Új privát üzeneted érkezett!

Draga Vera! Nem akartam belegazolni a lelkivilagodba,bocsass meg!
En onnan vettem az "ismereteimet" hogy egyszeruen vegigolvastam ezt a topicot,es ott tapasztaltam,hogy mennyire szidjatok a Fideszt!Amibol egyenesen kovetkezik (sot,sok hozzaszolo soraibol egyertelmuen kiderul) hogy Medgyessy es Kovacs L. rajongok vagytok.Oszinte reszvetem!
Csodalatos Apak Napjat kivanok Nektek,remelem otthon is unneplitek! Szia!
Eldorado
 


Eldorádó, a dolgok itt nem feltétlen úgy mûködnek, hogy aki az ellenségem ellensége az nekem barátom.

Szerintem itt láthattál megannyi lelkes Fideszessel, mint nyilván olyannal is, akinek az Mszp/Szdsz programja volt szimpatikus.

Szerintem a szebb jövõ igenis lehetséges, pláne ha olyan emberek nem nehezítik a munkát, akiknek a zavarkeltés, ... stb a feladatuk.

nekem a Fidesz mûködése erõre kapása kísértetiesen hasonlít egy másik pártéhoz, és ha ugyanazon utat kívánja végigjárni, akkor viszont tényleg lõttek a szép jövõnek.
Névtelen
 


Kedves Eldorádó!
Örömmel értesítelek, hogy megtaláltam a probléma gyökerét!
Úgy tûnik, a te világképed szerint az élet nem képzelhetõ el anélkül, hogy valamely párt, vagy valamely politikusok feltétel nélküli híveivé szegõdnénk.(v.ö.: "...szidjátok a Fideszt! Amibõl egyenesen következik,... hogy Medgyessy és K. L.rajongók vagytok.")
Ismerõs nekem ez a helyzet. Még általánosban történt, hogy az udvaron megkérdezte egy kissrác: -Te dózsás vagy? -Nem.-mondtam én. Erre õ: -Fúj, fradista!...
A helyzet ezzel szemben az, hogy a foci nem érdekel, a rajongást meg még kamaszkoromban abbahagytam (és addig sem a politika iránti szenvedélytõl csillogott a tekintetem...).
Közben eszembe jutott egy másik analógia is. Melyik párt hatalmára is volt jellemzõ, hogy "aki nem velünk, az ellenünk"?
A szebb jövõben bízva: Vera
vera
 
 

 
 

Gyerekek, a fideszes ismerõseim felvilágositottak: demokratát nem kell olvasni, mert az egy szenny miépes újság. A heti válasz!! Az a szellemi táplálék. Már persze az igaz magyaroknak. Mit szóltatok OV beszédéhez az aktuális hergeljük a népet nagygyûlésen? Hjjjjajjjj...Sajnos ez lesz itt õszig.
Boldog békés napot mindenkinek.
NB
NB
 


Szegeny Medgyessy!!!!! Szerencsetlennek meg egy nyamvadt Trabija sincs. Tenyleg BKV-val kozlekedik? Es kinek a villajat "biztositjuk" 100 millioert, csak nem a nyugdijas Mari neniet a szomszedbol?

Kedves balosok. Meg tudjatok magyarazni mi is tortent itt? Vagy ez nem haborit fel senkit sem?

Index:
Nyilatkozatot tett vagyoni állapotáról Medgyessy Péter is. Ebbõl kiderül, hogy a miniszterelnöknek sem lakóháza, sem autója nincsen. Van viszont egy 56 négyzetméteres XI. kerületi lakása, amelyet még 1991-ben vásárolt. Felerészben birtokosa egy hajdúszoboszlói 90 négyszögöles telken lévõ 48 négyzetméteres üdülõt, valamint Leányfalun egy 180 négyszögöles telken található 50 négyzetméteres üdülõt.


Medgyessy Péter a képviselõi járandóságot meghaladó ingóságok között festményeket, bútorokat, valamint háztartási gépeket említett. Nincsen semmilyen gazdasági társaságban érdekeltsége, viszont állampapírokban 80 millió forintot tart, mint ahogy biztosításokban is 125 milliója van. Takarékbetétben 500 ezer forintot és 15 ezer dollárt tart. A "foglalkozása" rubrikába azt írta, hogy miniszterelnök, fizetése pedig 693 ezer forint.
Gabi
 


A NAGYEMBER a hasahoz nött plexi szonoki emelvennyel ismet megvillant vasarnap a Margitszigeten. Ismet elöbujt , mint Rumcajsz a rejtekado jicsini erdöböl es kicsit elvarazsolta az ö hiveit.
Az MLM-es partykhoz hasonloan kezdte egy kis negativ jövökeppel( Mo Rt., megtevesztett emberek a masik oldalon, kerdem miert e ket oldal egyaltalan), azutan amikor mar a hivek az összes tescos papirzsepit telesirtak polgari könnyekkel megkaptak a vonalat. Amin el lehet, söt kell indulni, ami egy tejjel-mezzel folyo karpat-medencei nagyhatalom fele visz minket. Ismet van vezetönk, hurra! Nem kell nezni a tevet, söt semmit nem kell csinalni a polgaroknak, csak vakon menni az uton es jön a happyend( bar ez mar nagybetus cegverzioban mar letezik) es ha beledöglunk is nagyhatalom lesz ebböl a nem is tudom milyen krejzlerajbol. Minden volt itt keremszepen. Siras, kacagas, közös enek, mint anno a KISZ taborokban es nem tunt fel a polgaroknak a nagy emelkedettsegben, hogy a nagy melegben ugyanolyan budös a szomszed laban a zokni, mint Kiralyreten 86-ban.
Hiaba, a jelenlegi celközönseg, vagyis a jövö polgarai az elveszett nemzedek gyermekei, kell nekik az akolmeleg ez a hovatartozas erzete.
Hosszas varakozas utan ez a NAGYEMBER magara vallalta a vezerseg terheit es nekik csak annyi a dolguk, hogy möge alljanak. Közben ugyan lassan 2,5 millio ember terrorizal a kokardajaval es a gunyos, megbocsajto, lenezö stilusaval masik 7.5 milliot, de ez termeszetesen a europeer magatartas resze.
Nekem ket kis kiszolas tetszett. de nagyon. Az egyik a szakacsos volt a nagykessel. Igaz, hogy nem volt poenja es se fule se farka, de hat Ö mondta igy el kellett alelni töle.
A masik az jobb volt: " A gög a bukas elöhirnöke".
Pontosan igy van, amint a NAGYEMBER peldaja is bizonyitja. Valamivel több ember nem tartott igenyt erre a smokksagra, mint amennyi igen, de jelenleg ugy tunik, hogy ezta NAGYEMBER es körei nem hajlandoak tudomasul venni.
Vegul is majd eldöl kiböl lesz szakacs, kiböl miniszter es kitöl kerdik meg, hogy mi a fenet csinalt az elmult negy esztendöben.
Itt a vege fuss el vele.
Totya
 


Totya,haaaaat,ezt bizony eleg gyenguskan adtad elo!
Velemenyem szerint Orban Viktor egy rendkivul intelligens,johumoru,okos,szeleslatokoru EMBER.Hogy mi a "beosztasa" az ilyen szempontbol teljesen mindegy!
Marcella
 


Totya!
Lehet, hogy meglep, de egy papírzsepit sem sírtam tele a szigeten, és bár nem tartom magam az "elveszett nemzedék gyermekének", mégis, tényleg jó ez a bizonyos "hovatartozás" érzése. Pedig nem vagyok sem lelkileg, sem szellemileg sérült.
Éppen te beszélsz gúnyos, lenézõ stílusban, jó lenne, ha ezt észrevennéd.
Valóban nem vagyok hajlandó tudomásul venni - csak éppen tenni nem tudok ellene semmit -, hogy megint azok kerültek hatalomra, akiknek régóta semmi keresnivalójuk a politikai életben. Egyet tudok tenni - és ez biztos baromira fáj neked is -, próbálok együtt gondolkodni azokkal, akik más jövõt képzeltek és képzelnek el, mint mondjuk te. Az árkot nem Orbán Viktor ássa, hanem a jelenlegi kormány, aki még mindig "velünk" foglalkozik, holott szerintem lenne fontosabb dolga is. De végül is, ezt nem is nekem kell számon kérnem rajtuk, kérje az, aki választotta õket.
Egyébként a meséd végül is kerek volt, eleje is volt, meg "itt a vége, fuss el véle is", de nekem nem tanulságos. Sorry. Ez is csak egy vélemény.

Ja, a tévét valóban nem szeretném nézni, mert ami nézhetõ, azt ellehetetlenítik, az RTL Klubos, Bud Spenceres, Lagzi Lajcsis, IQ-szegény televíziót meg nézze a törzsközönsége.

Tudom, most kapok a pofámra, de most mégsem mondhatom, hogy "Gyere ki a hóra!" Kép
Eryc@
 


Totya draga es mas ballib fan-ek,

Szerintem ideje lenne abbahagyni az "orbanozast". Itt az ido, hogy az altalatok oly nagyra becsult MSZP/SZDSZ totumfaktummal kezdjetek el foglalkozni.

Tippek:
Diakhitel "csusztatas"
Julius 1-i gyogyszeraremeles (Egy kis emlekezteto: MSZP kappany: Nem lesz gyogyszeraremeles!!!!)
Szeretett M.P.nk vagyonbevallasa
100 milka koltese kozbeszerzesi eljaras nelkul
Gorgey es kovacs papa antidemokratikus tenykedese

Hany het is telt el az elvtarsi kormany hatalomrakerulese ota?

Eljen a demokracia! Kerlek vagyetek mar le a szemellenzot!!!
Gabi
Gabi
 


Gabi!

Ezt már nem tudom szó nélkül hagyni!

Én nem szeretném ha elfelejtenénk az elõzõ négy évet, de gondolom sejted, nem azért amiért Te!

Diákhitellel kapcsolatban még semmi biztosat nem hallottam, csak hogy sérti a szabad bankválasztás jogát. Ha emelnék a kamatot, vagy nem garantálnák, azt én is nagyon elítélném, de errõl konkrétumot még nem hallottam.

Gyógyszeráremelés. A TB által támogatott gyógyszerek ára nem emelkedik! (ha a régiek maradnak hatalmon, ez is emelkedett volna elõzetes megegyezés szerint)

Vagyonbevallás. Õ legalább bevallja... Érzésem szerint O.V.nek is lehet ennyi rokonok és barátok között elosztva. Nem mondom, nekem akkor lenne ennyi, ha nyernék a lottónKép De úgy hallottam pl. Amerikában már csak az megy politikusnak akinek megfelelõ vagyon lapul a bankszámláján. Ott már kevés hazánkhoz hasonló megélhetési politikust találni.

Ezt a 100 milkát részletezhetnéd, mert egyenlõre nem tudom mirõl beszélsz.

Görgey bocsánatot kért, tévedett, megpályáztatja. Már másik topicban is kértem: EGyetlen egy esetet írjatok már le az elõzõ négy évbõl, amikor az akkori politikusok beismerték, hogy hibáztak, és változtattak az álláspontjukon!!!!!!!!!!

Neked elvtársak, Orbánék polgártársak, egyszerû emberekrõl nem beszélhetnénk???

És mit szólsz a családi pótlék emeléshez, a minimál bér adómentesítéséhez, a közalkalmazotti béremeléshez bértábla rendezéshez?

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok,

Mindig megigerem magamnak, hogy nem irok tobbet, de nem megy ...

Gabi,
-A gyogyszeraremelesrol meg az elozo kormany allapodott meg!
-MP vagyonbevallassal nem ertem mi a gondod. Miert olyan hihetetlen, hogy nem az o neven van a haz ahol lakik? Szerintem el meg nehany millio ilyen ember kis hazankban.
-A 100 millio tenyleg megkerdojelezheto, de ertheto is. Nincs takaritonom, de ha lenne akkor is inkabb a legmegbzihatobbat valasztanam, mint a legolcsobbat.(Mivel mas hulyesege nem mentseg, nem irom le hogyan adott tobb milliardos megbizast az elozo kormany kulonbozo cegeknek kozbeszerzes nelkul. Akit erdekel ugy is tudja.)
- Gorgey legalabb belatta, hogy rosszul dontott. OV es tarsulata erre a legnyilvanvalobb tevedeseik utan sem voltak hajlandoak. Kovacs tenyleg adhatott volna tobb idot Schmidttnek, de lassuk be, hogy SP is lehett volna olyan galans hogy rogton lemondjon, amint elfogadta a jeloltseget.

En nem akarom felsorolni, hogy mit muvelt a Fideszes kemeny mag az elmult hetekben. Nekem ugy tunik azert olyan hangosak, mert szeretnek tulkiabalni azt a sok disznosagot, ami most szep sorban derul ki az elmult 4 evrol. Valoszinu hogy ezekrol a dolgokrol a jobboldali sajto egy budos szot sem ir, de a fuggetlen es/vagy kereskedelmi mediumok igen.
Nem kerem hogy a Nepszabit, de legalabb az indexet vagy az origot olvassatok neha.

Szimat
szimat
 
 


Kedves Evi,

Te komolyan elhiszed, hogy a 200 milla telesen fedezi Medgyo vagyonat? Elhiszed, hogy nincs autoja, nincs csak egy 51 negyzetmeteres lakasa? Neked ez nem pofatlansag, csalas? Ez OK? Ha nem fogadod el a Fidesztol, miert fogadod el a mostani kormanytol? KETTOS MERCE!!!!!

Gorgey. Rem szakavatott miniszter. Eloszor kinevezi, majd palyaztat, majd nem akarja, hogy az altala kinevezett szemely palyazzon? Nem erdekel, hogyy fentrol azt mondtak neki, hogy hebegjen el egy bocsanatkerest. Egy igazan demokratikus orszagban egy ilyen miniszter onkent lemond. Ahogy a Selmeczy G. tette anno!!!!!!!!!!

100 millio Medgyessy villajanak biztonsagi berendezesere. (Ami, vagyonnyilatkozata alapjan kiderult nem is az ove. Naggyon okos.)

Gyogyszeraremeles.
Teljesen mindegy, hogy a tamagatott ill. nem tamogatott gyogyszereket emelik. Az MSZP kapmanyszlogenje sem tett megkulonboztetest a ketto kozott. Egyszeruen azt mondta, hogy nem lesz gyogyszeraremeles.......Nagyon sok nyugdijas ez alapjan dontott.

Diakhitel,
Talan kerdezz meg egy diakot, aki most akar hitelt felvenni.......

Gabi
Gabi
 


Szimat,

Egyszer mar en is elbucsuztam a Duhongotol, de en sem birtam tovabb. Egyszeruen elegem van abbol, hogy piciemberezik Orbant, hogy meg mindig a Fideszzel van elfoglalva a baloldal.

Azt hittem a valasztasok utan a baloldal el lesz foglalva sajat magava. Azzal, hogy a sajat programjat megvalositsa. Szerettem volna hinni, hogy demokracia leven, elfogadjak, hogy letezik egy jobboldal es hagyjak, hogy azt csinaljon amit akar. Ez egyszeruen nem kovetkezett be. A baloldali sajto es par veresszaju baloldali politikus hetek ota keptelen masra figyelni csupan a jobboldalt utlegeli kenyes orommel. (Az index nem elfogulatlan tajekoztatas. Az Economist cikket olyan undoritoan forditottak le, hogy rosszul lettem az olvasasakor. Gyonyoru peldaja a magyar sajto ferditesenek) Szerintem meg ez az ami arra hivatott hogy az antidemokratikus megtorlasokat elfedje a tomegek szeme elol.

Gabi
Gabi
 


Kedves Gabi, bocs, nem ragozom a fentebb leirtakat, de kérdem én: miért olyan hihetetlen meggy agi helyzete, tekintve hogy pügyi szakemberként dolgozott? Mit vagy felháborodva hogy ennyi a lóvéja? Nekem van fidesz fanos ismerõsöm, akinek az épitkezéssel telekkel együtt 70 millába van a kérója, pedig õ aztán nem a közpénzeket nyúlta le, igaz csak kicsit lenge az erkölcsi morálja mondjuk adóbevallás terén. Azért nem sajnálom a fidesz tagokat sem, ott sem vajas kenyeret kapnak a gyerekek reggelire. Meggy legalább bevallja. Orbán a csak "8 millás" megtakaritásaiból miért nem finanszirozta az adósságát?? Ez a bevallaás számomra rohadt hiteles, azok után hogy anno Torgyán kérója (no nem a 85%-os)4 év alatt x nm alapterülettel kevesebb volt a bevallásban mint elõtte. Kérdésem:
vagy inkább kérésem: légyszives sorold már fel tételesen hogy mi lett közbeszerzési pályázat eredménye mondjuk autópálya vagy nemzeti épités ügyben!
Görgey, ha nem is szimpi legalább iró. Dehát ha kicsit kapargálunk a fidesz listában akkor ott is tanálunk némi kirivó esetet, mondjuk sorkatonai szolgálatot soha nem teljesitõ honvédelmi minisztert, vagy gyorstalpalón megszerzett diplomás minisztereket ugyibár. Szóval olyan nagyon ne beszéljünk már itt szakértelemrõl miegymásról. Vagy ne ilyen stilben.
Eric@ meg burkoltan lebunkózott minket, mert nem az m1-et nyomjuk éjjel nappal. Én pl. szoktam nézni, eléggé fel is háborit, hogy pl. az eügyi helyzetrõl Deutsch meg a kiflirágcsáló Selmeczi nyilatkozik, az illetékesek közül meg senki sincs meghivva. De akármit hozok fel, ide szinte csak fideszes emberkéket hivnak meg, bármi is legyen a téma. A mûsorvezetõk alig elfogult talpnyalása, lihegése meg egyenesen szánalomraméltó. Ettõl függetlenül nézek m1-et. Burkoltan meg nem kéne lebunkózni a fideszfantagságnélkülieket, vajh közületek hányan bámulják esténként mondjuk a barátokköztet?? No, szóval hagyjuk már. Nem is olyan régen vki nekem irta a fideszfanosok közül hogy "lesúlytó". Nono...Bagoly mondja verébnek..
Narancsos Bukta
 


Drága Gabika!
Pont azért szavaztam a MSZP-re hogy végre történjen már valami az országimivel, a bányászpapával, a csõdrekorder ausztrál nagykövet Tv elnökkel, a Kövér antiszemitizmusával, és a szemérmetlen Kaja Ibrahimos bulikkal. Ha már ezeket elintézik , nekem Ok.
Ha minden visszamenne oda, ahonnan csak most májusban hazavitték, tele lenne pénzzel az ország, meg mobilokkal, meg dzsippekkel, meg szoláriumokkal. stb.
zizi
Névtelen
 


Egyébként abban egyetértek hogy Huszti kinevezése elég getv
ás dolog volt. Attól függetlenül is hogy mi lett a vége. Több balos szintén gyalázatosnak tartotta S. P. ügyét is. Vajh nálatok miért nem olvashattunk soha hasonló beismeréseket? Mert ti aztán mindig mindenre tudtatok propagandaválaszt adni. De hibát beismerni- nos azt egyszer sem tapasztaltam.
Narancsos Bukta
 


diplomaügy: anno a propagandaemilben arról volt szó hogy az angolul nem beszélõ analfabéta meggyet akarjuk miniszterelnöknek? hát meggy még kispályás, de majd kimûvelõdik a fidesz menõktõl, akik úgy vásárolják a nyelvvizsgapapirt, meg nyelvvizsgára bemenõ álembereket mint más a kiflit a boltban!bár ez rossz példa, hiszen tudunk olyan fideszes képviselõrõl akinek még erre sem futja, kénytelen a pultok között dugiban a szájába tömködni a kiflikét.....hajh, hiába, szegények olyan ágrólszakadtak, csupa adósság van a vagyonnyilatkozatban...a szivem megszakad!! ha nem loptak volna már ki ennyi pénzt a zsebünkbõl nyitnék vmi bankszlát a megsegitésükre...
Narancsos Bukta
 


javaslom a jövõben a vagyonnyilatkozatban legyen egy új bekezdés: miszerint mennyit kenõpénzt fizettem ki iskolai végzettségem megszerzésére??
Narancsos Bukta
 


Narancsos! Amit te "burkolt lebunkózásnak" nevezel részemrõl (amirõl egyébként az a véleményem, hogy akinek nem inge, ne vegye magára), az kismiska ahhoz képest, hogy én már voltam fasiszta, hitlerjugend, antiszemita, talpnyaló stb. Úgyhogy a komplexusaiddal ne engem izélgess.
Eryc@
 


Zizike kisbarany,

Begessel meg egy kicsit, aranyom....... Mert irni/olvasni teged nem tanitottak meg az iskolaban.

G.
Gabi
 


No, szóval errõl van szó...ld Gabi qrva intelligens hozzászólásáról beszélek. Tudjátok Ibolyt ezért birtam, õ képes volt uralkodnia az érzelmein, mégha fideszfanos õ is. Hiányzolom is rettentõen. Mellesleg megjegyezném újra- Gabinak, hogy nemrég az egyik fideszes (majd visszakeresem ki) irta nekem hogy "lesúlytó a véleménye"
Szóval azért nálatok is akadnak némi hiányosságok ha azt nézzük. Persze lehet hogy nyelvtanóra helyett már akkor is polgári körök alakitásán fáradozva cigarettázott a lánywc-ben. (Ez adhat némi felmentést)

OVezér eheti mondásai (mikor adják már ki csokorba gyûjtve aranykötésben?)

1. Az egyforintos is el tudja homályositani világegyetem legfényesebb csillagát, ha elég közel tartjuk a szemünkhöz

2. Ha beborul, a csillagok akkkor is világitanak a felhõk felett

3. A kolbászból font keritést felfalják a kóbor kutyák

(Úgy látom a dakotáknak leáldozóban a csillaga - bár lehet hogy a felhõk felett még világitanak- ne adjuk fel a reményt...)
Narancsos Bukta
 


Jeezusom,ennyi MSZP-t tamogato (tomjenezo,istenito,.amugy az orrukig nem lato...) libuskat meg eletemben nem lattam.Nagyon kar,hogy csak ezek az alulmuvelt,enyhen vaksi ameberkek latogatjak ezt a Forumot.Vagy tessek mondani,a Babanet esetleg az MSZP netje?!
Libuskaim,ebreszto! Ez mar a XXI.szazad!
Legkozelebb ilyeneket irtok:eljen Vlagyimir Iljics,eljen a nagy CCCP?! :-))))
manocska
 


N.B.

Erdekes, vannak tobben is penzugyi vonalon, megsem eri el osszvagyonuk a 200 milliot. (Csaladom) Itt pedig csak M.P.-rol beszeltunk. Haz nelkul, auto nelkul. Ugyhogy az a vagyon valoban a 3-500 millas nagysagrend korul szaladhat. Azt nem erted meg, hogy ha elfogadom, hogy a Fidesz csalt, akkor az szerinted miert menti fel az MSZP-t a csalastol? Ezt miert tudjatok elfogadni?

Az iromanyom lenyeget szeretnem megegyszer osszefoglalni:
Tolem kivizsgalhatjak a Fidesz osszes sarat. Le is csukhatjak a bunosoket. Nem erdekel. Az erdekel, hogy uj kormanyunk van, ami demokratikus, tiszta politizalast, kormanyzast igert. Az elso hetek szamomra ennek ellenkezojet mutatjak. S amit a legantidemokratikusabbnak tartok: egyfolytaban csesztetik a jobboldalt. A letezeset akarjak megszuntetni!!!!!!!! Hagyjak a jobboldalt azt csinalni amit minden normalis demokratikus orszagban csinal. Osszefog, ellenzekban kritizal, kialakitja sajat eletteret.

G.
Gabi
 


N.B.

Elnezest kerek a Zizikenek irt valoban nulla szinvonalu beirasomert. Sajnos Zizi meg honapokka;l ezelott kipecezett maganak..... Kicsit elegem lett belole.

Neked nem valaszoltam soha ilyen stilusban.
G.
Gabi
 


Szia Gabi!!

Tiszta chat!!!

Szóval, én úgy emlékszem hogy 1998-ban is demokratikus, tiszta politizálást, kormányzást igértek. Megkaptuk??

Szerintem a fidesz is antidemokrata módon cseszteti folyamatosan a jelenlegi kormányt. Ráadásul elég mocskolódó, gunyoros, genyózós módon, ami nekem speciel nem szimpatikus. Erre a kormány szerencsére nem azonos stilben reagál, és ezt értékelem bennük. Szerintem a jobboldal csinálhatja azt amit akar, kritizálhat is- de a minõségére reagáló kormánypártot azért nem érdemes megfeddni. MP tényleg ilyen meglepit okozott? Hiszen ti terjesztettétek hogy Mo egyik leggazdagabb embere. Miért meglepõ ha ezt be is vallja?

Manocskához nem tudok hozzászólni. Hozzászólása méltán megállta volna a helyét bármely fidesz gyûlésen- ott szoktak hasonló kaliberû hozzászólások elhangozni. Esetleg irhatna cikkeket karöltve Bencsik Andrissal. Jól kijönnének egymással.A tapasztalatom az, hogy nemcsak balosok nyomják a sódert itt.

Még mindig vallom: nem vagyok Mszp-s mégha rájuk is szavaztam. Csupán kritikai megjegyzésekkel illetem az ellenzéket. Vagy ez egyenlõ azzal hogy alulmûvelt, enyhén vaksi liba vagyok?
Narancsos Bukta
 


N.B.

Engem nem lepett meg M.P. vagyona (pontosan tudom, hogy mennyit lopott ossze elete folyaman). (Jaj! Ezert fogok kapni a fejemre) Az lepett meg, hogy mennyire nem teljes a lista.

En ugy emlekszem, hogy 98-ban inkabb gazdasagi megfontolasokrol szolt a valasztas, iden pedig a politika "tisztantartasa" volt a cel. Namarmost 98 ota azert igy-ugy, de javult az orszag gazdasagi helyzete, tehat a Fidesz azert valamelyeset teljesitett. Viszont amit en nehezmenyezek az az, hogy az MSZP/SZDSZ elso hetei nem eppen a korrupciomentesseg es patyolatpolitizalas mellett szolnak.

Nem vagy vaksi liba. Eltero a velemenyunk, s csak sajnalni tudom, hogy ellenkezo szinben latunk dolgokat. Mellesleg en sem vagyok Fideszes. Egesz egyszeruen gyulolom az MSZP kenetteljes modorat es ismerem belso mukodesuket. Nem birom a nepbutitast (egyik oldalrol sem), s mint mar emlitettek vala, igazsagerzetemet borzolja az, ohgy olyanok kormanyoznak aki egyszer mar tonkretettek az orszagot. (A Csehak meg hanyszor fogja nyomorba donteni az egeszsegugyet? En meg emlekszem a 80-es evekre, amikor a rohadas ugy igazandibol elkezdodott)

G.
Gabi
 


Narancsos! Komolyan nem értem ezt az egészet. Ti azt állítjátok, hogy a Fidesz mocskolódik, és az MSzP az, aki higgadtan, kulturáltan reagál v. nem reagál. Én épp az ellenkezõjét látom!! Nem egy malomban õrlünk, vagy ennyire elvakítja a két oldalt a saját meggyõzõdése?! Itt valamit nagyon nem értek. Lehet, hogy hülyén halok meg...
Eryc@
 


Eryc,en is igy latom,es orulok,hogy nem vagyok egyedul.
A Csehak Juditrol meg annyit,hogy az "orokifju" 62 eves ex-komcsi Juditot a legnagyobb hiba volt ujra a miniszteri szekbe ultetni.Egyszer mar total tonkrevagta a magyar egeszsegugyet,most sem lesz maskent.Es en ezt NAGON,de NAGYON sajnalom,es azok,akik az MSZP-re szavaztak,sajnos honapokon belul szinten megtudjak.:-(((((((((
doktorur
 


Sziasztok!
"Hagyják a jobboldalt azt csinálni amit minden demokratikus országban csinál. Összefog, ellenzékben kritizál, kialakítja saját életterét."
Bizony, szép is lenne, ha a jobboldal azt csinálná, amit boldogabb elõéletû országokban szokott, ha ellenzékbe kerül: józan, emberi hangon megfogalmazza kritikai észrevételeit, majd elõadja azokat- A PARLAMENTBEN.
Még véletlenül sem hoz létre tettrekész sejteket, melyek majd "együtt lépnek, ha lépni kell", mert ha ilyesmit tenne, könnyen összetéveszthetõ lenne a bolsevik mozgalommal... Különösen helyénvaló az óvatosság, ha néhány héttel korábban már mutatkoztak olyan jelek (suttogó propaganda), amelyek szintén e mozgalommal való meglepõ szellemi rokonságra utalnak.
Ha nem szeretném a Boci csokit, (sajnos szeretem :o)), hiába keresztelnék át mondjuk Báránykára, vagy csomagolnák át lila papírba, akkor sem venném meg. (Illetve csak egyszer.)
Saját "élettér" meg (milyen jó, hogy ez a vereres kifejezés annyi év mellõzés után ismét az aktív szókincs része), szóval ilyesmi meg nem kell egy politikai pártnak. Vagy ha igen, akkor az a párt (vagy az a jobboldal) nem azt akarja tenni, amit "minden demokratikus országban csinál".
Vera
vera
 
 


OV: Svábhegyi villa, frissen vásárolva, ez persze nagggon olcsó ám, 10 milka forintban, 1170 docs, 25% Szárhegydûlõ-Tokajhegyalja Ker KFt-ben, 1 dbVW kocsi, 208 hektáros szántó erdõ, legelõ nádas.Bányász" papi. Ahhoz képest, hogy 10 éve még ki volt a segge, az aszony meg állandóan gyesen, nem rosz 30 valahány évesen.
Ha annyi idõs lesz, mint a MP , szerintem bõven lefõzi, mert neki csak lehet.
zizi, Gabi kedvence , pussz
Névtelen
 


Szeretnek kerdezni valamit az MSZP fan-klub tagjaitol,hatha kielegito valaszt tudnanak nekem adni.
Nos,Medgyessy vagyon nyilatkozata szerint csupan egy kis 56 m2-es lakas van a tulajdonaban.
Vagyis a haz,amelyben most el ,valoszinuleg a haverjae,szeretojee,unokahugae,stb.....ennek a biztositasara fog a magyar allamkassza kifizetni cirka 100 millio Ft-ot.Akkor hogy is van ez???????
Ha esetleg valaki.....nagyon megkoszonnem!Mert nekem itt valami NAGYON nem tetszik.
Rita
 


A vagyonnyilatkozatról csak annyit, hogy be kell adniuk a családtagoknak is, valszeg benne van szépen minden villástul... (mellesleg Deutschnak sincs lakása papíron)
Gabi: "Osszefog, ellenzekban kritizal, kialakitja sajat eletteret." Mintha az élettér szót már hallottam volna valahol, nem túl pozitív kicsengéssel.
Eli
 


Zizi!

Az a Svábhegyi villa tuti csak 10 milla? Mert ha csak annyi, akkor rohanok és veszek én is egyet...Kép Inkább a svábhegyi villa, mint a panellakás ugyanennyiért.Kép

Dia
Dia
 


Évi, Bakfitty, Névtelen,

bocs, hogy késõbb jöttem.

Mivel Orbán Viktor miniszterelnök volt, kijár neki a miniszterelnök úr megszólítás. Élete végéig. Viszont Medgyessy Péternek is kijár.

Eboni
Eboni
 


Üdv,

a meggy házvédelmi pénze valszeg olyasféle megoldás, minthogy anno egy bpi lakással rendelkezõ miniszternek a mi pénzünkbõl havi cirka félmilláért béreltünk "egy teljesen átlagos" lakást. Ha összeadjuk mennyi volt a dt megérdemelt lakhatására biztositott pénz akkor már nem is tudom ki van elöl.
engem rohadtul nem érdekel a vagyonbevallás, kötve hiszem hogy valós adatokat tartalmaznának, mint ahogy nem is ellenõrzi azt senki sem. mindenesetre azért az elmúlt 4 év alatt igencsak benépesült a budai rózsadomb az egykori kormánytagokkal, úgyhogy annyira rosszul nem mehetett a bót...
eric@, a stilusom valszeg kifogásolható, én azonban az egyszerû pór nép vagyok, de az hogy a fanclub eszmei vezérei is ilyen stilben nyilatkozgatnak azért az már durva.
doktorúr, felsorolná tételesen mi minden történt az elmúlt 4 év alatt az eügy helyzetében? persze nem a negativ történésekre gondolom- azt köszönöm ismerem, hanem a pozitiv változások tételes felsorolását kérném, különös tekintettel a eügyi dolgozók fizetésére, az eügyi intézzmények csõdközeli állapotairól, eladósodásukról, eszközhiányról, szakemberfluktuációról, eszközhiányról, és még sorolhatnám. köszönöm.
rita felháborodását értem, valszeg hasonló dühöt érez, mely olyan lehet amilyet én éreztem mikor dt lakásbérlésérõl elõször hallottam.
mi csak egy szaros 59 nm-es panelban lakunk, aminek piaci értéke 10,5 milla. ha gondolja ov (persze érékegyeztetéssel) akár azonnal nyélbeüthetnénk a cserét- mi úgyis elég szûkösen vagyunk, ott meg még tetõtérbeépitési lehetõség is van ahogy hallom.

népszabadság mai szám. szerzõ: T.E

"Tiltakozik a Magyar Polgári Együttmûködés Egyesület elnöksége. Az történt ugyanis, hogy az M1 Ma reggel cimû mûsorának vendégeként OV 20perces interjút adott, ám a nézõk Bp-en és környékén a beszélgetés fele idejében az üres képernyõt láthatták. "A leghatározottabban tiltakozunk OV-t ért provokáció és a polgárok tájékozódási szabadságának megsértése miatt!"- irják a közleményben, s elvárják, hogy az illetékesek magyarázattal szolgáljanak a pártállami rendszer szellemét idézõ lépésre, és megnevezzék a felelõsöket is.
Az éberség és a gyanakvás eme gyöngyszeme arra indit minket, hogy megnevezzük a tettest: mûszaki hibának hivják. Már nincs az élõk sorában."

Hehe. Elkeseredett fanok! No problem, szerda reggel 7 óra 9 perckor vigyázó szemetek az m1-re vessétek!!"Önök kérték", "nagy siker volt"!: OV újra!!
(Ez a Mendrecky még mocskos bolsi lesz a végén!!)

Szép napot mindenkinek!!
Narancsos Bukta
 


Tudjátok a gond csak az, hogy magyarország soha, de soha, nem fog kijönni a gödörböl!
Az "egyik" oldal lopott, erre a "másik" oldal lefüleli. A "másik" oldal is lopott, de most az "egyik" oldal füleli le!
Mire a közönség: -miért az "egyik" megtehette a "másik"nem?! -miért a "másik" megtehette az "egyik" nem?!
Miért kell mindig ezzel védekezni? Miért nem lehet a jobb ill. bal odalnak egymás mellé állni és azért "harcolni", hogy NE LOPJON EGYIK-MÁSIK SEM!!!!! Mi értelme van annak, ha csak azzal igazolja magát mindkét oldal, hogy a másik oldalon is ugyanez megvolt?
Se a jobb se a bal oldal nem akar mást csak normális körülmények között élni, ahol nem kell félni a holnaptol!
Vegye tudomásul mind a két oldal, hogy egyik se jobb a másiknál! Teljesen mindegy melyik párt kormányoz, ugyis a saját érdekeit nézik, nem a népét, és tesznek néha valami jot is,(persze rosszat is, mert abbol lehet a saját érdekeiket finanszirozni) csak, hogy befogja a száját a népnek! Nyugodjon ebbe bele mindenki!

valaki
Névtelen
 


Aki az "eletter" kifejezest kritizalja, az esetleg gondolkodjon el rajta, hogy mit is jelent. Nem kell mindig kiforgatni a szavakat, lehet am a tartalmat is nezni. (Mellesleg a jobboldal nyugaton is eppen azt csinalja mint jelenleg M.o.-on. Lasd. Anglia!!!!! Sot a baloldal is, merthogy ott legitim a letezesuk, ami itthon sajnos a jelenlegi felallasra nem mondhato el.)

Nekem csupan egy kerdesem van az "irigykedo" balosoknak. Miert is baj ha egy ember 38 evesen egy hazat es egy kocsit tudhat magaenak? Foleg ha az az ember az orszag miniszterelnoke volt.
Amit meg mindig nagyon nem ertek es meg egy kedves baloldali sem tudott elmagyarazani: Miert baj, ha OV-nak haza van x ertekben, s ugyanez miert nem baj a masik oldalrol.Sot, az dicseretes, hogy 60 eves korara olyan merteku vagyont halmozott fel mint keves nyugdijaskoru tudott Magyarorszagon. Nektek ez nem santit, nem tunik double standard-nek

G.
Gabi
 


Kedves Jobbosok!

A vagyonnyilatkozatok feszegetese ma a Parlamentben is megtörtent. A valaszokat mindket oldal kepviselöi MDF-es elnöklettel elfogadtak. Punkt slut. Holnapra biztos lesz valami ujabb gumicsont...
Manocska!

Ha en is libuska lennek akkor nem tennem, de mivel en gunar vagyok egy röpke szavam lenne hozzad abban a stilusban amit megerdemelsz: Menjel te a jobboldali francba kicsi eletem!
Mindenki masra ez a mondat nem vonatkozik.
Es bocsanat erte, de tölem egy ekkora orcatlansagra csak egy ilyen gorombasagra telik.
Totya
 


A tíz milka csak úgy van a bankban, ott ül, és figyel. A villa árak szabadon megtekinthetõk bármely zeitungban..
zizi
Névtelen
 


Gyermekeim! Meg mindig nem homalyositottatok fel engem,hogy KINEK a hazaban el a Medgyessy,amit 100 millioert be fognak biztositani,a Te penzedbol,az en penzembol,a magyar nep penzebol!!!???
Az otleteim a haz tulajodonosara vonatkozoan: Kovacs Laszlo,
Kosana Kovacs Magda,Juszt Laszlo,Farkashazy Tivadar,stb..
Rita
 


Rita!
Nem fogják 100 m ért biztosítani, ez fél-és ál hír. Ennél kevesebbõl is lehet, és fogják, ezek után már tuti. Esetleg tegyél te is ajánlatot, és megtudodki nyeri a végén...
Szeretnék én is a 600 ezres fizumból eltartani 4 gyereket, asszonyt és venni egy 200 millás házikót.. meg rakosgatni a bankot, meg 200 hektáron "gazdálkodni". Sokmindenre volt ám ideje, de csak szerényen, mert õ nem pénzügyi szakember.Mellesleg, ha csak a TV*nél elszórt, sikkasztott, új kocsikra költött milliárdok meglennének, tapsikolnék, Futná belõle a közteher tartozásra, amit úri módon elpasszoltak, ha te tennéd, már csücsülnél.A FT humorista, annak nagyon jó, gyerekkorom óta hallgatom, inteligens, békés ember.

zizi
Névtelen
 


Halihó!

No, lassan túl kék lépni ezen a vagyondolgon. Valakinek tökéletesen igaza van: bárki legyen is hatalmon tuti hogy lopni fog. Csak nem mindegy hogyan. Olyan arcpiritó nyilt módon ahogy a fidesz tette túlzás volt. Persze még ezt is megmagyarázták, hiszen mindenre volt/van/lesz ideológia. (Pl. autópálya km-ként cirka 1,3 mrd- indok: magyar munkahelyet teremtettünk...ja, meg 6 alvállalkozón keresztül a tényleges munkát elvégzõknek a lóvé tizede vagy annyi se jutott...)
Gabi. Furcsa. Azt mondod ne irigykedjünk OV vagyonára. Hát akkor te miért feszegeted MP vagyonát? Miért irritál?
Hagyjuk a fikázást, jól járt/jár itt mindenki.Csak elképzelni tudom hogy OVnak milyen vagyonnyilatkozata lesz 60 éves korára. Ha ilyen szépen gyarapodik akkor labdába se rughat meggy mellette.
Rita. A védelmi pénz 40 milla volt. (Összehasonlitásképpen: a fidesz 110 millával lóg a postának a kikézbesitett agitprop anyagért.) Mellesleg a beszerelt múszerek mobilak, tehát leszerelhetõk - a ti reményeitek szerint mondjuk 4 év múlva ha úgy adódik.
Még mindig vallom hogy 40 milla miért irritáló a szemetekben, ami az ország miniszterelnökének biztonságát szolgálja? OV kényelmi szempontokból majdnem ennyiért bérelt anno különrepülõt magának. Vagy az O kormány által beigért végkielégitési pénzek összege? MFB: 800 milla 12 embernek.Etc.etc. "Mindezt a te pénzedbõl, én pénzembõl, a magyar nép pénzébõl."Hát akkor?
Hogy kié a ház? Nem tudom. Tegnaptól azonban nyilvánosan megtekinthetõ a vagyonnyilatkozat- nézd meg ha ennyire izgat.
Én a Zwackra hajtanék rá- õ aztán lóvés egy csóka!!!A Csurka nem kéne, a nyugdijból nem jönnénk ki. Viszont õ már ingyen utazhatna...
Narancsos Bukta
 


N.B.

Te tenyleg nem erted a kerdesemet, vagy csak nem akarod megerteni? Nem a Meggy vagyona irrital hanem az, hogy ti ott a baloldalon azt termeszetesnek veszitek, a masik oldalt pedig folyamatosan fikazzatok ugyanazert?

Rita kerdeset sem akarja a fuletek beebgedni. O azt kerdezte, hogy akar 10 Ft-ot is miert koltenek az adofizetok penzebol egy haz biztonsagi berendezesire, ha az nem a miniszterelnoke, sajat bevallasa szerint?

Szamomra az mar nem valasz, hogy az Orbanek tobbet loptak!!!!!!!!!!!!! A ti kormanyotok tiszta, szabad, demokratikus, uvegzsebu!!!!!!!!! Szerintetek tenyleg ezt kaptatok?

G.
Gabi
 


Zizi!

Nem hinném, hogy ajánlatot kellene tennie Ritának, mert érdekli (engem is), hogy kinek a háza lesz x összegböl biztositva!
Na persze, MP eddig a kicsike lakásába lakott, BKV közlekedéssel jártak mindenhova, semmi luxus csak a jol befektetett töke! És most, hogy miniszterelnök lett, a jo barát vagy családtag megengedte, hogy beköltözzön-bérelje töle az állam a lakást, söt bele is egyezett, hogy azt biztositsa (naná hogy bele egyezik!)!
Zizi te komolyan elhiszed, hogy nem gondoskodott a családjárol a gyerekeiröl mindeddig? Lehet, hogy a saját nevén nincs lakás, ami okos ötlet, de a családja többi tagjának bizti, hogy van!
Ki hiszi ezt el?

N
Névtelen
 


Szep jo reggelt kivanok!
Kedveseim,ugyan nem Toletek,de a hirekbol megtudtam vegre,hogy a villa,amiben a Medgyessy lakik, a felesege es a nevelt lanya neven van.A felujitas,tatarozas mar megtortent (hany lelegezteto gepet vehettunk volna rajta???),most jon az epulet biztositasa.Kerdesem:mi tortenik akkor,ha Medgyessy et es asszonya esetleg elvalnak (a legjobb csaladban is elofordul ilyesmi),es akkor Miniszterunk mashova koltozik???
Egyebkent en meg ilyet nem is hallottam soha,hogy a Miniszterelnok NEM koltozik oda,ahova kellene neki!!!
El tudjatok kepzelni,hogy president Bush a texasi ranch-rol iranyitana a nagy USA eletet?Vagy Tony Blair nem koltozott volna oda,ahova "kell" neki????
Amugy "biztos forrasbol" hallottam,hogy MP par napon belul lemond, a Magyar Nemzetben megszelloztetett multja miatt,es helyebe Kovacs Laszlo lep.Nagyszeru!!!!
Mi johet meg draga Magyarok?Ki johet meg????
A Joisten legyen Veletek/velunk!
Rita
 


Biztos én vagyok rendkivül érthetetlen, de ha ez a villa a felesége és nevelt lánya nevén van, akkor a feleségétöl bérli 500e-ért, havonta, a villát az állam, azért, hogy ott lakhasson ahol eddig is lakott?
Saját magátol bérli a lakást, röpke fél milláért? Még fel is ujitjuk neki, mert miniszterelnök lett? A biztositást aláirom, mert biztonságban kell élnie a miniszter elnöknek és családjának, bár jobb lett volna, ha oda megy ahova kellett volna, azt ujitja fel, és az már biztositott, de hát miniszterelnök, ennyit még kiérdemel, mint engedményt! Ez a lakás bérlés és felujitás, tatarozás, meg az adobevallásuk! Röhögés az egész!
Ezt irtam tegnap, nem az ö nevén van, hanem a család többi tagja nevén!
Megvan a véleményem az üvegzsebü kormányrol!

N
Névtelen
 


Üdv!

Én nem hallottam hogy M-nek pénzért bérlik a jelenlegi otthonát. Arról viszobnt hallhattunk már hogy DT bár rendelkezett bpi lakással mégis béreltek neki félmilkáért lakást. Ha elválik az sszonytól (no nem a DT, õ ennél elegánsabban intézi a szerelmi életét), akkor majd leszerelik a védelmi berendezéseket és viszik az új kéróba.:-))Egyébként nem M az egyetlen akinek a "java" a rokonok nevén van. Ld: Cseh Mária villatulajdonost, vagy Oné szõlõ meg nádas, meg szántó meg istentudja mi még. (Valszeg a gyed/gyes + a gödöllõi oktatói fizujából jött össze)
Gabi. Nem veszem természetesnek M. vagyonát. Mint irtam igaza van valakinek, tök mindegy ki van a hatalmon biztos hogy összelopja magát. Nem irritál OV vagyona sem. Sõt leszarom kinek mennyije van. Ami bosszant az az, (és itt hasonló a gondolatmenetünk), hogy mit köpködtök ezen a szaros lóvé ügyön, vagy védelmi pénzen, mikor anno olyan klasszul bevette a gyomrotok a dolgozoszobai bútorok árát, a különrepcsit miegymást. Akkor hol volt a hires nekidurálás hogy hinnyehunnye de mi mindenre elköltik a pénzünket?
N. engem rohadtul nem érdekel hol lakik M. Igazad van- biztositani kell õket. A felújitás tatarozás meg annyira jogos nála is mint OV felujitásos beköltözése. Azt hiszem ha OVnak futotta a mi pénzünkbõl fasza kis óccsó dógozószobaberendezésre miegymásra, akkor M-nek is juthasson. Vagy úgy gondolod neki nem járna?
Szóval summa summarum: egyik oldal is, is másik oldal is szakit a tortából. egyenlõre azonban úgy gondolom M-nek még számomra elfogadható igényei merültek fel (felújitás - ha ez igaz- én nem olvastam sehol...) védelmi berendezés, ami elég szerény OV luxusigényeihez képest- ami úgy gondolom kissé irritáló, mert elismerem- vmivel utazni kellett- lehet hogy utálja a snassz menetrendszerinti járatot,és kényelmesebb kis magánrepcsivel utazni- mégsem nyammogja a hazai kóbászt a melletted lévõ ülésen Juli néni Mátészalkáról, vagy hogy õ csak eredeti barokkmásolatú bútorok között tudta gyakorolni a beszédeit- de nem értem ezt nekem miért kell finansziroznom? A megalománia aztán nem tudott a Sándor palotabéli beköltözésben kiteljesedni- de izlése, és szerény igénye aztán van/volt OV-nak.
Persze Rita, Iboly ekkor nem tette fel a költõi demokratás kérdést: vajh hány lélegeztõgépet vehettünk volna ebbõl?
Lélegeztetetõgép hasonlat. Anno Iboly irta elõször- rögtön másnap megjelent a demokratában. Rita tegnap feszegette a kié a lakás ha nem az övé problematikát- ma a Nemzet egy teljes cikket szentel az oknyomozásnak (kiegészitve a bûvös 56 nm taglalásával...)
Lehet hogy a körünkben lelkes jobboldali újságirókat köszönthetünk?
Örülnék neki, mert ha Iboly benyomná nekem Bencsik cikkeit a megjelenés elõtt akkor inkább nem dobnám ki a pénzt az ablakon a demokratáért.
Ma megvettem a Nemzetet- ügynökvita miatt- hát elismerésem! Nem is olyan rossz! (Mármint az újság...egy demokrata után tiszta felüdülés- és ezt most komolyan gondolom!!)
Szép napot!
Narancsos Bukta
 


Nem volt MN az újságosnál.
Teljesen nekikeseredtem. Kép
Filip
 


"Kormányzati kezességvállalás a motorcsónak világbajnoksághoz

június 14. 20:32
[MTI]

- A kormány kezességet vállal a Technikai Sport Olimpia Alapítvány 98 millió forintos hitelfelvételéhez, amely a Formula-1-es motorcsónak világbajnokság idei budapesti futamának megrendezéséhez szükséges - mondta el a kormányszóvivõ az MTI érdeklõdésére a kabinet pénteki ülését követõ sajtótájékoztatón, Budapesten.
Közlése szerint a kormány fontosnak tartja a futam megrendezését Magyarországi nemzetközi hírnevének növelése és az eseménybõl következõ turisztikai vonzerõ miatt. Hozzátette: a versenyt nyolcvannál több országban követhetik figyelemmel a televízión keresztül. "

Hat megis lesz Olimpia, kisdobosok? Igy mar jobban tetszik?

ui: Narancsos Kreten, mit keresel a Babaneten ha meg azt se tudod kicsoda Iboly? Meghogy ujsagiro, te teljesen hulye vagy! Neked az mszp.hu-n a helyed. Van is e-tagsagid, fogadjunk. Meg parttagkönyved is. Kép
Elo
 


Totya,

Itt valaszolok neked a "politika csak nevvel" iromanyodra, mert elfelejtettem a regisztraciomat.

Meg szeretnem kerdezni, hogy a baloldal hol huzza meg a maga moralis hatarat? Szerinted tenyleg elfogadhato, hogy M.P. hithu komcsi elvtarsunk az utolso pillanatig, korme szakadtaig tagadta kemelharito multjat, majd egy pali fordulattal beismerte s onnantol mint nemzeti host kezdte unnepeltetni magat. Nem erdekelnek azok a valaszok amik valszeg ugy fognak hangzani, hogy a jobboldal es takargatnivaloja.....stb.
A lenyegi kerdes, hogy ez a nyilvanvalo erkolcsi es moralis tragedia meg mindig elfogadhato a balosok szamara? Mi lenne az a hatar ami ellen ti is egy kicsit fellazadnatok? Szerintetek nem lenne termeszetes, hogy M.P. onkent lemondjon?

G.
Gabi7
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?