Sziasztok!
Megint sokaig nem voltam, nagyon hianyoztatok!!!
Fusimisi, Noemi!
Ha nehany oldalt visszalapoztok, sok mindent irtunk (irtam a Malyva bolcsirol. Van rossz gondozoneni (kepzeljetek, mastol is hallottam, h az Ica nenivel gondja volt! Es meg mindig ott van! nyugdijkorhatar korul!), es van szuper (Eva neni!!!!) - csak a szemelyes tapasztalatok roviden.)
Lanyok!
A jo hir: a legnagyobbikom (az elsos) szeme javult!!!
Tankonyv szerint lehetetlen ugyebar, minden orvos ezt mondja, kiveve a "megszallott" dokinenit.
A szemuvege miatt sokat csufoljak. itt is a Waldorfban, de itt meeg lehetetlenebb a helyzet, mert nincsnek olyan fegyelmezesi eszkozeik, mint az allamiban - ugye mondtam, h panaszkodni fogok...
Neha az az erzesem, olyan "Legyek ura" hangulatba megy at az egesz. Jaksi hosiesen viseli. Es meeg ezzel egyutt is nyugodtabb. Gyonyorueket rajzol, fest. Ennek nagyon orulok!!!
(Megjegyzem, tenyleg kibekulnek egymassal a gyerekek, ha hagynak nekik idot a veszekedesre, meg a falkasorrend eldontesere. Ez itthon is igy van, csak nem birom hallgatni meg kivarni.)
Mivel Jaksi azt mar ugyis megtanulta, amit az elso 2 evben egy gyereknek kell (szamolas 100-ig, olvasas, iras), nem aggodom ezek miatt.
ELSOSOKNEK ezen a heten van a felveteli, ha vkit erdekel. Persze csak jatekos ismerkedes a leendo tanitoBACSIVAL, meg a fejleszto pedagogussal. En annyira orulok h bacsi lesz, h a kozepso fiamat is beiratom.
Epp ma beszeltem egy Anyukaval az oviban, aki felt, h lehet, nem veszik fel a lanyat az angol kettannyelvube (elsobe). Mondtam, h nalunk 2 (ketto) nyelvet tanulnak elsotol, de ez meg erdekes modon soknak tunt neki. Nem ertem, most mi a jo akkor...
A bolcsisem meg egyre nagyobb lany.
Teel: szerintem meeg nagyon hosszu lesz, aprilisban is ho lesz, mert maar regota tart, ilyenkor sokaig is szokott... a nyar meg aztan 40 fokokkal jon majd ... Kb 2 eve meg egesz telen esett az eso, azt talan meeg rosszabbul birtam.
Nagyon sok virtualis puszi mindenkinek!
Es ezer bocsanat, h nem kerestem meg a legutobbi valaszaitokat - remenytelennek tunik ennyi hozzaszolasbol
(a mailcimem mukodik)
Ilon