Sziasztok!
Csandy!
Édesek a kutyusok!!!
Gombi!
Vajon a párod melyik rajzfilmfigurára gondolt? Gombóc Artúrra?
(nem sértésnek szántam ám!)
Mindenkinek nagyon aranyos pockója van!
Azért Nyanyáé vezet szerintem is...
18 hetesen azzal szekáltak, hogy "csak jól bevacsiztál, vagy tényleg babát vársz"?? Azóta már nőtt egy kicsit, de még mindig nem olyan vészes. Bezzeg a hátsó futómű... apa állandóan azzal cikiz, hogy szerinte inkább ott van a gyerek, mert mintha az jobban nőtt volna, mint a pocim...
Na azért nem kell ám vízilóra gondolni, de tény, hogy sajna mindig is fenékre hízós voltam, ezzel nem tudok mit kezdeni.
Lányok!
Lenne egy kérdésem: lehetséges az, hogy az ember érzi, hogy folyamatosan tágul a medencecsontja? Már napok óta állandó tompa fájdalom van odabent, néha, ha túl sokat mozgok, akkor szúr is a medencém és a forgóim is fájtak. Nem tudok másra gondolni, mint arra, hogy kell a hely Mazsolának...
Dokikkal kapcsolatban én is rettentő pofátlannak tartom, ha egy doki kijelenti, hogy ennyi és ennyi. Na most, ha neki épp aznap rossz napja van, vagy bármi más okból nem úgy áll hozzád, ahogy szeretnéd, akkor is van képe elkérni egy x összeget??? Mert én azt gondolom, hogy ha már egyszer hálapénznek hívjuk, és (elvileg) önkéntes, akkor hadd döntsük el mi, kismamák (és szülő nők), hogy mennyire vagyunk elégedettek az orvossal és ezt mennyi pénzzel honoráljuk. Szerencsére az én dokim sem szabja meg, hogy mennyi az annyi... s én is 6000-et fizetek minden alkalommal, már voltam nála vagy 4-szer, meg még megyek minimum 3-szor, hát ki lehet számolni... és én sem kértem számlát egyszer sem, de nem is nyomta az orrom alá...
Idősebbek!
(mármint nálam idősebb babások)
A 25. hétben nektek mennyit mozgott a picur? Érdekes, hogy vannak napszakok, amikor Mazsola olyan aktív, hogy csak na (de csak 10-15 percig), és akkor utána pihi van. Általában délután 2 körül és este 8 után szokott ficergőbb lenni. Tudom, hogy ő is csak emberke, és elfárad, de ma pl. kevesebbet éreztem (nnna, ez ám a rendes gyerek: most, hogy írok, majd' szétrúgja a hólyagom...
)!!! Közben meg biztosan alszik... Amikor mászkálunk, vagy kocsikázunk, akkor nem nagyon mocorog, szerintem élvezi a ringatózást, de ha elfekszem, akkor jobban.
Barátnőmnek írtam emilt, hogy milyen jó érzés érezni a baba mozgását. Erre ő megkérdezte, hogy nem "Alienes" egy kicsit??? (Még éretlen a drágám...
)
Jesszus, most látom, hogy kisregényt írtam!!! Kigúvad a szemetek, mire elolvassátok a sok zagyvaságomat...
Pusszancs mindenkinek, szép estét!!!
Norwell+Mazsola (24+2)