Sziasztok!
Juc,
jó, hogy hallunk felőled!
Én is megyek, ha minden jól megy pénteken HSG-re, előtte mindössze vérvételre küldtek el, mert a legutóbbi vérvételnél nem volt a legjobb a vérsüllyedésem - ami gyulladásra utal-, úgyhogy ma vették le a vért, holnap lesz meg az eredménye, és, ha jó, már mehetek is péntek 10 órára... úgyhogy majd én is beszámolok Neked róla
Kiscsillag,
ezek nagyon jó hírek!!! De jó, hamarosan akkor inszem! Gondolom nagyon várod már!
Mi egy emberként drukkolunk majd Neked is!
A HSG-vel kapcsolatosan, holnap kell majd bediktálnom az eredményét a süllyedésnek, és szerintem azért én rákérdezek újra, hogy mit is kell pontosan vigyek, meg mik a "szabályok". Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én akármilyen dokival/nővérrel beszélek, egyszerűen a felét elfelejtem amikor leteszem a telefont, vagy kilépek az ajtón...
Szuszi,
gratula a stimu elkezdéséhez!
Hű, belegondolni is furcsa, hogy lehet, hogy nemsokára nekem is kezdődik...
Lucia drága,
rettentően sajnálom, hogy így alakult...
De újult erővel hajrázzatok rá, és meglátod sikerülni fog!!! Amúgy én amondó vagyok, hogy egy kis munka lehet, hogy könnyebben visszazökkentene a mindennapokba - időd sem lenne a történtekre gondolni. De lehet, hogy párocskáddal egy hosszú hétvége valahol még jobban használna...
A genetikai vizsgálattól én is félek - a férjecskémnek a héten lesz meg az eredménye. Nem tudom, hogy konkrétan mitől félek, de bennem van a para, hogy mi van, ha van valami olyan baja, amire azt mondják, hogy nem kellene baba... szóval én is ezerrel reménykedem, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van!!!
Zuzmó,
szuper, hogy már itt tartasz!!! Szinte hihetetlen hogy rohan az idő!
Akkor nemsokára transzfer!!!!
Chesti,
mennek a napi babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mindenkinek szép álmokat!
Millió pusza:
Zsókuci