Sziasztok!
Bubu! Nálunk mindig van mûben egy negyed textilpelenkányi szájtörlõ kendõ, azt szoktam összehajtogatni cumi-támasznak. A keze nem nagyon jön be, mert azzal örökké kalimpál, még álmában is. Sokszor éppen ezzel ébreszti fel maga magát.
Norci! Az Avent cuccokat a Pro-Mama Kft. importálja, és nekik van is egy szoptatási szakboltjuk a XIV. kerületben, a Dorozsmai u. 52. szám alatt. Elvileg ott lehet a legolcsóbban megkapni az Avent termékeket. A 2002. évi árlistájuk szerint náluk 13.132 Ft a mellszívó. Van
honlapjuk is, bár elég hümhüm volt, mikor legutóbb arra jártam. Egyébként Cora-ban és Tesco-ban is láttam Avent cuccokat, elég jó áron.
A ciciket én se mosom külön, a napi tusoláson kívül, kivéve, amikor szájpenészünk volt, de az más lapra tartozik.
PiciLaci eleinte mindig a hátán aludt, azóta alszik néha az oldalán, mióta magától oldalt tud fordulni. Hasra fektetni szinte soha nem mertem (tudod, bölcsõhalál), ezzel el is értem azt, hogy mostmár utálja, ha hasra fordítom, és üvölt. Nem tudom, hogy lesz ebbõl kúszás-mászás...
Hasfájás ügyben (Pocok prímán emléxik
) nálunk csak a tej bizonyult ludasnak, én azon kívül szinte bármit ehetek, és tejtermékek közül is jöhetnek a savanyítottak. Mire kitapasztaltam, addig persze nálunk is izgalmas diétázások mentek. Fõtt, párolt és grillezett sovány husik mentek rizzsel, és azzal az egy-két féle zöldséggel, ami tévedésbõl nem k-betûs. Szegény férjem eleinte nem értette, miért keztem el szegény mezei krumplit elõkelõen burgonyázni...
A hasam nekem is eléggé elnyúlt, és sajna nekem nem is húzódott vissza teljesen, pedig PiciLaci lassan fél éves. Igaz, már a tehesség elõtt se volt az a kimondottan lapos...
ja, és még azt is be kell ismernem, hogy iszonyúan sokat nasizok, szóval nem csoda, hogy a pocim nem akar lemenni.
Szerencsére csíkjaim nem lettek, pedig eléggé hébe-hóba használtam csak terhességi krémet.
BMárti