Sziasztok,
mégegyszer. Buci felnyúlt a billentyűzetre, és gépelés közben sikerült egy olyan kombinációt lenyomnunk, hogy visszaléptünk a fő oldalra.
Szóval, boldog névnapot Jocinak és Móninak, bocsi hogy utólang, de nagy szeretettel
Üdv az újaknak, és jó topikozást
)
Jól jöttek a munkahelyi "szurkolások", összegyűjtöttem, és eltettem őket, hátha jól jönnek majd az interjún.
Buci már jobban van, persze az éjszakai alvás eddig sem volt az erőssége. Apu és anyu unszolására bekentem zsírral a mellkasát, de a zacskót már Buci apa nem engedte (mondván így sem alszik jól, hátha valami zörög rajta). Nem tudom mitől, de végigaludta az éjszakát! Azóta csak 3-4 alkalommal kell átmenni hozzá, kis cumika vagy ivás, és hatig, fél hétig alszik a saját helyén!
Benci eszelős, mintha nem is az én gyerekem lenne
Nem ismerek rá. Visszabeszél, nem fogad szót, kiabál, acsarkodik. Állandóan "csatázik", verekszik, és morog, pofákat vág, vicsorog, és artikulálatlan hangokat ad ki magából. Az oviban durva, szétrombolja mások játékait, kiabál, és kihúzza a széket mások alól. Nem tudom mit tegyek vele, a beszélgetés eddig nem jött be. Most azt csinálom, hogy bábokkal elmesélek egy hasonló esetet, és megbeszéljük, hogy milyen "bután viselkedett a róka". Persze így nagyon ügyesen elmondja ki az ügyes, vagy a huncut, és hogy mit is kellett volna csinálnia. Bucit állandó jelleggel piszkálja, húzkodja a kezét (persze üvölt miatta a pici), belemászik az arcába, vagy csipkedi a pofiját (amiből szintén üvöltés van).
Ovi előtt mindenki sajnált, hogy milyen nehéz sorsa lesz "kis Bencének", mert olyan szerény, szelíd, visszafogott, és magának való. Hát, jól kicserélték a fiacskámat, homlok egyenest más lett. Már bejentkeztem a nevelési tanácsadóba, de most sokat kell várni, mert az iskola kezdőknek elbeszélgetések vannak. Persze flusztrál a dolog, és ciki az oviban is azt hallgatni minden nap, hogy már megint kit bántott a Bence. A kicsik egyenlőre türelmesek, mert "beszoktatós". Nem hiszem, hogy sokáig fogják tolerálni ezt a fajta viselkedést. Bezzeg a lányokkal jól elvan! Tegnap utánunk futott egy nagycsoportos lány, és arcon puszilva nevetett, Szia Bence!
Azt hittem, dobok egy hátast!
Ma voltunk ludtalp vizsgálaton, már nagyon csúnyán ment Benci, nem akartam halogatni. Persze dokinál nem volt hajlandó megmozdulni, járkálni, és futni. "nem tudom, mi az a futni", édes nem? Állt a vizsgáló közepén, mezítláb, térdig felhajtott gatyában, a kezeit felém nyújtotta, és üvöltött, hogy szeretlek Nana. Meg sem mozdult, csak üvöltött. A dokinő végül megírta a beutalót az ortopédiára, csak húzzunk a fenébe.
Tök ciki volt, hiszen hozzá sem nyúltak, nem bántották, és olya nagyon kedves volt vele mindenki. Aztán a váróban csodálkozva kérdezte a fiam, miért kapott matricát, amikor rossz volt?
Végre elkészül a falikép a folyosón! El sem tudom hinni! Már csak lakkozni kell, és teljesen kész. Még november végén apa elkezdett festeni egy tenger alatti képet a fürdő és a wc közötti falra. Nagyon szuper, és aranyos, de már lassan március vége van. Gondolom ismeritek a "hát ezt én is meg tudom csinálni" apákat
Ismertek valakit, aki vállalt netes munkát? Bejött neki? Körülnéztem egy kicsit, és beszereztem pár tájékoztatót. Adatrögzítés, és reklámok továbbítása. Gépelni jól tudok, és gondoltam megpróbálom. Ha van infótok, szívesen venném.
Annyira irogattam, hogy a tea vizem fele elfőtt
Képzeljétek, péntek óta gyalog járunk oviba reggel, ebéd után, és délután fél órát sétálunk!
Mit szóltok hozzá? Olyan büszke vagyok az aprólábúra!
Uzsonna van, nem bírják a pulyák. Majd jövök. Bocsi, de hosszú lett.
Puszi mindenkinek, Lora