Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Ildi! Szegény Levente! De tényleg cuki ez a lázálom! Kép Maja is ezt csinálta két hete, csak láza volt, más semmi. Rejtélyes vírusok ezek... A súlyod tök jó, nekem most lelassult, de nam adom fel! Csak tudnám, hogy honnan ment le ez a 4-5- kiló, mert sehol nem látok változást (a melleimet leszámítva, természetesen..Kép Pedig eddig sem voltam egy Samatha FoxKép)

Na, azért mi sem megyünk kettesben hetente ide-oda! Csak ha valami alkalom van, vagy már nagyon ki vagyok durranva. A múltkori mozit kivételesen tényleg a férjem találta ki, általában inkább én mondom, hogy ideje lenne kicsit kimozdulni. De amíg volt egy éven aluli gyerekem nekem sem volt jó érzés, állandóan otthon járt az eszem Kép.
Az anyukám meg a tesóim inkább akkor jönnek, ha valahová el kell mennem gyerek nélkül, vagy holnap du. nagyokkal megyünk a táncszínházba, addig ő Adéllal sétál majd.
Szóval így. De ő is dolgozik, a testvéreimről nem is beszélve, így bár nagyon közel vagyunk, de senkit nem akarok feleslegesen igénybe venni, igyekszünk saját erőből megoldani, amit csak lehet. Voltam már hárommal fogorvosnál is, az vicces volt Kép.

Anikó, a következő programot még nem tudom: Aranyos vagy, hogy velem örültél! KépMióta Zsolt hazajött Brazíliából, azóta mondogatja, hogy elvisz vacsizni "hálából". Kép Igaz, egyre ritkábban mondja Kép. Most a mérleg-akció után meg nem is akarok semmit kérni tőle, máig nem tudom, mennyi volt ez az álom-gép Kép

Barnabás irtó cuki ott a hintában lógva Kép.

Hát, nem mondom, nem lehet könnyű a nagylányoddal! Én is azt hiszem, ilyenkor sok-sok beszélgetés tehet jót, de nehéz időszak lehet a kamaszkor, még az eleje is. Miért nem örülsz a nyolcadikosnak, korainak tartod, vagy nem szimpatikus a fiú? Niki mit szól hozzá? Majd meséld el, hogy alakultak a dolgok, ha lehet!

Szirom, a rendrakásra nem is mondok semmit, mindig én csinálom. Kép Kép Illetve néha előbújik belőlem a Következetes Anya, akkor irányítok, mondom, ki, mit, hova, de mintha idegen terepen mozognának.Kép Meg állandó kérdés, hogy ki mit vett elő.. Erre mindig mondom, hogy én semmit, mégis segítek, de nem hatódnak meg egyáltalán Kép.

Meztelenség: mi elég szemérmesek vagyunk, de azért előfordul, hogy kevésbé öltözötten látnak a gyerekek, meg hát a fürdőt nem zárjuk, bármikor bejöhetnek (jönnek is Kép). A fiú-lány kérdés szerencsésen alakult, mert kicsi a korkülönbség, együtt fürdenek, nem kellett sokat magyarázni. Azért mindkét lánynak volt egy rácsodálkozós időszaka, amikor meg-megrángatták szegény Bernát fütyijét Kép. Maja is puncikát mond, nekem sem tetszik nagyon, de nincs más. Vagy legalábbis én nem tudok. De tényleg fontos az elnevezés, hogy ne legyenek zavarban, ha meg kell nevezni. Az idétlen név is jobb mint a semmi.
Zsolti sosem fürdött együtt velük, én is csak hűtőfürdőzni szoktam Kép, mert az nehezen megy, ha ott vagyok akkor jobban elviselik. De nem is férnénk be a kádba. Kép

Mai ebéd végül az Ildi-féle krumplis tészta lesz, de az ötleteket nagyon köszönöm, be is vetem hamarosan, mert a Norbiba jó a virsli, és ha nem kell kétfélét főzni, csak nekik kicsit felturbózni, az nagyon jólesik..Kép

Még azt akartam mesélni tegnap, hogy vettem Majának egy szuperjó kis ajándékot a születésnapjára: babkocsi, babaágy és etetőszék egy csomagban, plusz van hozzá baba meg tányér, pelenkázótáska... Kompett mama-cucc..Kép Nagyon cuki, a babaszobán reklámozta valaki, hogy egy bútorboltban lehet kapni Kép Este játszottam vele egy kicsit Kép. Majd teszek fel képet róla, bár ti majdnem mind fiús anyák vagytok... Hanna meg Dorina nem babáznak? Mert Maja tulajdonképpen Adéltól "tanulta", addig ő sem volt nagy babás. Most meg veszekednek a kocsin...Kép

Megint nagyon sokat szövegeltem, szóljatok rám!!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ma megint nem leszek itthon délután, írjatok lécci, legyen mit olvasnom este!! Ne csak magamat! Kép

Pussz:

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Sajnos én is lebetegedtem Kép Fáj a torkom és a fejem Kép Pedig délelőtt még játszóházban voltunk, és nem volt semmi bajom! Hazajöttünk, lefeküdtünk aludni, és onnan kezdve már vacakul voltam / vagyok Kép

Nem is írok, megyek feküdni, de a képeket felteszem Kép

A rajzok már le vannak fotózva, de lemerült az elem Kép Letölteni most nem tudom őket.

Vigyor Dipszi-fejdíszben:
Kép

Rajzolás:
Kép

A kis modell:
Kép

Toronyépítés: az egészet Zsoltika építette!!!
Kép

Festés Kép
Kép

Egyenlőre ennyi, remélem senkinek nem okoz gondot a képek letöltése...

Gabi

pgaboka

Hahó!

Jó fáradt vagyok, az uram el is aludt a meccsen, és Miksa se rikoltozott sokáig.

Gabi! Jobbulást neked! Egyél C-vitamint!
Nagyon-nagyon aranyos és ügyes Zsoltika! Miksa is nemrég jött rá, hogy milyen tuti magas tornyot tud építeniKép

Motiot! Köszi, megvolt az ügyintézésKép Kaptam papírt az igénylésemről (gáz a fotó, a biztonsági őr csinálta), és majd küldik. Érvénytelenítették a régit. Ezután bementem a Pannonhoz venni egy telefont, de nem adtak, mert nem volt érvényes személyim. Döbbenet. Volt nálam az egyébként "még sokáig érvényes lehetne személyim", amit csak névváltozás miatt cseréltek, anykönyvi kivonat, házassági anyakönyvi kivonat, bankkártyák, érvényes jogsi (igen, mert rosszul emlékeztem a dátumra, és van még egy hetemKép), de nem adtak a dögök. Kivetett a társadalom... Vesztettünk egy órát, mert meg kellett várni az uramat, akinek a nevére végül kaptunk telcsit. Aztán tűztünk a kórházba, mert oda vittük.
Ábel jobban van?

Rita! Nemazé, de a krumplis tészta az én találmányom voltKép Végül mi lett a virslijeitekkel?Kép
Majának mikor lesz a szülinapja?
A sok dumáért én aztán nem szólok, én meg élőben beszélek sokatKép Korábban se volt semmi, de most pár hónapja be nem áll a szám, ha valakit a kezem közé kaparintok. Gáz, de valszeg azért van, mert hónapok óta itt vagyok bezárva a kölökkel. Nyárra megjavulok, ígéremKép

Anikó! Tudtál beszélni a csontkováccsal? Zsibbad a bal kezem. A derekam bal oldalán van a fájdalmas pont, remélem, attól van, és nem infarktusom lesz. Bár az uram lehurrogott, hogy hülye vagyok, és biztos a front. De reggel szurkáltak az ujjaim is. Bár az infarktus se lepne meg, annyi szomorú, nyomasztó dolog történt hirtelen, hogy kivagyunk teljesen. Nem írom itt le, de annyit elmondok, hogy a közelükben három embert érint nagyon komoly betegség, egyet meg az apek támadott le nagyon, és akkor nem beszéltem még munkanélküliségről (nem Bp.). Ez pár nap termése.

Többiek? Ildi, mikor szülsz már?Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hahóó, hétalvóóóók! Nem jön senki?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Mingyá jövök,de megyek ruhákat teregetni, meg a büdös szájú gyerekek fogát mosniKépKépKép
Kép
vas

Mi meg megyünk dokihoz, aztan ha hazaertünk majd jövök!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Na, megvolt a szokásos ruhateregetésKép
meg a fogmosás

Tegnap meg azért nem jöttem, mert délelőtt jöttek megnézni a kis autómat, (egy egész család-mama, papa, apa, feleség, sógor, gyerekKép)
Itt eszetlenkedtek 6-anKép
Aztán elmentek, hogy majd a héten lebonyolítjuk a dolgot.
lefektettem Olivért, persze én is elaludtam, aztán fél óra múlva hívott az uram, hogy vigyem le a kocsit az egyik kereskedésbe, mert ott intézik majd a hitelüket.
F@sza!
Felébresztehettem szegény Olit, aztán gyerekekkel felpakolva indulhattam.
Na, az a lényeg, hogy megvettékKép
Így most nincs kis autócskámKép
Lesz helyette baromi nagy nem nekem való zafira.
De legalább 6-8 hét, mire megjön, amit rendeltünk.
Nem gond, mert lényegében úgyis itthon leszek a kis bébivelKép

Szirom, még 3 hét!!!!!!KépKép
Bár a tesómék meg éppen akkor akarnak(tudnak)jönni, amire ki vagyok írva(31.-e)Õk meg az 1-2-ai hétvégén érnek rá.
Vagy megszülök, vagy csak a kórházban látnakKép

Aztán kiderült, áprl. utólsó, május első hétvégéjén meg céges hétvége lesz az uraméknál.Most egy hónapos gyerekkel mehetek.
2 éve is volt, de akkor Olivér már 2,5 hónapos volt.
Mégiscsak jobb, mint az egy hónaposKép
na, majd meglátjukKép

Motiot, hogy van Ábel?
Lázas még?
Levente már hála isten jobban vanKép
Szerintem most én jövökKép
Eddig olyan jól megúsztam mindent, de most egész éjjel tele volt az orrom, meg kicsit fájt a torkom.
De most jó megintKép
Gabi, te hogy vagy???
Zsoltika milyen kis ügyes, meg helyesKép
És micsoda Dipsey antennája vanKép

Szirom, sajnálom a sok rossz hírt a környezetedbenKép

na, puszkó
vas

Szirom, szép lehetett a tegnapi rohangálós délelőttetekKép

El is felejtettem: negatív lett a streptococus szűrésemKépKép
vas

No, most, hogy így megjavult talán a babanet, föl is ébredt a kölök. Basszus, hogy mér pont alvásidőben szaraxik mindig...

Ildi! Gratula a strepptóhoz, ez nagy megkönnyebbülés! KlasszKép
Az egyáltalán nem rossz, hogy a tesódék akkor mennek, amikor elvileg szülnöd kell. Már akartam is kérdezni, hogy a két nagyfiúval mit csináltok, ha mondjuk éjszaka kell bevinnie az uradnak?
Autó: most ez jó vagy rossz?KépKép Sajnálod nagyon?
Még akartam kérdezni: büdös szájú gyerek igaz vagy csak duma volt? Miksának mostanába nem jó a lehellete, és egyre inkább aggódom miatta. Tök rendesen mossuk a fogát. Régebben is volt ilyen, én úgy vettem észre, hogy a fogzással esik egybe. Most kijött a két alsó hátsó rágófog, a fölsők most bukkannak ki. De már többen mondták, hogy ilyen a gyomortól is lehet, és már kezdek frászt kapni. Szerintetek? Lassan mondjuk mennünk kell egészséges rendelésre, legkésőbb akkor beszélek a dokival. Ezzel nem nagyon akarom hívogatni, de nyomaszt.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Felebredtünk,
ma en is ledöltem Abellel, mert nem erzem magam valami fenyesen. Abel benyalt egy virust, olyan, mint az otthoni hanyas-hasmeneses, csak sokkal sokkal enyhebb formaban. Fejfajas, nyirokmirigy duzzanat, hasmenes enyhen, neha hanyas, meg az influenzahoz hasonloan laz es vegtagfajdalmak. Na ilyen vagyok en is, csak nincs lazam. Abel mar jol van, neki a tegnapi nap volt a nehezebb, nekem ugy latszik ma. De majd scak tulelem.
A kis jo a rosszban, hogy ha mar elkapot valamit, akkor legalabb enyhe a dolog es nincs orrfolyas meg tüsszöges meg köhöges es nem kell porszivozni, ez mar valami!

Itt ma tök jo idö van, eltekintve a nagy szeltöl, tehat azert nem lehet annyira elvezni, de biztos van vagy 10 fok, az összes ho elment halistennek.

Ma gyümizek, eddig jol megy, remelem az estet is kibirom. Nem merlegelek egy darabig, mert szerintem fölösleges. Majd ha epp ramjön.

Ildi, Gabi, pihenjetek ki magatokat! Remelem hamar meggyogyultok!
Levente mar jol van?
Zsoltika is tök cuki a kepeken, nagyon ügyin fest! Abel biztos tetötöl-talpig festekes lenne.

Szirom, hat igen, az nagyon nem jo, ha az embert allandoan csak negativ dolgok veszik körül. Ez neha nalunk is igy van, akkor nagyon nagyon rossz kedvem van napokig, de aztan jön valamim olyan dolog, amitöl ujra jo elni! Ha mas nem, akkor a kisfiam.

Meg el akartam meselni, hogy a dokihoz epp beesett egy nöci a kisfiaval, onnan ismerem öket, hogy egyszer összel voltma nalunk, mert ugy volt, hogy lehet, hogy pentekenkent vigyazok a kisfiura. Persze nem jött össze, mert hülye azert en sem vagyok, ehberert azert en sem csinalok meg mindent. A lenyeg, hogy a kisfiu fel evvel idösebb Abelnel, ök most talalkoztak elöször es azonnal nem voltak szimpatikusak egymasnak, a kissrac mindjart nekiment Abelnek, elvette töle a kisautot. Anyuka közbelepett. Aztan egy ideig nezegettek egymast, aztan a kisfiu odaszaladt Abelhez, kikapta a szajabol a cumit, elkezdte tepni a ruhajat, aztan elestek, aztan Abel is begorombult, hogy mit csinal vele ez a kiskölyök, ugy kellett öket szetszednünk.
Aztan meg egyszer egymasnak estek, mert a kiscsavo bejött utanunk a rendelöbe is garazdalkodni. Azt a hangzavart, amit hirtelen csinaltunk, hallanotok kellett volna! De megvedte magat az en kis manom!

Na ennyi, hiszen ugyis csak magamnak szövegelek, senki sincs a közelben.

Hahooo!!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Szirom, bocsi a kerdest, közben irtal te is!

KépKép
KépKép
motiot

Szirom, szerintem siman lehet a fogaktol! Ne aggodj! Majd megkerdezed a dokit, aztan meglatod, hogy ö is azt fogja mondani. Nalunk mondjuk meg nem volt ilyen, de a fogzastol lehet, mikor a be van gyulladva az iny.

Ildi, tenyleg, en ötülnek az autonak. Biztosan szep lesz es praktikus. A kisautoban biztos nem tudtad voln mind a harom gyerköcöt elrendezni, nem igaz? Tessek örülni! Majd megszokod.

KépKép
KépKép
motiot

Motiot!

Jobbulást nektek! Hogy nem bírnak már eltűnni ezek a nyomorult vírusok...

Ábel meg kemény kiskölyök, helyes, hogy lerendezte a másikatKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

<font color="0000ff">Sziasztok!

Egy kicsit már jobban vagyok Kép Jót aludtam, a torkom továbbra is fáj, de enyhén. Remélem, megúszom láz nélkül!

Köszi a kép-dicséreteket Kép A Dipszi-antenna egyébként szent tárgy, mert nagyon gyakran Zsoltika fején van, vigyázunk is rá Kép </font>

Szirom,
bizti a mensi miatt jöttek vissza a kilók, nem? Én olyankor mindig többet mérek legalábbis. De tarts ki, aztán ha ez lemegy, akkor megint csökken majd a súlyod Kép "Alig eszem" - ezt írtad, egyél azért! Tudod, ha leáll az anyagcseréd, akkor még nehezebben mennek le a kilók... Aztán meg ha bekajálsz egyszer, mindjárt minden visszajön...
Jajj, nagyon sajnálom, hogy a közeletekben ennyi probléma van Kép De azért Te próbálj meg nem depiskedni Kép Bezártság Kép Most már hamarosan jón a játszós-idő, lehet menni a játszótérre a gyerekkel Kép
Nincs kedvetek eljönni egyszer az állatkerti játszóházba? Hadd ismerkedjenek a gyerekek Kép Mivel mi nem voltunk Ildiéknél, így lemaradtunk egy kicsit. Dumálhatnánk Kép

Rossz lehelet: bizti lehet a fogaktól. Nem tudom... A doki majd megmondja! Nálunk annyira nincs semmi rossz szaga Zsoltikáénak, hgoy hihetetlen Kép Szóval nincs tapasztalat.

Ildi,
jó neked Kép De amúgy én sem hízom szerencsére. Már csak 3 hét, ez nagyon izgi!!! Ha én lennék a helyedben, már paráznék, mert én Zsoltikát is 20 nappal szültem a kiírás előtt... Kép Céges hétvége 1 hónapossal, hát nem is tudom... Végülis kimozdulni biztos jó lesz. Hová men(né)tek a céges 7végén? Apára tudnád hagyni Olit meg Leventét?
Strepctococcus: helyes! Ügyi vagy! Kép

Motiot,
örülök, hogy Ábel nem kapott el valami keményet, épp elég egy kis betegség is, főleg ha Te sem vagy a topon. Húha, ez a verekedés! Az jó, hogy megvédte magát, így is kell! Kép Zsoltikát egyszer az ikeában megpofozta egy kisfiú. Csak úgy, odament, aztán puff. Szegénykém csak lesett, aztán sírt... Végül megnyugodott, de azóta is emlegeti.

Rita,
tőlem írhatsz regényeket, én nagyon szeretek olvasni Kép Szóval nem gond Kép

Anikó,
mizújs veletek???

<font color="0000ff">Csajok, a felhívásom nem csak Sziromhoz szólt: gyertek játszóházba!!! (Állatkertire gondolok). Tudom, hogy drága, meg gáz a parkolás, de egyszer belefér, nem? Mi sem fogunk már járni, ha megint lehet játszóra menni... Most viszont imádja Zsoltika.

Azt hiszem, mindent leírtam, amit akartam. Zsoltika még alszik Kép De teregetnem kell, meg újabb adagot rakni a gépbe.

Sziasztok!
Gabi</font>

pgaboka

Szerintem, ha most elkezdek írni, Olivér tuti felébredKép

Gabi, céges hétvége apának szól nem nekem, csak minket is meghívtak, így mind az 5-en mennénkKép
Nem tudom hova szól, mert ő is elfelejtetteKép

Levente 1 héttel,Olivér meg 2 nappal előbb született.Úgyhogy még nem izgulokKép
És semmi jelét nem veszem észre a közelgő szülésnek.
Szirom, ha megindul a szülés, akkor a barátnőm vigyáz rájuk, ha éjjel, akkor tiszta sor(az m3-as mentén találka a b.nőmmel a shell kútnálKép ), ha napközben akkor kicsit gáz, mert ugye akkor egyedül vagyok itthon, és valahogy be kell jutnom Pestre, meg Olivér is itt van.Időm meg ki tudja mennyi lesz, nem várok itthon egy percet sem.Így akkor Oli megy addig a szomszédba, én taxival felmegyek Pestre, apával összefutunk valahol, barátnőm meg majd jön Olivérért, és elviszi a szomszédból.
Nem örülék neki, ha tesómék akkor jönnének, amikor nem vagyok itthonKép
Egyébként örülök az új autónak, de nem nekem való egy 0 km-es, baromi nagy hodályKép
Kicsit parás vagyok vezetés szempontjából(de ezt már írtam többször is)nem szeretném összetörni, meg ezzel parkolni is nehezebbKép

Motiot, Ábel jó fej lehetett, ahogy megvédte magátKép
Javulást nekiKép
Gabi, Olivért is megverte egy gyerek az ikeábanKép
Vagyis megcibálta a hajátKép

Szirom, szerintem semmi gáz, ha egy kicsit büdi a gyerek szája reggel.Hiszen már mindenevő, ugyanazt eszi, mint ti.
Dolgozik a gyomra, emészt, nem nyitja ki egész éjjel a száját, nekünk se jó illatú reggelKép
Olivéré abszolút nem vészes, de Leventével már nem csókolóznék hajnalbanKép
Mi is mossuk nekik reggel-este, ti milyen fogkrémet használtok?
Én Olivérnek chicco-t, ezt állítólag nem gáz, ha lenyeli, Levente meg elmex-etKép

na, nem ébredt fel, csodaKép

Gabi, én a játszóházat kihagynám, ha nem gondKépKép
Max. akkor elmegyek, ha olyan napra szervezitek, ha megyek nst-re, de akkor viszont egyedül megyek a játszóházbaKépKép

ildi
vas

Gabi, céges hétvége apának szól nem nekem, csak minket is meghívtak, így mind az 5-en mennénkKép

Szirom, ha megindul a szülés, akkor a barátnőm vigyáz rájuk, ha éjjel, akkor tiszta sor(az m3-as mentén találka a b.nőmmel a shell kútnálKép ), ha napközben akkor kicsit gáz, mert ugye akkor egyedül vagyok itthon, és valahogy be kell jutnom Pestre, meg Olivér is itt van.Időm meg ki tudja mennyi lesz, nem várok itthon egy percet sem.Így akkor Oli megy addig a szomszédba, én taxival felmegyek Pestre, apával összefutunk valahol, barátnőm meg majd jön Olivérért, és elviszi a szomszédból.
Egyébként örülök az új autónak, de nem nekem való egy 0 km-es, baromi nagy hodályKép
Kicsit parás vagyok vezetés szempontjából(de ezt már írtam többször is)nem szeretném összetörni, meg ezzel parkolni is nehezebbKép

Javulást nekiKép

Szirom, szerintem semmi gáz, ha egy kicsit büdi a gyerek szája reggel.Hiszen már mindenevő, ugyanazt eszi, mint ti.
Dolgozik a gyomra, emészt, nem nyitja ki egész éjjel a száját, nekünk se jó illatú reggelKép
Én Olivérnek chicco-t, ezt állítólag nem gáz, ha lenyeli, Levente meg elmex-etKép

Max. akkor elmegyek, ha olyan napra szervezitek, ha megyek nst-re, de akkor viszont egyedül megyek a játszóházbaKépKép

ildi
vas

Javulást nekiKép

ildi
vas

Sziesztok!

Na, hogy egy kicsit nevessetek: Megvettük két hét alatt a harmadik mérlegünket, mert a hiperszuper Bosch tegnap bedobta a törölközőt.Kép Kép Kép. Szegény Zsolt teljesen kiborult, megvette eszetlen drágán és két napig volt jó. Nem tudok másra gondolni, csak hogy ez már nekik (a mérlegeknek) is sok, hogy engem méregessenek.Kép
Úgyhogy ma Bernáttal és Adéllal hármasban bemetünk a Saturnba, ezt szerencsére szó nélkül visszavették. Le sem kellett vásárolni az egész összeget, ez kellemesen meglepett. De azért majdnem sikerült Kép. Vettem egy KORONA (!!!) típusú mérleget (csak elemet nem, így nem tudom, ez működik-eKép) Meg az uramnak egy jó kis cd-t, amit szeret, meg a gyerekeknek egy kisvakondos dvd-t. És még vissza is kaptam pénzt Kép. A végén még meggazdagodunk ezen a mérleg-ügyön.
De lehet hogy írok egy regényt, Mérlegjeim és babakocsijaim címmel (abból is volt hat, igaz kettő csak néhány napig...Kép Kép Kép)

Szirom, a krumplis tésztába becsomagolt virslire gondoltam, ez Ildi ötlete volt, de a tiéd is sorrakerül, hamarost!! Nagyon jó lett, a gyerekeknek is ízlett (egy nekem is..) Ildi, kösz az ötletet! De még van, nem kér valaki? Kép

Gabi, Zsoltika nagyon édes! Olyan furcsa hogy ekkora nagy fiú, mert én csak a profilod-beli képét láttam, azon még olyan baba. Most meg már kisfiú Kép. Õ és Miksa kb egyidősek?
És klassz a lakásotok, a képeken elég tágasnak tűnik, nem? Látom Zsoltika játékai is a nappaliban vannak!

Szirom, ez az ügyintézés nem semmi! De most legalább megvan, nem? Vagy még vannak körök? A régi személyidre miért nem kaptál telefont? Nem mindegy nekik, hogy milyen névre veszed?
Majának csak májusban lesz a születésnapja, de márc. végén van a névnapja, lehet, hogy megkapja akkor. Adélnak is májusban lesz, de az ő ajándéka is megvan Kép. De ez a május horror lesz, elmondom: anyák napja, anyukám névnapja, Maja, Adél szül.napja, húgom szülnapja, esküvője, unokahúgom születésnapja. Meg az én névnapom, de az nem az én gondom Kép. Szóval lesz mit tenni...Kép

Motiot, Ábel hogy van??? Motiot, most már felteszem azt a kérdést, amit régóta szerettem volna, csak nem tudom, illik-e? Mit jelent a neved, vagy hogy választottad? Azt álmodtam, hogy megnéztem egy szótárban, és a Motiot azt jelenti, hogy lendület. Kép Hogy ezt honnan vettem...

Szirom, nem akarod leírni a sok rosszat mailben? Csak ha gondolod, megértem, ha nyilvánosság előtt nem akarod. És akkor a válaszban küldök még mondókákat Kép.

Ildi, gratulálok az autókhoz, eladáshoz vételhez egyaránt! Meg fogod szokni a nagy autót, most már tényleg sokan lesztek! Kép A zafira hétüléses? Nekünk is hétüléses van, csak Peugeot, de ezt már mondtam asszem. Tök jól el lehet férni benne.
Kisbabsziért egyre jobban irigyellek...Kép Menj el az egyhónapossal szerintem céges bulira, ha jó helyen lesz, neki mindegy, neked meg biztos jólesik, nem??

Szirom, akkor ki tud sokat beszélni?? Kép

Rita

Ne javulj meg, én szeretem olvasni a hsz-aidat! Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Na akkor mi is bejelentkezünk.
Epp most neztem at az ujsagot, benne van megint a lakasunk, meg jo, hogy megneztem, mert lehet, hogy csodalkoztam volna, ha este valaki felhiv.
De szerintem a kutya sem fog jelentkezni, most neztem, hogy ilyen aron mar siman lehet nagyobb, többszobas kerot is kivenni. Na de ez nem az en gondom.

Hat igen, büszke is voltam Abelre, hogy nem hagyta magat, meg megnyugodtam, hogy vannak nala rosszabb gyerekek is...

MI jol vagyunk, Abelen abszolut nem is latszik, hogy valami baja lenne, en is sokkal jobban vagyok mar. A gyüminap is egesz jol megy eddig, remelem este sem csabulok el.

Mndjart jön haza apa, aztan elmegyü´nk egy kicsit vasarolni, valami jo pillanatragaszto kene, mert tegnap apa kezeben maradt a bejarati ajto kilincsenek a fele, azt kene visszatenni, mert igy költözes elött nincs kedvem erre is költeni. MOndjuk rosszul zarodik az ajto, allandoan tepni kell, tehat nem is a mi hibank, hogy lejött.

Ildi, en azert mar egy kicsit paraznek a helyedben, ki tudja Natasa mit akar? Lehet, hogy mar holnap ki akar bujni. Na nem szeretnem, hogy igy legyen, csak mondom. En 8 nappal elöbb szültem.

Neztem az ujsagban egy allashirdetest is, gondolkodom rajta nagyon, de azert szerintem nem merek belevagni. Hajnali munkarol van szo, 3.30-tol 6.00-ig. Akkor meg hogy birnam a nappalokat a gyerekkel? MOndjuk ha lefeküdnek vele en is napközben aludni? Szerintetek? Eleg jol fizet es igy nem kene elmennem itthonrol, mikor Abel fent van. Csak addig gondoltam, mig egy kicsit talpraallunk, aztan abbahagynam. De bele merjek vagni? Nem tudom, szerintem megint nem lesz belöle semmi.majd mindjart megbeszelem apaval.

Rita, akkor elarulom anevem titkat. Engem Moninak hivnak, ap Tibor, anyulunk meg Otto. A yahoo-n, meg anno nem tudtam mar semmilyen mas email cimet valasztani, mert minden, amit beirtam, mar foglalt volt, tehat a nevekböl raktam össze : MOniTItiOTto=motiot
Az almod meg erdekes! Meg vagyok hatodva, hogy rolam almodsz!

Na megyek is, mert el kell keszülnünk az öltözködessel, mire apa megjön.

Moitot

KépKép
KépKép
motiot

A hsz-omat 3/4 2-kor írtam, úgy mentem el itthonról 2-kor, hogy még nem küldte el. Most hogy hazaértünk, megint ráküldtem, most sikerrel. Fantasztikus Kép. Csak magyarázom, miért nem reagáltam az előttem szólókra...
EZ A BABANET!!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita, nyugi, az enyémet 3* rakta felKép

Most szomorú vagyok, ma van Oli szülinapja, és eddig még senki sem köszöntötte fel a családbólKép
(tesómat kivéve, de ő tegnap)
lehet, hogy összevonják az én holnapi névnapommal?????

De akkor is szarul esik, hogy én meg mindig hívogatok mindenkit.
Bár még nincs este, addig bármi lehet.

Holnap nem jövök, nstKép

pusz mindenkinek
vas

Na, anyám megtetteKép

Már csak anyóspajti van a feketelistánKépKépKépKépKép
vas

Ildi, remélem ezt még MA elolvasod: Fejemben volt régóta, hogy köszöntsem Olivért 2. születésnapján, de annyira lefoglalt a mérlegek jövés-menése nálunk, hogy hát elfelejtettem. De most helyrehozom:

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, OLIVÉR!!!!!!!

Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Ildi! Először is nagyon-nagyon boldog szülinapot Olivérnek! Kép

Köszi a megnyugtatást szájügyben, de nem vagyok azért teljesen nyugodtKép Nem ok ez így. Elmexet használunk különben, erre is rá van írva, hogy lenyelheti.

A szüléses haditervetek nem semmi, azért jobb lenne, ha minél egyszerűbben lehetne megoldani a dolgot gondolom. Mondjuk ha az urad épp otthon lenneKép
Egyébként ha engem nézünk, akkor 13 nappal hordtam túl Miksát, és így se ő indult el, szóval ennyi erővel szülhetnél április 12-én isKép Bár harmadik babánál azért nem hiszem, főleg az előzmények ismeretében.

Rita! Köszi, azért biztos nem mindenki bírja idegekkel a sok dumátKép Jó, hogy te igenKép

A gondokat talán leírom, nagyon köszi a felajánlást! Most biztosan nem, talán holnap, ha összekapom magam annyira.

Motiot! Klassz, hogy jobban vagytok!
A nevedet én se tudtam, azt hittem, műveletlen vagyok, és nemtom mit jelentKép Szóval a te urad is TibiKép
Munka: azért az a hajnal nagyon kemény lenne. Én hajnaloztam eleget, tudom, és ezt most nem vállalnám be. Gondolj bele, ha van egy rosszabb éjszakátok Ábellel, akkor egész éjjel nem alszol. Ennél még a késő este is jobb. Egyébként mit kellene csinálni?

Gabi! Azért ez az alig eszem csak viszonylagosKép megeszem, amit a 90 napos megenged, rendszeresen, rendesen, csak nem nagy adagokat. Különben most megint megindult lefelé, -2,5 körül tartok.
Játszóház: lehet róla szóKép De nem tudom mikor. Olyan lusta is vagyok kimozdulni, közben meg hiányzik a kimozdulás. Ha megjön a jó idő, akkor pedig nekiesem a kertnek, mert mindennel el leszünk csúszva. Már el akartam rakni a lakásban előhajtatni a dáliákat és a begóniákat kb. 2 hete, de az istennek se jutok el odáig. Most későn lesz tavasz, és minden később is kerülhet ki, úgyhogy a virágzás is késni fog. Pedig ha nem lenne kistesó, akkor ez az uccsó nyaram itthon, és nagyon szépnek szeretném a kertet.

Anikóóó!!! Merre jársz, ugye nincs semmi baj? Jelentkezz!

Valaki kérdezte az okmányaimat. Még vannak körök, mert ez csak a lakcímkártya meg a személyi volt, előbbit megkaptam, utóbbit postázzák. Tehát a régi személyimet érvénytelenítették is, ezért sípolt a telefonos. De az igénylőlap (fényképes) nálam volt. Ha megvan a személyim, azzal kell mennem dokihoz, ő így tudja az új nevemre megcsinálni a jogsit. Aztán az orvosival vissza az okmányirodába...Kép Kész röhej.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ejnye, pedig annyira eszemben volt, valahogy épp ma gondoltam rá, hogy mikor is van Olivér szülinapja???

Ildikó,
nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk Olivérnek!!!

Gabi és Zsoltika

Most egy kicsit nagy gáz, de nem tudok semmi képet feltölteni, mert valami idétlen új op.rendszer fut a gépen... Nem érem el a könyvtáramat, amiben le vannak mentve a gif-ek. Na majd holnap pótolom a dolgot Kép

Jó éjt mindenkinek!
Gabi

pgaboka

Kép

OLIVÉRNEK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT,
ÉLETET ADÓ ANYUKÁJÁNAK
MEG NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Kép

majd jövök, csak még fel kell vennem a fonalat, jó sokat írtatokKépKép

Anikó
pupi5

Ildi! Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi, nagyon boldog névnapot kívánok!

KépKépKép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ildi, nagyon boldog nevnapot kivanunk mi is Abellel es elkesve egy kicsit, de sok sok boldog szülinapot Olivernek!
Azert gratulalt tegnap anyos pajt`? Az enyem is mindig kesö este szokott, mikor mar eldöntöttem, hogy milyen taplo, aztan megiscsak telefonal...

Szirom, hat igen, a nevemet tenyleg scak igy raktam össze, semmi jelentese nincs, nem te vagy tudatlan. Az en uram is Tibi, de ezt asszem mar telcsin is beszeltük a multkor.
A melot nem vallalom be, apa hallani sem akart rola, pont ezert, amit leirtal. Belegondoltam en is, tenyleg nem lenne jo. Egyebkent egy peksegben kene asszemszetosztani a szallitasra varo arut, tehat nem nehez melo, csak hat nagyon korai. A regi munkahelyemen lenne alegjobb, ha itthonrol tudnek dolgozni, de mar annyiszor felvetettem dolgot, hogy ötvenedszer mar nem akarom. De talan meg összejön egyszer.

Epp most vegeztem a takaritassal, ez az elönye, ha az embert felkelti a kölök....
Most epp a ruhasszekrenyet pakolja ki megint.

Na mennem kell, mert megunta es itt bög a labam alatt. Megyek, akkor most mar reggelizek en is.

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Miksa megint takisKép. Rotyog az orra, de nem folyik, érdekes. Már megvolt a porrszívós birkózásunk is, nagyon ügyesen küzd. Melegnek éreztem, de csak 37. Az a bajom ilyenkor, hogy ha reggel ennyi, akkor lesz ez még több is.

Én már úgy utálom ezt a sz.r telet, hogy nem igaz.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, nem szoktál homeopátiázni? Az Aconit jó ilyenkor, betegség kezdetére. De ez még tényleg nem láz, ne aggódj! A tél meg menjen a fenébe!
Adél olyan hisztis ma, vagy én bírom nehezebben, nem tudom, de szenvedünk.Kép
Meg el kell mennem ernyőt venni Majának, a balettra kell délután. Tegnap elfelejtettem, pedig boldog voltam, hogy ma nem kell kimenni csak az oviba meg balettra...

Motiot, nagyon becsüllek, hogy ilyen éjszakázós munkára hajlandó lettél volna. De igaza van a férjednek, ez tényleg nagyon kemény lenne.

Adél itt nyavalyog, megyek...

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita, sorstarsak vagyunk, Abel is egesz nap üvölt, hisztizik, semmi nem jo neki, csak sir. NMem tudom miert, talan a betegseg miatt, vagy valami van a levegöben. Mondjuk itt most nagyon megenyhült az idö is.

Szirom, a 37 az nem veszes abszolut, hiszen 37,5-ig normalis. Abel ma reggel mar 37,7-tel küzdött, de nem adok neki semmit, majd csak a ha jobban felmegy, vagy csak ejszakara. Szegenykemet biztos ez is megviseli, de nalunk halistennek nem kell porszivozni, ö csak lazas es fostis egy kicsit, de az sem veszes. Viszont a nyügössegetöl megörülök lassan, mar alig varom, hogy apa hazajöjjön.
Most meg asszem leteszem aludni, mert mar nem bir magaval szegenyke. Majd ha megebredt jövök.

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Miksa nem nyűgös, de az orra gyanús. És inkább bágyadt egy kicsit. Tudom én, hogy a 37 az semmi, de jelzésértékű, és ilyenkor mindig résen vagyok. 38 alatt mi sem csillapítunk lázat. Viszont volt egyszer olyan, hogy kúppal ment föl nekli 39,7-re, és azt nem felejtem el. Ha elindul, akkor nagyon gyorsan fel tud szaladni. De persze lehet és remélem is, hogy nem lesz ebből semmi, csak néhány orrszívás.

Rita! nem szoktam, mert se a tejszaporító cucc, se a fogzásos cucc semmit nem használt. De lehet, hogy azért majd még próbálkozunk. Most mindenesetre megint adom neki a Cebiont, c-vitamin az csak jó lehet.

Majd jövök még, ha elaludt, bár még mindig van vasalnivaló. És ha elfogyna (amiről nincs szó), újratermelődikKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom a vasalnivaló... Húúúú de ismerős... Soha életemben nem fogok a végére érni. Anyukám azt mondja ezt nagyon elrontotta a nevelésemben, hogy mindent vasalok Kép. Meg hogy nem adok neki vasalnivalót, pedig mindig kér, de kemény vagyok! Kép Úgyhogy du-i programunk úgy tűnik egyezik, én is vasalni fogok, közben kisvakondot nézhetek a tévében. A tegnapi dvd-n van egy epizód, amiben egy pucér bácsi ugrál, hát ez nagyon vicces a gyerekek szerint.Kép

C vitamin biztos jót tesz, ne izgulj azért! Maja is ilyen könnyen lázasodós típus, de kezdi kinőni. A rossz leheletet én is megkérdezném, de azért ne gyanakodj rögtön a legrosszabbra! (Bagoly mondja...Kép)

Motiot, részvétem és együttérzésem Kép. Ez a 2004-es széria most ilyen hisztis időszakát éli? Bár Ábelnek van mentsége, hiszen lázas, Adél meg majd kicsattan, csak rossz mint az ördög. Kép

Kép

Szirom, kérdezhetek egyet? Te most hány kiló vagy? Nem baj, hogy kérdezem, csak úgy rémlik, kb. ugyanott tarthatunk? Kép -2,5 tök gyorsan lement, nem? Ez indításnak nagyon jó!
Várom a méledet, ha gondolod!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Na mi ias megebredtünk, közen ebedeltem egy jo kis sajtos-sonkas salatat, aztan le kellett dölnömAbel melle, mert nem aludt volna egyedül tovabb, de igy eddig huztuk.
Delutan bevasarlo körut, csak gyorsan, mert nem akarom Abelt leterhelni nagyon. Bar nem ugy nez ki, mint aki beteg.
A vasalasert nem irigyellek benneteket, de en soha nem vasalok, csak ha valami eppen akkor kell es vasalando. Egyebkent szepen összehajtogatom a ruhakat es elrakom. Ennyi. Anyukam egy ilyen vasalos fajta, talan pont ettöl kaptam herotot es azert nem vasalok. Persze apanak sem kell ing a meloba, farmer-poloban jar, ugyhogy ez jo igy.

Namegyek, mert Abel meg nem ebedelt.

KépKép
KépKép
motiot

Rita!

Szerintem te jobban állsz. Én 77 körül rémültem meg megint, akkor kezdtem, ez volt március 1. Végül 77,5-ről indultam, 75 volt a legkevesebb, ez tegnap volt, de ma már megint 76 vagyok. Döbbenet, összevissza ugrál. Pedig milyen klasszul indult... Mindegy, csinálom, aztán csak araszolunk majd lefelé. Nekem már nagyon régóta a 70 alatti súly a cél, és ha kibírom végig ezt a 90 napost, akkor talán le is megyek. Csak az uram ilyeneket tárol a hűtőben, hogy Kinder Maxi King, ez a gyengémKép Kettő volt, egyet megetettem vele, de van még egyKép
Mélre még rá kell vennem magam, jó?

És most tűzök is vasalni, mert Miksa tegnap nagyon unta, ráadásul állandóan tök közel jön, és nem akarja érteni, hogy forró. Képes leülni a könyvével az állvány alá. Ha ott állok, ez nem is akkora baj, de ha odébblépek, akkor már ő is jön, és félek, hogy feldönti. Kis lükeKép Tegnap szerencsére ment az HBO-n a Micimackó, meg persze néztük tápipiket is. Mit nem adnék már egy kisvakondértKép Most lefekvés előtt különben 36,9-et mértem neki, de az orrából jönn a cucc rendesen. Mondjuk az a pozitív, hogy legalább kijön.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, robogunk balettra, csak két szó: Nem vasaltam, neteltem, majd este...Kép Csoki Kép Kép Alig bírom.
Kisvakond-ügyben egyeztessünk, talán a Gabi-féle állatkerti játszóházas talin lehetne csereberélni! A pucér pasis kell, vagy a többi is? Kép
Én most 73-74 vagyok, de egy hete semmi mínusz (csak kinn, a fene enné...), sírok-zokogok.
HAJRÁ NEKÜNK!!!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!!!

Ildikó,
nagy-nagy szeretettel köszöntünk névnapod alkalmából!!!

Kép

Ez pedig Olivéré, ugye lemaradt tegnap:

Kép

Nagyon jó ötlet Lányok, nekünk van 5 Kisvakond-dvd-nk, és tudunk kölcsönözni Kép A pucér pasis nekünk is megvan Kép Először nem kicsit csodálkoztam rajta, de végülis nem vészes a dolog. Zsoltika még nem tartja különösebben mókásnak Kép

Szirom,
jobbulást Miksának!!! Valszeg enyhe nátha, remélem gyorsan legyűrítek Kép Mi is a jövő héten tervezzük a játszóházat, mondjuk szerdán mennénk, persze csak ha normális az idő. Mi ugye tömegközlekedünk, így pl. a mai időjárásban nem vágnék neki az útnak Kép
Hajár 90 napos, mennie kell, menni is fog!!!

Én sem vasalok soha. Illetve régebben, Zsoltika születése után vasaltam a body-kat, rucikat, még a pólóinkat is, ma már nem Kép Az én uram is póló + farmer összeállításban jár dolgozni. A gép különben nagyon jól mos, száradás után tényleg nincs gyűrődés a ruhákon, akkor meg minek???

Rita,
enyje ez a rosszcsont Adél! Kép Inkább eleven, ugye? Köszi a dicséretet a lakásunkról Kép Tényleg elég tágas, panelhoz képest... Azért is ilyen, mert a nappali és az étkező közötti nagy ajtó ki lett szedve és az étkező és a konyha közötti fal meg ki lett vágva (mindez az előző lakó műve). Nagyon jó így, szép nagy tér, nem pedig kis lyukak, amik a panelra jellemzőek.
Igen, a játékok kint vannak a nappaliban. Úgy vagyunk, hogy a nappali mellett van egy nagyobb szoba, az lesz a gyerekszoba Kép Jelenleg azonban valamennyien ott alszunk (alvószobának is hívjuk). Tehát ott van a franciaágy, Zsoltika ksiágya, pelenkázó, éjjeliszekrények és egy naaaaagy gardrób Kép Egyszer mi majd kiköltözünk a pici hálónkba (az most félig raktár-félig dolgozó), és akkor veszünk rendes gyerek vagy ifjúsági bútor(oka)t a gyerekszobába, ahol elférnek a játékok is Kép Most jó, mert ha én mondjuk a konyhában teszek-veszek, és Zsoltika a nappaliban van, látom mit csinál. Így nyugodtabb is vagyok.

Motiot,
jobbulást Ábelnek! Betegség hess, hessss! Munka: tényleg nagyon húzós lett volna.

Ildi,
én nagyon örülnék, ha el tudnál jönni a játszóházba, bejöhetsz ingyen Kép Mikor lesz a jövő héten nst???

Rólunk pár sort: képzeljétek, Zsoltika nagyon ügyesen pisil a wc-be Kép Már néhány hete elkezdett olykor gatyót kérni. Kapott is, de mindig belepisilt... Egyszer-kétszer volt pipi a wc-be és a bilibe is, de tényleg ritkán. Aztán ma reggel már rögtön azzal indított ébredés után, hogy jön a pisike, szaladjunk a wc-re Kép És tényleg oda pisilt Kép Aztán még 3x a délelőtt folyamán, és egyszer sem pisilt gatyóba (végig abban volt). Aztán elmentünk tanácsadásra, persze pelusban, itthon megint gatyót kapott. Na akkor 1x becsurgatott a gatyóba, adtam rá tisztát, és utána megint a wc-be pisilt KépKépKép Most pelusban alszik, de ha így haladunk, szerintem hamar lekerül a pelenka. Olyan büszke vagyok!!!

Egyébként Zsoltika épp ma 2,5 éves KépKépKép

Sziasztok!
Gabi

pgaboka

Gabi, akkor Zsoltikanak is boldog szülinapot!

Nagyon ügyesek vagytok a pelussal!

En lelepek mara, majd a hetvegen benezek!
Mindenkinek szep hetveget!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Gabi, ez nagyon jó!!! Ügyes Zsoltika, nagyon! Ez a "félszülinapi" ajándéka neked!
Nálunk nagyon későn, majdnem háromévesen szoktak le a pelenkáról a nagyok, de megérte kivárni. Addig egyáltalán nem erőltettük a dolgot, csak magyaráztuk néha, mire való a wc. Kép És mindketten egy-két hét alatt szobatiszták lettek, éjjel is. Olyan érdekes ez, ha beérik, megy mint a karikacsapás! És nekik sem volt bilijük, ha már három évig pelenkáztam nincs kedvem utána évekig még bilit mosni, azt már nem!Kép
A gyerekszobába befér még egy kistesó is, vagy akkor költöztök? Én is szerettem volna, ha a nappali meg a konyha egyben van, de a férjem nem, pedig praktikus lehet, nagyon.

Jövő szerda ünnep, szerintem ne akkor menjünk játszóházba! Vagyis meg sem kérdeztem: Mehetek én is?Kép Nem baj, hogy nagyon "új fiú" vagyok??

Jó hétvégét, ha tudtok gyertek!!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Nem is vagy már "új fiú", RitaKép Ne marháskodj már. De akartam írni én is, hogy nekem nemigen lesz jó az időpont, mert kedden kapok egy nagyobb munkát. 2-3 nap.

Gabi! De jó, hogy Zsoltika ilyen klasszul pisil a WC-be! Miksa is szinte kivétel nélkül pisil, ha ráültetem, de magától sosem szól, így nem erőltetem. Sokszor el is felejtem, komolyan, tök ciki. Szerintetek hagyjam egyelőre, vagy törekedjek arra, hogy mondjuk óránként menjünk ki pisilni? Jobb lenne, ha nyár lenneKép Kaksi egyébként még sosem volt a WC-be. Azt viszont mondja, de már csak akkor, amikor vörösödik a buksijaKép Viszont mostanában csak nadrágpelenkát hajlandó felvenni a büdös kölyök, és újabban abból is az elefántosat, a Pamperst. Szerintem is az a legpuhább, legjobb anyagú, viszont nincs rajta ragasztócsík, amivel rögzíteni lehet, ha az ember összetekerte a teli pelust.

Anikó! Mosmár kapd össze magad, és írjál!Kép

Ildi! Mi volt nst-n? Csak röviden legalább, jó?Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hulla vagyok!!!
Most értünk haza, rohadt hosszú nap volt.
Mindenkinek nagyon köszi a köszöntéstKép
Arik vagytok.KépKépKép

Motiot, anyós továbbra is a feketelista első helyén állKép
Engem se köszöntött felKép
No comment.

Nst jó volt, volt egy 70-es fájásom, de Natasa végig aludtKép

majd holnap jövök, most pihizek, csak benéztem, mi újság veletek.

Pusz
Ildi (37+0)
vas

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés, ma este hirtelen úgy döntöttünk, hogy Zsoltikával a jövő hétre leköltözünk Szentesre Kép Apa ugyanis nagyon dolgozni fog, amúgy sem fogjuk látni, max késő este... Így nyugodtabb lesz, hogy mi jó helyen vagyunk, Zsoltika meg egyenesen be van zsongva, hogy megyünk Szentesre Kép

Ildi,
pihen Natasa a nagy út előtt Kép

Szirom,
én nem szólok Zsoltikának, ő szól Kép Szerintem egyébként nem jó az óránkénti ráültetés, érdemesebb kivárni, mikor szólni is tud. Most a tél tényleg gáz... Zsoltika tegnap csak 1x csurgatott be, de egyidőben szólt is, úgyhogy gyorsan átöltöztünk. Viszont kinti utat nem kockáztatunk meg egyenlőre csak pelusban. Kár, mert ha nyár lenne, vinném gatyóba mindenhová Kép

Rita,
nekem az a gáz, hogy pl. ha elmegyünk vásárolni, hol pisil a gyerek? A wc-k eléggé lepukkantak, még a duna plázában sem ültetném a gyereket a deszkára... Ti hogy oldjátok ezt meg? Oké, utcán ha jobb idő lesz, pisilunk egy bokorba, mások is így csinálják Kép

Kistesó el fog férni, mondjuk nem lesz könnyű, de megoldjuk Kép A lakás amúgy 75 nm, tehát nem kicsi, 4-en még el kell hogy férjünk bőven Kép

Anikó,
minden rendben??? Gyógyultok???

Most megyek, késő van. Szép hetet Nektek, és hát sajna a játszóház így nem jön össze velünk. Tényleg, el is felejtettem, hogy szerda ünnep, a párom akkor is melózni fog Kép

Puszi mindenkinek, írjatok sokat!!! Hazajövetelünk várható időpontja jövő vasárnap Kép
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Kicsit összekaptam magamKép igaz nem könnyű, mert egyáltalán nincs jó kedvem...

Barnabás az istennek sem akar jobban lenni, a ma éjszaka iszonyú volt, már majdnem vittük az ügyeletreKép nagyon sípolva vesz levegőt és nehezen és tele van trutyival, szopizni nagyon nem akar, utoljára 11-kor este... pedig éjjel óránként fent volt, ahogy szokottKép de ált. ilyenkor kicsit szopizik és alszik tovább, most meg csak sírt és ha bepumpáltam neki a ventinolt (hörgőtágító) csak nagyon nehezen lett jobb a légzéseKépKép Árpi hajnalban bement dolgozni, de 2-körül hazajön és elvisszük Barnabást a Heim Pálba... (az ügyeletet nem akarom kihívni, mert sztem, nem elég ha csak símán meghallgatják a tüdejét...) de nem tudom tök tanaácstalan vagyok... dokink most síel....
Na, ezért nem akartam jönni, mert tessék, csak panaszkodni tudok... BocsiKép
De van azért jó hírem is Dorina meggyógyultKépKép

Gabi,
gratulálok Zsoltikához, nagyon ügyes, jól halad a szobatisztaság feléKép Érdekes, hogy a pisi már megy neki a wc-be, a kaki meg nem... én azt hittem, hogy a pisit tanulják meg később szabályozni, mert azt sokkal nehezebb. Tényleg büszke lehetsz ráKép A nyílvános wécékre soha nem ültettem a Nikit, ölbe fogtam mindigKép
Sajnálom a játszóházat, (nagyon jó ötletKép)pedig szívesen mentünk volna, de úgy látom nálunk Barnabás miatt nem jött volna össze... Akkor eltoljuk egy héttel, jó?
Pihenjetek nagyon jól Szentesen, kényeztesd magadKép Ilyenkor nem kell semmi háztartásbeli dolgot csinálnod, ugye? IrigyellekKép

Szirom,
Miksa renbe jött? Õ is nagyon ügyes a wc-vel, de az kicsit macerás tényleg, hogy csak akkor pisil oda ha Te észben tartod... A szép új telefonodonKép állíts be óránkénti ébresztést és akkor nem felejted elKép Ha Miksa szereti és Õ örül neki ha belemegy, érdemes próbálkozni, az olyan klassz ha már lekerül róluk a pelusKép Én is úgy várom már, de megvárom a nyarat, mert én hiába ültetgetem, szeret rajta ücsörögni, mert olvasunk közbenKép de eredmény még nem volt... pedig, ahogy elkezd nyomni a pelusba szól, hogy kakiKép de ha gyorsan ráültetem, a folyamat megszakadKép
Milyen volt a vendégség? Jó ha minden szombaton jön valakiKép az a Te főzőmentes napodKép
Beszéltam a csontkováccsal, nem volt valami közlékeny és elég mufurc is volt, de mondták, hogy nem a szavak embereKép Annyit bírtam kihúzni belőle, hogy előbb diagnózis azután megb. a kezelést és alkalmanként 4000,- Ft. Az Örs Vezér tere környékén van... Az nekem marha messze vanKép viszont az Árkádban most nyílt H&M és gyerek cuccok is vannak!!!! Azt meg kéne nézni, nem??? Összeköthetnénk a kettőtKép egy kis shopping + egy kis gyógyulásKép Nem tudom, hogy olyan messzire tudnék-e rendszeresen járni? és az ára is sok, de ugye az egészség megfizethetetlen kincsKép szóval egy kórképre azért kíváncsi lennékKép Te, hogy vagy ezzel?

Motiot,
Ábellel mi a helyzet? Taki elmúlt?
mi újság a lakással? Jöttek még nézni? Már csak két hét és mentek az újba, ugye?
Ha egyszer végre találkozunkKép megkérlek, hogy mutasd meg ezt a bizonyos hajtogatási technikát, hogy ne kelljen a ruhákat vasalni, jó? remélem nem hadititokKép

Rita,
annyit jutsz eszembe, amikor itt görcsölök a gyrekekkel, hogy Te még egy negyediket is bevállalnálKépKép MINDEN, MINDEN elismerésem!
Teljesen igaz, amit a biliről írtálKép arra is ültetgettem hátha azon megjön a kedve, de ezentúl csak a kis ülőke maradKép büdi kakit én sem akarok még a biliből is kapirgálniKép
Felszámoltad a vasalnivalókat? Neked van szárítód? Állítólag azután nem kell vasalni, csak azonnal ki kell szedniKép Én szülinapomra azt fogok kérni (a cslád összedobja...dobhatnáKép)! ELEGEM VAN A VASALÓ GÕZÉBÕL...
Hétvégén, megint jó kis programokra viszed a gyerkőcöket??? MeséljKép

Ildi,
Olivér rendben van?
sztem is rápihen NatasaKép Bármelyik pillanatban jöhet.... hihetetlen, hogy repül az időKép
Anyós tényleg nagyon modortalanKép Nálunk valahogy úgy alakult, hogy mindenki nálunk gyűlik össze az ünnepekkorKép én szervezem, én vagyok a központi vészharang, hogy senki ne felejtsen el senkitKép Sajnos különben nálunk is lennének hasonló kellemetlenségek... A névnapomat volt, hogy nekem is elfelejtette az öcsémKép (de nem volt baj, mert nem nagyon tartom, mert nem szeretem a nevemet, a családom még soha nem szólított Anikónak, van egy beceneven, amit a korházban ragasztottak rám a csecsemősök és úgy maradtamKép)
Az anyós az rosszabb, mert amúgy sem túl jó a viszonyotok, ha jól emlékszem? Legalább a köszöntéssel szerezhetett volna egy jó pontot... Remélem, azért pótolja! Férjed, mit szólt hozzá???
Milyen a kocsi? Vezetted már, csak egy picikét úgy próbaképpen, perszeKép

puszi,
anikó

u.i: most pótoltam 1 hetet, annyit írtamKép

Anikó
pupi5

Anikó! Egyáltalán nem csodálom, hogy csak panaszkodsz, ez a betegség-széria szörnyű, ami titeket sújt most.. De nem is csak panaszkodtál!
Barnabás hogy van? Voltatok orvosnál? Még jó, hogy ilyen profin tudod, hogy mit kell bespriccelni...
Ami meg a negyediket illeti: csak irígykedem, meg sóvárgok, de valójában rengeteg kérdés van bennem. Mert sokszor a hármat sem bírom (én is görcsölök, de mennyit!) velük is türelmetlenkedem, meg nem játszom eleget mert elúszom a lakással... Lennem még erőm, meg különösen elég figyelmem egy újabb kisgyerekre??? Na ennyit arról, mennyire vagyok elismerésre méltó! Semennyire... Kép
Mi a beceneved?? Kép Vagy csak a család ismeri? Nekem tetszik az Anikó, fontolgattam a gyerekeknél, csak a Félix mellett keménynek találtuk...
Bili-téma: utólag úgy éreztem, csak hintem az észt, mindenki másképp csinálja, és nyilván a bilinek is megvannak az előnyei.. Meg a szoktatásnak. Csak nekem ehhez nem (sem) volt türelmem, inkább kivártuk. De örülök, ha te egyetértesz velem! Kép
Vasalnivalók: Hozzájuk sem nyúltam! Kép Majd a munkás hétköznapokon. Pedig már kifolyik a szekrényből a kupac...Kép Nincs szárítóm, de nem is férne el. De azt hiszem, én akkor is vasalnék, ez mánia. Kép Csak sose jutok a végére. Kép

Most a Szépművészetiben voltunk Kép, majd mesélek holnap, most lassan vége a vakondnak, megyek. Többiek, gyertek!

Rita

Legyen már vége a télneeeek!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

irígykedem=irigykedem, bocsánat!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Csak röviden: úgy tűnik, benyaltunk valami vírust, úgyhogy elképzelhető, hogy le kell darálni a gépetKép. Igyekszünk, de nem tudom, mikor jövök.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hahó!

Mégiscsak megkockáztatom az írást: most beszéltem Anikóval, kórházban vannak BarnabássalKép. Szegényke az influenzavírus szövődményeként asztmatikus hörgőgyulladást kapott. Még nem tudni, meddig kell maradniuk.

Mindenki más jól van?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szegény Anikó! És szegény kis Barnabás! Szirom, ha beszélsz vele, én is jobbulást kívánok nekik!
Mi jól vagyunk.
Szirom, mi van a gépetekkel?
Jöjjön már a tavasz!!!

TÖBBIEK???

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X