Sziasztok!
Krisztocs,
Babákok tündériek, és milyen jó testvérek
Ugye szerinted is jobb ha az idősebb a lány?
Nem akarok ám senkit lebeszélni a bécsi kirándulásról, csak nekünk annyira nem jött be. Pedig utánanéztünk a neten az akcióknak, csak a boltokban nem láttuk nyomát sem hogy bármi le lenne árazva
Na jó, hoztunk pár 5 eurós akciós pizsit Csengének, az tényleg jó
Az üléseket meg az etetőszéket a babyone-ban néztük, mert a honlapjuk szerinti akciós áraik jók voltak, ehhez képest a valóságban a Concord Ultimax 265 euró volt ott is, az etetőszék meg 125 euró, mint itthon. A gyengülő forint mellett ezért inkább nem költöttünk rá valutát
Szirom,
Hátihordóról majd rakok fel képet. Eddig egyszer teszteltük, akkor jól viselkedett benne Csenge, nagyon élvezte hogy olyan magas mint anya
Mondjuk olyat vettünk, amiben ötpontos biztonsági öv van, just in case
. Azért volt ez szimpibb mint az "oldaltáska", mert könnyebb vinni, olyan mintha egy csővázas hátizsák lenne a hátamon. És ami másik elvárás volt, Csenge feje az én fejem magasságában van, így nem kócolom le alkalomadtán, ha alacsony helyre kell bemennem vele
.
Tuti a kép Miksáról, annyira édes kis mókus, és ez mindig is így volt, ahogy elnézem...
Flocika,
Nem semmi felvételi volt!! Az meg, hogy a kisfiad kettőt "elrontott" nem jelent semmit, lehet hogy sokan sokkal többet rontottak, csak észre sem vették
Egyébént milyen suli ez??
Szamy,
Anno az első vérvételemet nekem is az újpesti szakrendelőben "követték el". Aztán a dokim megnézte a végeredményt, mondjuk nem volt nehéz nem észrevenni, mert nagy tűvel vették a vért és teljesen szétrobbant a vénám, ezért megkért szépen, hogy inkább a Péterfy (ott szültem) rendelőjébe járjak ezután... Ott is egész nap vért vesznek, mégis max. öt percet kellett várnom (jó, mondjuk 8 után jártam, nem reggel 6ra mentem, állítólag olyankor ott is tömeg van), mindig jutott egy jó szó, arról nem is beszélve, hogy soha meg nem éreztem, hogy levették a vért, a szakrendelőben meg elájultam
Egyébként a mai napig érzékenyen érintenek a hülye témájú filmek, pl. a múltkor nem bírtam végignézni egy akciófilmet, ami úgy kezdődött hogy elraboltak egy kislányt. Na ott fel is álltam és elmentem aludni, nem bírok ilyeneket nézni. Amikor meg pocis voltam, a Vészhelyzetben akkor ment el Weaver babája és pont annyi idős volt a film szerint mint az enyém. Egy fél óráig bőgtem, ezért Apa a Szülőszoba után megtiltotta a Vészhelyzet nézését is
Úgyhogy dolgoznak a hormonok, semmi gáz! Csak pozitívan gondolkodj, nem lesz semmi baj!
Rokica,
Ha menni kell hát menni kell! Egyébként több helyen is olvastam, hogy a gyerekek a tényleges szükséget sokkal jobban reagálják le mintha "csak úgy" rakná az ember bölcsibe... És biztosan nem lesz ott rossz dolga, ő lesz a gondozók szeme-fénye
Egyébként úgy tudom, Marycusék is Péter doktornőhöz tartoznak. Mi is az Erdősor útra járunk, csak Tóth doktornőhöz, ő meg homeopátiával is foglalkozik.
Legyen szép napotok!
Nyuszi