Sziasztok!
Megint jó rég jártam erre felszaporodtak a levelek
Timie: Gratula a babához, sok boldogságot, egészséget és kitartást kívánok! Kíváncsi vagyok rá! Képet nem tudsz felrakni róla?
A hasfájásra én annyit tudok mondani, hogy mi kamillateát ill. édesköményt adtunk Leventének, nagyon gyengére fözve de hogy segített-e Isten tudja. Neki az elsö 5 napban kapott antibiotikum tette tönkre a gyomrát a drnö szerint és Protexin Restort adatott neki. Beadtunk 2 dobozzal, utána helyrejött. Persze lehet, hogy addigra anélkül is helyrejött volna.
Dóri: Gyönyörüek a fiúk!!!
Most sajnálom elöször, hogy nem lányom van, hátha az egyiköjüket meg tudná hódítani
Tényleg merre van Edina?
Köszi mindenkinek a testvér korkülönbség válaszokat! Úgy döntöttünk megvárjuk a két évet, mivel elég eleven Levente és így is néha nagyon kivagyok
Jöhetne már a tavasz, akkor többet lehetne kint lenni talán jobb lenne a hangulatom, mert mostanság elég depis vagyok. Ráadásul ma voltam forgalom vizsgán és annyira ideges voltam, hogy nem tudtam koncentrálni és megvágtak. Nincs valami ötletetek vizsgadrukk ellen? Ez már kóros amit müvelek, ez volt a fösulin is minden vizsgán, annyira bestresszelek, hogy nem tudom nyújtani a tudásom felét csak. És ha valami nem megy még el is sírom magam, ma is ez történt és annyira ciki egy 29 évestöl
Teljesen le vagyok törve
Gabi: Bence nagyon cuki!
Milyen a tanfolyam? Én grafológiát szeretnék tanulni, tegnap hívott is a suliból a dirinö, hogy holnap indul egy délelöttös csoport, ráadásul kismamák a tagjai és nemtudnék-e csatlakozni. Ez heti egy alkalmat jelent 4 órát, de utazással együtt kb. 6 óra. Sajnos nem tudom kire hagyni ennyi idöre Levit, és mostanában ráadásul annyira anyás lett, állandóan rajtam lóg, majd le szedi a nadrágom. Egyébként nagyon édes, állandóan sétálni akar, persze egyedül még nem megy neki, csak ha fogom a kezeit. Bár tegnap egy fél lépést megtett felém, ill. már kb. fél percig kapaszkodás nélkül is meg tud állni, és ezt egyre többet gyakorolja
Egyébként nagyon kiegyensúlyozott és mindig jókedvü
Tök jó, hogy nem rám ütött
(jaj már megint de negatív vagyok...)
Eszty: engem is érdekel a masszázs, állandóan fáj a hátam!
Na most megyek, már elég helyet foglaltam itt.
Puszi mindenkinek és szép estét!
Timi