Sziasztok!
Végre lábalok kifelé nagy nehezen a betegségböl.Nagyon meg voltam fázva,tiszta dádha voltam
De már egyre jobb,ugyhogy nem szabadultok tölem.
Lassan-lassan olvasom vissza a dolgokat,mert jo sokat irtatok az elmult pár napban...
ez jo...
Adri
mi ujság,megy a gyakszi?Nándika hogy van,és Neked fáj még sokat a fejed?
Bombázom a kérdéseket bocsi,de le vagyok maradva.
Gratula az uj autohoz,biztosan nagyon klassz!!Mi is készülünk többek között másik autot venni(na nem egészen ujat,hanem 1-2 éveset)egyterün gondolkodunk mi is,mert abban 5-en kényelmesen elférünk...
Dorka
Szonja még mindig gyönyörü kislány!HOgy halad az influenzajárvány?Ki tudtok már járogatni idönként???Az idö még mindig télies?
Látom Te is rákaptál a muffinra,nagyon jo dolog szerintem is,mert nem kell hozzá sok idö,és nagyon fini tud lenni!
Ditta kész muffintábort alakitott ki a jobbnál jobb sütijeivel itt nálunk
Ditta
A kalács baromi jol néz ki!!!Szokás szerint...
Fogaid hogy vannak???Ha érdekel,megkérdem anyukámtol,hogy mit használt az inygyulladására,mert tavaly nyáron az volt neki,és rendbe jött szépen.Fiatal vagy még nagyon ilyen nyavalyákhoz!!!!!!!!
Nönapi buli?Milyen volt?Mesélni tessék!!!!
A torkod fáj még?
Gotti
A receptjeidet ismét elmentettem,remélem majd egyszer sikerül is kiprobálni....mindet....
A tortás kép édi a gyerköcökkel,na és az a torta.....
Bár nem panaszkodhatom,mert hétvégén nekünk is volt részünk finomságokban,igaz azokat nem én sütöttem,mert sza....ul voltam,jobb hiján a cukrászdábol hoztunk.Hétvégén volt a Bazsink elsö szülcsi napcsija!!!1 teljes éves a kicsi fiunk!!!Hihetetlen!
Na szoval betortáztunk mi is a családdal.
Zitusnak gratula az ujabb fogacskához!!
Moni
Örülök,hogy a fogaid a nagy ijedtség ellenére jol vannak,de annak már nem annyira,hogy Danika megint beteg!!Mit mondott a doki,mi a baj?
Szoktatok amugy vitamint szedni valamilyet a gyümiken kivül,mert ahogy látom Danika elég gyakran betegszik meg!Ne érts félre,nem okoskodom,de tényleg!!!Csak kérdés,mert nekem a legnagyobb fiam Tamás volt ilyen beteges,és én VITACOLAN szirupot,vag BÉRES cseppet adtam neki,és az nagyon jo volt!!Sokkal kevesebbet kellett vele utána dokihoz járni!!!NA meg az étvágyát is rendbe hozta,mert nem volt egy nagy evö a szentem.(no ez a mai napig sem változott
)
Ha gondolod,probáld ki valamelyiket!
Zsuzsa
Lassan Te tartod fent a topicot,mert ahogy látom,Te jössz a leggyakrabban
A kép Rólatok nagyon jo,én is kb.ilyennek képzeltelek el Téged.Bálint pedig tündér!A kádas kép nagyon klassz!!!
Gratula Nektek is a fogacskához!!!!
Ujjal valo etetés...
:nagyon jo,és szerintem is csináld igy,ha Bálint igy elfogadja a hozzátápit!!!Majd késöbb megbarátkozik a kanállal is.Add neki oda játszani az etetökanálkáját,hátha ugy hamarabb megszokja.
Remélem nem felejtettem ki senkit,köszönöm a biztato szavakat a gyogyuláshoz ,nagyon jol estek!!!A kis betegeknek,és a nagy betegeknek mihamarabbi gyogyulást kivánok,legyen nagyon szép napotok(itt nálunk süt a nap...ez már valami
)!!
Adri sok sikert a gyakorlathoz,majd ha van kedved,mesélj!Ja?!Köszi a klassz e-maileket,és a többikek mail cimét!!Már fel is vettem öket a cimlistámra,majd ha lesz valami jo mailem,küldök viditonak!!!!
Sok puszi:Kinga