Sziasztok
Hazaértünk a bevásárlásból. Marci végigverte az összes gyereket a boltban, mert közel mertek menni a pénzbedobós-mozgós játékokhoz, amibe ő ült be. Meg is kaptuk, hogy micsoda szülők vagyunk, meg milyen gyerekünk van....Sajna ezt a bölcsibe tanulja.
A dokilátogatásról:
Szerencsére nem kellett csalódnom a dokimban. Nagyon aranyos volt, örült, hogy elmentem hozzá. Kicsit sem akadékoskodott. Mondta, hogy ezzel nagyon gyakran talákozik. Valaki szül, aztán gyógyszert szed, majd nem tud jönni a tesó. De azt mondta, nagyon könnyen lehet orvosolni, semmi pánik!
Most egyenlőre megvizsgált kézzel. Ezt csak a durva tájékozódás miatt csinálta. Azt mondta, hogy úgy érzi, rendben vagyok, talán egy pici petefészek gyulladásom lehet.
meg látta, hogy még most is barnázok egy kicsit. Azt mondta, ez lehet a gyulladástól is, de szerinte egy kis hormonprobléma is lehetséges. Mondtam a hőmérőzést is. Nagyon megdícsért érte, azt mondta, ő híve ennek a dolognak és csak csináljam szorgalmasan. Mondtam, hogy sajna tök egyenes a görbém. Szerinte sincs peteérésem, de azt mondta, ezt is könnyen meg lehet oldani, majd megserkentjük. Egyenlőre nem írta fel a clostyt, több vizsgálatot akar. Hétfőn 1 órára vár a kórházba. Ott megcsinálja a citológiát, elküld vérvételre, majd pedig Uh-ra is. A leletek birtokában eldönti, hogy hogyan tovább. Azt mondta, 1-2 hónap alatt rendezi a problémát. Viszont ha elmegyek a vérvételre, az a 16. nap lesz. Abból az adatokból szerintem nem sokat fog látni. Inkább a 19-23 napon kéne mennem. Na majd ezt még mondom neki.
Remélem így is lesz
Közben beszámolt egy új felfedezéséről. Õ egy ilyen tudós doki, szeret sokmindennek utánajárni, felfedezni. (30 évvel ezelőtt ő használt előszőr magnéziumot terhesség megtartására. Az ő nevével fémjelzik a magnézium""feltalálását"" a terhesség során) Most a legújabb "szerelme" az aloés dolgok. Momdta, hogy összeállt három profeszorral és elkezdék vizsgálni ezeket az aloés dolgokat. Találtak is valami szert vagy ilyesmit, amit ezentúl a kismamáknak szeretne adni. Szeretné az elevitet és magnéziumot elhagyatni, és azt a új aloés valamit akarja szedetni velük. Azt mondta, ez sokkal jobb mint az elevit+magnézum. Ebben is benne vannak azok a cuccok + magnézium és még sok hasznos dolog terhesek részére. Olyanoknak is jó, mint én, akik próbálkoznak. Egyenlőre még maradtunk az elevitnél, de hamarosan előállnak az új gyógyszerükkel. Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz
Lányok! Milyen a hüvelyi UH? nekem még soha sem volt! Olyan vékony voltam, hogy az 5 hetes terhességemet is a hasamon keresztül mutatták ki
De ez most tuti hüvelyen keresztüli lesz...Tényleg egy olyan naaaagy vastag izét dugnak belém? Írjatok már róla. Én olyan kicsi vagyok. Hogy fog belém menni az a durung?
Zsuzsa
Jaj de örülök, hogy jól vagytok
Aranyos lehetett, ahogy integetett
Titi
Szerinted mitől vagy rosszul? Hát persze, hogy a picurtól, meg attól, hogy növekszik!