Sziasztok lányok
Hú, de sok olvasnivaló gyűlt össze
Haladjunk visszafelé...
Spynet,
valami nem tetszik nekem az írásodban....
az az érzésem támadt, hogy talán egy másik rendelő megbízásából született eme lejárató iromány...valahonnan ismerősnek tűnik ez a módszer....nem ilyenek a kampányok mostanában???
Szóval, köszönjük szépen, hogy felhívtad a figyelmünket erre a rendelőre, lehet, hogy itt csináltatok dimenziós uh-t??
Erről ennyit.
Rimar!
Örülök, hogy összefutottunk
Olvasom a reglapod...festőművész vagy? Hűha
Megyek mindjárt megnézek képeid
Véleményem a gyöngyösi kórházról nagyon jó. A szülészeti osztály mindenképpen tetszik, rendesek az orvosok (a főorvosokat ajánlanám), az osztályos nővérek is tündérek, közvetlenek, általában tegezik a kismamákat - nekem ez különösen tetszik, hiszen így közvetlenebb a kapcsolat, pláne ha valaki heteket tölt odabenn - mint én.
Alternatív szülés? Hm, erről nem sokat tudok, nekem nem voltak ilyen igényeim, de úgy tudom, mindent megengednek vajúdás során, ami jó a mamának. Papás szülőszobák is vannak, ahol kettesben lehetsz pároddal, baba-mama szoba is van, már mindegyik az egy szoba kivételével.
A bébik éjszaka is kinn lehetnek a mamával, tehát teljes az egymásrahangolódás.
(bár véleményem szerint az éjszakai pihenés fontos lenne a mamának szülés után azon az öt napon - a kicsik mindig felváltva sírnak)
Volt egy szobatársam, aki Egerben szülte két gyermekét, a harmadikkal a gyöngyösit választotta és elmondása szerint a gyöngyösi valódi paradicsom az egrihez képest.
Szóval én ajánlom neked
Virág!
Szegénykém jól meg lettél ijesztgetve!
Persze jó, hogy elmondták ezeket, így az ember lánya tudja milyen tünetekkel járnak.
A méhenkívüli terhesség valóban nagyon veszélyes dolog, de az biztos, hogy nem vérezgetés van és fájdogálás, hanem erős! hasi fájdalom és belső vérzés, ami azonnali intenzív tüneteket okoz!
Valóban nem kell ettől tartanod, hiszen már rég kórházban lennél, ha neked is ez lett volna.
Lányok!
Izgulok mindenkiért, aki dokihoz megy mostanában
Ja, a zserbós találkozó nagyon jó dolog!
Én már részt vettem egy ilyen babanetes találkozón, háááát szuper volt!!!!!!
Meg is ismételtük, aztán szép lassan mindenki elment szülni
Na megyek, olvaslak még benneteket
Ancsi