Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tünde!
CSak nem polotok van? és ezért keresed a polos oktatókat? Míg nekünk is az volt én is állandóan őket vadásztam. Van egy pár a városban, soknak ki is van írva a telszáma a kocsira. Csak én mint mindig nyuszi voltam felhívni. Kép Nekem is kellene már gyakorolni, Pont a terhesség előtt ültem vissza a kocsiba, de ahogy nőt a pocak , megint nem vezettem. Na majd apuval gyakorolok egy kicsit. Kép

Zsuzsi!
A Bambi már megint megszünt a sétálón, észre sem vettem. Kép

Csilla, Annamari!

Nagyon aranyosak a gyerkőcök!!!
CSilla a mosógépest nem teszed fel?

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Tisztelt édesanyák!

Először is gratulálni szeretnék mindenkinek a szép bébikhez! :-)
Szeretnék segítséget kérni kérdőív kitöltéséhez a szoptatás és Rooming-in rendszerről!
Ha valaki úgy gondolja, hogy szívesen válaszol 25 kérdésre, kérem legyen szíves egy emailt írni nekem! Természetesen csak a szakdolgozathoz használom fel a válaszokat kutatómunkához!
Előre is köszönöm, mindenkinek jó egészséget kívánok!

Tünde
Ápolónõ

Tünde, én szívesen válaszolok kérdésekre. Mail címem a profilomba......a Tiédet nem találtam. Kép
Üdv, Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita

Sziasztok!

Csilla! Tündéri Flóra!!

Tündi! Ádám is csak azért vigyorogta el magát, mert bohóckodtam neki Kép

Üdv, Annamari

Ádimama

JOlka,
Igen, Polonk van, ezért célirányos az oktatókeresés. Neked ezek szerint nincs akkora lemaradásod, mint nekem, én ennyi év után a nulláról indulok.

Ági,
Holnap lehet összefutunk a Maxx-be, mert készülök. Ha látsz az utcán a bolt előtt egy sötét Graco b.kocsit, kiáltsd el magad, h. Tündét keresem. OK?

Amugy most láttam meg, h. az előző hsz-omban rendesen elgépeltem ezt-azt, pl. a meglátja nekem is egy -g. Bocsi lányok, de sokszor nem olvasom vissza, amit írok.
Amugy ma 3 órát sétáltunk, majdnem 6-re értünk haza, remélem, h. eljön az idő, amikor ez már egyáltalán nem számít későnek. Lassan már szivesen mennék délelőtt is sétálni, de amig ennyi ruhát kell felvenni képtelen vagyok, ezt naponta kétszer végigcsinálni.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok! NApok óta próbálok képet feltenni petiről ide, de nem engedi a gép,ezért új kép a profilommban!!

Kép
dora1980

Sziasztok! NApok óta próbálok képet feltenni petiről ide, de nem engedi a gép.Mindig azt írja, hogy nagy a méret,hogy kell csökkenteni?Nektek hogy sikerült??

Kép
dora1980

Bocs az első írást nem akartam elküldeni, mert a profilba sem sikerült képet tenni!!

Kép
dora1980

Dóra!
Én Adobe Photoshop-al szoktam lekicsinyíteni!
Tünde!
Mi csak dél körül megyünk,vagy utánna!Ha látom a kocsitokat majd kiabálokKépKépBiztos senki nem nézne hülyénekKép
Annamari,Csilla!
Nagyon édesek a gyerekek!!!!!
Lehet hogy holnap tényleg nem tudunk menniKépKép
Apa reggel közölte hogy holnap lesz az a "rendezvény" amire mennünk kéne Pestre!Még erősen gondolkozok rajta,mert akkor venni kell még v.mi ruhát,meg fodrászhoz sem ártana elmenni.Ráadásul Balázs szerda déltől csütörtök délig anyáékkal lenneKépNem tudom hogy bírná,ilyen sokáig még nem voltunk távol egymástól.De hameg azt mondom ne menjünk,apa megharagszik!
Ági
csagi

Talán most sikerül!Kép

Kép
dora1980

Sziasztok,

Ági,
Délután megyünk mi is Maxx-ozni. Megismersz, mert ocsmány a séróm, szombaton a fodrász baromira elcseszte, valami vörösesbarna színt festett a tövére, máig nem értem miért. Hazafelé azt sem tudtam sírjak v. nevessek, aztán a tükör itthon azt mondta, inkább sírjak .... de azóta bejelentkeztem egy másik fodrászhoz, htéfőig csak kibirom. Amugy telejsen kiakadtam, mert kb. 5 éve járok u.ahhoz a fodrászhoz és mindig satíroztatom .... erre most mi volt a baja? Mondjuk másfél órát csúsztunk és mondta, h. már nincs sok ideje, na akkor kellett volna lépnem, a szokásos 3 óra helyett kész is lettem röpke egy alatt. Ezt most jólesett kiirni magamból. Tehát keresd a sötét babakocsit a bolt előtt, azután engem.

Csináltam fotóalbumot itt a babanet-en, Zalus néven, akit érdekel nézzen bele.

Tünde

KépKép
tuzal

Dóra,
Peti nagyon nagy fiú lett, hasonlít Zalánra, legalábbis szerintem. Éjszakáitok hogy mennek? Számolgatok, már lassan ő is tölti a 4 hónapot?
Minden jót nektek.

Tünde

KépKép
tuzal

Voltunk bölcsiben, majd jövök az élménybeszámólóval.

Dóri! Mekkorát nőt Peti!

Kép
nycsilla

na: nőtt

Kép
nycsilla

Tuzal! Én is észrevettem, hogy hasonlít Zalán Petire vagy Peti zalánra?!!De lehet h.csak a kerek fejük miatt!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Melinda!
Kollegámat kérdeztem a tornával kapcsolatban, ő ezt az egyet tudja ajánlani: Bata Klára jazz-balett a sportcsarnokban. Ha több infó kell szólj, akkor utána járunk.

Szia Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Dóri!
Nagyon édes a kisfiad, szerintem az apukája. Most nekünk is kisfiúnk lesz (állítólag). Nincs még semmi Adéléknál?

Kép

Kép
jurem

Sziasztok!
Tud valaki nekem segíteni, hogy hol lehet Nyíregyen kismamaruhát venni?

Köszi

Olgi
aticica

Szia Olgi!

Metropolban a fsz vagy lent "alagsorban", topshop-nál a C&A-ban v. mellette a brendonba. Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Köszi
aticica

Dóra!
Tényleg jó nagy lett Peti!!!KépKép
Tünde!
Kb.fél 3 körül voltunk a maxx-ba!!Ti mikor?
Találtam 3 nadrágot meg egy pulcsit.Balázs szokás szerint hozta a formájátKép
Ági
csagi

Ági,
Akkor éppen elkerültük egymást, mert 14,20-kor jöttem ki. Anyósom hívott de., h. jönne meglátogatni az unokáját, ugyhogy megvártuk és együtt mentünk sétálni. Õ Zalánt tologatta a bolt környékén, amig én turtam. Nekem egy nadrág és 2 felső a termés. Figyeltelek benneteket, de kisfiúval nem volt egy anyuka sem.
Tünde

KépKép
tuzal

Tudok jönni kicsit bővebben,Balu átment Tokajba az apjával!Kész a mosás is!
Szóval,megint változott a terv kissé,mert apát nem engedték el 1!! nap szabadságra csütörtökre (ez jár minden hónapban),mert állítólag kevesen lennének.Így én egyedül vonatozok majd haza reggel 6 órakor,mert neki felesleges lenne hazajönniKép
Lehet hogy csak d.u. megyünk holnap,akkor mégis megyünk mi is a klubb-ba!!!
Mindenképp megyünk nyíregyre mert ma csak apának találtunk ruhát.Nem tudjátok hol lehet kapni jó női cuccokat(nadrág,pulcsi),elfogadható áron??????A metropolban nem nagyon találtam.A pláza kissé drága,kínait nem akarok!!!
Hogy fodrászhoz hová megyek az még rejtély!Mindezt egy délelőtt alatt.
Ja,benéztünk az S.oliver-be
KépKépNéztem egy nacit,igaz kicsit nagy volt,9500ft-ért.Hát tényleg nem nekünk találták ki ezt a boltot!Apát kissé sokkolták az árak,én már lelkiekben felkészülten mentem beKép
Csilla!
Gyere és mesélj!!!Nagyon kíváncsi vagyok hogy tetszett FlóránakKép
Tünde!
Nyugi,múltkor ugyan így jártam!!!Gondoltam legyen egy kis változatosság,hát világosabbra festetem a hajam!Hát ahogy megláttam,azt hittem menten elájulok.Azonnal elküldtem apát 2 középbarna festékért,mert nem bírtam elviselni a látványt!!!egy nap alatt 4 festék lett kenve a hajamra!Még egyszer nem kísérletezek!!!
Na megyek is,lassan haza is érnek!
Holnap még lehet hogy benézek,drukkoljatok hogy Balázs jól bírja a távollétemet(meg én az övétKép)
Ági
csagi

Sziasztok!

Jól beindultatok, alig bírok visszaolvasni.
Bence megint újat mutatott nekünk, éjszaka kb. másfél órán keresztül hablatyolt, még a férjem sem tudott tőle aludni. Nagyon édes, mostmár egyfolytában gőgicsél, ha baja van sem sír, hanem kiabál. Épp ma öt hónapos!
Én is unom már ezt a sok havat, alig lehet tolni a babakocsit, de állítólag még lesz idén hó.
Nagyon édik a babák, Flóra, Ádi, Petike és Olgi kislánya is.

Szia Olgi!
Üdv közöttünk!

Tünde!
Megnéztem a babanetes albumotokat, nagyon jók a képek!
Egy ismerősöm férje oktató, megkérdeztem tőle, van-e polós ismerőse, ha válaszol, majd továbbítom Neked az infót. Húha, 11 éve nem vezettél? Én még a szülés előtti napon is egyedül mentem UH-ra, nem szerettem volna kihagyni, mert annál rosszabb utána visszaszokni.
Sajnálom a hajadat, remélem, az új fodrász rendbehoz!

Emese!
Örülök, hogy minden rendben van veletek! Mi nem voltunk 4d-s ultrahangon, de azt mondják, egy élmény, ha a baba is úgy akarja. A barátnőméknek videófelvételt is készítettek.

Ági!
Ha holnap akarsz fodrászhoz menni, akkor érdemes lenne ma bejelentkezni, nem? Nincs is semmi tipped, hogy kihez menj?

Petra

Kép
ppetra

Hello!

Szóval ma voltunk bölcsiben. Jaj, milyen furi volt! Érdekes volt, hogy ezek a pici manók nem a szüleikkel vannak és hogy ha a gyereknek vmi baja van, akkor nem rögtön ugrás van. Hogy is lenne, ennyi baba mellett!
Mikor bementünk a csoportba, akkor Flóra a nadrágomba kapaszkodott, aztán egy darabig csak az ölemben ült és nézelődött. De 10 perc alatt feloldódott és sétálgatott, levette és megnézte a játékokat. A maga nyelvén és metakommunikációval ismerkedett is a többi bébivel. Viszon!!! Időközönként visszajött, megsimogatott vagy megölelt vagy beült az ölembe fél percekre. Úgyhogy a kontroll megvolt.
Nem tudom, hogy fog menni a szoktatás. Most is volt 2 szoktatós baba és elég sokat sírtak, kérezkedtek a gondozónő ölébe. Megszakadt a szívem, főleg, ha arra gondoltam, hogy az enyém is így fogja.
A gondozónők közül csak az egyikkel ismerkedtünk meg, ő nagyon-nagyon szimpi volt. Flórával is foglalkozott, beszélt hozzá. Minden gyerek szereti és ő is imádja őket, ez egyértelmű volt. Tudjátok, ez nekem a legfontosabb. Lehet bármilyen szuper a bölcsi felszereltsége, lehet bármilyen jó a vezető, a lényeg az, aki a te gyerekedre fog felügyelni. Úgyhogy ez biztató!! Benne maximálisan meg fogok bízni.
Elfáradt, már hazafelé elaludt a kocsiban és aludt 2 órát itthon.
Ma mindenki megkérdezte tőle, hogy miylen volt a bölcsi és széles vigyor volt a válasz. Hát, csak reménykedni tudok, hogy májustól is így lesz. De a szívem megszakad...

Zsuzsi!
Még egyzser nagyon köszi!!
Hogy vagy? Uh?

Jolka! Ági! Meli!
Akkor holnap a babaklubban!

Jolka!
Engem érdekel ez a dzsesszbalett. Mi ez? Kiknek, csak gyerekeknek?

Meli!
Miről szól a Zrínyis előadásod? Szakma?

Tündi!
A Kállói úton turiztam Flórának egy Mexx inget, piros kordbársony. Megszólal. 890 volt. Igaz, később lesz rá jó, de nem lehetett otthagyni.
Holnap megnézem a nagyfiút Flórával az albumban, csak most már szunnyad.

Ági!
Elegáns felsők és nadrágok: Szarvas út, Kurriózum. Én itt szoktam vásárolni.
Vagy a Madisonban (Metropol Üzletház), de ezt már írtam neked. Itt inkább utcai viselet.

Mesi!
Mi Debiben voltunk 4D-n. Felvételünk és fotónk is lett. Én többet vártam tőle annyi pénzért, de a szívhangját is felvették és az mindentől többet ér.

Jó éjt!

Kép
nycsilla

sziasztok! Peti fiam minden itteni néninek és kislánynak boldog nőnapot kíván!! képzeljétek este fél10-től reggel fél8-ig aludt egyhuzamban!!

Kép
dora1980

Köszi Petikének a jókívánságokat!

Most voltam védőnőnél. Alapban is alacsony a vérnyomásom, de ez most még jobban megvisel. A ma mért eredmény kiakasztó:80/60. Nem tudtok rá valami gyógyírt??

4D-s ultrahangról:Pesten a Praxist ajánlják a legtöbben, állítólag a legmegbízhatóbb Győrffy doktor miatt is, a Bartók Béla út 92-94 alatt készítik bejelentkezés: 06-30/4148886 telefonszámon. Csak azért tettem közzé, hátha a későbbiek folyamán majd érdekel valakit.
9.000 forint, amiben egy fénykép van benne. Természetesen + kérés, + költség. Talán a DVD 1000 forint.

Mikor lesz már tavasz????? Hétvégére megint havazást mond?????

Kép

Kép
jurem

Sziasztok!

Tünde, Dóra!

megnéztem a képeket, nagyon helyesek a srácok. Tényleg van olyan kép amin nagyon hasonlítanak egymásra. Kép

Mesi!
FElmész Pestre a 4d ultrahang miatt? Debrecenbe is van. Tegnap a fogorvosnál azt beszélték a dokik, hogy talán már itt is van.
Ugyan mi anno nem csináltattunk, csak a hagyományosat. Arról kaptunk képet is és még kazira is felvette nekünk a doki, ezen még a szívdobogássa és köldökzsinor áramlássa is fent van, nagyon rendes volt. Ja és még fizetni sem kellett érte. Míg pocakos voltam egy párszor megnéztük, de mostanra el is feldkeztünk róla, annyira, hogy 2 hete majdnem filmet vettem rá. Kép Jobb élőben látni Manót.

Peitékenek köszönöm a nővnapi köszöntőt!

Utólag mi is SOK BOLDOG NÕNAPOT kívánunk mindenkinek!!!

Képzeljétek, csak a fogam volt a bűnös. Tegnap már nem bírtam tovább és elmentem röntgenre, majd fogorvoshoz. Szépen be volt gyúladva. Állítólag csak száljsebész tudod volna rajta segíteni, de a gyógyulás eltartott volna egy félévig is, a doki szerint. Így a húzás mellett maradtunk, még jó hogy hátrébb van. Végre "tudtam" aludni.

Most már megyek, mert este Zolko nap.

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Köszönjük Petikének a köszöntést, Bence is Boldog Nőnapot kíván minden néninek és kislánynak, és Boldog Névnapot minden Zoltánnak!
g g
x
Ezt Õ írta Nektek!

Emese!
Tényleg van Nyíregyházán 4d-s uh, Orosz Lászlónál a tüdőszűrővel szemben rendel, ha jól emlékszem. A száma: 0630/935-5575

Később írok még, csak Bence nem hagy!!!
Petra

Kép
ppetra

Helló mindenkinek!

Köszi Bencusnak is,így utólag.

Mivel Én sokat járok Pestre,(egyenlőre - persze júniustól leülök a fenekemre) ezért nem jelent problémát, hogy oda menjek.

Az igazság az, hogy Oroszról elég sok negatív véleményt hallottam már. Én csak egyszer-kétszer láttam. Szóval nem tudom. Azért köszi.Bár tavaly novemberben szült unokatesóm, és Õ bár nem Orosznál szült, de oda járt ultrahangra, nem tud róla hogy 4D-se lenne. Azóta persze lehet.

Nagyon aktív lett a drága kis pocaklakóm. Az édességre meg aztán duplán "beindul".

Kép

Kép
jurem

Sziasztok!

Mesi! Tényleg van Orosznál 4D, mi is ott voltunk tavaly nyáron. 10 ezer, videofelvételt csinál, kazettát vinni kell. Azt hiszem legközelebb olyan helyre megyek, ahol képet is adnak, mondjuk Debibe.

Tegnap voltunk csípőszűrésen, azt mondta a dokinő, hogy negatív, de van valami redőasszimetria, ezért 6 hétig hordania kell a rugit. Vettem azt a hevederes textilrugit, olyan aranyos benne. Ezt nem érzem olyan kínzásnak, mint a gumibugyisat, abba mindig úgy megizzad.

Mostanában olyanokat visít, nagyon ari Kép Az apja mindig fel akarja venni a telijére, hogy mutogathassa, de amint bekapcsolja, a gyerek elhallgat. Elég vicces, mintha direkt csinálná Kép És amikor kikapcsolja, újra visít Kép

Tündi! Megnéztem a képeiteket, nagyon édes Zalus!

Raktam fel egy képet Ádiról meg rólam a profilomba.

Sziasztok, Annamari

Ádimama

Sziasztok!

Annamari!

Nagyon jól néztek ki a képen!

Lányok!

Ti hol szoktatok cipőt venni a gyerkőcöknek? Ma voltam egy sportszerboltba, ott már kinéztem egy akciós nike cipőt, csak túl nagy volt. A többi v. merev volt v. csak nem tetszett. CSilla amit ti vetettek, az volt ott a legszebb.
Átmentem a siestába is, de kisfiú cipő csak 1-2 volt, az sem a legjobb. Az ára meg a csillagos ég.
Nekem valami könnyű, puha anyagból kellene, ne legyen merev. Ja és hip-hop legyen ráadni.
Amit a siestában próbáltunk azt is olyan nehéz volt rávarázsolni. Az egész cipő csak füzőből állt, nekem tépőzáras jön be.
Kiváncsi vagyok a tapasztalatotkra, és tanácsaitokra.

Ági!
Voltattok fent pesten? Milyen volt? Balú, hogy bírta nélküled? és te? Milyen volt a hajad, ruhád...? Könnyen elaludt anyukádékkal? Várom az élménybeszámolód.

Csilla!
Annyian maradtatok csak a klubba tegnap?
Nekem már most fáj a szívem, ha arra gondolko, hogy Manót oviba kell adni.
Képzeld Zolko már nézegeti a bicikliket, már az igényem le vannak adva. Kép

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Annamari,
Köszi a dícséretet. Akkor az az ejtőernyős szerkó, állítólag tényleg nem zavarja a kicsiket.

JOlka,
És ki fog bicajozni? Te v. Márk?
Siesta Nyh-án van a Deichmann-ban (stop-shop) és Brendon. Debiben csak az Arany János utcával szemben a Centrum mellett tudok. Ja, Plaza emeletén (Nyh.) is van cipőbolt, ahol van Superfit márka, elég jó az is és még drágább, mint a Siesta.

Ági,
Élménybeszámolót kérünk!!!!! Legalább ennyi legyen nekünk :-))).

Képzeljétek tegnaptól Zalus répát eszik és annyira nyeli, h. nyafizik, ha nem kap többet, de mégsem adhatok neki igy az elején sokat. A sütötök is ok volt, de ez .... Tegnap megkaptuk az 5 hós oltást, megint mindkét fenekébe, de hamar túltette magát, most legközelebb 1 éves korában fog kapni, ennek örülök.
Amugy én a héten már tavaszt éreztem, mert legalább sütött a nap. Közel 3 órákat sétáltunk, de holnaptól megint vége a jó időnek. Nem baj egyszer csak lesz még tavasz.

Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!
Asso cipőket árulok Debrecenben 18-40 -es méretig.Ezek a cipők kivül belül börből készülnek ,és betét van benne.Magyar cipő.
A profilomban vannak képek is.
A szandiknak a képek mellett vannak az árak,a többinek nem sikerült kiírni mert kb egy hete
nem enged belépni,az album.
Kata
Ui(remélem nem haragusztok hogy így ismeretlelül be törtem)
jázmin

Kata,
Végignéztem a képeket és nagyon tetszenek a cipők, a kis virágos rózsaszin cipők nálam a nyerők, de nekem fiam van .... viszont komolyra fordítva a szót, tényleg jó az áruk és jól néznek ki. Mivel a bolt is le van fotózva rájöttem, h. már annyiszor be akartam menni a boltodba, de valahogy sosem álltunk meg, pedig a szüleim arra laknak. Ugye a Miklós utcán van?
Tünde

KépKép
tuzal

Szia Kata!

Köszönöm szépen az infót. Jövőhéten megyünk haza, be is nézek az üzletebe, nagyon tetszettek a cipők. Mire nem jó a fórum. Kép

Tünde!
Köszööm szépen neked is! Superfit volt eddig is nekünk, de legutóbb a sistába vettük, de most nem volt. Jaj de jó, hogy írtad, hogy a plázába is van! Köszönöm!
Biciklit én kapom szülinapomra, de kértem rá gyerekülést is és Manónak bukósisakot is. Megyünk majd a Sóstóra kerózni. Kép Csak már jobb idő lenne.

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hű Kata, nekem is nagyon bejönnek a ruhák és a cipők is! Szépek!

Ági!
Írj!!
Tétel-űgyben bocs, de nem jön be az a rohadt gép(net a férjemén van), úgyhogy most meg vagyok halva. Írnám a szakdolim is, de míg nem jó, sajnos az sem megy.
De evidenciában tartom és remélem a héten megjavul a gép.
Ne haragudj!

Jolka!
Annyian voltunk, de nagyon jó volt. Remélem, azért tavaszal visszaszállingóznak az meberek.

Cs.

Kép
nycsilla

Helló lányok!

Jolka: Lehet, hogy már elkéstem, de van még egy gyerekcipő üzlet a Dózsa György utcán (a Kölyökvárral szemben)a Romantika esküvői partiszervező mellett, ahol nagyon helyes kiscipők vannak. Tavaly vettem ott a kislányomnak. Remélem még megvan. A Plázában is van, valamikor pedig a Deichman-ban is jókat ki lehet fogni, bár az inkább a Humanic-hoz hasonlít, és Én is ragaszkodom a siesta vagy azonos márkájú cipőcskékhez. Egyébként még egy tipp: A nagypiacon (volt KGST) az utolsóelőtti sorban van egy fiatal srác,aki nagyon jó kis bőrcipőket árul, szandikat is, teljesen siesta kiképzés, csak max a legdrágább 4.000. forint.
Érdemes megnézni!

Nycsilla!
Hová jársz suliba? Miből írod a szakdolidat? Én már jópárat írtam, ha gondolod, szívesen segítek, ha tudok.

Kép

Kép
jurem

Szia Mesi!

Nagyon köszi! Most a reformpedagógiai irányzatokból írom és a szakvizsgámhoz kell. Ha van hozzá értékes anyagod, akkor megköszönöm, mert Flóra miatt nagyon lassan haladok. Ragaszkodnak az elméleti megközelítéshez, pedig nekem a gyakorlat jobban feküdne. De csak mge lesz így is.
Nekem is ez a 4 szakdolim. Hát még leírni is sok, hát még megírni. De az elsőt élveztem a legjobban, mert akkor levéltárban kellett dolgoznom, az szuper volt.
Te hol végeztél?

Jolka!
A Siestában most nagyon jó cipők vannak, igaz nem néztem, hogy fiúsak e vagy nem. Anyukám most ott vesz Angyalkának egyet, mait kinéztem. Gyönyörű, biztosan édi lesz benne.
És az Emberkében is most vett egy ismerősöm, igaz ő is csajos anyuka. Oda még most jön a kollekció java, ha nem kell nagyon sietned.

Petra!
Voltatok tornán? Hogy vagytok?

Zsuzsi!
Téged nem zavart a bölcsiben, hogy minden gyerek állatira taknyos és folyik még a szájukba is bele?

Cs.

Kép
nycsilla

Sziasztok!

Mesi!
Még nem késtél el, mert csak délután megyünk vásárolni, köszönöm a tippet. A piacra fogalmam sincs mikor jutunk ki, pedig már nagyon mennék

Tünde!
Minden elismerésem a hozátápláláshoz. Te, hogy csinálod? Szopi előtt v. után?
Ugyan én már lecsúsztam , de a következő gyerközhöz jó jön egy kis ötlet. Kép

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Csilla!
Örülök, hogy tetszett a bölcsi Kép Kinek a csoportjába fog Flóra kerülni? Taknyosság: hmmmm, az olyan szülőt, aki úgy viszi a gyerekét bölcsibe, meg tudnám fojtani... a Kristófék csoportjában még nem vettem észre ezt a problémát...
Egyébként köszi, jól vagyok, még mindig nem voltam dokinál, semmi extra bajom nincs, inkább mindenből egy kicsi, de elviselhető, nem csinálok nagy ügyet a dologból, inkább amiatt izgulok, hogy minden rendben legyen a babával Kép
Szép napot nektek:
zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Üdvözlök mindenkit!
Nagyon köszönöm a kérdőív kitöltését, és visszaküldését!
Aki még tudna nekem segíteni megköszönöm.
Üdv: Tünde
Ápolónõ

Sziasztok!

Annamari!
Bence is ezt csinálta, hogy amikor fel akarta venni a férjem a hangját, rögtön elhallgatott. Nagyon jó a kép rólatok, csini vagy!

Jolka!
Ma hallottam a rádióban és meg is néztem a neten: www.cipoexpressz.hu ingyen házhozszállítják a cipőket, és vannak gyerekcipők is akciós áron. Szerintem érdemes megnézni.

Tünde!
Örülök, hogy ilyen jól megy a hozzátáplálás, édes lehet, ahogy nyeli a répát. Engem továbbra is macerál a férjem, hogy miért nem adok neki enni :-)
Nem volt semmi baj az öt hós oltással? Nem csak 15 hósan kap legközelebb? Lemaradtam valamiről? Tényleg jó idő volt a héten, ma is olyan jó enyhe, remélem, tényleg jön már a tavasz.

Csilla!
Nem voltunk tornán, mert szombaton lázas volt Bence, azóta taknyos és nagyon köhög, így jövő héten sem megyünk. Szegénykém, rengeteget alszik és olyan kis bágyadt, de azért egész jól viseli szerintem.
Mindjárt felteszek egy tornás képet a profilomba.

Petra

Kép
ppetra

Petra!
Tetszik a kép. Melletted az ugye a tréner (most hirtelen nem jut eszembe a neve, de már annyit bezséltünk róla)?

Kép
nycsilla

Sziasztok!
A cipőhöz csak egy pár dolgot. Valaki írta a KGST-s hapsit, ő ASSO cipőket árul tényleg nagyon olcsó, és nagyon jó, nekünk tavaly tavaszi az volt, nála vettem.
A metropol üzletház alagsorában van a Juhász cipő, néhény siesta van benne féláron!!! a Plázában megmaradt utolsó darabokat árulja, én Alexának tavaly vettem 5e alatt siesta cipőt. Csak az a baj, hogy gyakran kell menni, mert általában kevés van, de ki lehet fogni.
Most eltűnök egy hétre, holnap utazunk Szegedre, és egy hétig ott leszünk, remélem jó idő lesz Kép.
Nem tudtunk mennei kedden a klubba, mert rengeteg dolog összejött, és én nem éreztem jól magam, nem akartam én bevinni a betegséget.Majd legközelebb.
Sziasztok
Melinda

Melinda
Kép
Kép
hajme

Mi is vettünk már a kgst-n szandit, annál az embernél, tényleg jók, magyar áru. Bár, kicsit hamarabb elkopott, mint egy siesta, szerintem, de gyorsan növő gyereknek tökéletes. Az én fiam lassan növő lábú, elég sokáig hord egy cipőt, szerencsére. DE vettem már neki szandált a kállói úton is, a kínaiban, nem tudom, hogy magyar áru, vagy kínai, de olyan jó kis puha talpú, bőr felsőrésszel, formás, tépőzáras, most az oviban benti cipő, nagyon szereti, jól bepuhult. Szóval, ki lehet fogni jó cipőket kínai boltban is. Azt azért hozzá kell tennem, hogy csak kb. 3 éves kora után mertem neki mást venni, addig csak siesta volt, 3 évesen talán már eléggé erősödött a lába, mivel a siestát nem lehet bírni pénztárcával. Meg persze kell játszócipő is, amit nem sajnálok a homokozóban sem, meg a játszótéren. Utána is a magasított bokájú cipőket vettem, talán most nyárra látom úgy, hogy kaphat egy "alacsonyabb" kiképzésű szandit. Tetszenek az ún. túraszandálok, csak a legtöbb sajnos olyan bunkó, nehéz. Láttam már csinosat is, de annak jobban megkérik az árát.

Az Interspárban a bejáratnál van egy drogéria, itt is vannak bébicipők. Olyan majdnem siesta stílus, az áruk is majdnem,nem emlékszem a márkanévre, de ha arra jár valaki, akkor lehet, érdemes megnézni. Én mostanában nem jártam arra.

KépKép
simsi

Kicsit furcsa nekem az a cipőrendelés, szerintem a cipőt fel kell próbálni, főleg a gyerekre nem mernék csak úgy méret szerint venni, mert ahány cipő, annyiféle számozás.

Ezeket az asso cipőket nem lehet megtalálni Nyíregyen valahol? A szandálja nagyon ismerős nekem, de nem tudom, hol láttam, létezik, hogy a piacon? Vagy ami megszűnt a galériában volt egy Kisbence nevű cipőbolt? Gőzöm sincs.

KépKép
simsi

Ja, és most látom, hogy Melinda írta, hogy a piacon láthattam. Hogy ezt hogy ugrottam át, nem tudom, bocs, de valahogy elkerülte a figyelmemet.
:-))

Akkor ezekszerint lehet, hogy asso szandink volt már, de én nem emlékszem erre a márkanévre.

KépKép
simsi

Petra,
Úgy tűnik ezt az oltást is rendben átvászeltük. Egy évesen az agyhártyagyulladás-elleni oltást fogjuk beadatni, az nem kötelező. Most volt először, h. a rendelőben kavarodás volt, mert az előttünk és utánunk oltott bébik minannyian az új oltást kapták, csak mi voltunk hátrányos helyzetűek, amiben a gyerekdoki is megerősitett, h. eléggé megjártuk emaitt a pár hét miatt. Ugye téged nem izgat annyira ez a 'régioltástkapjuk' téma, mint engem? Csak én pörgök be mindig, ha rágondolok?
A kajálással várd ki, amit az eszed diktál. Zalus kakija a héten már elég kemény volt, gondolom a kajától, annyira drága, amikor abbahagy mindent és arra koncentrál, h. kijöjjön az anyag.
Amugy a hatalmas kufferja miatt még mindig nem tudta magát átfordítani, már komoly erőfeszítéseket tesz, de mégsem megy .... egyelőre.

Jolka,
Köszi a dícséretet, de szerintem az érdem nem az enyém, egyszerűen Zalus imád enni és ezek szerint ez nem csak a szopizásra vonatkozott, hanem a kajára is, most legalábbis úgy tűnik. Általában két szopi között szoktam etetni.

Még lenne egy kérdésem, ha már ugyis a cipőcskéken témázunk. Minden méretet meg kell venni az elején ugy a 17-estől? Vagy lehet néha ugrani 1-1 méretet?

Tünde

KépKép
tuzal

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?