Piroska
terhesség előtt nekem is nehéz volt gyógyszert találni mert nekem is mindig köztes vérzést okoztak. Most aztán fogalmam sincs hogy mi lesz ha a Cerazett nem jön be, mert állítólag ez az egyetlen fog. gátló amit szoptatósan lehet szedni.
Én is úgy 7-10 napra gondoltam ami belefér vérzés terén. Hát nem tudom. Egyre jobban vérzek.
Nekem a 8. tabletta bevételét követően kezdődött pecsételő jelleggel ami egyre jobban felerősödött.
Ági
nagyon megható a két testvér együtt!
Mi is vettünk Infacolt, de még egyszer sem kellett használnunk. Fogalmam sincs, hogy és mennyit kell beadni belőle. Elolvastam az útmutatót, de nekem furi hogy szopi előtt adjuk be? Dehát csak szopi után derül ki hogy fog e fájni a hasa vagy sem?
Botinak csak 1x volt hasfájása mikor bolond anyája fincsi újhagymát evett! ;)
Rita, általában én is egy mellből szoptatok. Csak újabban, mióta talán a gyógyszer szedem? van az hogy az elején mikor szőkőkutazom addig eszi, aztán meg csak nyamnyog és szunyókál. Mikor már reménytelenül szunyókál, szóval semmi esélyt nem látok arra hogy szívjon, és a másik cici meg nagyon feszül és amúgy is fejnék egy picit akkor átteszem a másikra. Persze ott meg hatalmasakat nyel!! Aztán meg szunyókál tovább.....
A min 2 órát mi is ki szoktuk várni, hacsak nem altatni akarom cicin.
Ami a tapasztalat szerint hülyeség, de mégis olyan jó.
Szerintem az én gyermekem újabban soha nem eszi tele magát, ezért is éhezik meg ilyen sűrűn.
Állítólag ha naponta 6-8 szor szopizik a baba, védett vagy de gondolom biztos ami biztos alapon kell fog.gátlót szednünk.
Piroska! Tényleg te nem vetted észre hogy van vmi változás szopi ügyben mióta szeded a gyógyszert? Én este szoktam bevenni úgy 6 körül és a fél8as szopinál újabban hatalmas örjöngés, visítás van. Kiköpi a cicit, majd vissza, szóval megy a nyüglődés.
Eltellik másfél óra mire így megkajál és bealszik, de nincs nagy konfort érzése szopi közben csak úgy vonaglik. Aztán a hajnali szopinál már minden rendben van. Most kísérletezgetek, próbálom tologatni a gyógyszer bevételét, hogy mikor nem megy át a tejbe a legkevésbé. Na, ez értelmes mondat lett!
Saara
Igen én is így gondolom, csak mostanában azért kezdtem el mérni mert újabban elég sokat sír.
Már 1 napja nem produkált kakit, pedig idáig napi 4-5 pelust is telepakolt. Fáj is sztem a pocija. Próbáltam tornáztatni meg simizni de egyenlőre semmi. 11:30 óta önkívületben alszik. Ilyen még soha nem volt. Remélem azért éjszaka is fog aludni!
Te adsz cumit a kis dednek?
Tegnap vettem a Kikában pihenőszéket Botinak.
Reggel beletettem, hatalmasakat vigyorgott! Nagyon tetszik neki!
Fél órát simán elvolt amíg a konyhában ügyeskedtem, közben meg magyaráztam neki, hogy épp mit csinálok.
Jó pihit mindenkinek!
További jó pocakosodást és babázást!
Joe & Boti