Sziasztok!
LÁNYOK!
KÖSZÖNÖM AZ AGGÓDÁST ÉS A KEDVES SORAITOKAT
OLYAN JÓ, HOGY VAGYTOK
És nagyon hiányoztatok!
Sajnos teljes dögrováson voltam, majdnem két napig csak vízszintes helyzetben bírtam létezni
mindenkit elkapott ez a hülye vírus, igaz Árpin szerencsére csak tegnap este jött ki, így tudott nekem sokat segíteni.... csak a kakis pelenkák cseréjét nem vállalta be, ami sajnos nagyon bűzös volt, ugye a vírus miatt
ezért kicsit gyakrabban hánytam
A picik még nincsenek teljesen jól, de Barnabás legalább nem hány, Dorinának meg elmúltak a rohamai
Ildi, Gabi
kérdeztétek, hogy hogyan alakul ki a krupp...
Én is csak most olvastam utána: a krupp egy hajlam, aminek kialakulását nem tudják egyértelműen mitől eredeztetni, lehet örökletes (nálunk senkinek nem volt
), de leginkább akkor alakul ki ha egy bizonyos(?) influenza vírus támad meg egy kruppra hajlamos gyermeket, akkor jönnek a rohamok
de megnyugtattak, hogy kinövi
és van egy nagyon hatékony megelőző kúra, amit ha meggyógyul azonnal elkezdünk
Szirom,
Neked külön köszi a telefont is, nagyon jól esett
Reggel akartam jönni, azonnal,amint hallottam a híreket 7-kor, de nem jött be ez a vacak...
Ez a rohadt madárinfluenza, engem aggaszt nagyon, főleg, hogy Németországban már egy macska is elpusztult tőle... Viszont, ami bíztató, hogy állítólag, még ha fel is ütné a fejét, az emberről-emberre terjedő fajtája, max 2-3 honap és kifejlesztik az ellenszert
Tehát, nagyon jó az, hogy tele a mélyhűtőd
Én is elkezdek bespájzolni
Ha kell itthon leszünk karanténban
Ma kezdted a 90 naposat?
Derekad javulgat? Tudok egy jó csontkovácsot
érdekel? A környezetemben esküsznek rá
(derekasok...)
Én még nem jutottal el hozzá, nekem a csípőm szokott becsípődni, a terhesség alatt iszonyú volt, de a szülés óta ritkábban jö elő, de utána akarok járni, hogy mi ez, és Õ állítólag jó diagnoszta is
Mehetnénk együtt
Gabi,
szegény férjed, próbára lett téve most rendesen a fájdalom tűrő képessége
Jobbulást Neki!
Örülök, hogy szép lett a lakás
Rita,
Csini-bini új hajjal ülsz a gép előtt?
Ne legyél már elkenődve, olyan jó az a -4 kg. és lesz az még több is! Csak az elvérzések ne lennének
Nálam is ez szokott lenni a baj...
De most a betegség megadta a lendületet (1 nappal előtte kezdtem a Norbit) -2 kg
, próbálom folytatni...
Apropó... túlsyúly... Szirom, Ildi, olyan jól esett, hogy nem láttátok rajram a +9 kg.-mat
Szeretem is azt a blézeremet
Végülis lehet, hogy -6 kg. is elég lenne, de akkor semmi tartalékom nem lenne egy-egy alkalmi "nagy dőzsöléshez" nekem arra meg szükségem van, és olyankor símán felrántok magamra 2-3 kg.-t
, amit azután egy pár nap odafigyeléssel le lehet adni....Nem?
Elméletgyártásból annyira jó vagyok......
Ildi,
Gratulálok Natasához
Láthatunk képet a cuki pofijáról, jó kis husi lehet
Akkor maszírozzad ám Magad (a tavasziaknál olvastam, hogy többen apával végeztetik
)és igyad a teát, mert lehet, hogy több is lesz a csajszika, mint 4 kg.
Muffint megpróbálom este begépelni
Motiot,
jó, hogy újra itt vagy
Kár, hogy nem tudtunk találkozni. Küldöm Neked is a képeket
Most ennyi, mert 1/2 1 óta írom, de állandóan nyüszmékel valamelyik
puszi Neketek,
anikó