Új privát üzeneted érkezett!

Működik már ez a vacak? Már hajnal óta itt vagyok a gépnél, mert dolgozom, és írtam volna néhány sort szívesen, de nem lehetett. Most viszont megyünk a boltba, mert muszáj, hogy legyen mit enniKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én is jó ideje próbálkoztam, működik, csak az óra állt át tavaszi időszámításra. Kép Nem lehet elég korán... Kép

Gyertek!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok csajocak!
megvagyunk mi is, szombat delutan ertünk haza, de azota nagyon sürü volt a program, ugyhogy nem ertem ide.
Majd lassan visszaolvasok.
Fogyi indul jövö hetfön, megint 90 napos, most asszem az a nyerö nalam.
Apa otthon, elöturt 3 regi fenykepet rolam, el kellett hoznom es ezek lesznek a merce. Monmdanom sem kell, hogy vagyok rajtuk összesen 43-45 kilo es kb 17 eves. Na ezt nem lesz könnyü megint visszacsinalni, plnae az eveket nem he-he-he. Na jo, csak motivacionak hoztam öket, hogy igy is ki lehet nezni.

Otthon összessegeben ok. volt, csak az elsö het betegen telt , ki sem mehettünk, mert Abel lazas volt meg minden. Aztan az összes rokonlatogatast a masodik hetbe kellett süriteni, ugyhogy volt mit bepotolni. Ezert nem is tudtunk jönni a talira. Sajnalom nagyon!
Szirom, azert jo volt beszelgetni egy kicsit!!
Küldd at nekem is a kepeket, mert nem kaptam meg öket!

Gabi, jobbulast a ferjednek, szegenyke, nem lehet kellemes! A lakasfelujutashoz pedig sok sikert es örömöt!

Aniko, jobbulast! Remelem nem lesz tul rossza helyzet, a sogornöm gyereke korhazban kötött ki a hanyas miatt. Remelem ti megusszatok minden baj nelkül!

Lanyok, ez volt eletem legzabasabb ket hete! Szinte csak ettem es ettem es ettem. De tenyleg nincs valami rendben nalam, mert itthon a merleg egy kiloval mutatott többet, reggelre pedig az is eltünk. Maradt a 60 kilo, ahonnan se fel, se le. Nem ertem ezt. Pedig a kajamennyiseg utan kb öt kiloval kene többnek lennem. Hazi disznosagok tömentelen mennyisegben, rengeteg edesseg es sok sok feher kenyer. Mar reggelire zsiroskenyerrel inditottam. Nem ertem tenyleg.

Abelnek levagta sogornöm a hajat, majdnem bögtem. Olyan ks ari igy is, de a hosszu göndör fürtjei ugy hianyoznak! Kellett egy par nap, mire megszoktam. Olyan idegennek tünt igy az elejen. Pedig tenyleg cuki!

Na megyek, mert Abel mar nem birja egyedül.

Majd meg jövök

motiot

KépKép
KépKép
motiot

Én majd jövök, ha lesz időm, délelőtt suliban voltunk nyílt napon, du. is megyünk vissza.
Tegnap doki, uh,meg egy csomó dolog volt, majd téynleg jövök.Kösz a hiányolástKép
Arik vagytokKép

Még csak annyi, Natasa kiscsaj 2750 gramm már most.
Bakker, most is elérjük a 4 kilót???????KépKépKép

puszi
vas

Sziasztok!

LÁNYOK!
KÖSZÖNÖM AZ AGGÓDÁST ÉS A KEDVES SORAITOKATKép OLYAN JÓ, HOGY VAGYTOKKépKép És nagyon hiányoztatok!

Sajnos teljes dögrováson voltam, majdnem két napig csak vízszintes helyzetben bírtam létezniKép
mindenkit elkapott ez a hülye vírus, igaz Árpin szerencsére csak tegnap este jött ki, így tudott nekem sokat segíteni.... csak a kakis pelenkák cseréjét nem vállalta be, ami sajnos nagyon bűzös volt, ugye a vírus miattKép ezért kicsit gyakrabban hánytamKép
A picik még nincsenek teljesen jól, de Barnabás legalább nem hány, Dorinának meg elmúltak a rohamaiKép

Ildi, Gabi
kérdeztétek, hogy hogyan alakul ki a krupp...
Én is csak most olvastam utána: a krupp egy hajlam, aminek kialakulását nem tudják egyértelműen mitől eredeztetni, lehet örökletes (nálunk senkinek nem voltKép), de leginkább akkor alakul ki ha egy bizonyos(?) influenza vírus támad meg egy kruppra hajlamos gyermeket, akkor jönnek a rohamokKép de megnyugtattak, hogy kinöviKép és van egy nagyon hatékony megelőző kúra, amit ha meggyógyul azonnal elkezdünkKép

Szirom,
Neked külön köszi a telefont is, nagyon jól esettKép
Reggel akartam jönni, azonnal,amint hallottam a híreket 7-kor, de nem jött be ez a vacak...
Ez a rohadt madárinfluenza, engem aggaszt nagyon, főleg, hogy Németországban már egy macska is elpusztult tőle... Viszont, ami bíztató, hogy állítólag, még ha fel is ütné a fejét, az emberről-emberre terjedő fajtája, max 2-3 honap és kifejlesztik az ellenszertKép Tehát, nagyon jó az, hogy tele a mélyhűtődKép Én is elkezdek bespájzolniKép Ha kell itthon leszünk karanténbanKép
Ma kezdted a 90 naposat?Kép Derekad javulgat? Tudok egy jó csontkovácsotKép érdekel? A környezetemben esküsznek ráKép(derekasok...)
Én még nem jutottal el hozzá, nekem a csípőm szokott becsípődni, a terhesség alatt iszonyú volt, de a szülés óta ritkábban jö elő, de utána akarok járni, hogy mi ez, és Õ állítólag jó diagnoszta isKép Mehetnénk együttKép

Gabi,
szegény férjed, próbára lett téve most rendesen a fájdalom tűrő képességeKép Jobbulást Neki!
Örülök, hogy szép lett a lakásKép

Rita,
Csini-bini új hajjal ülsz a gép előtt?Kép
Ne legyél már elkenődve, olyan jó az a -4 kg. és lesz az még több is! Csak az elvérzések ne lennénekKép Nálam is ez szokott lenni a baj...
De most a betegség megadta a lendületet (1 nappal előtte kezdtem a Norbit) -2 kgKép, próbálom folytatni...

Apropó... túlsyúly... Szirom, Ildi, olyan jól esett, hogy nem láttátok rajram a +9 kg.-matKép Szeretem is azt a blézeremetKépKép
Végülis lehet, hogy -6 kg. is elég lenne, de akkor semmi tartalékom nem lenne egy-egy alkalmi "nagy dőzsöléshez" nekem arra meg szükségem van, és olyankor símán felrántok magamra 2-3 kg.-tKép, amit azután egy pár nap odafigyeléssel le lehet adni....Nem?Kép Elméletgyártásból annyira jó vagyok......

Ildi,
Gratulálok NatasáhozKép Láthatunk képet a cuki pofijáról, jó kis husi lehetKépKép
Akkor maszírozzad ám Magad (a tavasziaknál olvastam, hogy többen apával végeztetikKép)és igyad a teát, mert lehet, hogy több is lesz a csajszika, mint 4 kg.KépKép
Muffint megpróbálom este begépelniKép

Motiot,
jó, hogy újra itt vagy KépKép Kár, hogy nem tudtunk találkozni. Küldöm Neked is a képeketKép

Most ennyi, mert 1/2 1 óta írom, de állandóan nyüszmékel valamelyikKép

puszi Neketek,
anikó

Anikó
pupi5

Dógozok ezerrel, majd jövök később. Ide Miksa mellett is tudok írni, de a meló az nem megy mellette. Az előbb felébredt, de sikerült visszaaltatnomKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szasztok!

Olyan jó hogy megint jövögettek, egészen el voltam kenődve, hogy amikor magam alá zuhanok, nincs senki (KIVÉTEL SZIROM!!!)
Anikó, ez a hányós-fosós nagyon rossz, jó hogy felépültök lassan! Örülök, hogy csatlakozol a Norbihoz, éljen-éljen, nem vagyok egyedül!!

Kép

Most még nekem is kb. 9 kg a cél, ennyi reális is májusig kb. De sajnos nem ugyanott fogjuk végezni asszem... Kép Kép

De képzeljétek ma a játszótéren ketten is modták, hogy látszik az arcomon. Azért a négy és fél kiló gondolom nem mind onnan ment le Kép, de jólesett. Kép

Na most ennyi, mert áll a bál, a gyerekek ordítva furulyáznak, énekelnek, plusz várjuk a fűtésszerelőt, mert nem jó a cirkó. Hurrá. Épp nem tudtuk mire költsünk..Kép

Írjatok jó sokat, Gabi, Ildi, Motiot, hadd olvassak! Kép

Pussz-pussz

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hahó!

Még van egy halom munkám, most tudom megint kezdeni, mert az ember itthon van, és ő altat ma. Rövidet tudtam volna írni, de hosszút akartamKép Vagy éjjel jövök, vagy reggel.

Rita, megteszed, hogy írsz krémleves-recepteket?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jaj, Szirom, nyaggass emiatt nyugodtan, persze írok. Most igyekszem jobb átfutással, mint a mondókákat...Kép Holnap du jó?
Délelőtt tücsökzene... Kép Meg fodrász... Kép

Rita

Most jó az órája a babanetnek. Ki érti?? Ennek lelke van...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jó reggelt!!!

Ma már túlvagyok egy vérvételen, kicsit meg is ijedtem, mert az uram elvitt reggel, úgyvolt, hogy otthagyja velem Olivért, de mivel már 7 órakor anniyan voltak, mint állat, hát megvártakKép
A 37. voltam, pedig 7-kor nyit a labor, és még előbb ott is voltunk.
Mindegy, a lényeg, hogy levették, és fájtKép
Meg jól megszívtam, mert vércsoportot is kellett újból venni, mert elkeverte valaki valahol.

Anikó, hogy vagytok????Kép
Motiot, örülök, hogy hazaértetek, aztán most gyere majd te is sűrűbbenKép
Tényleg, költöztök elsején????

Gabi, szegény urad, tényleg nincsenek jó napjai mostanábanKép
De most már rendben van, nem?????Kép

Szirom, meg lett a meló éjjel???
És a 90 napos beindult újból?????Kép

Rita, kérünk ám képet az új frizurádrólKép

Anikó, hajrá NorbiKép
Rita, anikó, ha normálisan betartjátok, akkor 9 kiló májusig simán lejönKép
Nekem az első hónap -5 kiló volt, a második -4 .
Jó, én egy tízessel többel kezdtem, mint ti, és a több-ből könnyebben lejön.
De akkor is legalább május végéig meg lehet csinálniKép
Rita, én 5 hónapig tényleg csak 1-es,2-es kajcsikon éltem.
Nem mondom, hogy nem csúszott le néha egy kis 3-as is, de csak a megfelelő időben, és minimálisKép
Nem adhattam fel!!!!!!
Muszáj volt kibírnom azok nélkül, hiszen minden bajom volt a sok súlyfeleslegtőlKép
És ahogy mentek le a kilók, egyre jobban meg tudtam állni, hogy betartsam(na, azért a 60 kilóhoz közeledve én is többször elcsábultamKép )

Rólunk gyorsan annyit, hogy ahogy már említetem, Natasa már 2750 gramm, és 50 centi.
ha még betartja a heti 20-25 dekás hízást, meglesz 3,75 (Levente is annyi volt, pont kiegyeznék ilyen súllyal most is)
Velem minden oké, méhlepényem, magzatvizem, méhszáj szuper mindenKép
Le vették a streptococcust is, hétfőn kész lesz, remélem negatív leszKép

Tegnap meg suliban voltunk Leventével délelőtt, a sport suliban, hát töröltük a listárólKép
Úgyhogy csak egy maradt a listán.

Most megyek, vége a toy's storynak, kapcsolok valami mást.
Puszi

Ildi
vas

Ja, képem nincs, nem is 4d-n voltam, csak sima uh-t csinált Győrffy, de azért mutatott egy-két 4d-s képet is, cd-t sem írt most róla, meg különben is végig az arca előtt volt a keze, és nem mutatta meg a pofiját.
Viszont beterpeszetett, mint állat, és van egy szuper puncifotónkKépKép
Igaz, csak fekete-fehér majd megpróbálom feltenni, ha látszik belőle valamiKép

Szirom, állat vagyok, nem is köszöntem meg, hogy írtál sms-t, hogy mi van velünkKépKöszike!!
Ari vagyKépKépKép

Úristen, még csak fél 9 , mi meg már hajnal óta fennt vagyunk, na ma biztos alszok OlivérrelKép

Pusz
vas

Na, akkor itt egy punciKépKépKép
Kép
vas

Jo reggelt,
szomszed bacsi sikeresen kiugrasztott minket az agybol, most asszem tornazik vagy ilyesmi, mindenesetre ugy hallatszik, mintha futkarozna föl-ala a lakasban es dübörög minden. Ez nem a fönti nagybögös bunko, hanem a mellettünk levö hülye olasz venember. Mar egy parszor lattam öt jo idöben, hogy pizsamaban all az erkelyen es tornazik nagy böszen, majd meghaltam a röhögestöl. Most meg hideg van, gondolom megint eszebe jutott, hogy kene egy kicsit mozogni es igy bent ugral.
Tök jo, hogy költözünk. Epp tegnap hivtam fel a csajszit, aki most ott lakik, hogy kb mire szamitsunk, mikor mennek ök ki, hogy költözhessünk. Csajok, meg 3 ( azaz harom ) het!!!! Azt mar ki lehet birni, nem igaz?
Tegnap megmondtunk a föntieknek, hogy mi a helyzet, persze nagyon sajnaljak, tenyleg megvaltozott az arca a fickonak, amikor meghallotta. De eppen azert csöngetett be, mert keves az olaj a kazanban, rendelnie kell, ami ujabb 1000 euros költseg fejenkent. Na aztan mondtam neki, hogy nem ugy van az, mi mar itt sem vagyunk. Na erre leesett az alla. Hat ha meg mondtam volna neki, hogy nagyban nekik köszönhetö! Az az 1000 euro most nagyon nem hianyzott volna, igy is kell kauciot fizetnünk a masik lakasban.
Na befejezem a helyzetjelentest.

Rita, bar csak en tartanek 4,5 kilonal! Ez szuper jo! Nehogy magad alatt legy valamiert is! Legyel büszke magadra! Meglatod ugyanigy fognak menni a többiek is szepen, mig el nem ered az az ahitott 9 kilot! Nekem Norbi sajnos nem jött be, vagy lehet, hogy csak nem hittem benne ugy, ahogy kell. Nem tudom. Mindenesetre en Szirom partjan maradok es hetfötöl 90 napos.
Tenyleg, Szirom, te ma kezded, igaz?

Aniko, hogy vagytok? Remelem gyogyulgattok ti is!
Gabi, ferjed jobban van? Gyertek am ti is csajok! Olyan rossz volt igy irni, hogy nem valaszol senki!
Ildi, varjuk a beszamolot az uh-rol meg Natasarol! Nem semmi a kiscsaj, jo nagy! Latod, nem a hasmereten mulik, mekkora a baba!

Kepzeljetek, jön anyos a költözködesre, apu, aposom meg ö, mert kell valaki, aki vigyaz Abelre, mig en a dolgomat csinalom.
Perzse mar most otthon kerdezte, hogy mit milyenre akarok csinalni, festeni stb., amikor meg elmondtam, hogy milyen szineklet is szeretnek, mar kezdte, hogy huuuu, az milyen ronda, az nem jo, miert nem igy meg ugy! Mar most forr az agyvizem, hogy mindent lehurrog es mindenbe beleszol.

Na megyek, mert var a hazimunka, meg Abelt is tisztaba kene tenni.
Irjatok csajok!
Majd jövök en is,. de akkor legyen mire valaszolni lecci!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Ildi, közben megvol a helyzetjelentes, köszi!
Hat a puncis foto nagyon jo! Akkor biztos, hogy Natasa nem fiu!

Többiek?

KépKép
KépKép
motiot

Meg közben te is válaszoltál a költözős kérdésemreKép
Tök jó!!!Kép

Ja, megdícsért a doki bá, hogy 2 kilót híztam az utólsó januári látogatásom ótaKép
És 10-nél tartokKépKép(jó is-rossz is), de ha azt vesszük, hogy ha 4 kilós lesz a bébi,akkor kb. 6-7 leugrik a szüléssel, és ugye még hízok az utólsó hónap alatt egy kicsit, 5-6 kiló azért marad rajtamKép
De azért jobban hangzik, mint a plusz 20-25Kép
vas

Sziasztok!

Nna, evett-ivott, felöltözött (segítséggel, de egyedül húzott nadrágotKép) a kölök, most tettem be neki tápipit, és írni fogokKép Az a kedvencem különben, hogy "Ki öntötte ki a Tubbies-pudingoooot???"Kép.

Éjjel 2 körül kerültem ágyba, ez most megint nagyon vacakul jött ki. Valahogy véletlenül szinte kivétel nélkül mindig akkor van a munkám, amikor az uramnak a munkahelyére kell mennie (pedig az nincs minden nap). Most majdnem megúsztuk, de most meg a rövid februári hónap miatt csúsztattak náluk egy napot, így találta telibe az én napomat. Végülis meg tudom csinálni éjjel is, csak megint alig tudtunk szót váltani egymással. Ugyanez volt hétfőn is, az a másik munkám volt, kedden pedig ő aludt el a kanapén. Ma éjszakás. Most mondjátok meg, mit lehet így csinálni, pedig hónap közepe van?KépKép

Ildi! Jó képKép És jó kis súlya is van, hallodKép Meg neked is, a 2 kg az igen jó. Nem lesz nagy durr szülés után leadni, hidd el.
Suli: egy maradt a listán, akkor az már nem is listaKép Ez az ének-zenei?

Motiot! Tök jó, hogy költöztök! Ajánlok neked egy oldalt a lakberendezéshez meg a színekhez: http://www.bhg.com
Azt hiszem a modellező programokhoz regisztrálni kell, máshogy nem indulnak el. Már nem tudom pontosan hogy volt, de nekem kellett. Viszont itt szobánként kiválaszthatsz stílusokat, berendezéseket, és a program segítségével színezheted a falakat, függönyöket, stb. El tudod tárolni, és ki is tudod nyomtatni, legalábbis úgy emlékszem. Nagyon klassz, én ott szoktam álmodozni, mert tavaszra nekünk is festeni kéne, ha már a korlátnak nekiállunk. Meg egyébként is nagyon jó ötletek vannak a honlapon, csak bazi sok a kiugró reklám, az az egy idegesít benne.

Rita! Igen, igen, piszkállak is a levesekkel, mert hozzáfogtam a menükészítéshez. Egész jó, hogy tudom, hogy már nem kell rajta eszelni aznap. És összehangoltam a 90 naposommal is. Ma rizibizi lesz, mert nekem az a kajám keményítőnapon, Miksa kap hozzá fasírtot. Estére zöldséglevest főzök neki kis husival, csipetkével, én pedig párolt zöldséget eszem. Tegnap kivettem a fagyóból egy adag rántott húsnak előkészített sertéscombot (délben levettem belőle 2 szeletet), azt kloffoltam vékonyra, majd só, bors és hirtelen kisütöttem. Fokhagyma és pici pirospaprika ment rá, fincsi volt. Mi Miksával ebédre és vacsira is azt ettük, délben Miksa krumplifőzelékkel, én salátával. Paradicsom-újhagymaKép Este a fiúk sült krumplit kaptak hozzá. Még azt elmesélem, hogy Miksa először levesnek nézte a főzit. Halkan mondtam, hogy az a főzelék, erre közölte, hogy "nem jó, zossz". Basszus, mondom, akkor legyen leves, nem mindegy, hogy hívjuk?Kép Rábólintottam, hogy leves, aztán úgy megetette, mint a sicc.

Anikó! Érdekel a csontkovács! Mehetünk együttKép Még sosem voltam, de tudom, hogy sokan járnak. Mit csinál egy csontkovács úgy pontosan? Nem tud bajt okozni? A derekam különben jobb, de még nem tökéletes, még azért fájdogál, de már mindent tudok csinálni. Már kaptam egy dokinevet az ORFI-ban, hát nemtom. Lehet, hogy azért érdemes lenne megtudni, mi a bajomKép Talán egy röntgen elég is lenne.
Neked különben úgy csípődik be, hogy úgy is maradsz? Mert én nem, csak nagyon fáj, és bizonyos mozdulatokat csak nagy nehézségek árán tudok megcsinálni. Mondjuk jobb lenne olyankor nem emelgetni Miksát, de ezt ő nem akarja érteni. Amikor a baj történik, akkor beleszúr valami, végigfut egy melegség és onnéttól fáj. Valahol a gerincem mellett balra van a közepe.

Gabi! Jól vagytok?

No, nem fecsegek tovább, szép napot mindenkinek!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Rövid helyzetjelentés:
Tegnap este Nikit is utolérte ez a sz*rságKép éppen miközben a romokat próbáltam a konyhában takarítani, ezért hagytam csapot-papot, ápolgattam, szerencsére ő éjjel tudott aludniKép a két kicsit felváltva volt fent, de elég gyorsan vissza tudtam őket altatniKép Reggel 6-Dorina ébresztett tele volt szegénynek a gatyója...sírt, Barnabás is felébredt, erre, mindegy elindult a nap... Elfoglaltuk a nappalit, Niki még aludt, elkezdtem újra a romeltakarítást... Egyszer csak Dorina elkezdett sírni, látom áll a szőnyegen és fogja a pelust... szegénykém össze-vissza fostizta magát, láttam, ahogy csöpög a szőnyegre... abban a pillanatban Niki érkezett,szája előtt a keze hogy "Mama, nagyon kell hányni..." gyorsan körbenéztem merre van Barnabás, hogy ott tudom-e hagyni, amíg elvonulak a kettővel, látom, hogy fekszik hason és a rengeteg zöld fikuszt éppen bőszen törli a kis szemébe.....KépKépKép De mostanra már minden okéKépKép csak azért írtam le, mert MOST MÁR tényleg csak nevetni tudok rajta, ahogy visszagondolok a patt helyzetreKépKép
Képzeljétek, 69kg.-t mutatott a mérleg ma reggelKépKép úgy örülök, most tényleg megpróbálom végigcsinálni!!

Ildi,
hát itt már tuti nem nő ki kukiKépKép A kg.-ok meg nagyon szuperek, nem is biztos, hogy marad rajtad +kg.... Kár, hogy a sportos suli nem jött be, igaz, mondtad, hogy Levi nem annyira rajong a sportért, akkor lehet jobb isKép Melyik lett
a végén? Közel van a lakásotokhoz?

Motiot,
már csak 21 napig kell az idióta szomszédokat elviselnedKépKép De annak a lármásnak azért megmondhattad volna, hogy közrejátszott abban, hogy elköltöztök...
Érdekes, amit írtál a kajálással kapcs., hogy nem jött rád semmi +kg., akkor lehet, hogy neked tényleg nem kell fogyóznod?Kép

Szirom,
szegény, már megint ez a meló...

Gabi,
Ti, hogy vagytok?

anikó

Anikó
pupi5

Anikó! Brrrr...csak vége lesz egyszer. Szegény gyerekekKép Végülis Barnabás nem kapta el? És te hogy vagy? És az urad?

Meg kell mondjam, hogy én is 3 napig mostam ez a vírus után a takarókat, ágytakarókat, kispárnákat, mert Miksa mindent összehányt, és akkor kérdezgettelek benneteket a szőnyegtisztításról is, mert a nappaliban is lehányta, meg a saját szobájában is. És az új mamuszát is akkor csinálta ki, amikor szegénykém ugyanúgy járt, mint Dorina. Állt, meg sem mert mozdulni, és folyt végig a lábán, bele egészen a mamuszba, sőt köré, látszott a kiscipő körvonal a szőnyegen...

A 69 kg zseniális, jaj de szeretnáék én annyi lenni... Látod, mondtuk Ildivel, hogy nincs veled gázKép
Arra a kérdésre tulképp nem válaszoltam, hogy elkezdtem-e a 90 napost, bár utaltam rá: tegnap indultam, és nagyon lelkes vagyokKép meg így, hogy tervezek, talán nem kanászodom el azzal az indokkal, hogy nincs itthon alapanyag.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
közben írtálKép

Nagyon esküsznek rá, ténylegKép De talán, tényleg jobb ha van egy diagnózisod és azt össze tudnád vetni azzal, amit a csontkovács mondKép és azután eldöntöd, hogy a keze-közé adod-e magadKép
Én egyáltalán nem tudok keményen hanyatt feküdni, mert akkor csak ketten tudnak felsegíteniKép Pl. az uh.-nál a terhesség alatt, volt hogy ott fetrengtem 1-2 percig mire valahogy sikerült lekecmeregnem az ágyról... olyankor nem tudom felhúzni a lábamatKép Én is kaptam vmi csipődokis számot, még régen.... Akkor lehet, hogy előbb orvossal kéne megnézetnünk magunkat?

Miksa,nagyon cukiKép Ezentúl próbálkozhatsz több mindennél is, hogy EZ BIZONY LEVESKép hátha bejönKép

anikó

Anikó
pupi5

Szirom,
kösziKép én is ebben bízom...
az a mamuszos nagyon durva lehetett....Kép

Ezt akartam is írni, hogy milyen klassz, hogy menüt állítasz összeKépKép És fincsik is, amiket írtálKép Csatlakoztál a fogyókúrázókhoz a növényes fórumon? Hajrá Neked is!!!

Köszi, a bíztatást, a fogyival kapcs.Kép én is megpróbálok vmi. menüt kiagyalni,mmár elkezdtelek visszaolvasni TiteketKép
anikó

Anikó
pupi5

Szirom,

KapkodokKép
Árpi már ment dolgozniKép Barnabás meg takonykóros-köhögős "csak"Kép én ápolónő vagyokKép

anikó

Anikó
pupi5

Ildi,

kicsit megkésve, de itt a muffin receptKép
annyit tennék hozzá, hogy a végén még szoktam rakni bele összetört csoki darabokatKép és 20 perc bőven elég, mert 25-nél már kicsit száraz leszKép
Jó étvágyatKép

Kép

Anikó
pupi5

Na befejeztem a hazimunkat, föztünk meg takaritottunk Abellel, most meg teszem le aludni.
Meg egy honap es tudok majd akkor is irni, ha alszik, mert most ugye a haloban van a gep.
Ha felebredt jövök.

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Jaj de jó így jönni, hogy mindenki ilyen szépen itt van és írogat!
Voltam fodrásznál, jó is lett a hajam, pedig izgultam, de most örülök. A képen még gondolkodom, lehet, hogy ha hazajön a férjem megkérem, hogy fotózzon le. Olyan szép vagyok Kép Kép .
Tegnap este barátnős este volt, már meséltem asszem, öt éve ísmerjük egymást a játszótérről, két és fél éve járunk össze 2-3 hetente dumálni. Nagyon jó kis banda, szeretem őket.
Meg most már titeket is, ez tök jó!! Kép
Ma volt tücsökzene, Adél mint egy kis pedálgép, végig csinálja amit kell, tök stréber. A nő aki tartja persze csak ezt látja belőle, aztán ma amikor a foglalkozás végén elkezdte adni önmagát (visított mint a kismalac mert valaki elvette a székét) csak nézett, ezt a gyereket nem ismeri... Kép Adélnak elég kemény természete van, jól megkaptuk így harmadikra..Kép

Ildi, képzeld, olvasgattam az archivot, írtál benne egy répatorta receptet. Kimásoltam gyorsan, hogy megsütöm hétvégén, mert nagy vendégség lesz, kell villogni egy kicsit. Egy óra múlva a férjem küldött egy emailt, diós répatorta receptell, valaki vitt be az irodába, és ilyet szeretne hétvégén. Kép Kép Kép Hát igen, 8 év házasság ezt teszi. Már önálló gondolataim sincsenek...Kép

De azért mondok róla rosszat is: Kép este elkottyantottam neki, hogy ma megyek fodrászhoz (pedig nem is akartam, csak soha semmit nem bírok ki...) Erre felsóhajtott: "Na, megint nyolcezer forint!" Azt hittem rosszul hallok! Mondtam neki, hogy múlt nyáron voltam utoljára fodrásznál, ez tényleg horror...Kép Meg nem is nyolcezer, bakker! (hanem 5...Kép) Na, szóval szerinte ennyit érdemlek..Kép

De vissszakapja tőlem, mert visszavitetem vele a mérleget, megőrülök tőle. Két perc különbséggel két kiló különbséget mutat, azért ez durva, nem? Ennyit még én sem hízhatok evés nélkül ennyi idő alatt Kép Meg a fürdő különböző pontjain úgy mér, ahogy akar, iszonyú. Na szóval el vele!

Ildi, gyönyörű a fotó!!! Irigyellek, piszkosul!!!
Megvan már mindene a kis nőcinek?

Nálunk a nagyok már rábólintottak a negyedikre, már csak valami bővülés kéne és jöhet (asszem Kép)

Motiot, tök jó lesz a költözködés, ne hagyd, hogy az anyósod elrontsa a kedved! Álmodd meg, milyen legyen, és legyetek benne boldogok! Ez olyan jó lehet! Mekkora lesz az új kéró? És mekkora a mostani?
Még valami! Múltkor úgy szégyelltem magam, remélem nem bántottalak meg, amikor mondtam, hogy nem is kéne talán fogynod, meg hogy ne akard annyira! Nem akartam rosszat mondani! Meg én mondom??? Kép

Anikó, részvétem! Csodállak, hogy csak nevetsz! A 69 miatt meg elöntött a sárga irígység. Nem szabad ilyet mondani előttem!! Kép

Lehet hogy ez a szóf*sás még a múltkori vírusom maradványtünete, bocsánat!!!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Felebredtünk, vagyis Abel felebredt, ma kivetelesen nem kellett vele aludnom es igy is aludt 2 orat!

Rita, dehogyis bantottal meg! Nem is gondoltam ilyesmire! Fogynom sajnos kell, mert balna vagyok! Hetfön kezdem a 90 naposat, tenyleg teljes bedobassal es lelkesen.
A hajadrol pedig tenyleg tehetnel fel kepet!
Ez egyebkent nalunk is igy van, en kb egy evben egyszer megyek fodraszhoz, apa meg minden honapban, de ha en egyszer otthaogy 60-70 eurot, akkor az baj. Ö is 20-ert megy havonta.

Szirom, tök jo, hogy elöre tervezed a kajakat, igy tenyleg mindig van otthon minden, ami epp kell. Lehet, hogy en is ezt fogom csinalni. Tegnapelött csinaltam magamnak zöldseges rizst, nagyon fini volt, asszem nekem az lesz a kemenyitönapos kaja, meg zöldbabfözi.
Miksa ari lehet a levessel! Abelnek is most föztem delelött egy jo kis marhahuslevest, ne is vagott egy nagy adagot tesztaval, krumplival meg repaval.
Köszi az oldalt, mindjart meg is nezem, tenyleg jo, ha az ember egy kicsit tud tervezni es latja is, hogy kb. hogy fog kinezni a dolog.
Anyost meg majd leallitom valahogy.

Aniko, hogy vagytok? Szegenyke, gondolom apolod a csaladot ezerrel! Nem irigyellek! Gyogyuljatok meg mihamarabb!
Akkor most mennyit is kell meg fogynod?

Na megyek, megnezem a Szirom-altal ajanlott honlapot. Majd meg jövök.

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Tetszik, Motiot? Vagy elnyelt?Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az érdeklődést Kép Jól vagyunk, bár tegnap a férjemnek is és nekem is "mélypont-napunk" volt Kép Valahogy elkapott engem egy kis depi, olyan magányosnak éreztem magam, egész nap Zsoltikázok, a férjem hol kórházban, hol felújít, hol Szentesre megy dokihoz... Már alig látjuk egymást. Zsoltika kisördög volt tegnap, nyafis és hisztis, azt hittem megőrülök... Na de este megbeszéltünk mindent Zsoltival, és jó is volt egy kicsit beszélgetni, mára teljesen kialudtam a rosszkedvemet Kép

És hát ahogy olvaslak Titeket, örüljek csak, hogy mi nem vagyunk betegek!

Anikó,
extra adag gyógypuszikat küldünk nektek! Gyógyuljatok, pihenjetek! Jajj de sajnálom szegény gyerekeket! A 69 kiló nagggggyon jó, most kell belehúzni, és repül le a többi is! Kép Hajrá!!!

Rita,
hááát, férjed hozzáállása a fodrász-kérdéshez nem nyerte meg a tetszésem... Ennyi igazán jár neked is! Főleg évente egyszer... Én sem járok gyakrabban, az "idei" fodrászkodás épp most volt nálam is Kép Elég sokat vágattam a hajamból, de már megbántam Kép Így nem tudom összekötni, pedig itthon mindig copfban járok Kép Meg olyan béna hullámok vannak a hajamban, és ha nem szárítom be az új frizurát, akkor nagoyn idétlenül néz ki Kép Na mindegy, a Te frizud nagyon szívesen megnézném, tegyél fel egy képet Kép

Ildi,
jó kép Natasáról Kép A 10 kiló egyáltalán nem rossz!!! Én 14-et híztam, és semmi nem maradt rajtam, szülés után 1 héttel pont ugyanannyi voltam, mint előtte (sőt, kevesebb, mert a terhesség első heteiben fogytam). Mondjuk én a végén keményen vizesedtem... Szóval csak azt akarom mondani, hogy szerintem nem lesz itt egy deka fölösleg sem, hidd el KépKépKép

Szirom,
munka Kép Ti is ritkán találkoztok a férjeddel ezek szerint... A menükészítés tényleg nagyon jó ötlet! Konyhás oldalt nézted már? 90 naposhoz kitartást és sok sikert!!!
Biztos láttad, hogy bezárt a topicunk... Hát, azóta alig bírok oda írni, mert annyit írnak a csajok, hogy örülök, ha végigolvasom Kép Nagyon belendültünk Kép

Motiot,
üdv otthon! Költözés Kép Hadd essen le a felső szomszéd álla! Kitartást a maradék 3 hétre, elrepül hamar! Anyóssal ne törődj! Mondjon, amit akar, Ti fogtok abban a lakásban élni és nem ő. Vigyázzon szépen Ábelre Kép A többit hagyja rátok. Ne hagyd magad, és főleg ne idegesítsd magad! Egyik füleden be, másikon ki Kép
Zabálós hetek Kép De az nagyon jó, hogy nem híztál! Hajrá 90 napos!!!

Na én meg jól elvagyok itt, mert egyáltalán nem fogyózom Kép Jó kis topictag vagyok Kép De azt már nem írom le Nektek, hogy miket eszek, megbotránkoznátok Kép Na jó, annyit elárulok, hogy ma isteni finom epret ettem egy csomó kristálycukorral... Kicsit furdal is a lélek, mert itt mindenki ügyes, és kitartó... De eddig én is csak csináltam és csináltam, most lazítok.

Jöhetnek az irgum-burgumok Kép

Én viszont megyek, Zsoltika még alszik, picit pihenek én is.

Puszi mindenkinek:
Gabi

pgaboka

Szirom,
megneztem, naggyon jo az oldal, de eddig Abel itt
logott rajtam, ugyhogy csak egy kicsit tudtam vele bibelödni. Majd ha apa vigyaz ra!

Gabi, jo, hogy elmult a depid, egyel csokit, az jo ra!! he-he-he

na megyek, mert kicsit kiviszem Abelt, fel kell adnom egy par csekket, meg ilyesmi.

Pusszancs

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Ne tudjátok meg Olivér mennyit aludt!!!
Fél 12-től negyed 5-igKép
basszus, lesz itt buli éjjelKép
Bár nagyon korán (6)kelt, így lehet, bepótolta.

Rita, tényleg kérünk új séró fotót.
Emberrel meg ne is foglalkozz,örüljön neki, hogy szép lettélKép
Én se járok túl sűrűn, nov. elején vágattam, jó, előtte 2 havonta jártam, de most növesztem megint, bár most gondoltam rá, hogy szülés előtt jó lenne még elmenniKép
Egyébként a répatorta nagyon fincsiKép

Gabi, ne is foglalkozz vele, hogy nem diétázol, (én se), ide tartozol, nem??????
Szerintem azért rajtam marad pár kiló, abszolút nem vizesedek, jó nagy a seggem is, lábaim is jó husik lettekKép

Szirom, mi újság a hattyúkkal????
Én is nagyon szeretem a tubbi pudingos részt, főleg, amikor 10 percig ott görcsölnek a pudding fölött, hogy "nincs hová ülnöm"KépKépKépKép

Anikó, köszi a receptet, elmentem, és jövő héten lesz Olivér szülinapja, ha minden igaz, jön anyu, meg tesómék, sütök nekik azt isKép
mag valami kis frankó tortát(feketeerdőre gondoltam)
Hogy nem lábaltok ki ebből a fránya betegségbőlKép
Kitartás!!!Kép
Viszont a 69 kiló nagyon jóKép
Én is úgy örültem ,mikor már hatossal kezdődött a szám a mérlegenKép
(viszont most meg már 7-el KépKép )

Motiot, jó tervezgetést!!!!
Az annyira jó dologKép
Én is szerettem nagyon.

Gabi, eper kristálycukorral????Kép
Nem rosszKépKép
Én meg ma megettem egy csomó fagyit,madártej, csoki(persze light-os), és tettem rá fagyasztott epret.
Hú, de jó volt az isKép

Képzeljétek, mit kaptam az én drága uramtól névnapomra és nőnapra?
Egy Lancome szemránckrémet, és egy tefal vízforralót( a málnalevél teámhoz, hogy gyorsan elkészítsem).
Na, de legjobban a szemránckrémnek örültem, ráadásul ahhoz adtak egy kis neszit ajándékba, benne egy 50ml-es tej, és egy tonik, meg egy 15 ml-es éjszaki ránctalanító krém, meg egy hidratáló maszkKép
Úgyhogy én előre megakptam a jövő heti jussomatKép

Mindjárt jönnek is haza Leventével.
Ja, csak a zenei suli maradt.
Remélem az jó lesz, meg fel is veszikKép
Csak el tud énekelni egy ovis daltKép
Nem hiába járattam 4 évig ovibaKép

Puszi

Ildikó
vas

Sziasztok!

Rita! Nagyon köszi a leveseket! Egyelőre csak átfutottam őket, de nagyon tetszenek! És újdonságok, lesz választék, és én nem leszek annyira zavarbanKép Mi eddig elég ritkán főztünk levest, bár nálunk is és a pároméknál is mindennap volt gyerekkorunkban. De most, hogy a kölök levesrajongó lett...Kép

Fodrászos történet az én szívemet se dobogtatta meg. Biztos nem volt jó napja. Az én uram szerencsére nem köt bele semibe, ha venni akarok valamit, sőt, biztat. Bár mostanában nem kockáztat sokat, mert alig megyek valahováKép

Jajj, Miksa még mindig kiabál "mama bejössz szobába, várlak"... Ezt néhány napja találta ki, hogy nem akar minket kiengedni a szobából. Volt már mese, mondóka, ének, puszi, simi, minden, de a napokban megint rákattant arra, hogy aludjunk mellette. Persze tegnap a papa előbb elaludt, mint ő, így ottragadt. Valamelyik éjjel 3-szor szólt, úgyhogy én is ott ragadtam. Most meg vérszemet kapott szerintem, de nem engedek, mert akkor visszaesünk. Most eddig kétszer mentem föl biztosítani, hogy nagyon szeretem, de most már késő van, és aludjon, én viszont nem itt alszom. Huhh.

Ildi! De jó, egy halom krémKép Irigyellek, az én bőröm mostanában semmilyet se bír, tudod, meséltem, amióta kijött a rozácea. Néha jó, néha nem, de ha rákenek valamit, akkor általában kijön másnap reggelre. Azért mostanában kísérleteztem egy Clinique-kel, az nem mindig gáz. Viszont most az arclemosómra gyanakszom, az mondjuk gyanús is, mert tényleg elég mezei.
Hattyúkkal semmi újság. Most nem voltunk a Dunánál, de nem is itt szoktak lenni, hanem a dunakeszi oldalon. Tojást viszont nem merek itt venni, majd az Auchanban.

Gabi! Nem néztem még a konyhás oldalt, eccerűen nem volt időm. De megnézem, mert kellenek az ötletek. Az a gyanúm, hogy egészségesebb kajákat is lehet így tervezéssel főzni, mert nálunk sokszor van, hogy hirtelen kell kaja, és akkor jön a baconos tojásrántotta friss kenyérrelKép

Motiot! Csak tervezgessélKép
Különben ma én is zöldséges rizst ettem éppenKép Este meg Findus zöldséget, valamelyik mediterránt. A kölöknek meg zöldséglevest főztem csigatésztával.

Megyek lányok, mert küldtek még anyagot. Nem is mondok inkább semmit...Kép vasalnom kellett volna.

szirom

Ui: húú, még azt akartam, hogy ha ennyire tetszik mindenkinek ez a menütervezés, akkor föltehetnénk, hogy mit találtatunk ki, hátha másnak segít.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!!!!

Csinálok egy kis tavszat, hátha jobb kedvetek leszKép
Kép

Ahhoz képest, hogy tegnap Olivér mennyit aludt, 1/2- 3/4 10 körül simán elaludt, de ma irtó korai volt megint.
Majd megpróbálom korán lefektetni, úgyis el kell menni a tegnapi vérkép leletemért délután 4-ig.
Kép

Szirom, én is örülök a krémeknek, sajnos jó drága, és én tök sajnálok egy szemránckrémért ennyi lóvét kiadni, de az uram azt mondta, hogy vesz nekem.
Persze, hogy nem hagyhattam ki, szemeztem még egy Diorral is, de maradt a Lancome.
Azt legalább ismerem, és tutiKép
Előtte vichy miokyne volt, és kinyomós(pumpás), de felétől nem lehetett kinyomni a tubusából, szét kellett vágniKép
Úgyhogy olyat többet köszi nem kérek.
Kép

Szirom, nekem nem jön be a kajatervezés előre, fogalmam sincs, mit kívánok meg éppen akkor.
A food-os se olyan jó dolog, egy héttel előre tök nehéz eldönteni, hogy éppen szerdán kívánni fogom-e azt a kaját, amit rendeltem, nem egy ebédet dobtam így már ki.Kép

De azért próbálok úgy vásárolni, hogy mindig legyen valami a fagyasztóban végszükség esetére.
Ma is mennem kéne.Gondolhatjátok mennyi kedvem van.
Puszi

Ildikó
vas

Jo reggelt,
haat, egy eleg durva ejszaka utan a kedves szomszed megint felebresztett minket, de nem is ez a legnagyobb baj, hanem, hogy Abel nem aludt szinte semmit, igy mi sem. Ugye egy szobaban alszunk, mert csak kettö van, Kitalalta mar egy par napja, hogy ugy hajnal körül elkezd üvölteni es nem lehet semmivel sem megnyugtatni, csak ha athozom hozzank. Na akkor alszik tovabb. Tegnap altatas utan sem tudtam mar a sajat agyaba tenni, gondoltam, majd ha mi is megyünk aludni, megoldom. Na persze! Szoval Abel velünk maradt. Parszor megprobaltam attenni, valasz: iszonyatos üvöltes, mint aki nagyon fel valamitöl es "mama, mama!" kialtasok. Zokogott szegenyke. Aztan csak nem akart aludni velünk sem, allandoan felült es egy iranyba nezett, sikitozott meg ilyesmi. Nem tudom mi lehetett, fel a sötetben, vagy valamit odakepzelt, vagy mi. Pedig ott voltunk apja is meg en is, közöttünk feküdt, jol atöleltem, simiztem, egyszerüen nemtom mi lehetett. Ha ezt ma is eljatssza, akkor hamarosan hulöla leszek. Szerintetek? Volt mar valakinek hasonlo elmenye?

Na ma megint kezdödik a lakasnezes. Ma tizenegyre jön egy nöci, aztan majd gondolom ezer telefon lesz, tegnap este jelent meg a hirdetes. Mar elöre örülök, kicsit rendet kene raknom, hogy azert ne disznoolba jöjjenek. Megyek is lassan.

Meg a havat is el kell lapatolnom, igen, lapatolnom, mert a söprü mar nem viszi, akkora esett ejjel, most is esik folyamatosan. Marcius elejen ez mar nem hianyzott, lanyok megint itt a tel! Utalom!

Na megyek is, mielött valaki pofara esik elöttünk a kjardan es fizethetek....

Többiek? Csak Ildi van fent?

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Jó reggelt!

Büdös macska felébresztett, kaparta a háló ajtaját. Nem tetszett neki a száraz kaja, és másikat kért, eszem megáll.

Jön haza az uramKép Úgy volt, hogy csak délután, de nem, most jön haza, igaz, csak rövid időre. Azért ez olyan jóKép

Tegnap fél 1-ig nyomtam a munkát, de annyira nem volt hozzá kedvem, és mindig idenéztem, meg máshová is. Szar volt, nna.

Ildi! Akkor te ne tervezzélKép Illetve hát napok megjelölése nélkül esetleg, úgy, hogy összeírsz 7-féle kaját, amihez van cucc a hűtőben, és mindig kiválasztod, melyik lenne ma jóKép. Én dumálok, aki azért kényszerültem tervezésre, mert totál káosz volt már a fejemben főzésilegKép

No, most hívott az uram, hogy lekéste ezt a kompot és csak a következővel jönKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csak röviden jövök, tudjátok ez mit jelent nálam Kép

Holnap hatalmas zsúr lesz nálunk, 12-en leszünk, ami ebben a kéróban elég nagy tömeg (már alig várom, hogy jó nagy lakásunk legyen és hatttalmas vendégségeket rendezhessünk, mondjuk talit veletekKép).
Szóval ma takarítás, sütés-főzés, meg a napi rutin, Majának balett, Adéllal délalőtt megyünk a pasijához Kép, nem fogok malmozni...

Mai ebéd igen különleges, bonyolult lesz: Párolt karfiol tejföllel, morzsával, lilakáposztával (gyerekeknek talán valami hússal). Remekelek, na Kép

Ildi, kösz a tavaszt!!

Kép

Szirom, én is itthon szeretném látni az uramat!!

Anikó, Gabi, hogy vagytok???

Motiot, nekünk is volt ilyen, nem ennyire durva, de tényleg nehéz. Lehet, hogy az utazást, sok élményt dolgozza fel az álmaiban. Meg talán érzi a költözéssel járó izgalmakat is, ezeknek a kicsiknek olyan antennáik vannak, hogy sokszor csak bámulok!! Nem tudok jó megoldást, én is ezt tenném, magunk közé venném, aztán majdcsak elmúlik...

Na és akkor most jön a lényeg: NEM ilyen a férjem, utána már ő is csak röhögött rajta (a fodrászos beszólásán). Ne haragudjatok rá, olyan jó ember! Meg tetszett neki a frizóm, úgyhogy minden oké. Nem haragudtam rá egy percig sem, csak mulattat inkább. Kép

A hülye mérleg ma tuti röpül (ja, ezt is el kell intézni valamikor...) 74,6 és 77 között az égvilágon mindent mutatott ma, nem normális (ja, mínusz 1,8, ugye... Kép) Holnap áthozom megint a mamámét, majd közlöm az elmúlt hét eredményét!

Na megyek, mert csak ittragadok, annak meg nem lesz jó vége!

Kép

Szép napot mindenkinek!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jajj, megint megy a "gyere mama szobába, fekszeni"Kép Tegnap is legalább fél óráig dumálgatott este. Ki gondolta volna, hogy visszalépés lesz, 2 hónapig olyan flottul ment minden.

Motiot! Miksa egyáltalán nem akar sötétben aludni, nála mindig ég egy nagyon halvány lámpa. Kb. annyira, hogy ha bemegyek, megtalálom őt az ágyban. Amióta van lámpája, azóta nem ordítja akkora vehemenciával, hogy mama, hanem inkább csak megemeli a hangját, hogy meghalljam. Én nem hiszek az olyanban, hogy esetleg tényleg lát valamit Ábel ilyenkor, bár van nálunk a családban olyan, akit hasonló esetben hallottam már angyalokat emlegetni, legalábbis azt hiszem, angyalt mondott. Õ ki tudná fejteni bővebben is. Szóval én ebben nem hiszek. Inkább a sok élmény, a furcsa álom, vagy mondjuk megreccsen ott a padlóburkolat vagy a polc, hiszen fából van, vagy nálunk például a minibárból jön időnként hang, bár kifejezetten halk készülék. De én is mindig egyfelé nézek, mire rájövök éjjel, hogy miről van szó. Szóval én nem aggódnék különösebben emiatt. Szeretgesd meg, de gondolom, az egyébként is megyKép

Rita! Nem bántottam én a férjedetKép
A zsúr előtt akkor nagy hajrázás lesz neked, jó munkát, jó mulatást!Kép
A mérleget különben hol vettétek? Nekem elég jól bejött ez a MediaMarktos, Korona a márkája. És szép isKép

Akkor most dicsekszem is: harmadik napja megy a 90 napos, és -90 dkgKép Szóval majdnem egy kiló. Csak hát nem kellett volna kb. 4-et fölszedni december óta, de most már mindegy. Most elég jó lendületben vagyok.
Ebédre olyan tésztasaláta-szerűt ettünk. Pici oliva, pici apróra vágott zöldség párolva, és Miksa husit is kapott bele. Nem volt oda érte, bevallom, de nekem ízlettKép Este pizza a fiúknak, nekem sütiKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, a Saturnban, az van a legközelebb...Kép
De éppen az imént mindtam a férjemnek, (telefononKép) hogy vigyük vissza. Erre kicsit nyögött, hogy akkor miért nem vittük rögtön, mert három napig szó nélkül visszaveszik, most meg magyarázkodni kell majd. Mondtam neki, hogy ezt elintézem, na majd meglátjuk. Kicsit sajnálom, nagy tett volt tőle, hogy meglepett vele, én meg ócsárolom, de ezt hosszú távra vesszük, legyen jó, nem? Megnézem, van-e Korona! Kép Az király lenne, hahahahahahaha. Kép

Tésztasaláta, hmmm, jól hangzik, jövő héten bevetem! Nem is tudom, mikor ettem utoljára tésztát, pedig nagyon szeretem, csak félek, hogy hízlal..Kép

Írjatok, lányok!!

Ja, és melyik a konyhás fórum? Béna vagyok, nem találom!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita!

Erre gondolt szerintem Gabi: http://www.izgi.hu/izgi/forum/phpBB2/viewforum.php?f=4&sid=35b103520fc78eaf90386 3d69fa09a74

De itt a babaneten is van valahol konyhás, közben meg is találtam: Ötletek, tippeken belül, Háztartáson belül van több is. Amikor kezdtem babanetezni, akkor ez a "Gyors ételek hétköznap -amikor a gyerek a lábad alatt mászkál" topik pörgött, és elég jó is volt. Majd én is belenézek.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,

csak beugrom, mert 4-kor már jön is a család haza és még nem tudtam még főzni, mert végre kimentünk levegőzniKép,az ablakon kinézve nem láttam, hogy iszonyú hideg szél van nálunkKép De végre levezettem (letologattam)a feszültségemet egy kicsitKép Nem igazán javulunk sajnos, de mondta a doki, hogy ez hosszú folyamat lesz és a száraz meleg tenne jót, de az meg csak nem akar jönni...
Köszi, Ildi a tavaszt, még ha csak virtuálisan is varázsoltad ideKép

Rita,
a mérleg...Kép lehet, hogy nem is olyan rossz a kis gagyi mérlegemKép kiváncsi vagyok, hogy intézik a reklamációt az ügyfélszolgálaton... Elég rosszakat hallotam, hody úgy állnak hozzá, hogy tuti a vásárló tette tönkre és az is biztos, hogy direktKép remélem kivételt képeznek majdKép
A bulihoz jó mulatást, a 12 fő... fini lesz, lez munkád bővenKép
Örülök, hogy jó lett a hajadKép Készül sztárfotó nekünkKép?

Ezt nem hiszem el, Barnabás 1/2 órát aludt, most felébredt és nem marad nyugtonKép kivagyok, éjjel sem alszik... asszem holnap jövök többet, mert egész késő estig egyedül leszek, csak be tudok nézni, remélem...
Bocsi, hogy ilyen használhatatlan vagyok.

puszi Mindenkinek,
anikó

Anikó
pupi5

Na felkeltünk mi is, szomszed bacsi megtette a magaet, de mar el sem mondom, hiszen mindig ez van.
Itt egesz ejjel szakadt a ho mostanaig, most hagyta abba, azert, hogy most meg iszonyatos gyorsasaggal olvadjon. Ki erti ezt? MOst mar legyen tavasz!

Rita, en is visszavinnem a helyedben a merleget, ha nem jo, akkor nem jo, akar ajandek, akar nem.
Ferjed biztosan megerti.

Szirom, a majd 1 kilo naggyon jo!!! Csak igy tovabb!!!
Szerintem en holnap nekiallok, mert ugy felbuzdultam rajtad!

Delelött volt itt egy csajszi a ket gyerekevel megnezni a kerot, szegenykenek nagyon sürgös lenne, mert a pasija tegnapelött kitette öket az utcara. MOst valami baratnönel vannak addig, mig nem talal lakast. Eleg gubancos nöci lehet, mert a ket gyerek ket különbözö apatol van es a csaj 28 eves, a gyerekek mg 7 es 5. Na mindegy. Ötre megint jön egy nöci. Majd csak valaki kiveszi.

Szirom, hat nem tudom, en sem nagyon hiszek abban, hogy Abel lat valamit. Bar en eleg spiritualis alkat vagyok, en hiszek az angyalokban, sokat szoktam velük kommunikalni is. Na ezt most ne ugy ertsd, hogy hallom is öket, csak beszelek hozzajuk es kerem öket. Birtokomban van Doreen Virtue majd összes müve az angyalokrol, ö az egyik legelismertebb szemelyiseg a szakmaban. Szoktam kartyat is vetni, meg minden erdekel, ami ebbe a temaba tartozik, igy az indigo gyerekek is. Ha ebböl indulok ki, akkor Abel akar lathat is valamit, de en nem hiszem. Szerintem egyszerüen csak igy dolgozza fel a sok törtenest a nap folyaman, lehet, hogy most jön elö neki a repüles es a ket het "idegenben" is, ki tudja. Egyebkent neha tenyleg recseg-ropog itt a parketta meg a butorok, hat tenyleg nemtom.
Ejjeli feny nalunk is van, tehat nem koromsötetben alszunk, de igy is fel szegenyke. Probalom nyugtatni mindig, meg szeretgetni, de nagyon nehezen nyugszik meg. Anyuval beszeltem erröl, ö mondta, hogy mikor kicsi voltam, nekem is volt egy ilyen idöszakom, hogy elalvas utan par oraval elkezdtem üvölteni es csak ö tudott megnyugtatni, de ö is scak nagy nehezen. Nem tudta mi a gond, csak azt latta, hogy felek. Lehet, hogy tenyleg igy dolgozza fel a napot. Ki tudja. Vagy talan tenyleg lat valamit? Bar ha angyalokat latna, szerintem nem felne. Na tema felreteve.

Teszatasalata nalam is nyerö, jo ötlet, mar regen ettem. Majd most csinalok megint.
Mi is ma megyünk vasarolni, asszem összeirom, hogy kb. mit akarok fözni jövö heten, aztan aszerint vasarolok, mert amugy minden hülyeseg a kosarba kerül, amit meg raadasul ki is dobunk. Ez tök rossz szokas, de gondolom massal is elöfordul, nemcsak velem. Most meg nagyon oda kell figyelnünk, mert a honapban eleg sok kiadas lesz a költözködessel, kezdve a kaucioval. De mondjuk nem tudok többet kiadni, mint ami van, szerencsere!

Abel epp egy nemet szotart eszik, hiaba, nem lehet eleg koran kezdeni a tudomany magunkba szivasat....

Rita, akkor teszel fel kepet a hajadrol? KIvancsi vagyok! Tenyleg, mit is csinaltak vele? Levagattad?

Ildi, Gabi, Aniko, merre vagytok?

Na megyek, mert lassan jön apa.

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Aniko, közben irtal is! Sajnalom, hogy nem vagytok jobban, azert mennek a gyogypuszik!

Nekem ez olyan furcsa, hogy otthon szinte semit nem lehet visszacserelni. Itt teljesen normalis dolog, hogy az ember vesz valamit es ha nem jo vagy nem tetszik, akkor szo nelkül visszaveszik, nem kell magyarazkodni, csak visszaviszed es kesz. Nekem meg a szamomra keszitett es csiszolt szemüveget is visszavettek minden szo nelkül, a penzt pedig szamoltak bele a markomba. Itt ez igy müködik. Fel sem merül senkiben, hogy direkt rontottad el. Na ehhez meg azert fel kell nönünk otthon.
Egyebkent mi csinaltunk mar olyat, hogy valamit par napig itthon elveztünk, aztan gyerünk vissza! Itt ez tök normalis.
Na csak ennyit akartam.
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Lanyok, hol vagytok???!!

KépKép
KépKép
motiot

Hol vagyunk, hol vagyunk, hát mi a kölökkel az Auchanban. Kb. 3 órát szívtunk, mert nem tudtam, hogy péntek van, azt meg főleg nem, hogy mindenki fizetést kapott. Olyan volt, mint karácsony előtt 2 nappalKép Aztán arra értünk haza, hogy rosszul lett a szomszéd bácsi, elesett szegény, és lebénult a fél oldala. Pedig délelőtt még mókázott MiksávalKép Elvitte a mentő szegényt, nem sokkal azután, hogy hazaértünkKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hétvégén nem jön seki??
A gyerekek vakondot néznek egy fárasztó nap végén, van öt percem...

Szirom, megnéztem az izgin a konyhás oldalt, köszi, nagyon jó. Készül a jövő heti menü, ha meglesz megírom!

Mérleg-ügy Kép Asszem marad, mert az uram kidobta a blokkot...Kép De ma áthoztam megint a mamámét, holnap reggel Nagy Mérés Kép Majd mondom ezt is.

Jó hogy jöttem, elmondtam, mit fogok MAJD elmondani. OKOS Kép

Megvolt a nagy vendégség, jó volt, répatorta egyszerűen fenséges (sajnos tudom...Kép).
Az ürügy az volt, hogy az uram ma vette át a doktori (mester) oklevelét az egyetemen. Nagyon büszke vagyok rá! Az volt az egyetlen kellemetlen benne, hogy két órán át tartott a ceremónia, már mondókáztam, zsipp-zsuppoltam... az anyukámmal együtt, a gyerekek baromira kivoltak. De megtapsoltuk Zsoltot, hazajöttünk és itt már tök jó volt.

Aztán háromra vittem őket zsúrba, kicsit maradtam, hazajöttem, egy óra múlva vissza... Jó lesz este kicsit leülni, az egész hét ilyen rohangálós volt.

Hát ennyi...

További jó hétvégét mindenkinek, aludjatok sokat ebben a ramaty időben!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Nem igazán tudtam jönni, mert Apa szegény még mindig felújít... Mindjárt 10 óra, és még odavan. Nagyon fárasztó ez, hogy egész héten késő este jár haza, reggel meg már szalad is el. TEgnap sem találkozott már este Zsoltikával... Ma sem... Elvileg holnap már költöznek a bérlőink, de lehet, hogy reggel még oda kell menni az apróságokat befejezni Kép

Rita,
nagy-nagy gratula a férjednek!!! Húha, ez nagy szó, doktorbácsi lett Kép Répatorta, nyamiiii!

Szirom,
én egyenlőre nem tervezgetek nagyon előre, de íme néhány ötlet: ma nálunk bolognai spagetti volt délben, aztán délután elkészült a sült pulykacomb velesült krumplival, ehhez vegyes savanyút ettünk. Holnap főzök husilevest Kép És szeretnék meggyes sütit is sütni Kép
A jövő héten pedig biztosan készítek bakonyi sertéshusit, de még nem tudom, melyik nap.
Szegény szomszéd bácsi Kép Van hír róla?

Fogyihoz gratula!!! Ügyi vagy! Csak így tovább! Kép

Anikó,
jobbulást nektek! Rossz ez az állapot, pláne hogy pihenni sem tudsz Kép

Motiot,
fogalmam sincs, mi lehet Ábellel. Zsoltikánál is volt nehezebb időszak, igazából ő 2 éves koráig nagyon-nagyon rosszul aludt éjszaka, de a szopival mindig meg tudtam nyugtatni. Egy időben hajnalban magunk közé is vettem, akkor erre nagyon rászokott. Ez viszont egy idő után zavaró volt, mert nagyon rugdalózik álmában, és nem tudtunk tőle aludni. Ekkor költöztünk le a földre... Az nagyon jó volt, onnan kezdve nyugisak voltak az éjszakák, de még mindig szopival... És ez maradt el 2 évesen.
Abban van valami, hogy az élményeket dolgozza fel éjszaka. Remélem, hamar abbamaradnak ezek a nagy sírások!

Ildikó,
ez nagyon jó ötlet volt, már én is beadtam Apának, hogy nőnapra krémet kérek Kép Én imádom a vichy normaderm-jét, de az is olyan pumpás, és a vége sehogy sem akar kijönni. Miért gyártanak ilyen dobozokat??? Sima tégely sokkal jobb Kép És abból - legalábbis nekem - lassabban fogy a krém Kép

Időközben Apa hazaért KépKépKép Jó fáradtak vagyunk már... Megyek is vacsit adni neki. Hozott megint egy kis epret... Hmmm... Kép

Jó hétvégét, szép vasárnapot Nektek!
Gabi

pgaboka

Ez vár rám Kép :

Kép

Bár ez januárban volt, azóta biztos ügyesedett: Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ezt nem értem. A babanet most kitörölte az összes mai meg tegnai üzenetet. Miért csinálja ezt?? Túl nagy képet tettem fel??? Ti sem látjátok a délelőtti üzeneteket???

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hát ez érdekes, nálam eltűntek a tegnapi és a mai hozzászólások, egyedül Rita művészcsemetéje festeget. Bűbáj egyébkéntKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Egyszerre írtuk, és ugyanaztKép

Rita! Ez nem rajtad múlik! Ha túl nagy lenne a kép, egyszerűen nem tette volna fel a rendszer.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hat ez tök jo, irtam egy regenyt, most meg eltünik! En ezt nem ertem!

KépKép
KépKép
motiot

Istenem, most olvastam a 2004-es öszi babakat, oda irtam sokaig Abellel a terhesseg idejen es mig szoptattam, de mint mar egyszer irtam, nem volt olyan jo a banda. Azert be szoktam neha nezni es most szörnyü hireket olvastam. Az egyik lany, aki pont egy honappal szült elöttem, amr eleg regen küzd a rakkal, nem sokkal a szüles utan mindig verezgetett, aztan küretre ment, mert nem mult el a gyogyszerektöl es ott asszem kiderült, hogy a kismedencenel, vagy a huyg-es nemiszerveknel, nemtom pontosan van egy daganata, ami rossz. MOst jött ki megint a korhazbol es atszürödesei vannak sok helyen, verzik, meg minden, az orvosok nem mondanak semmi jot, a ferje keszüljön fel a legrosszabbra. Szoval a kicsi egy honappal idösebb Abelnel, a nagy meg most elsös asszem.
Ne haragudjatok, hogy leirtam, de olyan nehez ezt olvasni, mikor ismered az illetöt, te is lehetnel a helyeben. Fiatal, boldog kis csalad es akkor ilyen törtenik.
Nem gyözöm elegszer mondani, hogy az egeszseg a lenyeg!
Meg egyszer ne haragudjatok, de le kellett irnom, mert rosszul voltam töle!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?