Sziasztok!
Kicsit összekaptam magam
igaz nem könnyű, mert egyáltalán nincs jó kedvem...
Barnabás az istennek sem akar jobban lenni, a ma éjszaka iszonyú volt, már majdnem vittük az ügyeletre
nagyon sípolva vesz levegőt és nehezen és tele van trutyival, szopizni nagyon nem akar, utoljára 11-kor este... pedig éjjel óránként fent volt, ahogy szokott
de ált. ilyenkor kicsit szopizik és alszik tovább, most meg csak sírt és ha bepumpáltam neki a ventinolt (hörgőtágító) csak nagyon nehezen lett jobb a légzése
Árpi hajnalban bement dolgozni, de 2-körül hazajön és elvisszük Barnabást a Heim Pálba... (az ügyeletet nem akarom kihívni, mert sztem, nem elég ha csak símán meghallgatják a tüdejét...) de nem tudom tök tanaácstalan vagyok... dokink most síel....
Na, ezért nem akartam jönni, mert tessék, csak panaszkodni tudok... Bocsi
De van azért jó hírem is Dorina meggyógyult
Gabi,
gratulálok Zsoltikához, nagyon ügyes, jól halad a szobatisztaság felé
Érdekes, hogy a pisi már megy neki a wc-be, a kaki meg nem... én azt hittem, hogy a pisit tanulják meg később szabályozni, mert azt sokkal nehezebb. Tényleg büszke lehetsz rá
A nyílvános wécékre soha nem ültettem a Nikit, ölbe fogtam mindig
Sajnálom a játszóházat, (nagyon jó ötlet
)pedig szívesen mentünk volna, de úgy látom nálunk Barnabás miatt nem jött volna össze... Akkor eltoljuk egy héttel, jó?
Pihenjetek nagyon jól Szentesen, kényeztesd magad
Ilyenkor nem kell semmi háztartásbeli dolgot csinálnod, ugye? Irigyellek
Szirom,
Miksa renbe jött? Õ is nagyon ügyes a wc-vel, de az kicsit macerás tényleg, hogy csak akkor pisil oda ha Te észben tartod... A szép új telefonodon
állíts be óránkénti ébresztést és akkor nem felejted el
Ha Miksa szereti és Õ örül neki ha belemegy, érdemes próbálkozni, az olyan klassz ha már lekerül róluk a pelus
Én is úgy várom már, de megvárom a nyarat, mert én hiába ültetgetem, szeret rajta ücsörögni, mert olvasunk közben
de eredmény még nem volt... pedig, ahogy elkezd nyomni a pelusba szól, hogy kaki
de ha gyorsan ráültetem, a folyamat megszakad
Milyen volt a vendégség? Jó ha minden szombaton jön valaki
az a Te főzőmentes napod
Beszéltam a csontkováccsal, nem volt valami közlékeny és elég mufurc is volt, de mondták, hogy nem a szavak embere
Annyit bírtam kihúzni belőle, hogy előbb diagnózis azután megb. a kezelést és alkalmanként 4000,- Ft. Az Örs Vezér tere környékén van... Az nekem marha messze van
viszont az Árkádban most nyílt H&M és gyerek cuccok is vannak!!!! Azt meg kéne nézni, nem??? Összeköthetnénk a kettőt
egy kis shopping + egy kis gyógyulás
Nem tudom, hogy olyan messzire tudnék-e rendszeresen járni? és az ára is sok, de ugye az egészség megfizethetetlen kincs
szóval egy kórképre azért kíváncsi lennék
Te, hogy vagy ezzel?
Motiot,
Ábellel mi a helyzet? Taki elmúlt?
mi újság a lakással? Jöttek még nézni? Már csak két hét és mentek az újba, ugye?
Ha egyszer végre találkozunk
megkérlek, hogy mutasd meg ezt a bizonyos hajtogatási technikát, hogy ne kelljen a ruhákat vasalni, jó? remélem nem hadititok
Rita,
annyit jutsz eszembe, amikor itt görcsölök a gyrekekkel, hogy Te még egy negyediket is bevállalnál
MINDEN, MINDEN elismerésem!
Teljesen igaz, amit a biliről írtál
arra is ültetgettem hátha azon megjön a kedve, de ezentúl csak a kis ülőke marad
büdi kakit én sem akarok még a biliből is kapirgálni
Felszámoltad a vasalnivalókat? Neked van szárítód? Állítólag azután nem kell vasalni, csak azonnal ki kell szedni
Én szülinapomra azt fogok kérni (a cslád összedobja...dobhatná
)! ELEGEM VAN A VASALÓ GÕZÉBÕL...
Hétvégén, megint jó kis programokra viszed a gyerkőcöket??? Mesélj
Ildi,
Olivér rendben van?
sztem is rápihen Natasa
Bármelyik pillanatban jöhet.... hihetetlen, hogy repül az idő
Anyós tényleg nagyon modortalan
Nálunk valahogy úgy alakult, hogy mindenki nálunk gyűlik össze az ünnepekkor
én szervezem, én vagyok a központi vészharang, hogy senki ne felejtsen el senkit
Sajnos különben nálunk is lennének hasonló kellemetlenségek... A névnapomat volt, hogy nekem is elfelejtette az öcsém
(de nem volt baj, mert nem nagyon tartom, mert nem szeretem a nevemet, a családom még soha nem szólított Anikónak, van egy beceneven, amit a korházban ragasztottak rám a csecsemősök és úgy maradtam
)
Az anyós az rosszabb, mert amúgy sem túl jó a viszonyotok, ha jól emlékszem? Legalább a köszöntéssel szerezhetett volna egy jó pontot... Remélem, azért pótolja! Férjed, mit szólt hozzá???
Milyen a kocsi? Vezetted már, csak egy picikét úgy próbaképpen, persze
puszi,
anikó
u.i: most pótoltam 1 hetet, annyit írtam