Halihó csajszik!
Végre hazaértem a nagy csavargásból. Reggel megvolt a vérvétel( 5 kémcső) aztán leléptem jogsit intézni, délre mentem vissza az eredményért és UH-ra. Eddig minden oké, vékonyka kis mnyh.-m van már, 4. napon vagyok és mintha azt mondta volna a jobb oldalon 3 van, de lehet, hogy félrehalottam valamit. 8-án kell visszamennem, persze a jogsim is aznap lesz kész, úgyhogy utazhatom át megint az egész várost, de nem baj, legalább lesz mit csinálnom a köztes időben. Lehet, hogy hazaugrom az autómért és már azzal megyek vissza. Lassan kezdenek elvonási tüneteim lenni, hogy nem vezethetek. 1 hete vizsgáztam, de már a fene megesz, hogy nyomhassam a gázpedált, de megígértem a papamacinak, hogy addig már nem vezetek sutyiban sem amíg nincs a kezemben a jogsi. Így csak mindíg megsimizem a kisautómat ahányszor elmegyek mellette és mondom neki, hogy már csak kicsit kell kibirnia nélkülem. Gyagyás vagyok?
Na mindegy. W. egyébként tök jó hangulatban volt ma, bár egyébként sem szokott morcos lenni, de most cinkosan vigyorogva elmesélte, hogy a kis kínai csajszi aki utánnam következett UH-ra, milyen nyomulós, simán felugrig a vizsgálószékre még mielőtt bárki mondaná neki, hogy jöjjön.
Szóval mától már megy a Puregon is és este a Merional, három napig 1, azután fél ampulla.
Csajok, ugye jól emlékszem, hogy a Puregonban nem 350 hanem 400 van?!
Chesti, Lucia1 jó hasnövesztést. Vigyázat jövök!!!
Zsókuci, Ria, Kiscsillag, Esperanza, Mot, Nviki nektek is hajrá!Juc hol vagy?
Manda drága, remélem a munka jól telik! Hajrá Görögország! Idénre mi is azt terveztük, de remélem a nyarat már pocakkal várom, úgyhogy ha kimarad az sem baj, majd merítünk a Te élményeidből!
Remélem nem hagytam ki senkit, ha mégis neki külön pusz
Majd még jövök este, most megyek palacsintatésztát keverni.