Új privát üzeneted érkezett!

Akkor passz.
Nagyon kíváncsi vagyok , várom a holnapot, és szorítok ezerrel!!!
NYUGI!!!!Virtuális buksisimi((((((((((((
Pusz!

KépKép
eszterke80
 
 


Titi!
Hát ez szuperKép
Ott van az a bébiKép
Egyébként ne ijedj meg a pici mérettől, nekem a fiamnál is két héttel kevesebbnek látták eleinte, mint a vérzéskimaradás szerinti hét. Aztán meg behozta a lemaradástKép
Ha jól emléxem az 5-6. héten nekem is 15 mm-es volt a petezsák.
Ha jövőhéten megnézik megint, látni fogod, hogy szépen fejlődikKép

Nekem is volt ilyen barna trutyi, mindegyik terhességnél!
Totál pihenés, no szex!
Jó lett volna, ha mértek volna neked is hormonszintet, vagy adtak volna legalább Rutascorbint - erősiti a hajszálerek falát + segíti az esetleges hematóma felszívódását.

Tényleg!!!! nagyon sokat pihenj, feküdj!
És ne emelgess nehezet! Nagyon kell vigyáznod a következő hetekben!!

szorítokKép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Titi!
Egyébként a hüvelyi UH-t ne erőltetsd, mindenféle ilyen "behatolás" veszélyezteti a babát!
Úgyhogy egy a lényeg: PIHENNI PIHENNI PIHENNI!!!!
Meg kell őrizni ezt a bébitKép
A konyha meg csak hadd álljon romokban!Kép

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 

 
 

Kedves..Kép

Titi..Eszterke..Bufo..Régancsi..Titi27 és ti többiek kik olvassátok!

Elösször is szeretném leszögezni,hogy semmi közöm sincs eggyik rendelőhöz sem.. és nem érdekem bárkit is lejáratni!

Egyszerűen egy infrmációt osztottam meg veletek!

Kérdéseitekre a válasz..

Nem akartam bővebben kifejteni,hogy miért nem jó ha egy ilyen vezetésű céghez mentek,de úgylátom pont a lényeget nem éritek!!!

Gondolom titeket az sem érdekel és miért is érdekelne,hogy egy felszámolás alatt álló cég vizsgál meg titeket és ad számlát.

Az viszont szerény megítélésem szerint már inkább probléma lehet ebben az esetben,hogy ugye ez egy orvosi vizsgálat..ahol ugye leletet is kaptok..tudomásom szerint a leleten szereplő adatokért annak valós tartalmáért és az mérések pontosságáért...magyarúl a vizsgálati eredményért a "leletért" szakmai felelőséggel tartoznak és azt 5 évig meg kell őrizniük!!!

Ez ugye a feladatuk amiért ti fizettek és elvártok tőlük!

Ezért őket akár perelni is lehet..manapság már elég jó eséllyel!

Persze aki csak mozizni megy annak ez tök mindeggy...de az a kismama akit a magzata fejlődése és egészsége érdekel "hál istennek ők többen vannak" annak igenis számít az,hogy a leleten szereplő adatokért tartja e a hátát a rendelő vagy csak a pénzt gombolja le rólatok!!!

Kérdem én...

Az a rendelő akinek a vezetője ilyen magatartást tanusít..az a cég ami több éve úgy működik,hogy bármikor bezárhatják..felszámolhaják!

Szerintetek foglalkozik azzal,hogy a ti vizsgálati eredményeiteket megőrizze és feleljen érte ha az abban szereplő adatok nem pontosak!

Szerintem ebbe gondoljatok bele!

Ti itt nem egy kiló kenyeret vesztek..hanem ezeken a vizsgálatokon dől el,hogy egy még időben észrevett jó diagnózissal ne egy dawn-kóros gyereket szüljetek!!!

De ha ez titeket nem érdekel hát az a ti dolgotok és csak a figyelmeteket akartam felhívni erre..nem reklám vagy antreklám céllal!!!!

Sajnálom,hogy a mai világban hiheetlen az ha valaki jó akar másoknak...én is szülő vagyok..hál istennek az én gyermekem egészséges,de van az ismerőseim között olyan akinek sajnos beteg babája született!!!

Ezért foglalkozom ezzel a dologgal és ezért nem mideggy ez nekem!!!!

Üdv..mindenkinek..Kép
spynet
 
 


Kedves Spynet!
Köszönjük hogy felhívtad a figyelmünket, erre a nagyon "felháborító" eseményre.
Továbbra sem értem miért sz@r szakember valaki aki ˇ"rossz" vállalkozó, hogyan függ össze a kettő?? Rémtörténeteket már hallottunk a legmenőbb orvospraxis-ból is nem? Tehát nem gondolom hogy a kettő összefügg!!
Részemről lezártam a témát.

KépKép
eszterke80
 
 


Kedves Eszterke80!

Látom te a mozis leszarom csapatba tartozol!

Mindenesetre köszi a rovid,de velőtlen hozzászólásodat drága.Kép
spynet
 
 


Na, holnap délután 17.20-ra megyünk, szerintem előtte benézek még, mert szabin leszünk. Aztán a doki után mindenképp jövök mesélni.
A doki majd csak tudja, adjon-e valamit.
Jó éjt mindenkinek!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Titi!
Először is gratulálok, másodszor meg nagyon vigyázz magadra és a picire. Sok-sok pihi, és minden rendben lesz. Ki vizsgált meg a kórházban? A szülőszobában csinálták az UH-ot?

Szomoróan látom, hogy van néhány kötekedő hozzászólás. Szrintem eddig nem volt jellemző erre a topikra, hogy másokat leszóljuk, így nem értem Spynet reagálását Eszterke levelére. Szerintem mindenkinek joga van a saját véleményéhez. Én nem tartozom a mozis csapatba, de engem se hozott lázba ez a hír. Szerintem ezzel nem a kismamáknak kellene foglalkozniuk. A Down-kór szűrésére meg egyéb módszerek léteznek, ha kismama vagy Spanet, akkor te is tudod. Nyakiredő mérés, AFP, stb. És sajnos tapasztalatból tudom, hogy az orvosok máshol sem tartják a hátukat 5 évig a leleteket illetőleg. Szomorú tapasztalata van erről a családomnak. A perekről már ne is beszéljünk.

Koda!
Akkor most örülünk hogy megjött? Látom, "ízlik" a tea. Nekem úgy tűnik, most nekem lesz pé nélküli hónapom. A 18.napon vagyok (azt hiszem), és még mindig 36,85. Agy tappottat sem mozdul a hőm.

Tali:
Akkor legyen! Én is akarok! Hol? És mikor?

Doki:
Szóval, voltam a pajzsmirigyeseknél. Elküldtek izotópos vizsgálatra. Szinte hivatalosan is meddőnek vagyok nyilvánítva, azt mondta a doki, hogy amíg ilyen a TSH értékem, tuti nem leszek terhes.

Régiancsi!
Szeretnél bekerülni a táblába? Akkor adatokat kérek, és fotó is jöhet: tucsok13@citromail.hu

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Jó reggelt!
Tücsök ! Ma még csak 9+4 naposak vagyunk! Kijavítod? Köszi.

KépKép
eszterke80
 
 


SziasztokKép

MesiKép
Sajnos én is olvastam, hogy amíg nem rajkák rendbe a pajzsmirigyes problémár, addig le kell állítíni a próbálkozást. (súlyosabb esetben hallottam 6 hónapot is) Nem mondták, hogy ez mennyi idő lesz nálad kb? Mikor lesz vérvétel újra?

TitiKép
Drukk a dokibácsinálKép Mindent kérdezz meg tőle!

Én nagyon beteg vagyok. A nyirokcsomóim akkorák a nyakamon, mint a dió. Már a szememet sem tudom forgatni. Olyan, mintha be lenne gyulladva a szemgolyóm. Csak előre tudok nézni. A hátam meg majd beszakad. Na meg fulladozok....Ráadáasul tegnap bevettem a gyógyszert majd utána megittam a cickafark teát. Egész éjszaka a wc-n ültem. Olyan hasgörgöm volt, hogy már sírtam, ordítottam. Ki sem bírtam egyenesedni. Most pont úgy érzem magam, mint akin átmnet az úthenger....

tali: Peste még fel tudok menni, de messzebb már nem nagyonKép És bármikorKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Mesi!
Tényleg nagyon hasonlít a görbéd az enyémre. Nem is érezted jelét a peteérésnek? Bár gondolom jól mértél a hőmérővel. Nekem is tuti, hogy igazat mutatott a múlt hónapban. Kíváncsi vagyok, a mostanival mi lesz. Bár lehet, hogy ez a mostani betegségem bekavar....Grrr....
Én pedig a 3. napon vagyok) Engem is javíts légyszi!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy nem jöttem tegnap, de egész nap elintéznivalóm volt, mászkáltam egy csomót és mire este hazaértem, majdnem elsírtam magam a fáradtságtól.Úgyhogy bedőltem az ágyba és aludtam.
Szóval 9-re mentem dokihoz, megvizsgált, mondta, hogy ez már bő két hónaposKépÁtküldött UH-ra is, nagyon jó volt!Ott fickándozott bennem, alig mertem elhinniKépA baba 21 mm!És 9 hét 2 napot állapított meg az UH-os doki.Legközelebb ápr. 4-én kell mennem.És okt. 8-ra tették a szülést.
De olyan hülye vagyok!Elfelejtettem megkérdezni a dokitól, hogy legközelebb mikor kell mennem?Most nem tudom.Fel kell hívnom.A vizsgálatok miatt, tudjátok vérvétel stb.Nektek ezt mikor csinálták?

rimar
rimar
 
 


RimarKép
Gratulálok! SzuperKép Olyan jó lehetett látniKép
Nekem mindig a doki mondta, hogy hova és mikor kell mennem vizsgálatokra. Kis beutalókkal voltam ellátva. Ez szerintem kicsit más mindenhol. Csak azt nem tudom, hogy felejtkezhetett meg rólaKép Hiszen neki kell küldeni téged. Te honnan tudnád, hogy mi a menet? Hívd fel, az a legbiztosabbKép

Meg nekem kicsit speciálisabb volt a vizsgálat-vérévtel, mert én RH negatív vagyok (egy kis összeférhetelenség a gyerekemmel). Nekem többször kellett mennem és máshova, mint az "normál" vérűeknekKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok Kép

Tegnap voltam dokinál, és megerősítette a terhességi tesztet, 5,5 mm a pindur KépKépKép

Nekem nagyon jófej volt a doki, elmondta, hogy hova kell mennem, sőt még adott egy listát is, amiben le van írva, hogy attól függően, hogy hanyadik hétben vagyok, mit kell csinálnom, hova kell mennem. Úgyhogy az elkövetkező 3 hétben nem fogok unatkozni Kép

szamy
szamy
 
 


Koda,
milyen plusz vizsgálatok voltak? Én is negatív vagyok. Azt mikor lehet megtudni, hogy a picúr milyen vércsoportú?

szamy
szamy
 
 


Szia Szamy!

Én is RH- vagyok.
Nekem a vérellátóba kellett mennem vérvételre kb 1,5 havonta ellenanyag ellenőrzésre. De egyszer a páromnak is kellett, hogy az ő vércsoportjáról is legyen papír.
A picur vércsoportja szüléskor fog kiderülni, mikor a köldökzsinórból vesznek vérmintát vércsoport-ellenőrzésre.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Szia SzamyKép
Gratulálok neked is!Kép

Igen, csak több vérvizsgálatot jelent a dolog, semmi mástKép Annyi, hogy itt nálunk Miskolcon máshova kellett menni. És jól írta Mesi, majd ha megszületik a baba, akkor vesznek tőle vért és megnézik, hogy ő negatív vagy pozitív. Marci RH pozitív, így kaptam egy jó kis szurit szülés másnapján, hogy szülhessek újra és ne legyen összeférhetetlenségKép
(nálunk az apukáknak nem kell vérvétel)

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Rimár!
Gratulálok a babához. Mikor mondjátok el a rokonságnak?

Szamy!
Üdv köztünk.

Virág!
Merre vagy? Már végeztetek a parketázással?

Titi!
Este mindenkép oszt meg velünk a híreket. Remélem pihentél

Lányok!!
Én is Rh- vagyok, ráadásul a férjem meg Rh+.Így nekem is állandóan vérvételre kellett járnom. Szülés után kaptam szurit is mert a Rezi az apja vérét örökölte, így ha nem kaptam volna szurit, akkor most nem lehetne kistesó.

Tücsi!
A pajzsmirigy miatt én is izgulok, mert eléggé hullik a hajam. Én már arra is gondoltam, hogy a mandulámmal is baj lehet. Már rég ki kellett volna vetetnem. Most lehet ezért nem akar összejönni.

A hőm még nekem is mindig 36,4, pedig ma vagyok a 15 cn-en.


Koda
Jobbulást, és vigyázz magadra.

Üdv, mindenkinek.
Majd délután még jövök.
Puszi:GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Én úgy tudom, csak akkor van összeférhetetlenség ha az apuka Rh+ ,az anyuka pedig negatív.
Ha az apa is Rh- akkor nincs gond.

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok kedves Mindenki! Kép

Nincs véletlenül olyan ismerősötök, aki Budapesten, vagy a környékén tanító néni, és hamarosan gyesre készül? Én nagyon szeretnék már végre tanítani, de nem találok állást, mert sehol nincs üres helyKép Úgyhogy szívesen helyettesíteném a kismamát.
A maximail@vipmail.hu címen tudtok elérni.
Ha tudnátok segíteni, azzal nagy örömet szereznétek!
maximail
 
 


Sziasztok lányok!

Még mielőtt elindulnánk a mai körütunkra, még bekukkantok közétek.

Mesi, ez nem túl jó hír, de legalább úgy néz ki, megtalálták a problémát, azért ez is valami. Jó, hogy ilyen korán elindultál a gond keresésére, mert így jó néhány hónap plusz-t adsz magatoknak. Ügyes vagy. Reméljük, gyorsan helyretesznek, és aztán jöhet a baba. Tényleg, most hogyan tovább?

Lányok, nekem fogalmam sincs, milyen vércsoportú vagyok. Gondolom, ezt a vérvizsgálatok során majd kiderítik, nem? A Daniét sem tudomKép Gondot jelenthet ez?

Rimar, de jó, gratulálok! Ezek szerint pont annyi idős, mint ahogy gondoltad. Örülök, hogy minden rendben!

Fura, már megint számolgattam, azt írták rá a papíromra tegnap (mert észrevettem idővel), hogy 5 hetes vagyok. De az hogy a fenébe lehet? Bár, ha ugye a 18. napon volt a peteérésem, (utána meg már nem is voltunk együtt a párommal... érdekes volna, ha utána jött volna össze), akkor a fogantatástól számítva, tényleg csak 4 hetes lehet. Na, majd ma a dokitól megkérdem.
Lényeg, hogy most maximálisan vigyázok magamra. Tegnap a fodrász belehúzta a barna csíkokat a hajamba, és úgy beszéltük meg, hogy most 3 hónapig nem megyek hozzá. Remélem, nem tettem semmi rosszat a festésselKép

Virág, tényleg, hová tűntél? Lehet, hogy még mindig nincs összedugva a netetek?! Már nagyon hiányzol...

Szamy gratulálok a kisbabához!

Na, lányok, megyek, még kozmetikushoz van időpontomKép aztán egy kis vásárlás (kölcsön autóval, mert a mienk renováláson van), és irány a doki. Utána jövök!

KépKép
titi_27
 
 


TitiKép
Az lesz az első, hogy meghatározzák a vércsoportodat. Szerintem már mostanában vagy 1-2 héten belül, az első vérvételnél.
Tök mindegy, hogy ki negatív vagy pozitív! Az is mindegy, hogy a gyerkőc vércsoprtja milyen lesz. Mert ha van is összeférhetetlenség, (mint nálunk) egyetlen szuri szülés után és minden rendben. Ez csak jópár évvel ezelőtt volt gond. Most teljesen jelentéktelen a dolog. Egyre kell figyelni, hogyha te negatív vagy, a baba pozitív lesz, akkor a szülés után 72 órával megkapd a szurit. De erre a dokik figyelnek, úgyhogy erről a témáról nem is érdemes többet beszélni, annyira nincs jelentősége, veszélye.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


ja! És orvosilag szerintem is 6 hetes lehetsz (ami ugye kb. 4 hét). Szóval a méretek tökéletesek!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Ma megint nem vagyok valami jól, pedig már bízam benne, hogy minden elmúlik. Dávid is nyűgös úgyhogy teljes a letargia. Megyek én is pihizek egy kicsit hátha az segít. Du még benézek.

Titi
Mindenképpen tessék beszámolni mi volt a dokinál! Bátran kérdezz meg mindent ami az eszedbe jut.

Rimar
Gondolom most kézi tapintásos vizsgálat és uh volt. Kell még kenetvétel, vérvizsgálat, vizelet vizsgálat. Ehhez mindenképpen kell a doki, mert ő tölti ki a beutalót, hogy mit is nézzenek pontosan a véredben és a vizeletbe és a hüvelyváladékban. Ha ezeknek megvan az eredménye akkor mehetsz a védőnőhöz az összes papíroddal és ő kiállítja a kiskönyvedet. A következő nagyobb vizsgálódás a 12. heti genetikai uh.
Most ennyi jutott eszembe de a többiek is biztos írnak, hátha náluk másképpen volt.

Tücsök
Hat ez nem jó hír, de legalább már tudod mi a baj és időben lehet rajta segíteni. Most mit fognak csinálni, további kivizsgálás, vagy már egyből kapsz rá valami kezelést?

Koda
Jobbulást! Ha túlvagy ezen a bacin akkor mindent bele!

Szamy
Gratulálok a babához és könnyű terhességet kívánok!Kép

Virág
Hol vagy, teljesen kiütött a parkettázás?

Oné
Fel a fejjel, lehet, hogy most megint kitolódik egy kicsit a pé-d. Azért próbálkozzatok, mert sohasem lehet tudni.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Titike!
Nem válaszoltál, hogy tegnap ki csinálta az UH-ot? Meg hogy a szülőszobán csinálták-e?

Egyébként nagyon helyes pontocska a babó!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Koda!

Az összeférhetetlenség csak akkor gond, ha a nő negatív, és a baba pozitív. Ez igaz.
De a baba csak akkor lehet pozitív, ha az apukája pozitív. (genetika)
És az első babánál ez nem is gond addig, amíg nincs a kismamánál vérzés,vagy olyan sérülés ami a magzatvízbe is bekerülhet. Különben a szervezeted dolgozna ellenne, ha más vércsoportú a baba, mivel idegen neki.
Az oltás pedig azért kell, hogy ne termeljen ellenanyagot a szervezeted, mivel "kilökné" a következő babát, ezért nem lehetne.

BOCSI Koda nem akartalak kioktatni, de az én dogim ezt úgy elmagyarázta, hogy gondoltam megosztom veletek.

Kép

Kép
oné
 
 


Remélem nem gond, hogy leírtam, de úgyis ráértem, mert a Rezi még aludt.

Merre vagytok! Mindenki dolgozik?

Kép

Kép
oné
 
 


részemről én dolgozom :/

egy kicsit már várom az 5.-6. hónapot, amikortól otthonmaradhatok már Kép
szamy
 
 


GyöngyiKép
Én meg kínlódok....Ollllan nem jól vagyok. De remélem nemsokára jól leszünk. Gábor is nagyon beteg.

És persze, hogy nem gond, hogy "kioktattál"Kép csak azért írtam Ttinek, hogy annyira ne foglalkozzon ezzel a dologgal, mert én anno baromira megilyedtem. Követeltem az új vizsgálatot, hisztiztem, hogy nekem nem lehet negatív az véremKép , meg hogy most mi lesz velem meg a gyerekkel......meg ilyenek. Aztán persze nekem is elmagyarázták, hogy manapság ez már említést sem érdemel, pontosan a gondos vizsgálat és gyakori vérvétel miatt. Kép

TitkémKép
lassan jöhetnél már a hírekkelKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!!! Itt vagyok!

Először is. Mesikém, a Bártfai utcában csinálták az első emeleten a szülészeti UH-n, és egy szőke hölgy csinálta, név szerint Szentesné Urning Márta.
A doki elmondott mindent, azt is, hogy fel kell készülni arra is, ha elmegy a baba... de azt mondja, ha csak ennyi barnám van, (amit megnézett a váladékból) akkor ne ijedezzek. Azért úgy készüljek, hogy csütörtökön menjek éhgyomorra a jövő heti kontroll UH-ra a kórházba, mert ha valami gond lenne, akkor ő ott van akkor, és megcsinál mindenféle vizsgálatot, meg az esetleges kaparást. De bízzunk benne, hogy ilyenre nem kerül sor. Csak ezt is számításba vettük. Nagyon aranyos, ezért is szeretem. Ne hitegessen, hanem mondjon el minden eshetőséget.
Szóval, ő is csinált hüvelyi UH-t, és azt mondja, most pont olyan, és akkora, amilyennek lennie kellene. Már kaptam beutalót vizelet, vérvizsgálatra, vércsoport meghatározásra is. Ja, és következő időpontot április 19-re, a 11/12. heti vizsgálatra. Istenem, bár ott járnánk már. Azt beszéltük, hogy ha a baba akar, akkor úgyis megmarad. Ha pedig nem, akkor tehetek akármit, úgyis elmegy. De annak is meg lesz az oka. Szóval, most várunk. Azért írt fel Rutascorbint. A hormont úgy beszéltük, hogy nem fogok szedni, én sem akarnám.
Az asszisztens kérdezte, hogy nem vett-e a doki hüvelyváladék mintát, de tudtommal nem. Mindegy, gondolom, nem akart. Tapintással is megnézte a hasim, azt mondta, hát, ez tényleg korai terhesség. KépKépKép
És azt mondta, valóban ott a baba, és szépen dobog a szive. Tehát ismét egy nappal közelebb kerültem a célhoz.
Lányok, egyelőre nagyon boldog vagyok, és nagyon éhes kismama, úgyhogy futok vacsizni. Aztán pihi, és reggel (9 után) találkozunk.

Imádlak benneteket, hogy így aggódtok értem/értünk!!!

KépKép
titi_27
 
 


TitiKép
Ezek aztán a jó hírekKép Reméljük tényleg csak átmeneti probléma az a barnázás. Akkor ezek szerint folyamatosan van?
Próbálj meg pihenni, hátha az is segít!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Titi!
Minden rendben lesz ne izgulj. Ti akarjátok ezt a babát, és ő is szeret titeket. Néhány hónap múlva, meg rohatnok a boltba, mert megint elfogy a pelenkája a kicsinek. A jó dolgokra gondolj, és nagyon sok örömben lesz részed.
Én imádtam kismama lenni. Jó persze izgultam a baba miatt, hogy minden rendbe legyen vele (de gondolom ezzel mindenki így van/volt). Most meg itt rohangál egy kis tündér a lakásban, és olyanokat mond néha, hogy elolvadok. Egyik nap átölelt, és azt mondta: Anya, szeretlek. Ennél jobb nem is kell, hidd el.

Koda!
Jobbulást kívánok neked.Pihenj sokat.

Holnap nem tudok jönni, mert a dokinál leszek délelőtt, délután pedig a fodrásznál. Este majd bekukkantok.
Jó éjt mindenkinek: Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Titi !!!Nagyon szorítok hogy ne legyen semmi baj!!A rutscorbin biztosan jó lesz. Ne izgulj!Nekem is csak 1 hónap múlva kell mennem uh-ra, és az olyan messze van!Bár én hétfőn délelőtt tanácsadásra megyek.
Koda!Sajnállak nagyon , gyógyulj meg!!!
Oné: milyen dokihoz mész??
Rimar: jó érzés hogy más is akkor fog szülni mikor én! Nekem okt.7. A nap.
Szamy: Üdvözlet közöttünk!Boldog babavárást!

KépKép
eszterke80
 
 


sziasztok csajok!tegnap egész délután gyerekszobát festettünk ma meg berendeztük de még igyse vagyunk készen!a netem nem volt jo ki is akasztottam férjem mert itt hisztiztem értetek és ö meg meccset akart nézni!de most itt vagyok és ez a lényeg!a gyerekszobánk meg csodálatos lett legalábbis szerintem!majd holnap rakk fel képet!

Titi gratulaaaaaaaa mondtam kár izgulni nem lesz semmi gond!Baaabaaaaaaa vaaaaaaaaaanKépKépKépKépKép

Rimaaar!Ez tök jo hir neked már akkor jo "nagy" babád van neked is gratulálok!

nem olvastam végig mindent azt majd holnap!puszi mindenkinek joéjszakát

ui:tök hiányoztatokKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Jó reggelt drágáim!
Ismét egy szép nap!
Bufo!
Köszi az infot, most már én is tudom.Felhívtam a dokit.Holnap elugrom laborba, utána belgyogyó és védőnő.Tök jó.Tiszta izgalom az életKépSose hittem volna, hogy egyszer ilyenekkel fogok foglalkozni.
Elmondtuk a családban is mindenkinek.Húú azt az örömöt!Mindenki elájult.Tudjátok, be voltak rezelve, hogy nem is akarunk gyereket, mert hogy már mindjárt 30 éves vagyok...most meg leestek a székrőlKépMeg azon is meglepődtek hogy ilyen későn szóltunk, mert hogy már bő két hónapos a baba.De szerintem hamarabb nem érdemes szólni.
A hugom rögtön kipakolta a kisfia bébiruháitKépKép, mondtam, hogy ez azért még koraiKépSzóval rámozdult a családKép

Virág!
Biztos nagyon ügyesek vagytok, kíváncsi vagyok a szobára.

rimar
rimar
 
 


SziasztokKép

Úgy látszik, én kezdem a napotKép

Kezd a betegség elmúlniKép Igaz lett akkora 2 nyirokcsomó a nyakamon, mintha 2 szilva lenne...Remélem elmúlik!
A teát iszogatom szorgalmasan, remélem meglesz az eredménye. Bár a hőm ugyan olyan, mint a múlt hónapban. Se le-se fel nem megy 36.6-36.7-ről. (Még csak a 4. napon vagyok...)

GyöngyiKép
Neked valami változás? Már a 16. napon vagy ugye? Annyira kíváncsi vagyok, hogy a dokid mit mond, mivel az esetünk elég hasonló!

VirágKép
Muti-muti a képeket!

TitiKép
Jól vagy? Barna nincs ugye?

EszterkeKép
Köszi, gyógyulok. Bár múltkor is ezt írtam neked, aztán csak rosszabb lettKép

ZsuzsaKép
Hogy vagytok? Dávid?

SzamyKép
Mit dolgozol? Nem akarsz hamarabb eljönni a munkahelyedről? Vagy nem lehet ugye? Engem 3 hónaposan táppénzre vettek, pedig csak könyvelő munkát csináltam ülve. De nagyon jó volt otthon. Most is jóKép

MesiKép
Nálatok is minden rendben?

AncsiKép
Eltüntél nagyon!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


RimarKép
Szuper hírek ismétKép El is hiszem, hogy örültek! És akkor tuti fiú lesz ugye?Kép Ha már fiú ruhákat pakoltak ki nektekKép
Küldtem mélt a dobozzal kapcsolatban. Olvasd el légyszi és még beszélünk a dologról, pontosítjuk az igényedetKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Jó reggelt lányok! Itt vagyok végre teljes életnagyságban.

Koda, örülök, hogy jobban vagy!!!

Rimar, irigykedem ezerrel, hogy már ilyen nagy babád van, és nagyon örülök nektek. Szerintem is jól csináltátok, hogy csak most szóltatok.

Mi csak a szülőknek mondtuk el tegnapelőtt, az UH után, de hozzátettem, hogy azért még annyira ne örüljünk, majd 1,5 hónap múlva. Azért volt nagy ijedelem, de mindenki nagyon boldog.
A többieknek csak a következő UH után fogjuk elmondani, húsvét után (ha akkor is babás leszek még). Bízom benne, hogy minden rendben lesz, de tudjátok, milyen hülye vagyok! A barnázás tegnap a dokinál megint kezdődött, de megnézte, és azt mondta, ha csak ennyi van, nem kell megijednem. Azóta mintha csillapodott volna. Jaj, csak el ne kiabáljam. Szóval, jövő héten csütörtökön kontroll UH!!!

Oné, mi újság volt a dokinál?

Na, igyekszem belevágni magam a munkába, a tegnapi nap kiesett. Majd jövök még. Szép napot mindenkinek!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!
De jó, hogy minden rendben van. Dobok nektek egy táblát, remélem, mindenkit kijavítottam:

Kép

Meg megmutatom nektek ezt a förmedvényt is:

Kép

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Na, Mesi, akkor ezek szerint mégis volt peteérésed, mégpedig most, nem? Így viszont akkor nem olyan vészes ez a tábla, lehet, hogy most emelkedni. De jó lenne, ha bebabásodnál végre!!!

KépKép
titi_27
 
 


Mesi!
Remélem a 17. napon volt a péd. A leesés szépen megvolt. Kicsit feljebb kéne mennie ugye? De hova? Most látom, hogy már így is 36,9-en vagy majdnem.KépEttől függetlenül annyira egyértelmű a leesés, szerintem rendben lesz ez így.


TitiKép
Nyugi, bízz magatokbanKép Ez a kis maszatolás tényleg nem jó, de ha csak ennyi van, akkor oké!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok Lányok!
Lányok ez nagyon jó hír, hogy babások lettetek, és már 100%.Ez nagyszerű. KépKépKép
A tábla alapján remélem én leszek a következő, bár én 1 nappal kevesebbet számoltam és szerintem ma van a 26. napom. De nem baj Mesi azaz 1 nap már nem oszt és nem szoroz. Nem kell azért kijavítani. Bocsi, hogy ritkábban jövök, de próbálom terelni a gondolataimat. Olvaslak benneteket, de direkt nem írok, nehogy egy cseppet is beleéljem magam. Most nem érzek semmit. A hőmet nem mérem, szedem a magne b6-ot, és ennyi.
Elterelm a gondolataimat most az esküvővel. Mivel a jövő hónapban lesz így már alakulnak a teendők. Jövő héten megyek a ruhámat újra megpróbálni, mert megjött hozzá a cipőm. Már nagyon várom. Már szinte minden le van rendezve egy-két dolgot kivéve. De ezek még 1-2 hetet várhatnak.
Félek, hogy ez a hónap se jött össze, aztán mehetek én is 2007-es topikba. Teljesen elcsüggettem megint. Kép
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Lányok!

Az a leesés csak azért volt, mert hajnalban keltem Zsoltihoz, és nem a szokott időben mértem. Egyébként akkor is 36,85 lett volna tutira!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok lányokKép

Egy gyors beköszönés, aztán megyek olvaslak benneteketKép

Tegnap voltam UH-n, megint kis szégyenlőske volt, akárhogyan próbáltuk megnézni, mindig elfordultKép
Eredmények:
fejméret: 30 mm!!
mellkas: 24 mm
Hű, már egész nagyKép Gyurmából megpróbáltam egy élethű másolatot gyúrni...KépDDD
A placenta a hátsó falon tapadt (Bálintnál mellső falon volt), valami olyasmi rémlik, hogy a hátsó falon tapadt nem túl jó...de nem emléxem, hogy miért is....

Tudtok erről valamit??

Na, megyek olvasniKép

pusssssszantááásKép

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Anita!
Most valahogy én is egyetértek veled. Én sem akarom méregetni a hőmet. Neked jobb, ha most tényleg hagyod a dolgokat menni a maguk útján. Ez közelebb vihet a sikerhez, mitha rágörcsölnél. Különösen, ha tudod, hogy igazából neked van peteérésed és elvileg rendben mennek a dolgok. Sajnos én nem tudom, hogy lesz -e a hónapban pém, így csak kellenne méregetnem magam. áááá...már én sem tudom, mi lenne a jobb.

Mesi!
Akkor tényleg túl egyenes a görbédKép De várjuk 2-3 napot, addigra eldől, hogy volt -e vagy nem pé-d.
A gyógyszert szeded a pajzsmirigyes problémára? A kettő nem függhet össze?

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


TücsökKép
Küldtem egy mélt az adatokkalKép
Jelezd lécci, hogy átment-e.

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


KodaKép
Itt vagyok ámKép
De veled mi van, hogy ilyen beteg vagy?????

Anita!
Jól értem, hogy a te esküvőd lesz jövő hónapban?Kép

TitiKép
Nem gond a barnázás, nekem a 12. hétig szinte folyamatosan volt, most már okés mindenKép
De azért nagyon sokat pihenj, akár órákra is feküdj le!Kép Nekem is ezt javasolta a doki. (vagyis inkább erre utasítottKép)

RimarKép
Milyen boldog lehet a családKép
Írtam neked feljebb a gyöngyösi kórházról. Gondolkodtál rajta?

Szamy,
üdvözöllek én is mint új csapattagKép
Gratula a pocaklakóhozKépKép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


AncsiKép
Az jó, ha a hátsó falon tapad! Vagyis azt mondják, hogy jobb, mintha az melsőn tapadna. De látod, igazából nincs jelentősége, te is úgy szülted az első gyerkőcötKép és nem is mondták neked. Csak a lényeg, hogy ne lógjon a méhszájra.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Mesi, azért hátha... tényleg, a pajzsmirigyre most gyógyit kaptál? Mikorra mondanak javulást?

Ancsi, gratula!!! Olyan jó, hogy jól vagytok!

Anita, már hiányoltalak a fejleményekkel. De jól teszed, hogy tereled a gondolataidat. Reméljük, a legnagyobb esküvői ajándékotok a baba lesz!!!

Most jövök a wc-ről, most csak minibarna van! :-)

KépKép
titi_27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?