Tudok jönni kicsit bővebben,Balu átment Tokajba az apjával!Kész a mosás is!
Szóval,megint változott a terv kissé,mert apát nem engedték el 1!! nap szabadságra csütörtökre (ez jár minden hónapban),mert állítólag kevesen lennének.Így én egyedül vonatozok majd haza reggel 6 órakor,mert neki felesleges lenne hazajönni
Lehet hogy csak d.u. megyünk holnap,akkor mégis megyünk mi is a klubb-ba!!!
Mindenképp megyünk nyíregyre mert ma csak apának találtunk ruhát.Nem tudjátok hol lehet kapni jó női cuccokat(nadrág,pulcsi),elfogadható áron??????A metropolban nem nagyon találtam.A pláza kissé drága,kínait nem akarok!!!
Hogy fodrászhoz hová megyek az még rejtély!Mindezt egy délelőtt alatt.
Ja,benéztünk az S.oliver-be
Néztem egy nacit,igaz kicsit nagy volt,9500ft-ért.Hát tényleg nem nekünk találták ki ezt a boltot!Apát kissé sokkolták az árak,én már lelkiekben felkészülten mentem be
Csilla!
Gyere és mesélj!!!Nagyon kíváncsi vagyok hogy tetszett Flórának
Tünde!
Nyugi,múltkor ugyan így jártam!!!Gondoltam legyen egy kis változatosság,hát világosabbra festetem a hajam!Hát ahogy megláttam,azt hittem menten elájulok.Azonnal elküldtem apát 2 középbarna festékért,mert nem bírtam elviselni a látványt!!!egy nap alatt 4 festék lett kenve a hajamra!Még egyszer nem kísérletezek!!!
Na megyek is,lassan haza is érnek!
Holnap még lehet hogy benézek,drukkoljatok hogy Balázs jól bírja a távollétemet(meg én az övét
)
Ági