Sziasztok!
Rég nem írtam, de (nagyjából) nyomon követtem az eseményeket!
Pocok!
Nagyon jó nektek!!! Remélem, mindenröl beszámolsz!
Minden újdonsült mamának szintén gratulálok! Fertötlenítés-ügyben egyetértek az elöttem szólókkal, csak azt tenném még hozzá, hogy kenöcsözni sem nagyon kéne, ha nem muszáj, mert néha épp az nem engedi begyógyulni a mellbimbót. (Merthogy hámosít) Többet ér a baba nyála, és a tejci, ha rászárad!
Lassan azt hiszem, átigazolok egy másik topicba, hiszen mi már kezdünk túllépni az elsö napokon... Barnabás jövö héten 9 hónapos lesz. Húha.
Most "röviden" csak annyit rólunk (de azért nem utoljára), hogy Barnabásnak 4 foga van, édin néz ki. Rakok fel a profilomba róla új képet, igaz, azon még csak 2 fogacska látszik.
Sajnos újra katasztrofálisak az esték, amikor beadtam volna a derekam, hogy mostantól cicin alvás van, azóta cicin is alig akar elaludni. Tegnap 1/4 12-ig tartott a ramazuri: röhögcsélt, forgolódott, bohóckodott nekünk, aztán persze másnap hulla fáradt. A mellettünk alvása nem zavarna amúgy (söt), de az nagyon nem jó, hogy egész éjjel ki se akarja engedni a cicimet a szájából, emiatt is fáj a hátam, hiszen elég rossz tartásban kell aludnom, vagy legalábbis próbálnom... Cumira nem akarom, és már nem is tudom rászoktatni, kezdettöl utálja, az ujjacskáját nappal szopizza, arra viszont még nem jött rá, hogy elalváshoz is jó lenne! (Most vizson alszik, és az ágyában!!!)
Ja, és amióta fölül is van foga, csikorgatja öket!!! Brrrrrrr!
És csúcsfigura: már pörög, mint a vízóra, és állandóan álldogálna. Hát ennyi. Ja, és iszonyú apás!
Zafi, gratulálok a címlaphoz! Így indulnak a világkarrierek...
Ti ilyen nagy kosarasok vagytok? Jövö héten lesz baba-mama torna? Nagyon szeretnék elmenni, ha nem baj, mert ez nem pálya, hogy ilyen trottyos vagyok. Ma elmentem fürdörucit venni (egyrészeset
), de az elsö próba után kifordultam a próbafülkéböl... Sajnos nekem is csupa csík a hasam, pedig nagyon kentem, de hát olyan hatalmas volt! De legalább a löttyedtségén szeretnék javítani. (Igaz, én se voltam soha vasalódeszka.) Jaj, és a melleim is csúnya nagy lógósok lettek, pedig az volt az egyetlen szép bennem... Tudom, hogy megérte, de miért kell ennek törvényszerünek lennie? És visszafordíthatatlannak???
Valaki kérdezte a nyilvános szoptatást. Egy idöben nálunk is kezdett gond lenni, hogy minden jobban érdekelte Babót, elkapdosta a fejét, szabadon engedve a cickót, de most újra normalizálódott. Valóban csak akkor kapja meg, ha nagyon éhes/szomjas, 2-3 perc alatt intenzíven teleszopizza magát, és aztán nézelödik. Esetleg egy nyakba türt pelenkával meg lehet oldani, bár az újabb játékforrássá válhat...
Hú, kicsit hosszúra nyúltam.
Jó babázást mindenkinek! Élvezzétek ki minden pillanatát!!!
Álmodjatok jól, és aludjatok szépeket.
Heni