Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Tudom, nem nagy szám, de végre megmotdult a hőm. Már alig várom, hogy megjöjjön.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Sziasztok!

Nekem meg most kezd magas lenni a hőm. Reggel is 36,9 volt.
Tücsi!

Neked mikor kell megjönnie?

Ha nekem csak tegnap lett magas (20.nap) akkor szerintetek most lehetet peteérés, és akkor 14 nap múlva fog megjönni. Valaki írja már meg. Köszi előre is.

Úgy látom még mindenki alszik, csak Tücsivel vagyunk fenn.
Majd később jövök.
Pusszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné

SziasztokKép

GyöngyiKép
A pé-d a 19. napon volt, ezért emelkedett meg a 20. napon. Az lett volna a legjobb, ha együtt vagytok 19-21. naponKép Akkor sikerülnie kell.
És igen, innen számítva (20. napotól) 13-14 napig fent kéne maradnia a hődnek, ha babás vagy, akkor meg le sem kéne esnie 14 nap utánKép

Nekem ma rendel a dokim, de még gondolkozok, hogy menjek -e vagy nem....

Koda

Kép

Kép
koda

sziasztok!megérkeztem!

tücsi ne keseredj el tényleg lehet korai volt a teszt de inkább nem irok semmit nehogy beleéld magad!azt kivánom éld bele abba magad hogy nincs baba és legyen nagy meglepetésedKép

titi igen lassan itt az ideje hogy szoritson a nadrág,nem azért mert a hasad nő vagy a baba látszik már hanem mert a csipöd szélesedikKép

oné a hödnek pé-nél lent kell lenni nem fent!ugyhogy már volt szerintem pé-d és remélem akkor volt akcio isKép

koda tanácsért azért elmehetnél a dokihoz

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok,

Nem tűntem el. Olvaslak ám Benneteket, de annyit írtok, hogy nem győzöm olvasni. Cupi viszont tényleg eltűnt. Ma megpróbálom felhívni, mert sms-re sem válaszolt.

Minden újnak és újabb pocakosnak meleg üdvözlet.

Állítólag képeket kicsinyítenem kell és akkor rakok fel.

megyek takarítani, aztán újra jövök...

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

sziaaaaa zsepy!hogy vagytok?kisbabád hogy van?jajj várom a képeketKépKépKép

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok! Én is itt vagyok ám, csak helyettesítem a kolleganőmet, úgyhogy csurig vagyok munkával.
Én hülye tegnap nekiálltam nudlit gyártani (életemben először), estére már majd' leszakadt a derekam, úgyhogy ma meg holnap tényleg pihenek. Rájöttem, hogy szörnyű természetem van, nem tudok leülni csak úgy nyugodtan a seggemre, mindig kitalálok valami tennivalót. Kép
Nálam amúgy minden rendben (hova kopogjam), a barnaság megint nincs 2 napja. Holnapután UH!!! KépKépKép Már nagyon várom. Remélem, minden rendben lesz!

Mesi, megmozdult a hőd... de merre? Ezek szerint leesett, hogy mensire vársz?! Kép

Virág, jó "látni"! Hogy vagy? A babának semmi jele? Ezek szerint tényleg vaklárma volt? Én már úgy beleéltem magam! Kép

Oné, egyetértek a többiekkel, bizti volt már peteérés, de ha a 19. napon, akkor most még egy gyors akció belefér, sőt!

Na, megyek vissza dolgozni, majd még jövök ma!

KépKép
titi_27

titi aranyos vagyKépnincs semmi jele és most ugy vagyok nem is nagyon érdekel vagyis jobban mondva nem foglalkozom most babával!még mindig szeretnék de nem grcsölök rajta!
Uh-n minden rendbe lesz képet hozz ám nekünk!
Nudliiiiii én is ezen gondolkoztam hétvégén de férjem lebeszélt majd a héten csinálok!

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág, örülök, hogy így foglalkozol vele, mármint, hogy nem görcsölsz. Jut eszembe, nem úgy volt, hogy ha elmúlik a mensi, mész dokihoz???!!!

KépKép
titi_27

SziasztokKép

TitiKép
Úgy várom én is az UH-t, nagyon kíváncsi vagyok, mennyit fejlődött pici babádKép Biztosan rendben lesz mindenKép
hm...nudli..Kép szeretemKép

MonaKép
A dokid valóban nem a legkedvesebb, de mindenki dícséri szakértelmét.
Nekem nem szimpatikus, épp a hidegsége miatt. Szerintem valahogy az is sokat jelent, ha közvetlen veled az orvosod és bátran beszélgethetsz vele.
Én a dokimmal meg vagyok elégedve, jófej szokott lenni, bár rossz napjain inkább én is elkerülömKép nagyon morci medve tud lenni.

Rimar!
Veled mizujs? Mikor jössz kórház-látogatóba?Kép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi

Titi de ugyvolt aztán közbejött a festés!most meg megy el a férjem két hétre ugyhogy utánna megyek mert ö is jönni akar!

Virág
Kép
Kép
virág22

Köszi Ancsi, olyan jó, hogy így drukkoltok értünk! Képzeljétek, (nem is meséltem tegnap), hogy egész nap émelygett a gyomrom, alig bírtam enni!!! KépKépKép Én meg olyan boldog voltam tőle, a férjem is nagyon örült, hogy végre valami kis rosszullét. Most viszont érzem a hasam alját, lehet, hogy tegnap kicsit túlterheltem magam, hülye vagyok, nem volna szabad ennyit tenni-venni.

KépKép
titi_27

Húúú, Virág, két hétig egyedül leszel? Dolgozni megy a férjed? Aranyos, hogy így ragaszkodok hozzá, hogy együtt menjetek. Olyan fura, jó korán házasodhattatok össze. Hány évesek voltatok? És hogy már család vagytok... tiszta jó lehet ilyen fiatalon ilyen nagy fiúcska anyukájának lenni. Kép

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Titi!
Vigyázz magatokra. Legalább az elős 12 hétben pihenj sokat. Már én is nagyon várom az Uh eredményeit. Biztos sokat fejlődött a kicsi, és minden rendben lesz.

Köszönöm az infomációkat. Remélem a tegnap esti akció meghozza gyümölcsét. Sajnos hétvégén már pont lemondtam arról, hogy lesz ebben a hóban peteérésem, így nem volt semmi. Most már persze bánhatom.

Koda!
Elmentél az orvoshoz végül?

Virág!
Akkor most két hétig egyedül lesztek Nimróddal. Nem irigyellek. Én biztos halálra izgulnám maga.

Remélem a betegek már meggyógyultak.
Gyöngyi

Kép

Kép
oné

Oné, ha jól olvastam, akkor mára ment fel a hőd, ugye? Akkor viszont tegnap, tegnapelőtt lehetett a peteérésed, úgyhogy a tegnapi együttlét egyszerűen tökéletes időzítés volt. De jó volna, ha tényleg (a te szavaiddal élve) meghozná gyümölcsét. Egy kicsi kis (eleinte) szilvácska formájú magzatot! KépKépKép Na, jó hasonlat volt? Kép

KépKép
titi_27

Virág!
Titinek igaza van. Szerintem is tök jó, hogy ilyen fiatalon szültél. Én mindig arra gondoltam, hogyha megyek majd szülőíre én leszek a legöregebb anyuka. Persze tudom ez hülyeség. De majd megpróbálok fiatalos anyuka maradni.

Kép

Kép
oné

Titi pont valamelyik nap beszéltünk erröl a férjemmel hogy igaz hogy a kisfiam de tök olyan sokszor mintha a kisöcsém lenne ezzel nem azt irom nem érzem magam anyának csak korom miatt olyan,de nagyon imááádooom és élvezem az anyaságot,ennél jobb dolg nem történhet egy növel szerintem és ez nem közhely hanem teljesen igaz!én 17 éves voltam férjem 22 mikor házasodtunk!(babát elöbb akartuk mint esküvöt)nem akartunk házasodni csak babát de aztán igy jtt össze!a férjem azért jön velem mert nödokihoz mindig együtt megyünk hogyha van kérdésem és netán nem tudom jol elmondani segit!meg hát ö is tudniakarja mi hogy merre hogyanKép

Virág
Kép
Kép
virág22

Titi!
Sajnos már tegnap is 36,8 volt. Mára lett 36,9.
De remélem még belefért az időbe.A hasonlat még szuper, csak úgy legyen.

Kép

Kép
oné

hát már lassan hozzászokok igaz eddig nem sokat voltam egyedül itt németbe mert mindig volt itt velem valaki ha ment gyakorlatra!de pl nyáron 5 honapig koszovoba volt addig nem láttuk egymást!akkor magyarba voltam!hát majdcsak kibirom!itt vagytok ti ugyhogy majd dumcsizok veletek!Képcsak estéim elég gázosak mert elég parázos vagyok miota szültem és minden kis nesztöl meijedek!de kibiromKép

oné nrajtam sokan szörnyülködnek hogy ilyen fiatalon hogy lehet szülni mi akkor éreztük ugy hogy itt az ideje és mindektten akartuk akkor miért ne és mondanom sem kell nem bántuk meg mert tényleg életün legjobb választása és legnagyobb öröme isKépa másik meg hogy nekem is anyukám 19évesen szült de nem hiszik el most hogy lánya vagyok vannak akik azt gondolják tesok barátnök vagyunk és e tök jo érzés!ugyhogy remélem én is igyleszek a fiammal meg majd a "lányommal"

Virág
Kép
Kép
virág22

Kép Virág, tökéletesen igazad van! Csak ugyebár ehhez az is kellett, hogy megismerd életed férfiját. Szerintem ha nekem is hamarabb jött volna a férjem, akkor már rég lenne babánk. De így is csak 2 éve vagyunk együtt. És már házasok vagyunk, most meg várjuk a bébit. Szóval, néha úgy érzem, elherdáltam a 8 évet az exemmel. Kép

Oné, még időben vagytok szerintem. És ha összejött, akkor nagyobb az esély a fiúcskára (legalábbis ha jól tudom). Milyen jó volna a kislány mellé egy kisöcsiKép

KépKép
titi_27

Oné, most néztem meg, 28 évesen öreg anyukának érzed magad?! Kép Én most leszek 28, és még csak az elsőt várjuk. Kép
Amúgy hol dolgoztál? Vissza tudnál menni dolgozni? Milyenek a lehetőségeid?

KépKép
titi_27

SziasztokKép

Még itthon vagyok, a doki 3-tól rendel. Csak elkéne menni. Addig még megálmodom. Kicsit félek, hogy kitoloncol, hogy minek megyek hozzá ilyen korán. Mármint ilyen rövid idő után. Na majd csak lesz valami.

GyöngyiKép
A lehető legjobbkor voltatok együtt. Akarva se lehetett volna jobban kizámítani!

TitiKép
Olyan jó, hogy semmi barnázás nincs. Ez nagyon jó jel! Hát még a hányingerKép

VirágKép
Én is úgy irigyellek, hogy ilyen fiatalon tudtál szülniKép

Koda

Kép

Kép
koda

Koda ki szerintem nem toloncolhat végülis azért mész hogy adjon tanácsot mit szedj mit ne mit csinálj mit ne!nem nagy vizsgálatokra akarsz te menni!

Virág
Kép
Kép
virág22

.

Koda

Kép

Kép
koda

Koda, menj csak el! Az a dolga, hogy ellásson tanácsokkal, és segítsen. Amúgy hova jársz dokihoz?

KépKép
titi_27

Virág!

Szerintem ne foglalkoz azokkal az emberekkel akik rosszul nézik, hogy korán szültél. Inkább legyél büszke arra, hogy van egy fiatal anyukád, és te is fiatalon vagy már anyuka.
Kitartás a férjed miatt. A két hét hamar elszál, viszont az 5 hónap az nehéz lehetett.
Az én férjem is kiment 6 hónapra Ausztráliába, igaz akkor még nem volt a férjem,de mikor hazajött rögtön megkérte a kezem. Hát az a fél év iszonyat volt. Izgulni azon, hogy még egyáltalán szeret-e, és várjak e rá. Szerencsére a szerelmünk kiáltta a próbát, és még közelebb kerültünk egymáshoz.

Titi!
Tudom, hogy nem vagyok még öreg, de ha azt vesszük, hogy 11 éve vagyunk együtt, akkor azt is mondhatnám igen. (de csak 3 éve vagyunk házasok)
Sajnos mindketten tanultunk, és beakartuk fejezni a sulit, aztán a munka, meg az építkezés. Képzeljétek a mi házunk már kész volt mire összeházasodtunk. Így az esküvő után beköltöztünk, és két hónap múlva terhes lettem.
Szóval, szülhettem volna előbb is, csak a sors így hozta, de már nem bánom, mert legalább így munkám is van, és otthonunk is.
Egy Kft.-nél dolgoztam, és várnak vissza.

Koda!
Szerintem nyugottan elmehetsz.Mond meg neki, hogy babát szeretnétek, és majd meg látod ő mit mond. Lehet elküld vérvételre.

Gyöngyi

Kép

Kép
oné

oné nálunk is volt ilyen különélés ugymond távszerelem mikor férjem hazajött magyarba németböl még nem tudta hogy mi összejövünk és aláirta a katonaság szerzödését 3honap mulva kijött én meg ott maradtam két hetente járt haza hozzám hétvégére oktoberbe elterveztük babát és decemberbe eljegyzett aztán januárba kijöttem vele február hat teszt pozitiv hát hogy lesz papirom?május 5 esküvöKép szeptember 19 babaKépKép jövö januárba is megy koszovoba 5honapra most nem megyek haza magyarba hanem kijön öcsém hozzámKépigy utolag nem volt olyan gáz az az 5 honap csak hát én paráztam hogy baja lesz

Virág
Kép
Kép
virág22

Hát, ez elég húzósan hangzik. Elhiszem, hogy féltél, én is azt tenném. Pont Koszovóba, akkor? Akkor voltak a balhék odakint, ugye? Lányok, kitartóak vagytok, és büszkék lehettek magatokra. Nekem már 2-3 nap után minden bajom van, ha a páromtól távol vagyok. Jövő héten utazik el 5 napra, egyedül leszek én is, biztos nehéz lesz. Mondjuk mi a nap 24 órájában együtt vagyunk, szerintem azért is olyan nehéz a kis idő is külön, mert nagyon megszoktuk egymás közelségét.

KépKép
titi_27

titi koszovoba nincs semmi zavargás épp azért mennek oda a német katonák mert békefenttartok ha gond lenne nem mennének!na jol van én megyek rendet rakok egy kicsit a lakásba!pusz mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág!

Akkor gondolom nem várod a januárt. Nem irigyellek.

Titi!
A párommal mi is állandóan együtt voltunk. Gimibe egy osztályba jártunk, sőt még a fősuliban is. Õ volt a mérőpárom a kulönböző laborokon. Aztán a 6 hónap külön nehéz volt, még jó hogy elmentem egy másik suliba.
De szülés előtt is együtt voltunk. Még egy irodában is dolgoztunk. Együtt jártunk haza, meg minden.
Mosst is hazajár ebédelni, még szerencse hogy közel van a cég.
Dehát igy a jó nem? Most már én se bírnák ki nélküle hosszabb időt
Virágnak nagyon nehéz lehet, mert gondolom ők is mindig együtt vannak, ha nincs kiküldetés.

Kép

Kép
oné

Virág!

Akkor gondolom nem várod a januárt. Nem irigyellek.

Titi!
A párommal mi is állandóan együtt voltunk. Gimibe egy osztályba jártunk, sőt még a fősuliban is. Õ volt a mérőpárom a kulönböző laborokon. Aztán a 6 hónap külön nehéz volt, még jó hogy elmentem egy másik suliba.
Aztán a munkahelyen egy irodában is dolgoztunk. Együtt jártunk haza, meg minden.
Mosst is hazajár ebédelni, még szerencse hogy közel van a cég.
Dehát igy a jó nem? Most már én se bírnák ki nélküle hosszabb időt
Virágnak nagyon nehéz lehet, mert gondolom ők is mindig együtt vannak, ha nincs kiküldetés.

Kép

Kép
oné

Bocsi, ez megint kétszer ment el, pedig csak javítottam rajta valamit.

Kép

Kép
oné

hát ja eléggé együtt vagyunk ugyanis ha nincs gyakorlat akkor már egy orakor itthon van igy joformán tényleg sülve föve együtt vagyunk!a mási meg hogy nekem itt nincs senkim oké itt akik közelbe mindkét sogornöm meg anyos de öket utálom ugyhogy egyedül vagyok!otthon szerintem jobban birnám ezeket a távoléteket de hát egy vagy két hétre nem megyek haza!januárt meg tényeg nem várom de jo lesz ha csém itt lesz meg remélem addigra már lesz mégegy babám vagy ha nem de már nagy hasam leszKépjajj de nehéz elszakadni töletek de mostmár tényleg megyek

Virág
Kép
Kép
virág22

Na én is rohanok, mert be kell vásárolnom.
Majd este jövök.
Gyöngyi

Kép

Kép
oné

SziasztokKép
Voltam dokinál, már itthon is vagyok. Most elmegyünk Marciért, meg bevásárolunk, de jövök estefelé a beszámolóval.

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Ma voltam uh-on. Minden rendben van, már olyan igazi kis emberke, integetett a kezével és mocorgott is. Már jó nagy, 6cm az ülőmagassága. Hihetetlen!
Nagyon elérzékenyültem amikor láttam. Kérdeztem a nemét is, de igzán még nem látható, inkább fiúra tippelt a doki.
A munkahelyemen is jártam és bejelentettem a következő baba érkezését. Jól fogadták, pénzügyi szempontból nem változott semmi, sajnos maradok gyesen szülésig. Ez egy kicsit rosszul érintett, de ez van.

Titi
Hogy vagy? Csak nem kezdődik a rosszullét? Gondolom várod már az uh-ot!

Virág
Irígyellek titeket, hogy ilyen sokat vagytok együtt. Mi csak estére verődünk össze.
Fel a fejjel gyorsan elrepül az a két hét.

Koda
Mi volt a dokinál, már nagyon kíváncsi vagyok.

Oné
Szurkolok! Végre kimozdul a hőd, ez szuper. Most nézem akció is volt. Megy a drukk ezerrel.

Zseppy
jó, hogy újra itt vagy! Hogy telnek a napok, nagyon húzós? Várjuk a képet a picurról.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Bufo, de jó, hogy minden rendben van! Nem kaptál képet? De jó lenne látni! Kép Gyes... igen, ez várható volt sajnos. De a szüléskor akkor előlről kezdődik a szülési szabadság, gyed... ugye jól tudom?

Koda, nagyon türelmetlenül várom a beszámolód.

Én lassan megyek haza, aztán este még megpróbálok benézni, mert kíváncsi vagyok rád Koda, meg amúgy is. Kép

Igen, Bufo, már nagyon-nagyon várom a csütörtöki UH-t! Remélem, ott lesz még, és verni fog a szivecskéje! De most úgy érzem, tutira ott van még a lurkó! Kép

KépKép
titi_27

Sziasztok!
De sokat írtatok!

Titi!
Nem le, hanem felment a hőm 37,05-re. Kiváncsi vagyok holnap reggel mi lesz!

Bufo: de jó az UH!

Jaj, mennem kell, Zsolti rosszalkodik, pedig még annyi mindent akartam írni!
Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

SziasztokKép

Hazaértünk a bevásárlásból. Marci végigverte az összes gyereket a boltban, mert közel mertek menni a pénzbedobós-mozgós játékokhoz, amibe ő ült be. Meg is kaptuk, hogy micsoda szülők vagyunk, meg milyen gyerekünk van....Sajna ezt a bölcsibe tanulja.

A dokilátogatásról:
Szerencsére nem kellett csalódnom a dokimban. Nagyon aranyos volt, örült, hogy elmentem hozzá. Kicsit sem akadékoskodott. Mondta, hogy ezzel nagyon gyakran talákozik. Valaki szül, aztán gyógyszert szed, majd nem tud jönni a tesó. De azt mondta, nagyon könnyen lehet orvosolni, semmi pánik!
Most egyenlőre megvizsgált kézzel. Ezt csak a durva tájékozódás miatt csinálta. Azt mondta, hogy úgy érzi, rendben vagyok, talán egy pici petefészek gyulladásom lehet.
meg látta, hogy még most is barnázok egy kicsit. Azt mondta, ez lehet a gyulladástól is, de szerinte egy kis hormonprobléma is lehetséges. Mondtam a hőmérőzést is. Nagyon megdícsért érte, azt mondta, ő híve ennek a dolognak és csak csináljam szorgalmasan. Mondtam, hogy sajna tök egyenes a görbém. Szerinte sincs peteérésem, de azt mondta, ezt is könnyen meg lehet oldani, majd megserkentjük. Egyenlőre nem írta fel a clostyt, több vizsgálatot akar. Hétfőn 1 órára vár a kórházba. Ott megcsinálja a citológiát, elküld vérvételre, majd pedig Uh-ra is. A leletek birtokában eldönti, hogy hogyan tovább. Azt mondta, 1-2 hónap alatt rendezi a problémát. Viszont ha elmegyek a vérvételre, az a 16. nap lesz. Abból az adatokból szerintem nem sokat fog látni. Inkább a 19-23 napon kéne mennem. Na majd ezt még mondom neki.
Remélem így is leszKép
Közben beszámolt egy új felfedezéséről. Õ egy ilyen tudós doki, szeret sokmindennek utánajárni, felfedezni. (30 évvel ezelőtt ő használt előszőr magnéziumot terhesség megtartására. Az ő nevével fémjelzik a magnézium""feltalálását"" a terhesség során) Most a legújabb "szerelme" az aloés dolgok. Momdta, hogy összeállt három profeszorral és elkezdék vizsgálni ezeket az aloés dolgokat. Találtak is valami szert vagy ilyesmit, amit ezentúl a kismamáknak szeretne adni. Szeretné az elevitet és magnéziumot elhagyatni, és azt a új aloés valamit akarja szedetni velük. Azt mondta, ez sokkal jobb mint az elevit+magnézum. Ebben is benne vannak azok a cuccok + magnézium és még sok hasznos dolog terhesek részére. Olyanoknak is jó, mint én, akik próbálkoznak. Egyenlőre még maradtunk az elevitnél, de hamarosan előállnak az új gyógyszerükkel. Kíváncsi leszek, hogy milyen leszKép
Lányok! Milyen a hüvelyi UH? nekem még soha sem volt! Olyan vékony voltam, hogy az 5 hetes terhességemet is a hasamon keresztül mutatták kiKép De ez most tuti hüvelyen keresztüli lesz...Tényleg egy olyan naaaagy vastag izét dugnak belém? Írjatok már róla. Én olyan kicsi vagyok. Hogy fog belém menni az a durung?Kép

ZsuzsaKép
Jaj de örülök, hogy jól vagytokKép Aranyos lehetett, ahogy integetettKép

TitiKép
Szerinted mitől vagy rosszul? Hát persze, hogy a picurtól, meg attól, hogy növekszik!

Koda

Kép

Kép
koda

Koda ! Kihez is jársz? Mindenesetre tök jó fej!
Hajas nem ilyen "beszélgetős" fazon. Csak ha kérdezek.Kicsit most el is vagyok keseredve mert 3 hét múlva kell csak mennem. És 2 hete voltam uh-on. Alig bírok magammal, olyan hosszú idő, de tegnap a tanácsadáson is csak annyit mondott hogy ápr. 6-án vár. Na mindegy, majd csak kibírom valahogy. Nekem még hüvelyi nem volt, de állítólag nem vastag az az izé.
Ja és tök jó hogy pár hónap, és rendben leszel.
Bufo: De jó neked, én is úgy szeretném látni.
Puszi . Eszter

KépKép
eszterke80

Sziasztok lányok!

Koda!
Tényleg nagyon klassz a dokid,alapos és felkészült.Sajnos én alergiás vagyok az aloés cuccokra,nekem nem jönne be a dolog.A hüvelyi uh-tól ne félj,nekem is a mostani terhességem elején csináltak először.Meg sem lehet érezni,annyira vékony a vizsgálófej.És sokkal pontosabb és jobb képet ad,mint a hasi uh.

Tegnap voltunk 3d-s uh-n.Annyira jó volt!Sajnos nagyon szégyenlős,így nem tudtuk meg a nemét.De nem számít,mert minden rendben van,egészséges és szép nagy!Már most 1600g!Tegnap még medencevégű volt a fekvése,ma pedig mikor a doki megvizsgált,mondta,hogy fejvégű.Ezért lihegtem egész nap!Alig kaptam levegőt!Dolgozott odabent a kismanó!

Bufó!
Gratulálok!

Virág!
Én is 20 évesen szültem a fiamat.Most 11 múlt,és majdnem akkora,mint én.Kicsit furcsa is,hogy ilyen nagyfiú mellett babát várok.És irigyellek,hogy ilyen régóta és ilyen jól kijöttök a pároddal!Mi ritkán vagyunk együtt,szinte csak hétvégén tudunk szót váltani.

Titi!
Én egyik terhességem alatt sem voltam rosszul,egy percig sem.Semmi hányinger,csak fáradtság.Ne ess kétségbe,ha nincs rosszullét!Attól még ott van a baba,és nagyon jól érzi magát!
Mona

Kép
KépKép
monaszisza

Eszter, nyugi, tuti kibírod, ügyes lány vagy Te! Nem úgy, mint én, én már a csütörtökit várom, pedig egy hete voltam. Majd' megőrülök! Utána nekem is csak április 19-ére van időpontom, a 12. hetire. Addig meg majd belebolondulok.
Koda, nekem mindkettő eddig hüvelyi ultrahang volt, de megnyugtatlak, keskeny valami, igaz hosszú, de sokkal vékonyabb, mint a párom fütyije. :-) Szerintem úgy max 1,5-2 cm átmérőjű. Szóval, tuti, Te is kibírod majd!
Aranyos a dokid, kihez jársz? Gondolom, akkor agánrendelésre jársz.
Ezek szerint mégiscsak jó lehet az aloe még ilyenekre is. Kíváncsi vagyok, majd mesélj! De jó, hogy elmentél! Látod?!

KépKép
titi_27

Koda olyan mint egy műk...iKép de tényleg nem vastag meg raknak rá ovszert ami sikos és igy könnyen csuszik ne aggodj nem lesz semmi gond de ez jobb mint ahasi több mindent észre lehet venni vele és ez csak a nörészt mutatja nem az egész hasat ezért is jo!

tücsi!37.05???KépKépKépén nem szolok semmit de bizakodom helyetted,már rádférne egy ujabb babaKépmost megyek filmezni utánna még bejövök!

Virág
Kép
Kép
virág22

Ééééééééhes vagyok!!! És nem tudom, mit kellene enni, egyszerűen nem kívánok semmit, kavarog a gyomrom. A férjuram meg még nem jött haza, nem voltunk vásárolni, holnap meg gondolom, zárva lesz minden Kép

KépKép
titi_27

TitiKép
Itt nevetünk a férjemmel, hogy neked minden mostani hozzászólásod úgy kezdődik vagy fejeződik be, hogy éhes vagyKépKép
És igen, aranyos a dokim. Még soha sem láttam morcosnak, pedig biztos neki is vannak rossz napjai.
És igen, én a magánrendelésére járok. 2500 ft a vizit, kontroll esetén 1500.-

MonaKép
Azért nekem is fenntartásaim vanna az aloés dolgokkal. Pontosabban elhiszem, hogy jó dolog, meg minden, de nehezen váltanék az elevit után. Na de ő is csak ajánlja, aztán mindenki maga dönt, hogy akarja -e szedni vagy marad a régebbi dolgoknál. De mint mondtam, még kísérleti stádiumban vannak a vizsgálatok, a profok még dolgoznak az ügyünk. Látod, nekem is egyenlőre az elevitet mondja, hogy szedjem.
Nincs képed a picurról? Nagyon örülök, hogy minden rendben van vele! Neveket tudtok már?KépKép

VirágKép
Műkukim még nem voltKépKép Na de akkor el tudom képzelni, milyen lehet. Ha ti kibírtátok, én is kifigomKép

EszterKép
Steierhoffer a dokim. Szerencsére mindig mindent elmond, jó nagydumás manusz. Látod, most is elszórakoztatott a tudományos felfedezéseivelKép Régebben álandóan könyveltünk, mikor megtudta, hogy könyvelő vagyok. A te dokid lehet, hogy nem annyira nagydumás, de én csak jót hallottam róla!Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Koda!
Látod, milyen jó hogy elmentél dokihoz. És tényleg szuper dokid lehet. Az én dokim is szuper, de nem hisz a gyógyhatású készítményekben. A múltkor megemlítettem neki a teát, és mondta hogy igyam nyugottan ha én úgy gondolom.
Olyan jót nevettem rajtad meg a Virágon. Ez a műkuki. Én is pont akartam tőletek kérdezni, mert még nálam se használta a doki, de mostmár tuti röhögni fogok ha előveszi, ami miattatok lesz.

Titi!
Én mindig tejbegrízt ettem este, mert azt kívántam meg. Majd nemsokára te is kitalálod neked mi esne jól.

Mona, Bufo!
Ha tudtok tegyetek fel képeket. Annyira jó most nektek. Tényleg neveket tudtok már? Engem is érdekelne.

Na rohanok altatni, de majd még benézek ha nem alszom el közben én is.
Pusszi:gyöngyi

Kép

Kép
oné

Sziasztok!

Úúúúúúúú, csajok, mennyit irtatok!!!

Tegnap reggel után eltűntem... Megrémültem ám eléggé, hogy lement a hőm 3nap magasabb után. Kép Zabáltam egész nap, meg nyafogtam "apának", hogy biztos nem lehet gyerekem... Tudom, hülye vagyok, hisz még csak az első próbákozós hónap. Nem is tudom, hogy hogyan bírjátok több hónap után?! Ti olyan erősek vagytok!
Ma reggelre ismét felment 36.8-ra!!!! Remélem igy rendben lesz minden! Kép
Viszont szurogat a hasam, amit nem tudok mire vélni!? Nem fáj, csak apró szurkodásokat érzek!?

Koda,
tényleg ne izgulj a hüvelyi uh-tól. Semmi extra. De komolyan! Nem rosszabb, mint amikor megvizsgál a doki kézzel!

Gyöngyi,
akkor mi most együtt izgulhatunk!! Kép

Monaszisza,
mi még nem hiszem,hogy összefutottunk volna! Üdv neked! Gratula a babához! A fiad hogy áll a pocakodhoz??? Nekem a lányom 8 éves, és most szeretnénk tesót. Õ is nagyon szeretne, de mégis félek kicsit tőle, hisz eddig nagyon megszokta, hogy egyedül van!

Titi,
úgy irigyellek a rosszulléted miatt!!! Kép Annyira jó!

Bufo,
én is szeretnék már nagyon látni képet!

Virág,
Nem irigyellek. Azért úgy elég nehéz kibirni akár egy napot is, hogy olyan emberek vannak csak körülötted, akiket nagyon nem szeretsz! És ilyenkor ők szoktak menni hozzád?? Vagy kölcsönös a "szeretet"?

Eszter,
nem olyan sok az a 3 hét! Kibírod!!! ...bár én beszélek...minden nap örökkévalóság. Alig várom hogy mensis időszak legyen és ne jöjjön meg!!! Kép

Mi is megbetegedtünk amúgy. 39 fokos láza lett a lánykámnak ma estére. Reméljük nem kell sokat kihagynia a suliból!

Holnap itt leszek veletek én is egész nap remélhetőleg!

Pusza,
Ági
csné

GyöngyiKép
Eddig nem jutott eszembe röhögni a műkukin, de ha megláton, most már tuti elnevetem magamKépKép
Virág jól kitalálta nekünkKép

Koda

Kép

Kép
koda

Jó reggelt LányokKép

Én vagyok az első?

Ki mit csinál ma? Mi szerintem itthon leszünk, nincs nagyon jó idő kint. Bár sütöget a nap, de olyan locspocs van, hogy Marcit nem merem kivinni....

Tegnap még annyit felejtettem el írni, hogy a doki azt mondta, hogy a hőmérőzést a szájban kell csinálni, az a legpontosabb. Na most akkor mi van? Én ahogy korábban kifejtettem, a hüvelyire esküdtem, mindenki azt mondta.....Mondtam neki, hogy nekem már bevált a magam módszere, úgyhogy maradok annál.

Koda

Kép

Kép
koda

Jó reggelt Koda,

én is itt vagyok ám! Kép

Szerintem mindegy,hogy a doki mit mondott. Ha te eddig hüvelyben csináltad, akkor maradj is annál. Ezt szoktad meg, és e szerint figyeled a napokat. Nem tudom, hogy miért lenne jobb szájban??? Szerintem a babáknak sem véletlenül kell mérni popsiban!

Mi amugy nem megyünk sehova. Ugyan süt a nap ezerrel, de lázas a lánykám, ugyhogy megpróbálom egész nap ágyban tartani!
csné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?