Új privát üzeneted érkezett!

Ancsi! Igen április 22-én lesz az esküvőnk, de mivel mindkettőnk 2. házassága lesz így csak szűk családi körben tartjuk. Igaz lesz ruhám, ekrü színű és csokrom is, és zenész is a bulin. ( hátha bulizunkKép)
De templomi nem lesz, illetve autódísz meg teremdísz ezek nem lesznek. Afféle egyszerű körben tervezzük. Azért fényképészhez elmegyünk, valaki a családból remélem kamerázni is fog, hogy legyen még emlék.
Koda: Én nem tudom van-e egyáltalán pé-m, mert soha nem néztem hónap elejétől a hőmet. Remélem van. Majd kiderül a fürdő mennyire befolyásolt. Egyenlőre nem érzek semmi változást.
Az unokatesóm mondta, de lehet ti is ismeritek ezeket az aloe vera termékeket. Állítólag vannak olyan "szerek", amik segítenek a fogamzásban és az egész nőgyógyászati dolgainkat helyreállítani. Van egy barátnője aki novemberben elkezdte és a következő hónapban kiderült gyereket vár. Nem tudom mi az igazság belőle, de minden esetre meghallgatom, ha lesz rá időm. Azt se tudom mik ezek inni kell-e vagy enni, vagy mi?Kép Ha valakit érdekel megkérdezhetem tőle.
Titi: Köszi, hogy hiányoltál, néha azért írok, pedig olvaslak benneteket, de mire végigszaladok a sok eseményen elfogy az időm és nem tudok írni. Annyi dologra kell most koncentrálnom, hogy nem marad a babáraKép. Talán ez lesz a jó. Jövőhét végén kiderül. Jaj csak sikerülne úgy mint nektek. Ha elmúlik a barna az jó. Nekem átalakult később vérbe sajnos és így ment el a babóm. Hála az égnek megnyugtatál. Mikor elkezdted írni, hogy már vérzel nagyon megijedtem nem mertem írni, féltem úgy jársz mint én. De szerencsére akkor minden rendben zajlik. Örülök nagyonKép!!!!
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Koda, Titi!
Még nem kaptam gyógyszert, meg kell várni az izotópos vizsgálat eredményét. Az meg jövő pénteken lesz.

Ancsi!
Akkor megkukkantom a mélt.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Ancsi!
Nem jött mail Kép Kép

Próbáld meg a másikra: jeney.zoltan3@chello.hu

Mesi

Kép
tücsök13
 
 

 
 

Anita, ezt én is hallottam, mármint az Aloe-t, hogy jótékony hatása van pl. a meddőségre is. De többet nem tudok. Gondolom, az italokra gondolnak ezalatt.
Amúgy, én is nagyon megijedtem a barnától, és utána a vértől még jobban. Azt hittem, tényleg elmegy a baba. Egyfolytában te lebegsz a szemem előtt... hogy akárki járhat úgy, ahogy te.
Most épp azon gondolkodom, le kellene mondani ezt a hétvégét, úgyis nagyon szar idő van, sétálás nagyon nem lesz belőle, a barátnőm is aggódik, hogy inkább maradjak itthon, és pihenjek. Lehet, hogy azt kellene, inkább feküdnöm egész nap.

KépKép
titi_27
 
 


Titi: Hát én a helyedben kihagynám, inkább pihennék. A 12. hét után mikor elmúltak a veszélyes idők akkor is lesz idő barangolni épp elég. Legalább is ez az én véleményem, aztán te tudod. Én inkább pihiznék kényesztetném magam egy kicsit mindenféle munka nélkül. A takarítás ráér. gondolom akkora kupi nincs ami nem várhat pár napot. Főzni meg lehet egyszer gyorskaját ebédre, talán a párod is megérti, hogy most baba fontosabb, vagy azért vannak a szülők: Nem? Náluk mindig jót lehet kajálni. Legalább is nekem anyu fősztje mindig jobban esik, mint a sajátom.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Igen, meg ez az idő is... lehet, hogy tényleg lemondom, kicsit félek tőle. Fürödni most úgysem mernék, akkor meg sok értelme nem igazán van. Kép

KépKép
titi_27
 
 


Mesi!
Küldtem egy mélt, remélem most már átmegyKép
Arra küldtem, amit utóbb adtál meg.

Köszi
Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Na, megyek a varrónőhöz, aki megvarrja a hétvégén vett függönyanyagot, úgyhogy indulunk lassan. Este még megpróbálok benézni, de lehet, hogy már csak holnap tudok jönni.
Puszi lányok!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Csak maradj otthon és pihenj!

Sajnos én is két babát veszítettem, hasonló tünetekkel, ezért próbállak rávenni annyira a pihenésre, fekvésreKép

puszi,
Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Ancsi!
Megkaptam, köszi.
Beletettelek a táblába, holnap meglátod!

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


MesiKép
Aranyos vagy, köszönömKép

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Gyöngyikém!
Már este van és nem jöttél! Szép lettél a fodrásznál? és a doki mit mondott??

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Gyöngyikém!
Már este van és nem jöttél! Szép lettél a fodrásznál? És a doki mit mondott??

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


sziasztok!most rakom fel a képeket és már dobom is ide nektek!végre minden a helyén van ugyhogy holnap már lesz idöm visszaolvasni!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


festés:

Kép

berendezve:

Kép

Kép

Kép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág!Kép
Meseszép lett az a szobaKép

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


HÚÚÚ, Virág, ez nagyon jó lett!

Kép

Du nem fogok tudni jönni, mert temetésre kell mennem. Kép Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Jó reggelt!!!
Virág ! Nagyon szép lett a szoba!!A bútor már meg volt, vagy most vettétek?
Titi , hogy vagy??Anitának igaza van , feküdni, pihenni, sokat sokat!!
Rohanok dolgozni, kár hogy onnan nem olvashatlak titeket!
Pusz: Eszter

KépKép
eszterke80
 
 


sziasztok!eszterke a szekrény megvolt a polcok is a kanapé nem azt ugy kaptuk ajándékba!és fiamnak annyira tetszik hogy éjjel egyedül aludt benne át se jött hozzánk!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok lányok!

Virág, nagyon szupi lett a szoba, a színei annyita tetszenek! Én is szeretem a sárgát a lakásban. Tegnap ki is vittem a függönyt a varrónőhöz Kép

Tegnap nagyon sokat gondolkodtam, hogy mitévő legyek a hétvégével, de a férjemmel együtt úgy döntöttünk, hogy csak elmegyek. És igaza van, itthon nem pihennék. Mindig találok valami munkát, egyszerűen nem bírok leülni, csak max a barátok közt-től. Ott meg kénytelen leszek, mást nem is fogok tudni csinálni, csak ejtőzni. Remélem, jó lesz. Sétálni szerintem max 1 órácskát fogunk ebben a trutyis időben. Úgyhogy hétvégén nem fogok jönni. Kép
Lehet, hogy a Rutascorbin segít, de lehet, hogy magától is elmúlt volna a barnázás?! Most hova kopogjam, hogy tegnap reggeltől nincs semmi?! Csak rá nem szóljak!

Oné, mi volt a dokinál? Merre vagy?

Mesi, remélem nem közeli hozzátartozód halt meg. Kép

KépKép
titi_27
 
 


Ancsi!
Igen, gondolkodtam a gyöngyösi kórházon, és át szeretnék menni oda.Utánanéztünk a férjemmel és mindkettőnknek jobban tetszik aza hely.Az a gondom csak, hogy egyáltalán nem ismerek ott senkit, egy dokit sem.Ha megkérlek, tudnál ajánlani valakit?Akit ismersz?Könnyebben el tud az ember indulni ha van némi információja.Előre is köszi.
Mit olvasol?

Lányok!
Most jöttem haza a laborból, hétfőn belgyógy, és ha minden igaz, jövőhéten lesz kiskönyvem isKép

rimar
rimar
 
 


Titi!
Jól teszed, hogy elmész.A lényeg az, hogy pihenj.Engedd el magad, élvezd a hétvégét, egyetek jókat.Szóval jó pihenést és feltöltődést kívánok!KépEgyébként én is ugyanígy lennék, itthon nem tudnék pihenni, mindig van valami.

Virág!
Nagyon szép lett a szoba!Büszke lehetsz rá!Kép

rimar
rimar
 
 


Titi!

De igen sajnos, a nagypapám halt meg hétfőn.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Mesi, őszinte részvétem a nagypapád miatt! Kép Akkor nem csodálom, hogy nem jösz olyan gyakran. Együttérzésem! Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Mesi!
Részvétem.Nagyon sajnálom.

Virág!
Nagyon szép lett a szoba. Egy igazi gyerekbirodalom.

Titi!
Szerintem is menj el nyugottan, de csak akkor ha tényleg pihensz. Biztos jó lesz egy kicsit kimozdulni, és feltöltődni.

Majd délután leírom mi volt a dokinál, ha a Rezi elaludt,mert hosszú lesz. Most csak beugrottam, de nem bírtam megállni, hogy ne válaszoljak.

Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Lányok, köszönöm.
Ma már nem tudok többet jönni, mindjárt indulnom kell.

Titike!
Jó pihit neked a hétvégére, érezd jól magad! Szó szerint tényleg élvezd ki a 9 hónap minden pillanatát! Ha megszületik a baba, akkor már nem lesz sok nyugtod. Én is ezért nem tudok olyan gyakran jönni. Zsolti alig alszik napközben, viszont amióta állni tud, azóta mindig a sarkában kell lennem, mert vagy elesik és el kell kapni, vagy pakol ezerrel. Tényleg, kisfiút, vagy kislányt szeretnétek?

Rimar!
Gratula a kiskönyvhöz. ÉN IS AKAROOOOK VÉGRE!!
Mindegy, ezt a hónapot már leírtam, talán a következő sikeresebb lesz, addigra hátha kapok pajzsmirigy gyogyot is. Végülis ha most időben megjön, és ha a következő hónapban összejönne, akkor is december 28-ra leszek kiírva. Milyen optimista vagyok.

Virágom!
Mikor is mész dokihoz?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam a dokinál, és szerintem egy új topikot kell majd létrehozni 2008-as címen.
Elmondta a doki, hogy az 50 napnál hosszabb ciklusnál azt feltételezik, hogy nincs peteérés.
A 35 napnál hosszab ciklusnál meg valószínűleg van, de ha megis termékenyül a petesejt akkor nem tud megtapadni,így megint nem sikerül a terhesség.

Azt mondta,kezdjem mérni a hőmet (még jó hogy mérem),és ha kezd magas lenni, akkor írány a kórház, ahol rögtön vért vesznek. Majd kétnaponként járjak, egészen addig vérvételre,amíg nem jön meg a mensi. A hormonszintemet akarja megnézni újból, de szerintem nem fog emelkedni a hőm.
Aztán jelentkezzek, és a jövőhónapra (ha sikerül a vérvétel és kiderül melyik hormon a ludas) kapok Clostirbegit.(remélem így kell írni)

Biztató volt, mert azt is mondta, hogy ezt persze kontroll mellett szedhetem, és ha egy évig szedem és még mindig nincs baba, na akkor fog elfogyni a türelmem és akkor utánna fog sikerülni.
Remélem érthető, mert így visszaolvasva kicsit bonyolult.

A lényeg,a gyógyszer (külön topik van róla, már el is olvastam).
Hát eléggé elkeseredtem, úgyhogy be is festettem a hajam. Tudniillik idáig azért nem festettem ,mert babát akartunk.

Most várom a hőm emelkedését ami ma megint 36,4 volt (tegnap meg 36,7), és iszom a teát.

Mesikém remélem segít a tea.

Koda iszod? Már jobban vagy?

Virág!
Minnél előbb menj el orvoshoz,mert lehethogy neked is valamilyen hormonális problémád van. Nekem tuti a szoptatás borította fel a hormonháztartásomat.

Titi!
Örülök, hogy a barnázgatásnak vége. Szerintem most kellett volna megjönnie, és azért volt egy kicsi.

Rimár!
Gratulálok, és örülök, hogy már a kiskönyved is mindjárt meglesz.

Bufo!
Merre vagy?
És a többiek?

Kép

Kép
oné
 
 


Bocsi az előbb rosszul írtam a gyógyszer nevét: Clostilbegy

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

GyöngyiKép
Le tudnád írni az e havi hődet? Mert nem tudom, hogy hogy néz ki. Csak ezt a két adatom tudom, ami itt van fentebb. Amúgy ez a gyógyszer elvileg hamar rendezni tudja a ciklust. Általában 1-2-3 hónap elég hozzá. Szerintem nem kell 2008-as topikot nyitni. Persze nem mindenki egyformán reagál erre a gyógyszerre. De neked szerintem jobbat nem is írhatott volna fel a dokid! És nagyon alaposnak tűnik, ami dícséretes. Ez a sok vérévétel rögtön meg fogja hozni az eredményt, szerintem már jövő hónapban sikerül mindent a helyére tenni. Vagy legalább is célzottan kezelni a bajt! Szóval nagyon jó, hogy elmentél a dokidhoz, azt hiszem hónapokat spóróltál meg magatoknakKép
Én is követem a példádat a dokihoz menéssel kapcsolatban. Ezt a hónapot még megvárom aztán usgyi!
Amúgy érdekes, amit írtál. nekem 35 nap alatt jött meg, vagyis most pont 35 napra, de mint láthattad, tök egyenes görbét produkáltam. Kép

RimarKép
A labor jó lett? Bizti, mert nagyon boldognak látszolKép

TitiKép
Nagyon jó pihenést kívánok nektekKép

VirágKép
Gyönyörű lett a szoba! Mondjuk aki ilyen szépen fest körmöt, annak kell is tudniaKép

Mesi!
Észre sem vettem a nagy táblázat alatt, hogy temetésre mentetek. Utána olvastam csak, hohy mi történt! nagyon-nagyon sajnálom! Kitartást kívánok az egész családodnak! Sajnos mi ezen már nagyon sokszor átestünk.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Gyöngyi, szerintem is jó eredmény azért ez, legalább el tudsz indulni végre! Bízzunk a gyors fejlődésben! Kép

Szerintem én most már "eltűnök", még dolgozom kicsit, aztán lassan indulunk... remélem, minden rendben lesz. Kicsit fájdogál a hasam, de ez olyan normálisnak tűnik. Ígérem, pihenni fogok sokat, biztos jót fog tenni ez a kis kikapcsolódás.

Sok puszi lányok, vigyázzatok magatokra a hétvégén!

KépKép
titi_27
 
 


Koda!

Hát én is bízom a dokimban, és szerintem nagyon jó orvos. Igaz tegnap nem vizsgált meg, pedig a 16 cn.-en voltam.
Egy dologtól viszont félek, hogy nem lesz peteérés,és akkor mikor lesz vérvétel. Majd jövöhéten felhívom, mert biztos mondta, mi a teendő, csak én elfeljtettem.
Leírom a hőm, de majd megpróbálok táblát feltenni.
2.nap:36,6
3.:36,4
4.:36,5
5.:36,6
6.:36,5
7.:36,7
8.:36,5
9.:36,4
10.:36,6
11.:36,4
12.:36,5
13.:36,6
14.:36,4
15.:36,4
16.:36.7
17.:36,4

Puszi:gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Gyöngyi!
Tényleg! A dokid azt mondta, ha emelekdik a hőd, menj vérévételre. A hőnek az emelkedése a peteérést mutatja ugye? De miből gondolta, hogy ebben a hónapban lesz peteérésed? Hiszen pont azért mentél hozzá, mert nem működtél jól. Õ is mondta, hogy szerinte nálad ez elmarad a hosszú ciklusok alapján. Gondolom vérvétel akkor is lesz, ha emelkedik vagy nem a hőd. Ugye? vagy pont ezt felejtetted el?

A görbéd alapján még bármi lehet. Sokaknak 18-20 nap körül van pé. ha meg nincs, akkor úgy is kapod jövőhónapban a gyógyszert. De azért légyszíves legyen már peteérésedKép , mert akkor ezek szerint a tea nem hatott. És én akkor szomorú leszek, mert lehet, hogy nekem sem fogKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


huha!na most kezd kihalni belölem a remény!nekem is tuti a szoptatás okozott bibit már gondoltam én is rá ugyanis két évig szoptattam nimrodot és a doki állitott le aztán bedurrant mellem és gyogyszert kaptam hogy elapadjon de még fél év után is volt benne elö-uto tej!Closty-t én is halottam nem tudom van e itt majd rákérdezek meg kutakodok!mondjuk nekem eddig tök rendbe volt a ciklusom semmi gond ne volt utso négy honap volt gáz(lehet akkor mégse a szoptatás)


oné azért ne add fel a reményt!


tücsi dokihoz nem tudom mikor megyek!az még a jvözenéje!részvétem a papád miatt nagyon sajnálom!most biztos nagyon nehéz de idövel enyhül a fájdalom és átmegy emlékezésbe!nekem dédim 4éve halt meg és most értem arra a szintre hogy szomoruság nélkül tudok rá gondolni eszembe jut persze és nagyon hiányzik de mikor vele álmodok megnyugszom mert olyan mintha velem lenne végülis álmomba velem van!pl szülinapon is velem volt álmomba megköszöntött és azon a napon rájöttem hogy velem van csak épp álmomba!lehet hülyének néztek de nekem tök nagy megnyugvás volt!

titi!jo pihit a hétvégére!jo hogy elmult a barnázásod!pihend ki magad hétvégén és lazulj el!

rimar hát igen jol mondják a többiek ki kell élvezni minden percét a 9honapnak mert nagyon gyorsan elrepül utolso két hét lelassult a váraozástol de a baba akkor fog jönni mikor nem is gondolodKépnézd meg most jelentetted be hogy baba van és már eltelt két honapKép

kodaKépköszi most elpirultam!amugy képet is festek(mondjuk én nem olyan szépeket mint rimar)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Azt Õ is tudja, hogy hosszú a ciklusom, ezért még reménykedünk ebben a hónapban.
Amúgy már voltam január végén hormonvizsgálaton, de az nem lett jó, mert akkor produkáltam az 52 napos ciklust, és tök rossz adatok jöttek ki. Mivel nekem még nem volt ilyen hosszú a ciklusom, igaz akkor is később mentem a vérvételekre, mint mások (21.napon kezdtem).
Most mérem a hőm és lesz ami lesz.
Koda!
Mikor mész orvoshoz?

Kép

Kép
oné
 
 


Oné! Képzeld én az első closty-s hónapban babás lettem!! Nekem nagyon bejött!
Csinálhatok neked a fertilityn egy görbét?
Titi: Jó utat! Vigyázz magadra!

KépKép
eszterke80
 
 


VirágKép
Miket titkolsz még előlünk? Egyszer képet nem lehetne mutatni nekünk? Naaaaa...Kép
Jó sokáig szoptattál, hallod -e! nem csodáékoznék, ha tényleg ez is bekavarna. Ezt mondjuk nagyon egyszerű kezelni.

GyöngyiKép
Dokihoz akkor megyek, ha ez a hónap is bénázik. Ezért néznem kell a hőmet is, hogy tudjam , hogy van -e pé. vagy nincs. Ha nincs, akkor azért megyek hozzá. Ha van és nem jön össze a baba, akkor azért. Ma az 5. napon vagyok, úgyhogy 1 hónap múlva mennék kb.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


hát koda sajnos nem tudok képeket mutatni ugyanis elajándékoztam a képeim de ha otthon leszek magyarba majd lefényképezgetem!mi az az egyszerü kezelés amit irtál?

a closty-t én itt németbe csak a bodybuildereknél találtam majd felhivom hétfön a dokit és megkérdezem van e ilyen tabletta itt és hogy szedhetem e!

eszterke megint reményt adsz?Képköszi!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Eszterke!

Ez jól hangzik, remélem nálam is bejön. Miért kellett Closty-t szedned?
A táblát ha tudod nyugodtan megcsinálhatod, nekem nem sikerült. Előre is köszönöm, nagyon rendes vagy.
Te hová jársz dokihoz?

Virág!
Nekem is sokáig volt még tejem. Sőt néha még most is van egy-két csepp a hálóingemen. Igaz az utóbbi két hónapban nem. Lehet,hogy azért volt ez a hosszú ciklosom, mert most apadt el teljesen.

Koda!
Iszod a teát? Jobban vagy már?

Kép

Kép
oné
 
 


Eszterke!

Bocsi,most néztem vissza a táblázatot,és látom,hogy Miskolci vagy. Nem tudom miért hittem azt, hogy Pesten laksz.

Kép

Kép
oné
 
 


GyöngyiKép
Köszi, jobban vagyok. Épp az előbb gyűrtem le a teát, még itt van előttem a csésze. Mindig rád gondolok, mikor iszom, mert én is befogom az orrmKép Szóval jó ötletet adtálKép

VirágKép
Aki sokáig szoptat, annak magas a prolaktin szintje. A prolaktin egy olyan hormon, amely jelenléte a mellben előidézi a tejelválasztást és fenntartja azt. Magas szintje gátolhatja a normál ciklust és a fogamzóképességet.
Egyszerűen gyógyszerrel (Bromocriptin )kezelik ezt a fajta problémát, kb. 2-3 alatt rendeződik a dologKép
Egyszerű vérvételből megállapítható.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


koda!köszi hogy leirtad de már két éve abba hagytam a szoptatást!ugyhogy szerintem nem ez a gond lehet valamit bekavart a hormonoknál de ez nem mostani dolog!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Oné! Hát nálam is az volt a helyzet, mint nálad, meg Virágnál, nov.-ben 50 napra jött meg, azt hittem terhes vagyok, de semmi. Decemberben hőmérőztem , meg felírta a clostyt, és januárban baba lett.
(mikor volt az utolsó mensid ?)

KépKép
eszterke80
 
 


Virág!
A prolaktin lehet ám magas tej nélkül is. Szóval nem kell ahoz szoptatni. De persze lehet még sokminden más probléma is, nem csak ez a hormon. (sajnos) Ezért kell vérvétel, mert csak így tudják megállapítani, hogy melyik hormon a ludas. Ahogy most Gyöngyinél is teszik. Persze tudom, hogy nem rajtad múlik a vérvételKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Virág!
A prolaktin lehet ám magas, tej nélkül is. Szóval nem kell ahoz szoptatni. Ilyenkor más okozza ezt a problémát.
De persze lehet még sokminden más probléma is, nem csak ez a hormon. (sajnos) Ezért kell vérvétel, mert csak így tudják megállapítani, hogy melyik hormon a ludas. Ahogy most Gyöngyinél is teszik. Persze tudom, hogy nem rajtad múlik a vérvételKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Eszterke!
Ferbruár 22.-én volt meg utoljára, de előtte január 2.-án (52.nap).
Nálad végeztek előtte vérvételt,vagy valami vizsgálatot?
Akkor neked se lehetet peteérésed?

Virág!
Koda jól írta. A prolaktin szint magas maradhat akkor is ha már nem szoptatsz. Azt hiszem ezt a hormont használják a fogigátlókban is az ösztrogénnel együtt. De utánna kereshetsz az interneten.Én a google-ban néztem még annó utána.

Koda
A teát miután megiszom be kell kapnom valamit ami elveszi az ízét, mert egyszerűen nem bírnám ki. Olyan jót nevettem rajta, ahogy írtad, hogy te is így iszod. Mostmár tuti én is mindig rád fogok gondolni, amikor iszom. Milyen jó, nem?

Olyan jó, hogy veletek mindent meg lehet beszélni.
Mostmár tényleg össze kell hoznunk egy találkát. Szerintem a nyáron jó lesz,akkor még ugyse szül senki, és addigra mi is terhesek leszünk.

Jó éjt, és szép álmokat mindenkinek.
Pussz:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Oné, Gyöngyi táblázata:
Kép

Sajnos a Ferty sem jelöl peteérést, hátha lesz még csak a 17.nap.

KépKép
eszterke80
 
 


hát oné az én táblázatom elözö honapba hasono volt csak nekem egy picit nagyobb ingaodzásokkal és volt hogy pár napig ugyanannyi volt de kb ilyen hullámvasut!a feriti késöbb fogja berakni pé-t ez a baj!legalábbis nekem késöbb rakta be és igy nem a táblázat szerint kell akciozni ha valaki nem tudja mikor van pé,de pl nálunk mindig akkor volt akcio mikor feriti mutatta!mégse lett baba!

koda köszönöm az infot!hát igen nem egyszerü ez a vérvétel de majd valahogy megoldom a dolgokat csak most még meghalni sincs idöm!

mindenkinek joéjt szép álmokat!holnap szerintem csak délután leszek mert délelött aszok fözök aztán délre jn egy csaj körmözni!puszancs

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Jó reggel!

Eszterke köszi a grafikont. Hát elég rosszul néz ki. Sőt ma reggel megint 36,6-ot mértem.

Szerintem ennek a hónapnak lőttek. Csak abban reménykedem, hogy most ne késsen olyan sokat, és minnél előbb megjöjjön,hogy szedhessem a gyógyszert.
Kicsit elvagyok azért kenődve.Képzeljétek a férjem anyukája azt mondta menjek el másik orvoshoz, mert még mindig nem jutottunk semmire ezzel az orvossal. Megmondtam neki, hogy a másik orvos is ugyanezt a gyógyszert írná fel, esetleg nem küldene vérvételre,és akkor később lenne belőle baj. Mivel olvastam, hogyha a gyógyszert rosszul adagolják,akkor akár ciszta is kialakulhat. Hát nem valami biztató előjelek.

Majd csak délután leszek. Kellemes délelőttöt mindenkinek.
Pusszi:gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Ti mit főztök a hétvégén? Ötletek kellenének holnap ebédre!

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Vírus söpör végig a családon. Én hányok, a férjemnek megy a hasa, Dávid borzasztóan taknyos és kötőhártya gyulladása van. Mindenki egész nap fekszik kész káosz. Most egy kicsit jobban vagyok ezért jöttem. Még a kaját is rendeltük, ilyen még nem volt.
Most nincs erőm végigolvasni szerda óta írtakat.
Remélem mindenki jól van. A babások túl vannak a dokin és minden rendben.
A többieknek akciódús hétvégét.

Tücsök
Ha lesz erőm akkor egy húslevest csinálok.
Nálunk múlthéten gyümölcsleves volt, másodiknak marhapörkölt tarhonyával.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?