Ancsi! Igen április 22-én lesz az esküvőnk, de mivel mindkettőnk 2. házassága lesz így csak szűk családi körben tartjuk. Igaz lesz ruhám, ekrü színű és csokrom is, és zenész is a bulin. ( hátha bulizunk
)
De templomi nem lesz, illetve autódísz meg teremdísz ezek nem lesznek. Afféle egyszerű körben tervezzük. Azért fényképészhez elmegyünk, valaki a családból remélem kamerázni is fog, hogy legyen még emlék.
Koda: Én nem tudom van-e egyáltalán pé-m, mert soha nem néztem hónap elejétől a hőmet. Remélem van. Majd kiderül a fürdő mennyire befolyásolt. Egyenlőre nem érzek semmi változást.
Az unokatesóm mondta, de lehet ti is ismeritek ezeket az aloe vera termékeket. Állítólag vannak olyan "szerek", amik segítenek a fogamzásban és az egész nőgyógyászati dolgainkat helyreállítani. Van egy barátnője aki novemberben elkezdte és a következő hónapban kiderült gyereket vár. Nem tudom mi az igazság belőle, de minden esetre meghallgatom, ha lesz rá időm. Azt se tudom mik ezek inni kell-e vagy enni, vagy mi?
Ha valakit érdekel megkérdezhetem tőle.
Titi: Köszi, hogy hiányoltál, néha azért írok, pedig olvaslak benneteket, de mire végigszaladok a sok eseményen elfogy az időm és nem tudok írni. Annyi dologra kell most koncentrálnom, hogy nem marad a babára
. Talán ez lesz a jó. Jövőhét végén kiderül. Jaj csak sikerülne úgy mint nektek. Ha elmúlik a barna az jó. Nekem átalakult később vérbe sajnos és így ment el a babóm. Hála az égnek megnyugtatál. Mikor elkezdted írni, hogy már vérzel nagyon megijedtem nem mertem írni, féltem úgy jársz mint én. De szerencsére akkor minden rendben zajlik. Örülök nagyon
!!!!
Anita