Sziasztok,
elég volt visszaolvasni benneteket, de nagyon klassz volt! Legalább elszállt a rossz kedvem (egy időre).
Petra, köszi az együtt érzést. Most legalább mindenki csak velem foglalkozott, a fiúk betegsége nem homályosította el az én szenvedésemet. Már a púp lement róla (3 napi borogatás után), de még mindig zöldben és lilában tündököl a talpam. Ha rálépek a küszöbre, vagy valami játékra, még mindig fáj.
Ja, a Zymafluor-ral én is ugyanúgy jártam. Vagyis 10 perc után feladtam, és megvártam míg apa hazajött. Õ is bénázott, majd kipihenve, és lenyugodva kinyitottam, és learattam a babérokat
Szerintem ennek a csirek mizériának jórészt a média az oka. Sajna mi nem jutunk "vidéki, házi" csirkéhez, csak boltihoz. A házi csirkének kb 1% esélyt adok a betegséghez, a boltinak meg 0-át. És különben is, nem eszünk nyers húst, és jól megmosom főzés előtt.
Kriszta, majd konzultálunk jövőre jelmez ügyben. A zsivány itthon játszott benne, és várta a farsangot is. CSak nem akart bejönni, és beöltözni. Egy órát könyörögtünk neki, mire be tudtuk csalni
A koncert szupi volt! Apa nem is beszélt "hülyeséget", angolokkal beszélgettünk a koncert előtt.
Üdv Szilvi és Marcell
Anyapoc, délutánig ovizhattok? Nálunk fél egykor el kell hozni a porontyot, ha anya otthon van a másik gyerekkel. Na, most hogy forog Villő, vége a "nyugodtan otthagyhatom" időszaknak.
Timi! Cseréljünk! Én is AKAROK "friss és kipihent" lenni
Zsuzska, Lili nagyon édes a képen. Füst dologhoz annyit, hogy pár perccel később te is megérezted volna. Hidd el! Emeletesben lakunk, új szigetelt ablakunk van. A ház előtt van egy kocsma, ahol fával fűtenek, és én állandóan füst szagot érzek
Különben is, anya reflex nem hagy cserben!
Orsi, gratula a babához! Ez a legjobb időszak a várandósság alatt! Annyira szerettem én is! Minden jót, és szépet kívánok nektek! Akkor talán már érzed is a mocorgást? Az fantasztikus, oh ....
Kriszta, nagyon jók az ebédes képek
Nálunk ezért nem eszik a gyerek egyedül. Sajna anya nem bírja, inkább kiszolgálja. És sokkal hamarabb végzünk, és a tisztaság megmarad. Két lurkóval nem olyan könnyű már
Móni, ne aggódj, majd jön nálatok is a bébi
Emlékszem rá, hogy stresszelt engem is, amikor több ismerősünk előbb lett babás mint én, és ráadásul nem is akarták. Most 3 párt is tudok, ahol nem akar jönni a második bébi. Biztos egyszerű oka van, csak nem gondoltok rá, mi lehet az. (Juditnál pl apa kamionos, és pont rosszkor volt itthon, ezért 4 évet vártak a kistesóra)
Nem fogjátok kitalálni, de Benci megint beteg. Hétvégén már nyűgös volt, hétfőn reggel hőemelkedéssel, és "had menjek oviba" könyörgéssel mentünk. Kedden már doki, gyerek csupa láz, és sikítás, hogy fáj a füle. Arcüreg gyulladás, és állandóan kilüttyenő orrváladék. Kajtatok utána a zsepkendők tömkelegével. Picinek csak hőemelkedése van, és nagyon nyügös, ölbe kéri magát, fél perc múlva meg leszáll. Szerencsére a torka, füle, tüdeje tiszta. a doki szerint. Ez megy egész nap, de tűröm hősiesen.
Képzeljétek, megpályáztam több állást a Palotán nyíló Tescóban. Jó lenne, ha valami nappalos állást sikerülne megcsípnem. Ha Áron betölti a kettőt (december), nem tudok itthon maradni havi 25-ért. Nem szeretnék folyamatosban dolgozni, és ha ez összejönne, helyben dolgoznék, és tudnám vinni hozni a fiúkat. Szorítsatok nekem, hogy összejöjjön egy irodai állás! Köszike
Jó volt olvasni a sok új infót, igyekszek jönni, de mindig van valami. Most az önéletrajzomat csinosítgattam (kifogyott a patron a nyomtatóból), aput kirúgták, és hasonlók. Este holt fáradt vagyok, és apa gépezik. Ha a fiúk egyszerre alszanak, beugrom.
Na, puszi, Lora