Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok!!!
Két hete nem voltam net közelben. Remélem mindenki jól van, a babók nem betegek, vagy nincs nagy baj! Csak 1- 2 levelet olvastam, nem tudok visszanézni ilyen sokat!
Zsuzsi, utólag nagyon sok boldog névnapot kívánunk neked!
Mi jól vagyunk. Esténként nagyokat ficánkol a pocimban. Néha annyira kinyomja magát, hogy szinte felszisszenek!!! Csoda jó érzés! Még 9 hét! El sem hiszem! Annyira elszaladt az idő! Kedden megyünk tanfolyamra, papás szülésre. Kíváncsian várom, milyen lesz!
Mint mindig, én szeretnék kérdezni tőletek!
Milyen fájdalomcsillapítót kértetek? Vagy kértetek?
Kókuszmatrac? Használtok? Vagy csak szivacs?
Légzésfigyelő? Én ezt szeretnék.
Még semmit nem vettünk! Majd áprilisba szeretnénk egy- két dolgot megvenni, ami nélkülözhetetlen, és a többi a kis manóka születése után! Bár az árak húzósak!
Pelusból a legkisebb kell? Fogom tudni?
Kicsit izgulok! Főleg a szüléstől!
Remélem írtok!
Üdv mindenkinek!
Ági
ágimanó1
 
 


Zsuzsi!
Most vettem észre az örömhírt!
Én is gratulálok!!!!!!!
Puszi
ágimanó1
 
 


SZiasztok,

A bababák továbbra is nagyon szépek.

Zsuzsi,
Gratulálok, nagyon hamar összehoztátok a kistesót.

Jolka,
Én jó darabig nem tudtam, h. mi a probléma, ha valamire antibiot írt fel a doki, mire rájöttem, h. az augmentin a ludas. Az biztos, h. Zalánnak sem hagyom majd sosem, h. azt adjanak, én mindig rosszul voltam tőle és nem amikor szedtem, hanem utána, de az a lényeg, h. Márk meggyógyult. Fenistilből mennyit rendelt nektek a doki?

Petra,
A sütőtök azt hiszem a legnyerőbb az eddigi kaják közül. Zalus nagyon húzza lefelé. Amúgy nekem meg épp a sóskafőzelék az egyik kedvenc kajám, a krumplifőzelék mellett. Hét közben mindig igyekszem főzeléket rendelni, meg olyan leveseket, amit én itthon nem csinálok (Zoli hozza nekem a kaját a Fősuliról), mert én ugyis húsokat csinálok itthon, meg hétvégén anyukáméknál is általában az van.

Csilla,
Ismered a mondást, ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el!

Ági,
A Maxx-ban hétfőn árucsere? A Kállói út elején is nagyon jó a turi, bár most én a kolléganőmmel mentem, akinek két és fél éves a fia és ő annyi jót nem talált, de azt mondta az eladó, h. töltenek minden nap. Az árak kedvezőbbek, mint a Maxx-ban és tényleg jó a minőség, márkásak a rucik .

Ja és még egy kérdés, Nyh-án hol van nagyobb játékbolt a Gulliveren kívül?

Ezt a mai napot használja ki mindenki, mert holnaptól megint eső, hó... Ez nem igaz, h. nem ér ide a tavasz!!!!!?????
Tünde

KépKép
tuzal
 
 

 
 

Jó reggelt!
Most van egy kis időm...

Ági

-

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Ágimanó,
Bennem még frissek az élmények. Én vettem 2-4 kilóra szabott pelust, de kár volt, nekünk kicsinek bizonyult, pedig Zalus sem volt rendkívül nagy(4,1 kg). Szerintem érdemes kivárni, h. megszülessen a baba, tudjátok, h. mekkora súllyal született és annak megfelelően majd v.ki megveszi, de az biztos, h. amelyik márkát az elején még nagyon szerettem Huggies, Babylove, mára már nem annyira jönnek be. Most egyértelműen Libero, de a kicsiben meg ez nem jött be.
Nekünk kókuszmatrac van és nagyon szeretem. Van légzésfigyelő is, Angelcare, egyáltalán nincs téves riasztás, szóval nagyon merem ajánlani, csak el kell találni a megfelelő érzékenységi fokot.
A szüléssel kapcs-ban én ugyan tettem-vettem a gázt szülés közben, de szerintem csak pótcselekvés volt, elterelte a figyelmemet .... erre volt jó, pedig mindig azt hittem, h. EDA nélkül én ugyan nem szülök, de annyira gyorsan haladtunk, h. már nem volt értelme.
Jó egészséget neked az utolsó hetekre és amit ilyenkor mondani szoktak, pihenj sokat, mert azután ugye már nem biztos, h. erről szól az élet.

Tünde

KépKép
tuzal
 
 


Sziasztok!

Ági! Én is csak gázt használtam, a férjem adagolta Kép Amikor látta, hogy szorítom a számhoz, már engedte is Kép Nekem egy kicsit hányingerem volt tőle, meg egy kicsit elkábultam, de mindenre emlékszem. Szerintem legközelebb is ezt fogom használni.
Nekünk is sima szivacsbetétünk van, majd ha lesz gyerekágya, abba veszünk valami jobbat.
Légzésfigyelőt kaptunk kölcsön, de én is azért nem mertem alárakni, mert mondták, hogy időnként tévesen riaszt. Inkább a gyerekszobában aludtam Ádi 2 hónapos koráig (Apa örömtáncot járt, mikor végre visszatértem a hálóba Kép). Sokszor csak hajnalban raktam be a kiságyba a gyereket, mert este fekve szopiztunk, és mindketten elaludtunk. Szerencsére elég éberen aludtam, amikor mellettem volt, pedig nem jellemző rám. Egyszer fordult elő, hogy a kis fején volt a paplan, amikor felkeltem, attól kezdve nem aludtunk együtt.
Mi még mindig babylove-ot és huggiest használunk, Ádi 3.10 kiloval született, úgyhogy mindkettőből a legkissebbel kezdtük, kb egy hónapos koráig, de nem emlékszem pontosan.

Üdv, Annamari

Ádimama
 
 


Sziasztok!
Anita, Tünde, Annamari! Köszönöm a tanácsokat! Sokat segít. Jobb szerintem több ember véleményét kikérni, meghallgatni. Főleg aki tapasztaltabb. Remélem beletanulok majd hamar! Nem tudom, mikor jelkezem, JÓ egészséget mindenkinék, és szép napokat!!!
Puszi!
Ági
ágimanó1
 
 


Sziasztok!

Ági!
Én is gázt kértem fájdalomcsillapításként, de szerintem nagyon tompítja az érzékeket. Nekem pl. nem voltak tolófájásaim, legalábbis nem éreztem. Õszintén szólva olyan a hatása, mint a füves cigié. Először én is émelyegtem tőle, olyan fura édes íze van.
Mi is szivacsot használunk, és légzésfigyelőt nem. Pelenkából szerintem is kicsi a Newborn, a kórházban is rögtön minit adnak.

Tünde!
Lehet venni sütőtököt a piacon, vagy te hol szerzed be? Örülök, hogy ízlett Zalánnak.
Petra

Kép
ppetra
 
 


Petra! Mi a piacon szoktunk sütőtököt venni, egyenlőre csak magunkak. Kép Mindig ott vásárolunk ilyesmit, még tejet is. Arról legalább tudom, hogy tényleg tej...

Ádimama
 
 


Sziasztok!
Lenne még egy kérdésem!
Végig szedtetek elevitet?
Én szedem, csak érdekel, hogy mindenki szedi? Nekem a védőnő még az elején mondta, hogy elég egy hónap, aztán természetes anyagokat vigyek be a szervezetbe. Az is megvan, napi 2 narancs, kivi, meg ilyenek.
Nagyokat,erőseket rúg a baba, de az nem baj ugye? Mármint örülök neki, csak kérdem, hogy ezek a vitaminok jók? Na, lehet furán fogalmaztam, de remélem értitek!!!
Puszi
ágimanó1
 
 


Én végig szedtem elevitet, sőt, még most is, beszedem ami megmaradt. Csak vitamin meg nyomelemek. Vérképzőt nem kell még szedned?
Az a jó, ha erőseket rúg, biztos kis vasgyúró Kép
Nekem is nagyokat rúgott Ádi a vége felé, szinte fájt.

Ádimama
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon jelentkezem, mert még szokni kell az időt beosztani. Meg az elmúlt 2 nap elég húzós volt, Botond hasfájósKép Védőnő, gyerekorvos szerint is független attól, hogy mit eszem (gyakorlatilag már szinte semmit nem ettem, ami a tejcsi miatt nem jó), mégis kínlódik. Most adom neki az Infacolt, úgy tűnik, segít! Délelőttönként semmit nem alszik, és ilyenkor is alig tudom elaltatni... Máskor pedig egy angyal.Lehet, rosszul csinálok valamit. Sokat lóg a cickón, állítólag ettől is fájhat a hasa, hogy sokat eszik, de mit csináljak, ha kéri??? Mondjuk,meg is látszik rajta. 3,95-tel jöttünk haza, és már 4,42-nél járunk!Tegnap este 170-t húzott le, ma reggel 130-tKép

Ági: Azt hiszem, nekem a legfrissebbek az élményeim! Ugyan nálunk csaszi lett, de azért 6 óra hosszát mi is eltöltöttünk a szülőszobán. Nekem a gáz ugyan csillapította a fájdalmat, de az oxitocin miatt annyira sűrűn jöttek a CTG-gép szerinti max. fájások, hogy túl sűrűn kellett szívnom, és eléggé elkábított. Féltünk, hogy nem fogok tudni együttműködni a kitolási szakban, ezért EDA-t kaptam. Szülés előtt nem akartam EDA-t, de nagyon jól döntöttünk. Nagyon jól sikerült beadni, simán végigcsináltam volna veleKép
Nekünk kókuszmatrac van, eddig nagyon bejött! Debrecenben a Brendonban volt 8900-ért 70*140-es! Légzésfigyelő nekünk is AngelCare van. Egyszer ugyan beriasztott, de nem volt jól Boti alatt az érzékelőpanel, lecsúszott róla! Az érzékenységet is átálítottuk...azóta jó!
Elevitet én végig szedtem, meg még most is. Igaz, a várandósság vége felé márcsak olyan 3 naponta (most is)!
Pelenka: mi 1-sel kezdtünk, de már most 2-t vettünk! Botond 4,05-tel született!


Zsuzsi: Gratulálok én is! Olyan boldogság ez! Még most lett nekem is két csíkos...Kép

Anita: Kornél bébi még mindig nagyon édes!

Tünde: Klassz, hogy ilyen jól haladtok a hozzátáplálással, és Zalus ilyen szívesen elfogadja őket!

Csilla: Bár én is hasonló típus lehetek ezek szerint, én is sokat hezitálnék, hogy elfogadjam-e! Mégis a lányoknak igazuk van, biztos nem ajánlották volna fel...nem? Úgyhogy sztem én is elfogadnámKép

Petra: Kíváncsi vagyok a képekre, nagyon!

Jolka: Örülök, hogy meggyógyul ManóKép

Na, jó sok lettem! Most mennem kell!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Annamari! Régóta szedem a vasat, kb. 3 hónapja. Az eljén szédelegtem, egyszer majdnem elájultam. Azóta jól vagyok!
Anita! Nem gond, hogy 3 naponta szedted? Az orvosod mondta? Vagy te gondoltad így?
PUSZI
ágimanó1
 
 


Sziasztok!
Köszi mégegyszer a gratulációkatKép

Ágimanó!
Én is a gázt használtam a szüléskor. Nekünk sincs kókuszmatracunk és nem használtunk légzésfigyelőt...az elevitet én is szedtem, viszont a terhesség vége felé csak 2-3 naponta egyet. Nagy babának saccolták Kristófot (3850 gr-mal született)és igyekeztem sok vitamint magamhoz venni(mondjuk szeptemberben szültem, a nyáron volt sok gyümölcs)

Anita!
Megnéztem a ruhákat.Kinéztem néhányat, ha még nem csapott rá le senki: 1,3,4,5,10,12,14,15,18.Ez összesen 4100 Ft-nyi. El tudnád tenni nekem az első vizsgálat utánig? (kb 2 hét- 3 hét)ha igen, akkor megbeszéljük, hogy hogy jut el hozzánk a cókmók Kép

Holnap megyünk a sulim jótékonysági báljára, úgyhogy voltam fodrásznál, kihozta belőlem a maximumotKép viszont a régebbi ünneplős nadrágomat felvettem és a cipzár elindult lefelé, feszült a pocakomon, úgyhogy más ruha után kellett néznem...Kép

Szép délutánt mindenkinek:
zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


Tünde!
A Nyár utcán is van egy játékbolt (Univerzum mögött majdnem) és a Váci Mihályon (a körúton) a Kurcz (itt kb 1 hónapja sok csecsemőjáték, csörgő stb volt...)
Zs

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


Szia Zsu!

A ruhákat elteszem, még nem jelentkezett senki, aztán majd megbeszéljük a továbbiakat. Kép
/később az aranyos Tigrises cuccokat is kinőjük Kép /

Puszika, Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Jolka!
Tegnap láttunk a városban, ott jártál a Babó Könyvesboltnál, még dudáltunk is neked. De semmi...Pedig integettem, mint egy őrült. Sétáltatok Manóval.
Bocs, hogy ma kijelentkeztem, mikor te be, de éppen akkor fejeztem be a tracspartit Ágival(cseteltünk vagy háromnegyed órát) és megjött Apa is, úgyhogy mentünk Angyalkáért.
Teljesen helyrejött Márkó?
Ja, és megnéztem az esküvős képeiteket, nagyon-nagyon szépek. Hol volt? És egyáltalán nem nagy darab Zolkó.

Zsuzsi!
Képzeld! Keden 10-re megyünk a bölcsibe. Már nagyon várom, kíváncsi vagyok, hogy fogadnak minket és persze hogy érzi majd magát a bébi a többiekkel. Meg majd a részleteket is megbeszéljük (ui. csak júl.-ban áll vissza a munkaviszonyom, de május elsejétől akarjuk járatni több ok miatt is).
Feltétlenül írd meg, hogy milyen volt a bál és az első vizsgálat.

Kép
nycsilla
 
 


Zsuzsi!
Én is gratulálok!

Most egy darabig nem voltam gépközelben, de azért olvaslak benneteket, bár, most csak ezt az utolsó oldalt. Nálam is vannak eladó ruhák, de be van dobozolva, és nem emlékszem, hogy mi van benne. Olyan 2-3 éves kisfiúra valók, azt hiszem. Meg ha jön a tavasz, átnézem a szekrényt, itt is lesznek kinőtt ruhák. Ez már 4 évesre való kb. Na, ha valakit érdekel, átnézem, hogy mi van. Csak legyen egy kicsit jobb idő, hogy megjöjjön a kedvem az ilyen pakolásos dolgokhoz.

Bizibe nem szívesen adom, annyira keveset kínálnak érte, akkor annyiért szívesebben adom valami ismerősnek.

KépKép
simsi
 
 


Sziasztok!

CSilla!
Bocsi nem vettem észre, hogy rám dudáltatok. Nem nagyon szoktak ránk. Esetleg Zolko, de akkor tudom, hogy pont arra jár.
Tényleg nem nagy darab Zolko, csak pockos. Jól tartom. Kép
Márkó teljesen meggyógyult. Patik sincsenek már. Kedve a régi. Integet, puszit dob, és tapsol ezerrel. Köszi a dicséretet, pedig nem is a kedvenceim vannak fent, ráadásul akkor még a digitális f.g nem volt elterjedve, ezért csak scannelve vannak. Nem a legjobb minőségben. Rég volt. Naményba volt a lagzi a Fehérbe(étterem és szálloda). A fényképeszkedés Derecskén volt a templom kertbe. Műteremi Debrecenbe, nagy erdőre már nem jutottunk ki mert esett az eső.

Esküvői képek: Szívesen megnézném mindenkiét.
Annamari pl a tiedet is megnéztem volna csak nem tudom a logint. Nem tednéd szabadá számunkra?

Ági!
Mi kókuszmatracot használunk. Két oldalas, téli és nyári. Szerintem nincs különbség a hagyományos matracnál. Ugyan úgy besüllyed. Pedig nem volt olcsó. Ha ilyet vesztek, akkor nagyon figyeljetek a méretre, nehogy nagyobb legyen a kiságynál. Pl a Pelikános nő azt mondta az egyik kismamának, mikor nagyobat hozott, hogy vágjon le belőle. Jó pofa. Érdekesen nézne ki, a szép húzatot megvánni...

LÉgzéfigyelő: Mi a baby controlt használjuk. A kismama februári számában van is Légzésfigyelőkről teszt. Ugyan nekünk csak a középkategóriás van (2 érzékelőlapos), de elég is. Viszont a érzékelő lapja nagyon nagyok, tehát nincs veszély arra hogy a gyerkőc lemászna róla. Téves risztás azért is szokott nleni mert az elem merül lefelé, mi elég gyakran cseréltük, hogy ne legyen ilyen. Nekem csak akkor risztott mikor elfeljettem kikapcsolni. Kép
Megnyugtatásként lehet használni, de felesleges. Mi már nem használjuk, mert Márkó felfedezte és már játszott vele. Kép Pedig még a kistesónak is jó lesz. Kép

Elevit

Én semilyen vitamint nem szedtem. A doki se erőltette, a vérképem mindig jó volt. A védőnő mindig megkérdezte, mindig mást diktáltam be. Féltem, hogy elhízok, vagy Manó lesz óriás bébi. Az első így is bejött. Kép
1 hétig szedtem elvitet (ezt is kaptam karácsonyra anyósomtól), de rosszul voltam tőle.

Én gázt használtam és nagyon bejött.

Tünde!
A fenistil cseppet 2x9 cseppet kel adni Manónak 3 napon kerszetül.

Most már megyek!

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok!
Anita!
Hogy ezek a tigrises cuccok mennyire jól álnak Kornélnak!!!
Annamari!
Ádám jó kis vasgyúró,ahogy tartja magát!!!
Petra!
Én már nem tudok várni még egy hónapot!!Akkor majd áprilisban csináltatok megint,de ezt már nem lehetelviselniKépRáadásul 2 hét múlva megyünk Pestre(Balu nélkülKép),addigra be kéne gyógyulnia!Tuti leveszik az egész körmömet megint!
Holnap elnézünk abba a turiba!Vagy nem érdemes szombaton menni?
Ági!
Mivel én már előre tudtam hogy császár lesz,nem volt alkalmam kérni semmi fáldalom csillapítót!
Nekünk nem volt légzésfigyelő,de a következő babának biztos hogy veszek!!Kókuszmatrac sincs,csak egyszerű szivacs,ez is tökéletes!
Pelenkát mi jó előre bevásároltunk!Volt vagy 2-3 csomag 2-4-es,meg vagy 5 nagy csomag 2-es méret.Így sokáig nem volt gond a pelusvásárKép
Tünde!
Igen,minden hónap első hétfőjén van teljes árucsere!Ez most 6.-ára esik,de mi csak kedden tudunk bemenni.Azért remélem akad még valami nekünk is!
A kállói útinak mi a neve?Az utcákat nem nagyon tudom,de ha a nevét mondod biztos beugrik!!
Ma láttam egy játéknagykert a Diego mellett,azt hiszem Póni a neve!Nem voltam még ott!
Anita!
Nagyon sajnálom hogy hasfájósak vagytokKépÉdeskömény teát esetleg megpróbálhatod ha gondolod.Igat Balunak csak ritkán fájt a pocija,de néha 1-2 kortyot adtam neki és jobb lett.
Csilla!
Na hogy érezte magát Flóra??Biztos a nyakadba ugrottKép
Jolka!
Én is megnéztem a képeket(eddig észre sem vettem).Komolyan te vagy rajta??Nem is hasonlítassz magadraKép
Ja,írtam neked ma,de Balu pont felkelt így ki kellett kapcsolnom a gépet mielőtt válaszoltál volna!!

Balázs ma 12-15 óráig aludtKép,így elég későn tudtunk elindulni nyíregyre.Bemegyünk a számtech. boltba erre nincs patron a nyomtatóbaKépA többi bolt is pont bezárt már,majdnem felrobbantam.Na nem baj,vegyünk akkor webkamerát.Megkérdezzük milyenek vannak,erre odabök a csákó egy szekrényre hogy ott.Hát mi annyira értünk ezekhez a kütyükhöz,hogy inkább kijöttünk és holnap veszünk máshol!Aztán a plázában tudtunk venni töltőt.Balázsnak annyira tetszettek a halak meg teknősök.Csak sikítozott nekik.Állandóan mozgólépcsőzni akartKépKépNeki fog legjobban tetszeni Pest,ezt előre látom!
Na elég hosszú lettem úyhogy befogomKép
Ági
csagi
 
 


Jolka,
Merre lehet benneteket megnézni? Akkor te legalább tudod,h. meddig adjad a Fenistilt, de nekünk nem hangzott el erre von-an semmi, de szerdán ugyis megyünk az 5 hós oltásra és rákérdezek.

Ági,
Csak azért kérdeztem, mert már én is hallottam arról, h. minden hónap első hétfőjén van új áru, de ugy tudom volt már kivétel, amikor mégsem volt és nem mennék feleslegesen. Meg is szoktam kérdezni a Metropolban, h. a Sóstói uton mikor lesz csere, de mostanban nem jártam ott sem. Nagyon szép kisfiú Balu. Olyan jó lenne egyszer egyben látni ezt a sok szép gyermeket. Talán ha egyszer még lesz jó idő?!
Köszi a játékboltot és hogy te a rakamazi legalább nyitott szemmel közlekedsz Nyh-án :-)).
Úgy látom sokat jártok ide. Miskolc ezek szerint sokkal messzebb van?

Petra,
Sütőtök nem a piacról van, hanem bébikaja, mert h. őszinte legyek fel sem merült bennem, h. most lehet kapni, de ezért jó ez a fórum.

Anita2,
Valóban jól megy a kajálás, bár nekem ez természetes, csak amikor valaki látja, h. hogyan eszik Zalus és már van tapasztalat a háta mögött, na és még ő is dícséri, akkor jövök rá, h. tényleg szerencsém van ezel a gyerekkel. AMúgy tegnap este fél 9-kor elaludt és még mindig alszik, igaz reggel fél 7-kor lerendezte mindkét kökeményre duzzadt cicit és azóta alszik, csak lassan kelhetne, mert indulnom kell a fodrászhoz.

Jó hétvégét mindenkinek, én izgulok, h. holnap azért tudjunk menni Debibe, nehogymá az legyen, h. egész télen tudtunk menni, megjött a 'tavasz' és nem.
Tünde

KépKép
tuzal
 
 


Sziasztok!

Ági!
Nem tudom, nyitva van-e szombaton a turi, de lehet.

Tünde!
Én sem tudom, hogy lehet-e még kapni sütőtököt, de ha legközelebb arra járunk, körülnézek és bespájzolok belőle ha kapok.
Jó lesz már túllenni ezen a sok oltáson, aztán 15h-s korukig nem kell szurit kapniuk, én úgy örülök!
Tényleg jó lenne együttlátni a babákat, én felteszek négy babáról egy képet (baba-mama torna), az is gyönyörűség, hát még ha a mi babáink mind ott lennének! Na majdcsak összejön az is.
Kár, hogy nem vezetsz, akkor jöhetnétek ti is tornára. Most még nem olyan jó, mert vegyesen vannak a gyerekek, de annyian vagyunk, hogy külön lesz 1 éven aluliaknak és felülieknek, akkor szerintem még jobb lesz. Így egy kicsit félek néha, hogy a 'nagyok' mászkálnak át a plédünkön meg Bencén stb. Csináltak olyan képet is, amin tornázunk, de azt még nem kaptam meg sajnos.
Petra

Petra

Kép
ppetra
 
 


Tünde!
Énb is írtam két játékboltot, nem olvastad?? Kép A Pónyba kártya kell, azért nem írtam, legalábbis minket nem engedtek be vásárolni... 20 E felett kellett volna egy alkalommal... de ha gondolod, nézz be, lehet, változott a helyzet azóta...

Anita!
Természetesen, ha valaki friss babás igényt tart a ruhákra, add osa neki nyugodtan, nekünk még úgyis van időnk... a tigrises cuccok is baromi aranyosak...

Simis!
Mekkorák a fiúruhák? Kristófra jó méret szted?

Zs

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


Csilla!
Várjuk a beszámolót a bölcsirőlKép Kérdezte Irénke néni, hogy honnan ismerjük egymást, mondta, hogy ált. suliban felettem jártál, meg innen a netről Kép

Nem is mondtam, képzeljétek, hétfőn délután megyünk az oviba, játszóház lesz leendő ovisoknak, megismerkedhetünk mindenkivel. Utána meg Fábryt nézünk a műv házban, apa meglepett két jeggyel...
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


Sziasztok!

Jolka! Publikussá tettem az esküvői képeket a galériámban. Most megyek, mert Ádi nyügi, később még benézek.

Annamari

Ádimama
 
 


Sziasztok!

Van egy Póny játékbolt az Átrium mellett is, oda nem kell kártya. Szerintem jó dolgok vannak.
Petra

Kép
ppetra
 
 


Na, elaludt.
Én a Nyírfa utcai Pónyban vettem a játszószőnyeget, ott is sokminden van.

Lehet hülyeséget kérdezek, de nem tudjátok, mikorra nyeri el a babák szeme a végleges színét? Mert Ádámnak most kék szeme van, és örülnék, ha ilyen is maradna, de a férjemé barna, az enyém meg zöld... Bár gondolom nagyszülőktől is örökölheti.

Annamari

Ádimama
 
 


sziasztok!

Tünde!
Sütőtököt én is béiételbe adtam. ez is van olyan jó mint az igazi és még kinlódni sem kell vele.
Egyébként ősztől amikor megcsípi a dér egészen amíg van, lehet enni a s.tököt. de szerintem tavasszal már hazait nem igazán lehet kapni.
Nekem is hordta Zoko a fősuliról a kaját legalább egy félévig, de meguntam. Nekem a végén már minden egy ízú volt. Én Manónak nem adtam belőle, mert sok ízestő volt benne. Amúgy nagyon jól főznek, bezzeg amikor odajártunk akkor még nem volt ilyen szuper...

KÉpeket: http://www.e-skuvo.hu/vendeg_fotoalbum.asp?gid=879951F3651BD30 itt nézheted meg. Sajnos nem legjobb minőség. Lassan 5 éve fent vannak és nem tudom frissíteni mert elfeljtettem a jelszót. Sajnos nincs lehetőség újra lekérni a jelszót. Kép
Na majd újra beviszem mindet és majd a képtárba teszem. Csak legyen egy kis időm.

Annamari!
Megnéztem a képeket. Nagyon szuperek!!!
Ha idén nyáron volt, akkor még láttalak is beneteket. Mert a szuper járgányra emlékszem. Nyáron mindig séta közben meglestük a menyasszonyokat. Nosztálgiásztunk egy kicsit. Kép
Emlékszem jó lassan ment a kocsi, lehetett gyönyörködni. Köszi, hogy megnézhettük!

Ági!
Igen a képeken én vagyok. Fiatalon és karcsún.
Kép

Anita2!
Hogy sikerült a nagytkarítás? De hogy neked még van energiád a wc. tartájt is takarítani?(inkább cseréljük, ha tönkre megy a vízkőtől, mi hazai dömötört használjuk, árban nagyon jó) Én egyszer próbálkoztam vele, de fel is adtam. Tele öntöttem a domestosal. Kép Mostanában a Komfort vízkőoldóját használom a fürdőbe, nekem nagyon bevált. Tisztára ragyognak a csapok utána.

A nyírfa utcán már pónynak hívják a játékboltot, amikor utoljára voltam Kobold volt. Húú de gyorsan válozi minden..

Petra!
Megnéztem a csipet csapatot. Kis tündérek! Sokat kell őket emelgetni a tornán? Milyen gyakorlatokat csináltok? Biztos kierősödnék, ha állandóan a fejem fölé kellene emelni Manót. Kép

Meg próbálok egy eskövői képet felteni a profilba.

sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Jolka! Igen, most nyáron volt Kép Tudom, hogy közhely, de tényleg életem legszebb napja volt! Minden olyan jól sikerült Kép
Köszi a dícséretet! Én már régebben megnéztem a tieteket, nagyon jók. Szép volt a ruhád!

Petra! Nagyon édik a babák!

Annamari

Ádimama
 
 


Sziasztok!

Petra!
Bocsi, de még elfeljtettem megköszöni a táblázatot. Köszike, hogy fáradoztál vele!

CSilla!
Megkaptam a mailt, nagyon jó pofa. Remélem Manónak is lesznek ilyen aranyköpései. LÁttad a a Dunán a táncversenyt? Szép volt ,csak a hapsik ne lennének ilyen cingárok.

Nem lehetne Ágiékat számozni?
Mit szóltok. U.u mint Anitáékat.
csagi lehetne Ági1
Ágimanó pedig Ági2

Annamari!
LÁtszik a képeken, hogy nagyon boldogok vagytok.

Zsuzsi!
De jó már, hogy mentek a Fábryra. MAjd írd már meg milyen volt. Elég gyakran jön erre fele.

Voltattok ma sétálni ebbe a nagy szélben? Mi kihagytuk, de remélem holnap be tudjuk pótolni.

MÉg csak 18 óra, de már nagyon nehezen bírunk Manóval. Remélem este hamar elalszik.
Legalább tudnék Képni. Kép

Megyek egy kicsit még pakolászok fürdés előtt.

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Zsuzsi!

Szerintem amik el vannak rakva, kb. pont Kristófra valók lehetnek, esetleg kisebbek, de amit most fogok kipakolni, azok nagyobbak. Pl. farmer 104-es, 110-es, pólók, pulcsik, ingek is 104 körüliek.

Ma szülinapot ünnepeltünk, a "kis nagyfiam " 5 éves lett. Kapott sorompót a duplo-vonathoz, egy "járgányos" könyvet, /bejártam a várost, végül a stopshopban kaptunk/ sárkányt, amit majd tavasszal eregetünk, meg távirányítós autót. A tesója nekiadta a kiskonyhát, ez hiába lányos játék, nagyon tetszik neki. Süt-főz.
Focilabda tortát kért.

Holnap lehet, elmegyünk a Júliába du.

KépKép
simsi
 
 


Jó reggelet!
Tünde!
Hát igen elég gyakran járunk,mert itt semmit nem lehet kapni!!Oda fél óra az út,miskolcra meg egy óra lenne.Én nagyon nem szeretem miskolcot!Tegnap pl. császárszalonnát kellett venni apukámnak(nyíregyen fele annyi mint itt),és egyúttal bementünk az intersparba is.
Ja,meg mivel ott jártunk az univerzumnál,gondoltam bekukkantok az "s.oliver-be".Mert én azt hittem ez a neve a boltnak!Bejártunk mindent érte(amúgy kongott az épület az ürességtől),erre egy pasas mondja hogy itt az az egyetlen bababolt ahol épp állunkKépNa végül nem mentünk be inkább!
Jolka!
Szerintem is jó ötlet a számozás,mert néha meglepődtem már,aztán leesett hogy nem nekem szóltKép
Csilla!
Én is megkaptam,köszi!!!Röhögtünk egy jót,pedig már egyszer elküldte valakiKép
Ma mentek a bölcsibe???Írdd meg mi volt!!!
Simsi!
Boldog szülinapot a nagyfiúnak!!!
Ági1
U.i:nem tudjátok mi volt a megasztárban?elaludtam megint!
csagi
 
 


Sziasztok!

Ági1! Kép

Az s.oliver nem az Univerzumba van. De ott lévő gyerek ruházati bolt is jó, drága(kivűl). A Metropolban van az S.oliver.

Simsi!
Mi is csatlakozunk, sok boldog szülinapot a nagyfiadnak.

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Jolka!
Én meg abban a hitben éltem eddig hogy ott vanKép
Akkor ez a Metropol hol van??
Szerdán ugye ti is jösztök?
Azon elmélkedem hogy én nem tudom hogy fogok menni,ha kedden leveszik a körmöm,de azon is túl kéne lenni már!!
Legfeljebb nem fogok mozogni sokat(persze Balázs után ki fog szaladni)KépMajd meglátjuk!
Csilla!
Hétfőt akartam ám kérdezni(bölcsi),azt hittem már az vanKép
Megyünk ki hógolyózni.Ez az idő....Pesten is szakad a havaseső.Március...hm..
Ági
csagi
 
 


Szia Ági1!

A metropol a centrummal szembe a sarkon, v. tégla templommal szembe(azt hiszem g. katolikus), kossuth téren.

Szia Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Hello!

Ági!
S. O. tényleg a Metropolban van, de az a római kat. templom, nem görög (én is az vagyok, néha elmegyek, úgyhogy innen tudom). Szerintem akkor érdemes ott vásárolni, amikor évszakváltás van, mert olyankor árengedmények vannak. Sokszor 40-50% is.
Csatlakozom: gyűlölöm a telet és most már unom is. Főleg, hoyg a szánkózás nem jött be Angyalkának.

Jolka!
Itthon vagy Naményban voltatok?
Visszatérve az esküvőre: hogy bírtatok egy nap alatt annyi helyen lenni? Az én esküvői képeimet is be kellene szekennelni, de még eddig nem volt rá időm. Amúgy enkünk nem szokványos volt, mert nálunk nem volt műtermi az én nagy tiltakozásom miatt és utána sem engedtük, hogy állítgassanak bennünket (senki nem nyúlhatott hozzánk, hogy így vagy úgy álljunk vagy ruha ide-oda), úgyhogy vannak egészen aranyosak. Amúgy a botanikus kertben volt a fotózás. Na, lehet elviszem a babaklubba.

Meli!
Megkérdeztem a táncot: 5 éves kortól lehet hordani.DE ha gondolod, akkor 1 próbaórára elmehettek (csak szólj, hogy tudjak fixálni) vagy esetleg csak megnézni.

Tünde!
Eljutottatok Debibe ma, ebben az iszonyatos hóesésben?

Simsi!
Boldog szülinapot Bencének!

Zsuzsi!
Kedden megyünk, remélem eljutunk, mert babakocsival nem tudom, hogy fogok odáig elevickélni ebben a hótengerben. Nagyon kíváncsi vagyok, mennyire fog Angyalka feloldódni.

Ja,Ági!
Nincs itthon az anyagom, úgy látszik, hogy ezek még anyunál vannak. Legközelebb kedden megyek oda, úgyhogy csak akkor tudok majd többet mondani, hogy melyik tétel van meg és melyik nem. Nem baj?

Cs.

Kép
nycsilla
 
 


Annamari!
Gyönyörűek az esküvős képek és ismerlek is vhonnan. Nem te is Miskolcra jártál egyetemre?

Kép
nycsilla
 
 


Petra!
Annyira jó a kép rólatok! Tök jó, hogy így beindult ott nektek a torna. nekünk még mindig nem kezdődött el, pedig már várjuk. Még mindig nem tudjuk viszont, hogy ki fogja tartani.

Kép
nycsilla
 
 


Sziasztok!

Csilla! Köszi szépen! Nem Miskolcra jártam, hanem ide az NyF-re. De a férjem miskolci. Kép
Nekünk se volt műtermi, egyikünk sem akarta. A párom unokatesója fotózott.

Ádimama
 
 


Jolka!
Köszi!Így hogy körül írtad már tudom hol van!!Nemrég jártunk ott,cipőt kerestünk.De ezt a boltot észre sem vettem,pedig mostanság bababoltokra specializálódott a szememKép
Csilla!
Neked is köszi!!!Ha v.mikor jársz ott és van valami ilyen akció megírhatnádKép
Férjed végül volt a Po.-ba Pesten??
Már nem jártok úszni vagy csak nem szoktad írni?
Jaj,dehogy baj!!!!!!Felét már összekapartam innen-onnan,csak ki kell még írnom!Megvan a ma esti programomKép
Annamari!
Hol lehet megnézni a képeket?
Petra!
Én is csak most látom az új képet!!!
De édesek a gyerekekKépKép
Ági
csagi
 
 



Sziasztok!

Köszi mindenkinek a dícséreteket a baba-mamás fényképre.

Jolka!
Nem túl sokat kell emelgetni a babákat. Van egy olyan gyakorlat, hogy hanyatt fekszem, a lábam felhúzva a mellkasomig Bence a lábamon hasal, és emelgetni kell meg hintázni ebben a pózban. VAn még olyan, hogy a hasamon fekszik v. ül amíg felülést csinálok, kb. ennyi az emelgetés. Mondjuk az első gyakorlattól eléggé izomlázam volt, azóta is csináljuk naponta, mert Bence is szereti meg rám is rámfér.
Nagyon szívesen csináltam a táblázatot és ha bárki küld még adatokat, azt is szívesen beleteszem. Egyáltalán nem fáradság.

Simsi!
Én is boldog szülinapot kívánok a fiadnak!

Csilla!
Sajnos holnap mi sem tudunk menni tornára, mert tegnap belázasodott Bence, 38,1 volt a láza, inkább nem kockáztatok. Pedig szeretünk járni!
Gyertek ti is Sóstóhegyre, ha nem indul a vasutasban!

Van egy ma reggeli képünk, megpróbálom betenni ide.
PetraKép

Kép
ppetra
 
 


Köszi a jókívánságokat!

Én eddig úgy tudtam, hogy a S-oliver bolt a sétálóutcában van. Látszik, hogy rég jártam arrafelé.

Az uszi sajnos elmaradt, gyengélkedik az autónk :-(( Már le szeretnénk cserélni, nem szívesen költök rá, de mintha érezné, hogy már nem kell, az utóbbi időben minden baja előjött. Bencus megkérdezte, hogy mikor visszük már a "cemétdombra"?

KépKép
simsi
 
 


Petra!
Mindketten aranoysak vagytok a képen, nagyoooooon tetszik!!!

Ági!
Járunk úszni, ma is voltunk. Minden babának és mamának csak ajánlani tudom.

Kép
nycsilla
 
 


Szisztok!

Ma megvettem a kimama magazint. Benne van a háromnapos lázról egy cikk. Nagyon érdekes, a tünetek alápján tuti, hogy Márknak is ez volt.
Ha nem gond írok belőle pár sort, ha esetleg ti is találkoznátok vele (remélem nem), akkor már tudjátk mivel álltok szembe: "Halvány rózsaszínű, borsszem (egész, v. őrölt? Kép ) nagyságú kiütések a gyerek törzsén, amelyek 3 napig tartó, magas nehezen csillapítható láz után jelennek meg. Sem köhögés, sem más náthás tünet nem kiséri.
Vírusos eredetű, ártalmatlan betegség. A kiütések 3 napig láthatóak, de a beteg rossz közérzete, étvágytalansága 1 hétig eltarthat.
Antibiotikumot követelni hiba, mivel a kiütések miatt penicillinérzékenységnek is diagnosztizálhatja az orvos, ez pedig később (más betegségnél)nehezíti a gyerek gyógyulását."
Lehetséges, hogy Manónak is nem az augmentintól lettek a kiütései. Nálunk is magas volta láz, alig lehetett levinni, viszont nagyon aktív, jó kedvű volt végig. Az igaz, hogy az étvágya még mindig nem az igazi, ugyan tejcsit az rendesen fogyaszt, csak mást nem nagyon...

Petra!
Kép Nekem is nagyon tetszik a kép rólatok!!!

Simsi!
A sétálon is van S-oliver, csak ott felnőtt ruházat van, a metropolban pedig a gyerek.

Mit szóltok a nagy hóhoz?

CSilla!
Okés, hozd magaddal szerdán a képeket, Nagyon kiváncsi vagyok. Hát igen Az esküvő napján már hajnal 5-kor a fodrásznál ültem Kép 9-re fényképész, 2kor már Naményba voltunk és 4-kor már esküvő. Egész nap úton voltunk. De Naményba volt híva az összes vendég. Csak az otthoniak jöttek utánunk Busszal (bérelt), csak egy baleset miatt (busz sofőr volt a szemtanú), majdnem lekésték az esküvőt.Kép na majd egyszer mesélek róla, érdekes nap volt.
ja a hétvégén, most itthon voltunk

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok!
Nekem már elegem van ebből a hóból. Egész nap nem lehetett kivinni a csajokat.Még szerencse, hogy tegnap de kint voltunk Sóstón, nem is volt szél Kép, és mire kiértünk az eső is elállt. Ma elmentünk a BOda játszóházba, hogy legalább egy kicsit kifáradjanak. Képzeljétek Alexa felmászott egyedül az óriáscsúszdához (tesói időnként felnyomták a fenekét) és szó nélkül lecsúszott, sőt utána ment újra Kép.
Petra!
Nagyon jó ez a kép. :9

Az univerzumban lévő bababoltban én csak 2 pizsit vettem, de bár ne tettem volna, mert 2 mosást bírt ki, azóta ott nem vásárolok. (szétment a varrásnál mind a 2, pedig több mint 7000 fizettem a kettőért Kép ).
A Vasvári P. elején van egy jó kis turi, lejjebb pedig egy szép bababolt, nem tudom milyen minőségű, mert mi már kinőttünk belőle, de szép ruháik vannak.

Simsi!
Boldog szülinapot a nagyfiúnak Kép

Csilla!
Köszi, hogy megkérdezted a táncot, ezek szerint még mi kicsik vagyunk, pedig a lányok ovis csoporttársa 4 éves, és már jár táncolni. Kértem az óvónőket, hogy kérdezzék meg hova.
Szerdán megyek előadást tartani a Zrínyibe, jó lesz visszamenni a régi iskolámba Kép

Drukkoljatok, hogy jövő hét végétől jó idő legyen!
Sziasztok
Melinda

Melinda
Kép
Kép
hajme
 
 


Sziasztok!

Petra! Cuki a kép! Kép
Simsi! Boldog szülcsit a gyerkőcnek! Kép

Én se örülök ennek a hóesésnek... Mikor lesz már tavasz, hogy kimozdulhassunk??

Ezt a képet muszáj megmutatnom:

Kép

Jóéjt mindenkinek, Annamari

Ádimama
 
 


Kép

Kép
nycsilla
 
 


Sziasztok lányok!
Egy kicsit lemaradtam, Pesten voltam.Tegnap jöttünk 6,5 óra alatt tötyögve meg is érkeztünk.

Zsuzsi! Örülök, hogy egyre többen leszünk. Vigyázz magadra.

Jolka köszi az e-mailt. Elevitről csak annyit, hogy hízok tőle, mint a malac. Még azért 1-2 hónapig szedni fogom, aztán kész.

Ppetra! Voltam ultrahangon, minden rendben volt. Egyre elevenebb a pocaklakóm. Az édességre rendkívül mocorog.
Most éppen azon gondolkodom, hogy elmegyek a 4D-s ultrahangra. Pesten már nagyon sok helyen csinálják.

Volt már közületek valaki 4D-s ultrahangon?

Kép

Kép
jurem
 
 


Sziasztok!

CSilla,
Gyönyörő a kisasszony továbbra is. Megpróbálnék még jó anyósa is lenni. OK? :-)))
A tel.számod ird meg légyszi és felhivlak a ruhákkal kapcs-ban. Ja, képzeld szombaton voltam az S. OLivérbe és Zalus kapott egy vagány inget, bár még kissé nagy, de mire Flórához megyünk udvarolni igyekszik belenőni.
Sajnos nem mentünk tegnap Debibe, egyszerűen nem hiszem el, h. egész télen minden héten tudtunk menni, erre megjött a tavasz (???) és nem tudtunk, ráadásul a jövő hét végére is hóesést jósolnak.

Annamari,
Nem semmi vigyor, na ilyet nekünk a fényképezőgépbe tuti nem vágna le Zalán. Ahogy megglátja a gépet elkomorodik, gondolom, már tudja, h. jön a vaku, epdig nem szoktuk közelről fotózni. Ha meg levesszük a vakut sz.r a kép. Megnéztelek benneteket az esküvői fotókon, nagyon jól néztek ki.

Petra,
A héten megújítom a jogsim és gyorsan keresek egy oktatót. Apropó, nem ismer valaki VW Polos oktatót? Anno 11 éve alig vezettem és már semmit nem tudok, talán még a pedálokat beazonosítom, de a Kreszt is át kell tanulmányoznom, szóval remélem a nyáron akár már ki tudok menni Zalussal Sóstóra tornára. Bence is tüneményes, de nektek nem udvarolunk .... :-))).

Zsuzsi,
Tényleg elkerülte a figyelmemet a játékboltos info (sorry), de viszekerestem. Köszi. Amugy szombaton be akartam menni a Metropol melletti játékboltba, mert séta közben már kinéztem, erre nem megszünt.

JOlka,
Benneteket is meglestelek, szépek voltatok, biztos most is, csak friss fotókat nem tettél fel, csak mindig a felszedett súlyodat irod, pedig biztos csak te érzed, h. híztál. Én gimis korom óta ugyannyit nyomtam, most még ahhoz képest van vagy +3 rajtam, de nem érdekel, bár a mozgás nekem is hiányzik, csak félek, h. a tejcsi rovására menne. Tegnap este jutottam el a 3 napos lázról szóló cikkhez és te jutottál eszembe, irni is akartam, de megelőztél.

Ági,
Azt elhiszem, h. ha a gyerekenek akartok valamit venni, v. nagybevásárolni, Nyh-ra kell jönni, de nagyon irigyellek Tokaj közelsége miatt, na meg a Tisza is ott van mellettetek. Abban bízom, h. 15-re az idójárás megembereli magát és át tudunk ruccanni Tokajba, csak még azt nem tudom ott hogy szoptatok ..., de egyszer el kell kezdeni a gyerekkel való kirándulást is.

Tünde

KépKép
tuzal
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?