezd el szedni a bogyókat az nem árthat, sőt előkészíti a terepet a következő babának. De azért a dokihoz is elmentek a pároddal ugye?

Oné
A hőd fenn van az jó.
Mikorra lesz eredménye a vizsgálatnak?
Most szerintem egy darabig nyugi van. Legközelebb a 16. héten kell menni AFP-re és annak függvényében uh-ra. Dávidnál így volt, mert magas volt az érték és tovább vizsgálgattak.

Tücsök
Izgulsz a vizsgálat miatt? Én nem értek hozzá, hogy fogják csinálni ezt a vizsgálatot?
A hőd hogy áll, mozdult valamerre?

Tiszta mérges vagyok! Nem térek napirendre a fölött, hogy nem tudom kivenni a szabimat a 2 gyerek között és gyesen akarnak tartani. Ez nem törvényes igen is jogom van hozzá, még akkor is ha utánna táppénzen leszek a szülésig és ténylegesen nem állok be dolgozni. Úgy döntöttem nem hagyom annyiban és addig ütöm a vasat amíg lehet.
Ti hogy tudjátok: ha nem megy vissza az ember dolgozni legalább 180 napra, akkor mi alapján állapítják meg a következő gyerekre járó tgyást és később a gyedet?

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Virág, akkor szupi estéd lesz! Kép Azért nem olyan rossz ez a babára készülődés, nem? Kép

Koda, igen, bizony, földi volnék. Azért is kérdeztem.

Oné, ari vagy! Igen, nagyon boldog vagyok! Vagyis szeretnék, csak nem merem átadni magam... majd a 12. hét után. Addig csak szépen csendesen itt kiörülöm magam! Kép
Amúgy most hogy is vagy ezzel a vérvétellel? Engem is érdekelne. Most azt nézik, hogy van-e peteérésed?

KépKép
titi_27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?