Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok,

Lucia1,
Most olvasom, hogy nem is nagyon bíztál a fagyibabában. Ez azért fura, mert képzeld én meg pont, hogy jobban bíztam az egy db fagyimban, mint az első két stimu utáni sima lombikokban.
Fogadd meg az orvos tanácsát és hétfőn menj vissza mindenképpen! Igaz, hogy ők sem Istenek, de pont emiatt, esetleg valamint benéztek.
Mindenki ezen megy keresztül minden egyes lombik után, hogy újra visszamenni "oda", újra kezdeni, újra bízni benne, ez a legnehezebb része.
Tudom nagyon szar, ha mégis újra kell kezdened, de te már nagyon sok mindenen keresztül mentél és még biztos nagyon-nagyon sok energia van még benned.

Ne zarándokolj el azért! Jóóóóóóóóóóóóóóó??????

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!Kedden lesz az inszem,kicsit el voltam keseredve mert csak egy tüszöcském van de a Z megnyugtatott hogy nincs ezzel baj ebböl is lehet gyerek hát remélem igaza van.
Lucia1
Szörnyű amit írsz,de ne add fel és igen is csinálj mindent ugy ahogy írják a lányok meg a doki mondja hátha történik valami csoda.Szoritok neked nagyon!
Manda
Jó rólad hallani!
Esperanza
Voltál ma?Igazad volt nem lett több de az az egy szem tüszöcske szépen fejlődik.
Szuszi
Köszönöm szépen szülinapi kivánságot,remélem igy lesz.
Mot
Én is rosszul lettem a HSG után,mondjuk nekem nem fájt,de nekem nincs elzárodásom biztos ezért.Csak én itthon lettem rosszul de azért mert egésznap nem ettem semmit se.De tul vagyunk rajta az a lényeg!
Zsókuci
Sikrült időpontot kérni Hsg-re?
ria75

Lányok, köszönöm. Kép Kép
Majd hétfőn jelentkezem. Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
lucia1

Sziasztok!
Lucia:
Ne szomorkodj előre, nem szabad, nincs még veszve semmi.
Ria:
Ma nem voltam, mert még nem jött meg, talán hétfőn. De kedden gondolok rád. Kép
Zsókuci:
Azt hiszem egy régebbi levelemben már leírtam a velem történt dolgokat, nézd vissza, légy szíves, nincs kedvem megint leírni, ne haragudj.
Remélem már azért jobban vagy?
esperanza

LuciaKép
Tudom már csak hétfőn jössz, de teljesen mintha az én érzéseimet írtad volna le.
Csak én nem tudom így megfogalmazni. (Magyarból inkább egy erős hármas-négyes voltam, nálam a matek ment mindig, reál beállítottságú vagyok.Kép ja és utáltam fogalmazást írniKép)
Még egyszer sajnálom, de még ne add fel!!!

RiaKép
Te se csüggedj, lehet, hogy pont az az egy lesz jó és elég, hogy babó legyen belőle. Kép
Drukkolok keddre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manda

Sziasztok!

Most olvastam a történéseket, Lucia.. nem tudom mit mondhatnék.Én is átéltem ugyanezt, teljesen megértelek, de ne add fel. Tudom, ez most közhely, de próbálj hinni benne, hogy sikerülhet, még ne mondj le róla. Nem akarok magammal példálozni, de én most készülök a 2. lombikra és a 4. beültetésre és megyek előre mert máshogy nem lehet. Sírd ki magad az segít. Senki nem vitatja, hogy jogos, hisz sokat szenvedtél. Maradj itt velünk és mi segítünk neked elviselni bármit, csak fel ne add!!!

Most egy kicsit én is parázok, - remélem alaptalanul - mert még hétfőn vissza kell mennem és szerda a valószínűbb, hormonilag úgy állok.Attól tartok, hogy nehogy addigra maguktól eldurranjanak, bár a Decapeptylt pont ezért kell használni. Remélem tényleg jó lesz. Viszont szerda március 15-e.Ráadásul vacsorakészítés közben rámjött a hányinger, pedig tök éhes voltam, egész nap csak egy szendvicscet ettem és már rá voltqam kattanva valami rendes kajára, erre nem megy le egy falat se a torkomon.
Azért, hogy jót is írjak.....
Chesti, te kis boszorkány!
Mégis 8 tüsszencsem van! Többnyire 16-17-18 asak.
Na puszka, megyek szuratni magam. Holnap jövök.

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Lucia drága,
nem is tudom mit mondhatnék. Megkönnyeztelek... rettentően sajnálom, ha így van, de tényleg NEM szabad feladni, mert ez még nem 100%! Még az is lehet, hogy nincs baj, úgyhogy tessék egy picit még kitartani hétfőig, és ha tényleg baj van, akkor még mindig ráérsz elszontyolodni. Nagyon-nagyon drukkolok!!!

Mot,
örülök, hogy nem volt annyira vészes a HSG! Szuper, hogy túl vagy rajta, és hogy nemsokára kezdődik a stimud! KépKépKép

Kiscsillag,
megkérdeztem, nekem azt mondták, hogy a 14. napig csinálják. Lehet, hogy intézményenként is változik.

Chesti drága,
köszönöm a telószámot! A tünetek amiket írtál, az igen... jó, hogy vannak! Kép A 12. hét után már nem lesz ilyen, addig kitartás KépKép
Ja, és mennek a babanöveszők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Manda,
olyan jó, hogy újra jelen vagy!!!! Kép

Esperanza,
oké, vissza fogok olvasni, ne haragudj - remélem nem szakítottam fel kérdésemmel régi sebeket! Nem szerettem volna tapintatlan lenni!

Ria,
meglátod az egy is pont elég lesz! Kép Nagyon-nagyon megy majd a drukk kedden!!!!

Zuzmó,
szuper a 8 tüsszencs!!! Kép))

Kép

Kép
zsókuci

Jaj, és magamról meg nem is írtam Kép

Szóval reggel felhívtam a nődoktoromat, mondtam, hogy piri még jelen van. Erre mondta, hogy akkor két lehetőség van (mivel ő jövőhéten szabadságon lesz) 1. megyek, és BMC-ben csináltatom meg a HSG-t, vagy 2. várunk egy hónapot.
Természetesen az 1. variációt választottam, amit ő tökéletesen megértett Kép, de mondta, hogy ha megvan az eredménye, akkor hívjam fel, hogy milyen lett. Tök ari, nem? Kép

Na aztán felhívtam a BMC-t - nagyon meglepődtem, mert Kanyó dr.-nővel beszéltem - és végül péntekre kaptam időpontot.
Előtte a körzetinél kell csináltassak egy vérvételt - a süllyedés miatt, mert a 22. napim akkor nem volt túl jó, de azt hiszem pont akkor volt kötőhártya-gyulladásom.... Na szóval, akkor péntek, ha minden jól alakul.
Amúgy még mindig megvan - érdekes minden nap, dél körül tök szarul vagyok, és mintha szurkálnának, és utána eléggé megvan, aztán 1-2 óra múlva már nem fáj, és visszaáll normálra. Ti már tapasztaltatok ilyet? Ez a 6 cn. úgyhogy remélem hétvégére elmúlik, és szerelmezhetünk Apával, mert ha nem, akkor hétfőtől meg a HSG miatt nem lehet...és akkor jajj lesz nekünk Kép

Na jó éjt Nektek, holnap megint csak este jövök, mert megyünk anyósomékhoz Tatabányára...

Puszókák!Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!

Ria75 ahogy a lányok is írták az az egy lesz a befutó Kép

Zsókuci látod látod már közeleg a cél Kép Péntekre szorítunk neked nagyon.
Jó hétvégét..amúgy itt fogtok elmenni mellettünk ( Herceghalom a 26km-nél) integess nekük Kép

Zuzmó! Én megmondtam Kép Örülök neki és vigyázz magadra. A hányinger tudod, az szokásos a hormonok miatt szegénykém. Én tegnap az ebédet olyan undorral ettem....bbrrrr, de muszáj.

chesti

Lucia remélem még van benned erő. Kérlek írj hátha az segit, még ott a picur ne add fel Õt...
Puszi

chesti

Sziasztok!
Olyan jó hogy így biztattok,remélem igazatok lesz,nagyon várom már,hogy kedd legyen!
ria75

Chesti, Manda!

Ugye szerintetek is normális, hogy érzem, hogy feszülnek a petefészkeim. Főleg ha tüsszentek vagy leülök mintha megnyomódnának, de néha egyébként is.Tavaly is fájt, csak nem emlékszem mennyire. Ez ugye még nem lehet túlstimu? Az csak punkció után jelentkezhet? Nem elviselhetetlen csak kicsit kellemetlen.Kép

Ria! Hajrá!

Lucia!

Nem tudom már melyik topikban olvastam, de volt egy lány, akinek szintén nagyon pici volt és nem nagyon látszott a petezsák és a dokija azt mondta meg kell szakítani. Aki csinálta volna viszont azt mondta várjanak még 1 hetet, hátha... és meg is maradt a baba, azóta már meg is született.Megpróbálom majd neked megkeresni, hátha erőt ad.

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó!
Teljesen természetes, hogy feszül, és a tüsszentés az a nagyon gáz volt Kép Ha jött a tüszi akkor keresztbe raktam a lábam és előredöltem akkor nem fájt. Köhögésnél nem fáj? Kép

chesti

Sziasztok!

Chesti,
Köszi előre is a drukkot! Kép
Integettem, mikor Herceghalom mellett mentünk el - odafelé és visszafelé is! KépKépKépKép

Ja, és persze megy a napi babanövesztő is: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Lucia,
a lányoknak igazuk van, ne add fel ilyen könnyen! Tessék bízni benne, amíg egy picike kis esély is van, nem szabad feladni!!!!
Drukkolok, és babamarasztalókat küldök: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép - remélem segít!!!!

Zuzmó drága,
kitartás!!! Nemsokára punkció! Biztos szépek, nagyok, egészségesek a tüszőid, azért nyomják pocódat Kép

Piri már csak alig van, úgyhogy remélem holnapra már teljesen elmúlik, és tudunk Apával kicsit összebújni... mert ha nem hétfőtől a HSG miatt megint nem lehet, utána meg ki tudja hogy leszek, és lesz-e hangulatom... Tényleg, hogy-hogy 4 napig HSG előtt nem lehet szerelmeskedni?

Na, elrakom magam holnapra, majd jelentkezem.

Sziasztok, pusza mindenkinek! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok lányok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége. Nagyon aranyosak vagytok, hogy így bíztattok, most olvastam vissza. Nagyon jólesik. Akármi is lesz.

Nekünk a saját nyomorúságunkat leszámítva egészen jól telt a hétvége. Készen állunk a holnapra, lesz ami lesz, végig kell csinálni. Remélem azért nem kell megint ott töltenünk a fél napunkat.

Furcsa, hogy semmi jele nincsen annak, hogy meg akarna jönni, sem barnázás, sem vérzés, sem görcsölgetés. Semmi. Na mindegy, holnap eldől, gondoljatok rám nagyon!

Köszi mindenkinek!

Kép
lucia1

Lucia
Nagyon szoritunk neked!!!!!!!!!!!
ria75

Sziasztok!

Látom, a többség punnyad... Nagyon helyes Kép

Lucia drága,
rettentően szorítunk holnapra, mindenképpen jelentkezz, ha hazaértél, mert szerintem mindenki tövig rágja a körmét addig! Megy a babamarasztaló: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Chesti,
neked meg a szokásos babanövelő: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Mindenkinek további kellemes vasárnapot kívánok! Kép

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!

Lucia nagyon gondolok rád, szoritok én is küldöm a babamarasztalókat +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

chesti

Sziasztok!

Rég voltam itt és látom, hogy szépen gyarapodunk. Az új anyuka-jelölteknek üdv!

ChestiKép TE vagy a mi zászlóshajónk és nagyon remélem, hogy végig jelen leszel a 9 hónap alatt és ha kell, segítesz majd nekem is! Szerintem a baba születése után mindenki félig a keresztanyja lesz majd a gyermeketeknek Kép

LuciaKép Mi még nem beszélgettünk. Szomorú dolgokat olvastam itt el Rólatok és sajna én is ismerek hasonló történetet - már ami az előző babával történt. És most itt ez a nem túl jó lelet. Hidd el, osztozom a fájdalmadban! Viszont tudd, hogy a lombik esetében nagyon keveseknek sikerül elsőre. A harmadik-negyedik-ötödik szokott (35%-os siker arány) és amikor erődet veszíted, ez jusson eszedbe!

MandaKép Töltődj fel és újult erővel gyere vissza!!!

ZuzmóKép Olyan jó olvasni, hogy a stimud ilyen tökéletesre sikerült. Remélem nekem is összehoznak valami hasonlót!!!! Ha ezt a sok tüszőcskét mind le tudják szívni és meg is termékenyülnek, akkor egész kis focicsapatod lesz :D Egyébként ez a 16-18 mm-es nagyság ez nagyon nagy, nem? Mármint nekem 12 mm-es volt azt hiszem a petesejtem amikor ovuláltam - magamtól. És mennyi a mnyh-a?

És akkor magamról! Úgy néz ki, jövő héten megyek a HSG-re, mert szombaton megjött. Lányok Kép Ha tudom az időpontot, nem kéne előtte néhány nappal ellenőrzésre menni, hogy minden rendben van-e (fertőzés stb)? És ha nem, akkor kúp, vagy krém vagy valami?
juc81

Sziasztok lányok!
Most jöttem az UH-ról. Vagy egy nagyon szép, nagy tüszőcském, amiből még bármi lehet! Kép Szerdán kell visszamennem, akkor megint megnézik és megtudjuk az inszem időpontját is!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Lucia Kép
Én is gondolok rád nagyon és drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!

Zsókuci Kép
Nekem nem mondták, hogy HSG elött bármiféle megtartóztatás is kéne, de ha neked mondták akkor jobb betartani!!

Juc81 Kép
A vizsgálat elött kell majd egy normál nőgyógyi vizsgálat. Ki fogja csinálni neked? Hol??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Juc81 remélem, hogy a zászlóshajótok maradok mindvégig. Persze, hogy maradok, és mindenkinek segítek amiben csak tudok. Én is gondoltam már arra, mennyi kis keresztanyukája lesz a picurnak, annyi mindenben számíthattam rátok, és számíthatok bármi is történjen.

Hát én nem emlékszem már HSG-re, mármint mentek a vizsgálatok, aztán ahogy jönnie kellett jött a HSG.A helyedben felhívnám őket, ha nem vagy biztos.

Kiscsillag grat Kép Már várjuk az inszemed időpontját Kép Szerdán kell menned? Nyitva lesz BMC? Márc15? hhmmmmm

chesti

KiscsillagKép

Én elvileg a K ügynöknél vagyok, de eddig egyetlenegyszer találkoztam vele, mert hol szabin volt, hol punkciókat végzett, hol olyan sokat voltunk, hogy máshová osztottak be. Még nem tudom biztosan, mert még csak a recepcióval beszéltem és mindta ott valaki, hogy megbeszél egy időpontot 20. vagy 21-re és még ma visszahív, hogy mikor és ki végzi majd. Izgi. Majd ha visszahív, megkérdem tőle, hogy kellene-e nőgyógy. vizsg.

LányokKép HA meglesz a HSG és kézben lesz minden vizsgálati eredmény, akkor indulhat a stimu?
juc81

Sziasztok lányok,

7végén vendégségben (stikában) olvastam, hogy mi a helyzet Luciával és rengetegszer eszembe jutott. Türelmetlenül várom a híreket.
Az is lehet, hogy ma reggel elsétáltunk egymás mellett, mert hogy elkezdődött a stimum. +kaptam az első puregon és merional szurimat. Legközelebb pénteken kell mennem. Ilyenkor nem kell ennél gyakrabban vizsgálni az ember lányát?
szuszi

Juc elvileg a HSG az uccsó vizsgálat utánna leülnek veletek és megbeszélitek mikor kezdődjön az inszem, vagy a lombik. Kép

Szuszi örülök, hogy te is már finishben vagy Kép akkor jövöhéten elvileg punkció. Biztos tudják miért pénteken néznek csak meg. Mennyivel kapod őket? Amikor én minden másnap mentem akkor 150 majd 175-tel kaptam a puregont.

chesti

Chesti Kép
Tudod én Kaális vagyok. Kép És igen, nyitva lesz természetes, ott nincs hétvége meg ünnepnap! Mindig dolgoznak, hisz a tüszőcskéknek sincs pihi! Kép És nagyon örülök, hogy itt maradsz velünk!! Kép

Juc81 Kép
Igen, ha megvan a HSG és minden rendben akkor már semmi akadály! Kép Te mikor kezdtél el járni? Mondták már, hogy inszem vagy lombik lesz? A párodnál minden rendben?

*

Kép
Kép
kiscsillag

KiscsillagKép

Hajaj! Bár így lenne! Szóval nálam úgy tűnik, minden rendben, de nála már kevésbé Kép Idén jelentkeztünk be a BMC-be, de ha nekikezdünk a programnak, akkor tuti a Kaáli lesz, pontosan azért, amit most leírtál, meg azért, mert nincs órákig sorbanállás - erősíts meg kérlek - meg nincs az az őrül kavarodás, mint egy-egy hétfőn a BMC-ben. Egyébként ICSI-s lombik várható.
juc81

Sziasztok, megjöttem. Hát végül mégis úgy döntött, hogy elmegy, a hcg szint tovább csökkent.

Hogy ennek mi lehet az oka? Bármi. A normális terhességek 30-40%-a!!!! ugyanígy elmegy, csak az nem nagyon tűnik fel egy "könnyen" teherbe eső nőnél, hogy pl 1 hetet késett a menzesz. Szóval ilyen van. Emiatt nem is aggódom. Konc szavaival élve "jó alanyok vagyunk, kétszer nyúlt hozzám, kétszer lettem terhes". Az első tényleg tragédia volt, de ez a mostani benne van a pakliban. Sajna lehet hogy a pajzsmirigyhormonjaim az ok, nekem alapban is alulműködik, és hát nem sikerült a topra hozni az elmúlt 3 hónapban, bár a T3 és T4 jó, a TSH múlt héten a megemelt Euthyrox ellenére is 4,8 volt. Lehet hogy korai volt a lombik. Meg én ezekben a fagyasztottakban soha nem tudtam igazán bízni, lehet hogy a tudatalatti is belejátszott.
Most új játékot talált ki Konc tanár úr, genetikai + immunológiai vizsgálatot. Kezdek egészen betojni, végül addig vizsgálnak, amíg találnak valamit. Állítólag 10 nap alatt megvan, csak pénzbe kerül. Ja és a pajzsmirigyemet kell a topra hozni. Rohadt Csernobil. És ha minden igaz, 3 hónap múlva rendes lombik. Vannak még fagyasztottak, de én nem akartam.

Az a baj, hogy egyáltalán nem vagyok ráhangoldva, hogy visszamenjek dolgozni. Munkahelyem amúgyis a modernkori rabszolgatartás ékes példája. Segítesetek lányok, lehet, hogy jobb lenne, ha egyáltalán nem mennék vissza? Amíg meg nem jön, addig biztosan maradok itthon, na de meddig?

Kép
lucia1

Lucia Kép
Nagyon sajnálom!! Kép A legközelebbi biztos veled marad!! Én drukkolok!!

Juc81 Kép
Nem látom az email címed. Megírod? Vagy dobj meg lécci engem egy maillel és akkor már tudni fogom. Kép A profilomban bent van.

*

Kép
Kép
kiscsillag

Lucia! Tudod pont ez a lényeg, egy normál terhességnél, sokszor észre sem veszik a nők azt ha elvetélnek, mert nem is tudják, hogy terhesek. Tudom nem vígasztal most téged de pont egy ismerősöméknél ment el a baba, bár ő már asszem 2 hónap körül volt,rendes terhességnél...benne van.
Hát a pajzsmirigy bizony beleszólhat a dolgokba, tudom jó, unokatesóméknál ezért nincs még baba, neki is előbb azt kell felhoznia a topra.
Örülök, hogy most már pozítivabban állsz hozzá, vagyis hogy már a jővőbe tekintesz, és igaza van a Koncznak, 2* próbáltátok és 2* sikerült is, akárhogy is végződőtt. Gondolom genetika miatt de ez benne van tudod minden egyes normál és mesterséges terhességnél is. Tudom, hogy tudod, de leírva más szájából olyan megerősítő féle dolog ez.
Én a helyedben ha megtehetem még maradnék otthon, aztán vissza hogy gyorsabban teljenek a napok, és történjenek veled az események, de ahogy érzed neked kell tudnod.

chesti

Chesti, tudod én magamtól nem is aggódnék. Ez tényleg benne van a pakliban. Ez a genetikai vizsgálat kicsit idegesít. az immunt már megcsinálták, mikor az előző babát elvesztettük, azt akkor teljesen indokoltnak tartottam, és végül szerencsére negatív lett. A genetikai vizsgálattól megmondom őszintén, félek. Valószínűleg ok nélkül, de félek.

A TSH a múlt héten 4,8 volt, a Konc azt mondta, hogy a következőig 1 és 2 közé legyek szíves... ha már úgyis belgyógyász vagyok. A vetélések nagy százalékának hátterében ugyanis hormonális ok áll, kisebb százalék a genetikai tévedés. Bár ez a fagyasztás... nem bírok megbarátkozni vele.

Kép
lucia1

Lucia, annyira sajnálom. Azt gondolom, hogy ha teheted picit pihenj még otthon, de szerintem az elkövetkező időszakban nem kellene otthon maradnod, mert jó ha mással is foglalkozol. És jobban is telik az idő.

Szia Chesti, Jobban vagy már?
Naponta 125 puregont kellene beadnom magamnak (bár nem fájt a szuri, nem tudom elképzelni, hogy megbököm magam direkte, arról nem beszélve, hogy képtelen voltam rendesen +figyelni, hogy hogy működik a pen) és egy amp. merionalt popóba esténként az ügyeleten. Azt mondod, hogy a punkció akár jövő7en is lehet???? uhhhh
szuszi

KiscsillagKép

Írtam NEked! Megérkezett?
juc81

Sziasztok!

Lucia, nagyon sajnálom, de azért maradj velünk. Nem akarok megint közhelyeket írni úgyis tudod, hogy együttérzünk veled.

Nálam annyi, hogy szerdán punkció. Kicsit agódtam a március 15-e miatt, de nincs vele gond, lesznek beavatkozások, talán csak sor nem lesz akkoraKép. Este megkapom a tüszőrepit és már csak 1 Decapeptylt kell adnom holnap reggel.
Hátha szerencsét hoz ez a dátum. 20-22-es tüsszencseim vannak.
Chesti, te mikor mész UH-ra legközelebb? És most hányadik hétnél is tartasz?

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Juc,
jó, hogy hallunk felőled! Kép Én is megyek, ha minden jól megy pénteken HSG-re, előtte mindössze vérvételre küldtek el, mert a legutóbbi vérvételnél nem volt a legjobb a vérsüllyedésem - ami gyulladásra utal-, úgyhogy ma vették le a vért, holnap lesz meg az eredménye, és, ha jó, már mehetek is péntek 10 órára... úgyhogy majd én is beszámolok Neked róla Kép

Kiscsillag,
ezek nagyon jó hírek!!! De jó, hamarosan akkor inszem! Gondolom nagyon várod már! Kép Mi egy emberként drukkolunk majd Neked is! Kép
A HSG-vel kapcsolatosan, holnap kell majd bediktálnom az eredményét a süllyedésnek, és szerintem azért én rákérdezek újra, hogy mit is kell pontosan vigyek, meg mik a "szabályok". Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én akármilyen dokival/nővérrel beszélek, egyszerűen a felét elfelejtem amikor leteszem a telefont, vagy kilépek az ajtón... Kép

Szuszi,
gratula a stimu elkezdéséhez! Kép Hű, belegondolni is furcsa, hogy lehet, hogy nemsokára nekem is kezdődik...

Lucia drága,
rettentően sajnálom, hogy így alakult...
De újult erővel hajrázzatok rá, és meglátod sikerülni fog!!! Amúgy én amondó vagyok, hogy egy kis munka lehet, hogy könnyebben visszazökkentene a mindennapokba - időd sem lenne a történtekre gondolni. De lehet, hogy párocskáddal egy hosszú hétvége valahol még jobban használna... Kép
A genetikai vizsgálattól én is félek - a férjecskémnek a héten lesz meg az eredménye. Nem tudom, hogy konkrétan mitől félek, de bennem van a para, hogy mi van, ha van valami olyan baja, amire azt mondják, hogy nem kellene baba... szóval én is ezerrel reménykedem, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van!!!

Zuzmó,
szuper, hogy már itt tartasz!!! Szinte hihetetlen hogy rohan az idő! Kép Akkor nemsokára transzfer!!!! KépKépKépKép

Chesti,
mennek a napi babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Mindenkinek szép álmokat!
Millió pusza:

ZsókuciKép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Lucia: Kép

Esetleg nem tudjátok hogy egy genetikai vizsgálat miből áll és mennyibe kerül?

És a március 15-ével kapcsolatban biztos infója esetleg valakinek? Tényleg ott lesznek, vagy csak a beültetéseket végzik?
Tudjátok most kell megjönnie és fel kellene mennem, hogy végre el tudjuk kezdeni az inszemkúrát.
Esperanza
esperanza

Jó reggelt Kép

Lucia én amondó vagyok semi gond a fagyibabákkal ismerek jó pár olyak akiknek faygibabájuk van Kép
De ahogy érzed Kép

Szuszi én sem böködtem magam Kép nekem a férjem csinálta mert Herceghalmon nincs ügyelet csak Biatorbágyon, na oda azért mindennap menjen aki akar Kép

Zuzmó drága Kép szerda punkció Kép de jó hallani akkor hétfőn transzfer Képnagyon drukkolunk neked, tényleg repül az idő Kép

Én ma megyek UH Kép remélem minden rendben lesz és a 8. héten tartok (picur 6 hetes) Kép Kép

chesti

Jó reggelt!

Esperanza,
a genetikai vizsgálat mindössze két kémcső vérből áll. Az egyiket a BMC-ben vizsgálják, a másikat nekünk átkellett vinni az Istenhegyi útra, ott csinálják a kariotípus meghatározást, ez a fizetős része (10.000 Ft), és 2 hét, amíg megvan az eredmény.

Chesti drága,
tök jó, hogy már a 8. hétben jársz Kép Ha kapsz UH-on fotót, remélem feltudod valahogy tenni, hogy mi is megnézzük Kép

Szépséges napot Mindenkinek! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt mindenkinek!

Chesti! Már megint kukorékolsz!! Nem tudom, valahogy én félek még mindig a fagyibabáktól. Lombikbabák 30 éve születnek, fagyasztottak 5 éve. Inkább a későbbi dolgoktól félek. Mi van, ha megszületik? Nincsen vele tapasztalat. Na és nekünk ráadásul fagyasztott petesejtek vannak, ilyenből baba tavaly nyáron született először Magyarországon, és egy ikerpár 1 hónapja. Hát ennyi, nem nagyon lehet ebből leszűrni semmit. Konc is kérdezte, imért vagyok ennyire maradi? Fene tudja, inkább várok picit, de azok a gyerekek egészségesek legyenek! Kép Kép

Te belemennél a fagyasztott petesejtbe? De őszintén?

Holnapra nagy kalappal, 8 hetesen már nem szokott probléma lenni. Különben meg a lurkóink biztosan osztálytársak lesznek, 3 hónap múlva csatlakozom megint. Remélem ezúttal minden a lehető legtökéletesebb lesz. Az elejétől a végéig.

Irigylek ám itt mindenkit, akik mindenféle nagy dolgok előtt állnak!!! Kép Kép Kép Punkció, transzfer, inszeminációk sora... Bőséges lesz a tanév!!

Esperanza, én jövő hét hétfőn megyek ilyen vizsgálatra. Leveszik a vért a BMC-ben, a párodtól és tőled is, és 1-1 cső vért át kell vinni az Istenhegyi útra. ja és 10 000 Ft. Nem tudom, mit néznek, kérdeztem, de nem kaptam értelmes választ, csak halandzsát, amin jól felhúztam magam. Akkor inkább meg se szólaljon. Persze lehet hogy ő volt a portás.

Kép
lucia1

Végül úgy gondoltam, felteszem körkérdésnek is: Ki vállalná fel a fagyasztott petesejteket? Nálunk 5 van lefagyasztva, 12-ből válogatták ki őket. Vagy ki csinálna inkább új lombikot?

Köszi lányok, ezzel sokat segítenétek. Nagy dilemma.

Kép
lucia1

Lucia Zsókuci:
Köszi az infókat.
esperanza

Lucia:
Ha már ott tartanék ahol te, és nem lenne más megoldás, akkor én biztosan vállalnám a fagyibabát. Igaz, még gyerekcipőben jár nálunk ez az egész, de már 2-nek sikerült! Kép
esperanza

sziasztok, jó korán keltetek ma. Kép

az uram beadta élete első puregon szuriját a hasamba. muszáj volt neki, mert az én kezem úgy remegett, hogy rossz volt nézni. szerencsére az úszógumim miatt alig érzek vmit. Kép
most nézem a stimus lapomon, hogy a férjemnek beírtak 17-ére egy gynazolt. ha jól emléxem ez egy hüvelykrém. kinek írtak fel ilyet?

Zsókuci, számomra is hihetetlen, hogy itt tartunk. Kép

Lucia, még nem sokat tudok a fagyibabákról, vagyis nem ismerem a fagyibabaás eljárás hogyanját. így azt sem tudom, hogy vállalnám-e őket. sokat nem segítettem Kép
szuszi

Lucia Kép
Én biztos örülnék a fagyibabának, gondolj bele valakinek még az se sikerül. Kép És szerintem anyiból jobb, hogy nem megy rá el a lombikod, mert ezt külön ki lehet fizetni és még mindig ott a lehetőség, hogy sikerül! De ha nem akkor utána még simán lehet lombikozni. Szóval szerintem ez egy plussz lehetőség és minden lehetőséget ki kell használni. Ez az én véleményem! Előre a fagyibabákért!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Ria 75 -nek ma csinálják az inszemet, szorítsunk neki!Kép Kép Kép
esperanza

Ria 75 -nek ma csinálják az inszemet, szorítsunk neki!Kép Kép Kép
esperanza

Sziasztok!

Chesti! Szerintem már pénteken meglesz a transzfer. Neked esetleg ötnaposan adták vissza őket? Bocsi már nem emlékszem. Bár az biztos rémlene, ha blasztokat kaptál volna vissza. Én gondolkodom rajta, hogy azt kérjem-e, de nem tudom ez hogyan működik. Lehet, hogy inkább csak azoknak ajánlják fel akiknek nagyon sok petesejt lett és nincs akkora veszélye, hogy mind odalesz.

Lucia!

Én a fagyibabát vállalnám és vállaltam is.A fagyasztott petesejt majdnem ugyanaz, de mégsem. Szerintem hallgass az ösztöneidre és ha úgy érzed inkább kezdj új lombikot jó szívvel, mint fagyasztottat bizalmatlanul. Szerintem attól is függ a siker, mennyire hiszel benne. Bár én ellenpélda vagyok, de ezt hagyjuk, most minden másképp leszKép

A végérre itt van nektek egy kis nevetnivaló a "...megint megjött..."-ben találtam, mindenképp hanngal érdemes megnézni:

http://video.google.com/videoplay?docid=9125208079228405100

Kép
Kép
zuzmó

LuciaKép
Örülök, hogy jól vagy a körülményekhez képest!
A fagyasztott szerintem mindenképpen megér egy próbát. Kicsit rosszul fogalmaztam, én úgy tartom, hogy vele több az esély. Nem öt!
Bár nálunk lehet, hogy a fagyasztott nem jön be, mert egyik fagyim sem maradt meg, míg a stimu utáni lombiknál produkáltam biokémiait. És azt mondták az is valami!
De azért még mindig egy esély a fagyasztott! Biztos végig csinálom még a következő stimunál, ha szükséges lesz (bár ne lenne, adná az ég és az első sikerülne!), utána mi lesz majd meglátjuk. (Valszeg a vége!)

RiaKép
Drukkolok nagyon! Küldöm a babatapasztókat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

ZuzmóKép
Neked is megy a drukk holnapra++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Nagyon szépek a tüszőcskéid!!!

ChestiKép
Babanövesztők ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Gondolom, minden rendben van, de azért küldöm őket!

EsperanzaKép, ZsókuciKép, JucKép, SzusziKép, KiscsillagKép
Üdv. nektek és mindenkinek drukkolok, akkor is ha nem írok, de mindig olvaslak benneteket!!!

Puszi!!!

manda

Köszönöm lányok. Nem jutottam sokkal előbbre, de asszem inkább sima lombik.. Kép Kép Inkább biztosra szeretnék menni.

Bár asszem még a fagyasztott petesejtes is sikerülhet, simán benne van. A kérdés csak az, hogy utána nem aggódnám-e halálra magam az elkövetkező 30 évben!! Kép Kép

Zuzmó, de jó Neked!!! Mindjárt itt a holnap.. Aztán a péntek. Kép Kép Drukkolok neked nagyon!

Nálunk eddig 1 lombik volt, azért azt elképzelni sem tudom, hogy a maradék 4 ne sikerülne, ha az elsőből 2x lettem terhes. Kép Kép A fagyasztásos transzfer mint megtudtam, nem számít lombiknak, és a BMC-ben ki sem fizettetik.

Kép
lucia1

Zuzmó, én érzem, hogy ez most menni fog, hiszen neked is sikerült már!! És ő most veled is marad, majd meglátod!!

Kép
lucia1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?