Sziasztok!
Nem nagyon jelentkezem, mert még szokni kell az időt beosztani. Meg az elmúlt 2 nap elég húzós volt, Botond hasfájós
Védőnő, gyerekorvos szerint is független attól, hogy mit eszem (gyakorlatilag már szinte semmit nem ettem, ami a tejcsi miatt nem jó), mégis kínlódik. Most adom neki az Infacolt, úgy tűnik, segít! Délelőttönként semmit nem alszik, és ilyenkor is alig tudom elaltatni... Máskor pedig egy angyal.Lehet, rosszul csinálok valamit. Sokat lóg a cickón, állítólag ettől is fájhat a hasa, hogy sokat eszik, de mit csináljak, ha kéri??? Mondjuk,meg is látszik rajta. 3,95-tel jöttünk haza, és már 4,42-nél járunk!Tegnap este 170-t húzott le, ma reggel 130-t
Ági: Azt hiszem, nekem a legfrissebbek az élményeim! Ugyan nálunk csaszi lett, de azért 6 óra hosszát mi is eltöltöttünk a szülőszobán. Nekem a gáz ugyan csillapította a fájdalmat, de az oxitocin miatt annyira sűrűn jöttek a CTG-gép szerinti max. fájások, hogy túl sűrűn kellett szívnom, és eléggé elkábított. Féltünk, hogy nem fogok tudni együttműködni a kitolási szakban, ezért EDA-t kaptam. Szülés előtt nem akartam EDA-t, de nagyon jól döntöttünk. Nagyon jól sikerült beadni, simán végigcsináltam volna vele
Nekünk kókuszmatrac van, eddig nagyon bejött! Debrecenben a Brendonban volt 8900-ért 70*140-es! Légzésfigyelő nekünk is AngelCare van. Egyszer ugyan beriasztott, de nem volt jól Boti alatt az érzékelőpanel, lecsúszott róla! Az érzékenységet is átálítottuk...azóta jó!
Elevitet én végig szedtem, meg még most is. Igaz, a várandósság vége felé márcsak olyan 3 naponta (most is)!
Pelenka: mi 1-sel kezdtünk, de már most 2-t vettünk! Botond 4,05-tel született!
Zsuzsi: Gratulálok én is! Olyan boldogság ez! Még most lett nekem is két csíkos...
Anita: Kornél bébi még mindig nagyon édes!
Tünde: Klassz, hogy ilyen jól haladtok a hozzátáplálással, és Zalus ilyen szívesen elfogadja őket!
Csilla: Bár én is hasonló típus lehetek ezek szerint, én is sokat hezitálnék, hogy elfogadjam-e! Mégis a lányoknak igazuk van, biztos nem ajánlották volna fel...nem? Úgyhogy sztem én is elfogadnám
Petra: Kíváncsi vagyok a képekre, nagyon!
Jolka: Örülök, hogy meggyógyul Manó
Na, jó sok lettem! Most mennem kell!
Anita