Sziasztok!!! Itt vagyok!
Először is. Mesikém, a Bártfai utcában csinálták az első emeleten a szülészeti UH-n, és egy szőke hölgy csinálta, név szerint Szentesné Urning Márta.
A doki elmondott mindent, azt is, hogy fel kell készülni arra is, ha elmegy a baba... de azt mondja, ha csak ennyi barnám van, (amit megnézett a váladékból) akkor ne ijedezzek. Azért úgy készüljek, hogy csütörtökön menjek éhgyomorra a jövő heti kontroll UH-ra a kórházba, mert ha valami gond lenne, akkor ő ott van akkor, és megcsinál mindenféle vizsgálatot, meg az esetleges kaparást. De bízzunk benne, hogy ilyenre nem kerül sor. Csak ezt is számításba vettük. Nagyon aranyos, ezért is szeretem. Ne hitegessen, hanem mondjon el minden eshetőséget.
Szóval, ő is csinált hüvelyi UH-t, és azt mondja, most pont olyan, és akkora, amilyennek lennie kellene. Már kaptam beutalót vizelet, vérvizsgálatra, vércsoport meghatározásra is. Ja, és következő időpontot április 19-re, a 11/12. heti vizsgálatra. Istenem, bár ott járnánk már. Azt beszéltük, hogy ha a baba akar, akkor úgyis megmarad. Ha pedig nem, akkor tehetek akármit, úgyis elmegy. De annak is meg lesz az oka. Szóval, most várunk. Azért írt fel Rutascorbint. A hormont úgy beszéltük, hogy nem fogok szedni, én sem akarnám.
Az asszisztens kérdezte, hogy nem vett-e a doki hüvelyváladék mintát, de tudtommal nem. Mindegy, gondolom, nem akart. Tapintással is megnézte a hasim, azt mondta, hát, ez tényleg korai terhesség.
És azt mondta, valóban ott a baba, és szépen dobog a szive. Tehát ismét egy nappal közelebb kerültem a célhoz.
Lányok, egyelőre nagyon boldog vagyok, és nagyon éhes kismama, úgyhogy futok vacsizni. Aztán pihi, és reggel (9 után) találkozunk.
Imádlak benneteket, hogy így aggódtok értem/értünk!!!